Hur länge ska Socialen få hålla på?

Hej. kan du hjälpa mig? för debatten för rättvisans skull. Detta är en rättsskandal:

”Jag är en fyrioårig kvinna.  Socialen tog min bebis för ett par år sedan. Jag blev polisanmäld på blanketten: Hot Mot Tjänsteman, när jag protesterade. De använde sig av många lögner i rättegången samt förfalskade Barnavårdscentralens positiva omdöme om mig som mamma till tvärtom.

Vid tiden kring fosterhemslaceringen mådde jag så dåligt att jag slog till en kvinna på stan som liknade en på Socialen. Det blev domstol. Jag fick genomgå en paragraf 7 undersökning, där psykiatern sa att jag hade överdriven misstänksamhet mot Socialen och därför skulle dömas till rättspsykiatrisk vård. Han tyckte också det var sjukt att jag engagerade mig i samhällets orättvisor. Jag engagerar mig bla i NKMR, Nordiska Kommitténs för Mänskliga Rättigheter arbete.

Snart kommer jag till rättspsyk för mina åsikters = allvarliga psykiska störnings och mitt samhällsengagemangs skull. Jag kan bli isolerad från omvärlden med besöksförbud, internet- och tel-förbud, mm., så hör av dig snarast. Kan de förbjuda adokatkontakt på rättspsyk? Får man ha advokat med på inskrivningssamtalet?”  Eva

P.S.  Ja, så här kan det låta från en av de 115 ’LVU-drabbade’ i min långa adresslista.

Hur länge ska Sveriges hunsade folk tro på sina korrupta myndigheter, polis, förvaltningsdomstolar och Kommunala Socialförvaltningar?

Har svensken snart fått nog av ansvarsbefriade byråkrater med övermakt?

När vågar svenska väljare rösta fram en President med hårda nypor och klurigt klös, med makt och befogenhet att landsförvisa de värsta rötäggen? Efter Svenska Våren och valet September 2014? … Nej, det är nog för tidigt. Men efter valet år 2018 då?

Det här inlägget postades i Framtid, LVU, Människa, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Hur länge ska Socialen få hålla på?

 1. Anna skriver:

  Så här tillåter man andra barn att ha det genom avslag. Missa inte slutet på filmen, avskalat, naket.
  Om en hemlös förälder. Han får ingen hjälp. Betänk då vad alla trakasserier och LVU, HVB osv kostar – där saknas aldrig pengar…
  Peter Ahlborg:
  http://www.youtube.com/watch?v=T-ieijugeTA

 2. Anna skriver:

  Ta ditt pass och fly detta land!!! NU!
  /Kram!!

 3. kungariket skriver:

  Om man inte är nöjd med svenska systemet, varför inte lämna landet, i stället för att gnälla och för att undra Varför, varför, när det ska ske vissa saker, när det blir slut med andra saker… Det blir det inte. Sverige har varit kungariket och socialistisk land och det ska förbli så. Man får inte ha vissa åsikter om regering, kungen och om samhälle, om man inte vill fara illa och förklaras för psyksjuk. Desutom om någon bortför barnen eller bäbisar från mödrar, då det är normalt att mödrarna kan inte känna sig lyckliga för det utan blir psyksjuka, mer eller mindre. Även diskriminerings-krigs-eller mobbningsoffer blir ju psyksjuka av trakasserier. Intressant vem är denna kvinna som ”liknade socialsekreterare”? Kanske det var socialsekreterare själv eller hennes släktning? Jättekonstigt att polisen kunde identifiera någon som ofredade någon på stan. De är bara konstigt att polisanmälan för en sådan liten sak inte lades ner, utan ”gärningsmannen”eftersöktes.

 4. Jan-Olof skriver:

  Kära nån, Sverige har havererat som stat. De yttersta tecknen på detta är justa de övergrepp man gör mot de omhändertagna barnen. Våldtäkt, misshandel, och implantat av falska minnen för att även krossa de biologiska föräldrarna till att bli socialt oigenkännliga… Den socialpolitik gällande LVU är en nationell katastrof genom avhumaniserande processer och ett system med inbyggd totalitet. Sverige har gått mer och mer i riktning mot en totalitär stat där själva livet inte längre respekteras. Signalerna finns så tydligt inom snart alla sektorer… sjukvård skola omsorg försvar som eliten nedrustar för att inte nämna rättsstaten som har havererat sedan lång tid. Om jag får ställa frågan vem har tjänat på detta ? Kan det finnas en dold agenda, ”skapa problemen för att komma med lösningarna ?”… Sist men inte minst viktigt eftersom jag själv varit utsatt på liknande sätt som mamman här ovan beskriver. Lämna landet och försök få ut detta till utländsk media.
  Borde vi inte ordna med en kramklubb va ?
  http://rexcua.wordpress.com/2007/10/31/politik-2/

 5. Ove Svidén skriver:

  Tack, för alla kommentarer som väller in. Och besöken till Filosofens Blogg ökar, ju mer LVU-frågan närmar sig en nationell skandal. Fortsätt!
  Ni ger mig den kraft jag behöver för att fortsätta internationellt.

 6. Samanta skriver:

  Jag ska vara helt ärlig- jag tror inte på inplanterade minnen och jag tror inte heller på en bakomliggande ”plan”. Däremot tror jag på människors rädsla, jag tror- eller rättare sagt vet- att enskilda tjänstemän- ibland i samarbete med liksasinnade- begår maktmissbruk mot människor i Sverige. Jag är medveten om att man ger sig på barnen, att man skapat ett rättssystem som främst gynnar de som har redan har makt och pengar och att man rycker undan marken på folk som gör det omöjligt för de flesta att föra sin talan. Man tvingas välja mellan de mest grundläggande behov av tak över huvudet och mat på bordet och att ha kvar sina barn-, varför kan man inte få ha båda två? Den psykiska ohälsan har växt under lång tid i Sverige. Till de drabbade av ett skevt rättssystem finns bara psykofarmaka som tröst, inte återupprättelse och rätt till de mest fundamentala behoven av trygghet för sig själv, sin familj och möjligheter till självförsörjning. Ju mer psykopat man är, desto bättre klarar man sig.

 7. Samanta skriver:

  Det ska förstås stå psykofarmaka- och inte psykfarmaka i mitt inlägg ovan.

  Ja, hur mycket har svenska staten egentligen tjänat på tillverkning och distribution av just psykofarmaka- istället för att gå till botten med och lösa problemen med att folk ställs utanför både samhälle och rättssystem? Möjligen O.T.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *