Mjuk-totalitär jämlikhet

Mjuk-totalitär jämlikhet, två svenska exempel:

En svenskfödd elev blir kraftigt mobbad, bland annat för sin duglighet i skolan.
Även rektorn ställer sig bakom elevmajoriteten, mot klassens duktiga stjärnelev.
I fem år hänvisas den mobbade bort från skolan, till hemundervisning vid egna datorn.
Familjen rekommenderas emigrera. Stör inte den låga omsorgsfullt jämlikade skolnivån!
Sverige har inte plats: for a clever Starkid, well educated in USA!

En annan udda elev Dominic, förbereder flyttning med sin mor till Indien.
Inför resan hem-undervisas han och uteblir från skolan några dagar.
Men i Sverige råder skolplikt! Ett polisingripande förbereds noggrant:
På väg ut till startbanan stoppas flygplanet, Dominic blir LVU:ad och förd till HVB-hem.
Emigranterna blir fast i Sveriges lönsamma kommunala människohandel ett par år.

Polisens och Socialtjänstens Kidnappningar av barn är en lukrativ del av inbördeskriget:
1. Metoden används för att förfölja politiska meningsmotståndare i de egna leden
2. Den är effektiv för att ge kommunens fulaste fiskar i juntans topp en dold bonus
3. Dolda HVB-hem i glesbygden, långt från moderskärlekens ansvarstagande räckvidd, kan sen besökas av penningstarka sexköpare: poliser, domare, advokater, politiker…
4. Underåriga barn infångas med hjälp av aga-lagen, och samma svikna unga medborgare kan sen tillhandahållas bortom sexlagens falska fasad, av HVB-hemmets sexmissbrukande ägare, med fullt stöd från Socialförvaltningen och förvaltningsdomstolarnas skenrättegångar.

Så fungerar den listiga växande storindustrin: LVU/HVB, i den totalitära demokratin.

P.S. För att maximera den dolda vinsten av LVU/HVB-systemet, är socialsekreterarna ofta delägare i de privata HVB-hem, dit de har sina korrupta chefers bemyndigande att förpassa ’sina’ LVU-fall till. Smart! Fungerar väl tills att Europeiska Rådet granskat och fällt Sverige ännu en gång för att landet inte uppfyller de Mänskliga Rättigheter som vi en gång undertecknat. Detta är sedan länge glömt i det mödosamma arbetet att göra det som är bäst för barnen, utan att höra dem. Barnens uttalade önskan och vilja att få komma hem till mamma är varken vetenskapligt signifikant eller politiskt korrekt i sammanhanget. Det är en helt oprövad hypotes, utan samhälleligt värde i den Sociala Ingenjörskonstens förlovade land. / Ove

Det här inlägget postades i LVU, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mjuk-totalitär jämlikhet

 1. Anna skriver:

  Jag kan bara beklaga – du har rätt…

 2. socialistisk -feministisk politik skriver:

  LVU kan aldrig bli rätt eftersom främmande statliga (kommunanställda) bestämmer att göra saker mot människans vilja. När varken barnen eller föräldrar efterfrågar kommunanställdas tjänster och de även gråter, ber, förklarar och även har bevis för varför de inte behöver en viss tjänstemans kommunala tjänster, då slår tjänstemannen till mot medborgarna med tvång, våld och hot. Naturligtvis blir det bara fel med sådant LVU tvångsomhändertagande, det är ju omänskligt. Det är ju samma sak med äldrevården, som handlar om att tvinga äldre till saker som de inte behöver, dvs tvingar dem till ålderdomsrehem eller tvärtom, mot pensionärens egen vilja; eller att en tjänsteman inte beviljar pensonärer att komma till ålderdomshem. Äldre ska kunna välja tjänsterna, beställa det som de behöver, och ingen ska kunna tvinga dem göra saker som de inte vill. Kanske samma demokratiska struktur behövs för andra medborgarna som tvingas att ha kontakt med tjänstemän, så som barnen. LVU-tvång är tjänstemannens våldäkt på medborgarna.

 3. Anna skriver:

  Lite utanför temat. Såg uppdrag granskning, fallet ULF.

  Mina reflektioner efteråt var att en del av den outgrundliga ingenjörskonsten socialförvaltningar pysslar med har missats.
  Det finns relationsparasiter av båda könen. Lägg märke till att det i filmen inte nämns ngt om institution, HVB, Familjehem eller annat. Bara att modern ombeds söka interremistisk vårdnad. Detta är ännu en metod som socialtjänsten använder sig av. GÖr du inte detta så utreder vi vidare på institution med LVU, skyddsbehov och annat fanskap. Min åsikt är det det verkar som att modern efter att anset umgänget välfungerande blev utpressad till detta av socialförvaltningen.
  Därav inga kommentarer från henne. För rädd. EN vettig förälder (oavsett kön) väljer att vara förälder, istället för att kanske ingen förälder alls ser röken av barnet inom LVU industrin.
  Visst kan man se till umgänge ändå, men vad händer när barnet pratar i skola/förskola… Då rycks snaran åt. Bye bye barn…

  Detta tillämpas både mot män och kvinnor. Borde uppmärksammas!

  FRAMTVINGADE SKILSMÄSSOR KALLAS DET PÅ REN SVENSKA……

  Getting my point?

 4. Anna skriver:

  Efter vad jag förstår har detta utökat med kommuners sämre ekonomi och besparingskrav…. Gör inte anspråk ännu på att det är vetenskapligt belagt, men indikationer ligger åt det hållet….
  Framförallt i familjer som de vet att de inte kan lyckas med, eller redan har misslyckats ett antal gånger med sina tokerier….

  Visst är resonemanget alla fall teoretiskt hållbart, söker fortfarande, men få vill tala, då rädslan är mycket stor. Handlar om både påtvingad skilsmässa, eller påtvingat borttagande av förälder om inte pågående relation finns…

  Soc. lämnar (garanterat fakta) instruktioner om hur detta ska gå till. Sedan förslag på en djävulens advokat, istället för en humanadvokat….

  Samarbete? Ännu i dag säger jag det är större skillnanader inom kön än mellan.
  Dock akta dig som fasiken för att komma till soc för samtal med lite för dyra bilar (vanliga familjebilar, inte sportbilar). Klä dig inte med ngt köpt på NK:s rea, om du är kvinna….
  Lär dig palestinaschalskoden och chanserna ökar 1000-falt. Var absolut inte egenföretagare om du är kvinna. (Det kan dock män få vara).
  Nej, inte bara män som drabbas. Därav så är utredarna inte helt förtjusta i alla papparörelser. Gå hellre på lagar o lagstiftning.
  SKRÄMANDE!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *