Jasså, vi har en oäkting i klassen?

Kristendomslärarens ord föll som ett piskrapp över 15-årige Sture. Konfirmationskamraterna började fnissa. Sen mobbades de. Sture blev en inåtvänd, olycklig ensamvarg. Sture hade blivit stämplad för livet av en präst som i sin ’kärleksfulla’ övertolkning av Bibelns lära snubblade på orden. Allt detta hände på 1950-talet.

* Stures tredje barn Katrin var oönskat. Modern undvek ögonkontakt med den yngsta dottern. Pappa Sture förgrep sig sexuellt på henne.
* Katrin sökte hjälp i ny-andligheten. Som andlig sökare bortom religionerna, försökte hon förlåta sin far. En regressions-terapeut lyckades får fram berättelsen. Katrin är nu mor till två friska barn, men samtidigt misstänksam på den sociala ingenjörskonsten, skolans sexualundervisning och skolsköterskans förslag om tidig sexdebut och dess dolda motiv.

P.S. När man gör en regression går man tillbaka till en tidigare erfarenhet, ofta i syfte att läka en traumatisk erfarenhet man bär med sig från en tidigare tidpunkt i livet eller från ett tidigare liv.

Det här inlägget postades i LVU, Människa, politik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jasså, vi har en oäkting i klassen?

  1. trauma skriver:

    Det är sant att man får göra regression till vilken tidpunkt du bara önskar. Alla de föräldrar som får sina barn bortförda av kommunanställda psykopater, kan få sinnesro genom att komma till kyrkan, offra pengar, tända ljus och be Gud om förlåtelse, om hjälp och skydd, genom Jesus Kristus för egen själ, sina och barnens själ och för alla andra torterade av tjänstemän, barn och föräldrar. Man ska aldrig ge upp hoppet om att barnen ska ha det bra och att Gud ska hjälpa dem och dig själv. Och särskild man ska inte tänka på att hämnas, bli apatiskt eller hatande, eftersom det är onödigt spenderandet av energi. Det är bara Gud som kan ge hjälpa för de åtskilda barnen och föräldrarna. På så sätt när man skickar skrivelser till en eller till den andra tjänsteman, så man har chans att få gehör och hjälp hos någon anställd på någon myndighet. Det finns också ibland normala och professionella människor anställda på svenska myndigheter och kommuner. Man ska inte ge upp hoppet, för sina barnens skull. Aldrig i livet ge upp och ha i siktet att barnen blir snart vuxna och ni kan få återförenas och har hela livet framför er. Samma sak man ska säga till sina barn också, ge hoppet, så att de inte hamnar i drogmissbruk och i hopplöshet. Det är bra också att anmäla fosterföräldrar för pedofili eller för olik barnmisshandel, eftersom det är ofta är fall , så det ska inte skada att poliserna och myndigheter undersöker hur era barn har det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *