Öppet brev om lönsam barnmisshandel i TABY

Europarådet har nu beslutat granska Sverige, dess Kommunala Människohandel och listiga LVU/HVB-system. Jag har blivit ombedd att vittna i Strasbourg från mina fleråriga iakttagelser som medborgarvittne.

Jag rekommenderar er att snarast sluta med Er förföljelse av Ms. Anderson och hennes internationella familj. Vera behöver vila ut i sommar inför sin planerade High School-start i Kalifornien. Avsluta även Millans LVU, innan hennes ansvarsmedvetna mamma bryts ned.

Jag hoppas denna information kan göra att kommunens högre chefer och folkvalda nu kan visa upp ett sådant uppträdande, så att ni minimerar Europarådets och European Court of Human Right hårda bedömningar i framtiden om inbördeskriget i Taby.

Sveriges goda namn och rykte är på väg att skadas allvarligt.

Ove Svidén
Insamlingsstiftelsen World Peace Foundation

 

Det här inlägget postades i LVU, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Öppet brev om lönsam barnmisshandel i TABY

  1. Äntligen! skriver:

    Något rör sig förhoppningsvis i rätt riktning framåt.
    Medborgarvittnen är tyvärr det man bör ha med sig vid alla socialtjänstmöten i det rättslösa Sverige. Glöm inte en inspelningsapparat också!

  2. Amerikansk senator talar om korruption och lönsam business inom Child protecting services,2011. skriver:

    Sverige är ingen unik fall, utan barnhandel är ett internationellt fenomen, och det har att göra med en sorts politisk program, påbörjad i USA, för länge sen, ”familjeplanering”. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fFDEV9dYf8M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *