Boken LVU: Lönsam Kommunal människohandel

LVU-boken Lönsam Kommunal Människohandel
finns nu att köpa på Vulkanmedia.se  för 150 kr.

lvu

Beskrivning:

LVU-Lagen (1990:52) med särskilda bestämmelser om Vård av Unga är en vacker fasad, tillkommen för att: ’göra det som är bäst för barnen.’ Men med en enkel LVU-etikett, kan ett kidnappat barn utnyttjas som handelsvara i kommunernas lönsamma människohandel. Socialtjänsten har totalitär makt över LVU-processen i början. Polisens transporttjänst anlitas för att flytta ett LVU-barn mellan olika Hem för Vård och Boende (HVB). LVU/HVB-systemet är en storindustri. Kommunerna tjänar omkring fyrtio tusen kronor per månad och barn, som de lyckas fånga in med ett LVU. Genom metoden att förhala ett LVU-ärende ökas kommunens vinst. Endast en liten bråkdel av LVU-intäkterna kommer barnen till godo. Det mesta hamnar i privata fickor hos HVB-ägare och familjehem. LVU-systemet och de tillhörande skenrättegångarna i  förvaltningsdomstolarna dit föräldrar luras för att överklaga, är en skamfläck för landet. Europarådet har därför nu beslutat om att granska Sverige för att vi varken följer FN:s Deklaration om Mänskliga Rättigheter eller har inkluderat Barnkonventionen som lag. Mer än en halv miljon svenskar, barn, föräldrar och släktingar har direkt erfarenhet eller kännedom om det kränkande LVU/HVB-systemet, och de vill nu se handling. Det betyder konkret att om bara hälften av er röstar på samma parti i nästa val, så kommer det partiet in i Sveriges riksdag hösten 2014 . Där kan vi tillsammans påverka den sjuka LVU-frågan politiskt. 
Alla LVU-drabbade, förenen eder!
Det här inlägget postades i LVU, Människa, Pengar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Boken LVU: Lönsam Kommunal människohandel

 1. svårt skriver:

  De LVU-drabbade, bebisar, barnen, ungdomar och vuxna är skrämda ihjäl, uttrakasserade, i flera fall neddrogade, tvångsinstängda och torterade, psykiskt samt fysiskt. Och famförallt, de som fortfarande har barnen kvar, de är rädda och tillsagda, att hålla sig till ”sekretess”, annars ska de aldrig få se sina familjemedlemmar igen! De flesta är skrämda till tystnad och hjärntvättade. Sådana föräldrar svartmålas varje dag, som om det är föräldrarnas fel att barnen torteras hos kommunanställda. Vissa barn och föräldrar dödas eller drivs till sjävmord. Det finns olika metoder av soc., men ingen är bra, när kära familjemedlemmar splittras med våld , hot och tvång. Det heter också tvångsomhändertagande LVU. Det sker ju inte frivilligt. Det är bara psykotiska rasistiska Nazi- tjänstemän som får dra små barnhänder från föräldrarnas händer och putta in eller släpa in de små barnen in bilar. Att kidnappa barnen hemifrån är inte en frisk människans uppgift att göra. De som fullgör tvångsomhändertagande LVU och participerar i hela systemet är allvarligt psykiskt störda brottslingar. Men det kommer en dag, där det ska avslöjas. Precis så som journalisterna avslöjade i hemliga rasistiska människoförnedarande Polisregister, där de registrerar invandrarbarnen.

 2. Jan-Olof skriver:

  Hej! Vill verkligen tacka Ove Sviden för arbetet som Du har lagt ner på denna bok, både jag och min livskamrat har nu fått denna bok och läser för fullt. Tar del utav verklighetsskildringarna om barn och familjer som beskrivs på ett berörande sätt.

 3. stefan skriver:

  Ove kommer att vara en av de som talar på demonstrationen

  https://www.facebook.com/events/268294533336330/?ref_dashboard_filter=upcoming

 4. Pingback: Kommunernas Lönsamma Människohandel | Filosofens blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *