TABY

Taby, är den lilla byn där man tar barn från sina föräldrar.

Inte bara för lönsamhetens skull, för att visa sin makt, utan av ren elakhet.

Taby finns inte i verkligheten. Taby är en skiss till en framtida film, ett scenario, ett utkast som sammanfattar allt det mest hemska som jag som filosoferande scenarioförfattare upplevt i det svenska samhället.

I sjutton år trodde jag inte det var sant, det som jag lite tveksamt julen 2010 beskrev som Kommunal Människohandel. Under det senaste året har kommentarerna till Filosofens blogg gjort det klart förr mig att jag i feghet ännu inte vågat säga hur sataniskt skickligt det svenska LVU/HVB-systemet byggts upp för att gagna kommunernas mest ljusskygga krafter i maktens dolda topp.

Att sprida social oro är den sataniska maktens stora njutning.

Det här inlägget postades i LVU, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till TABY

 1. stoppa pedofili skriver:

  Hej! Det finns många pedofiler anställda på kommuner och på myndigheter. Psykiskt friska människor skulle aldrig dra ut ett gråtande och vädjande om nåd barn hemifrån ifrån föräldrar. Det uptäcktes nyligen att kommunanställda struntar i att ca. 100 dömda pedofiler jobbar på skolorma med barn i Sverige. Vilka personer skulle strunta i sådana saker? Pedofila rektorer, pedofila kommunanställda på utbildningsförvaltning, pedofila kommunernas chefer, pedofila på Tingsrätten och pedofila på Polisen.

 2. Mig lurar ni inte.... skriver:

  Värsta kommunen av dem alla är Marks kommun.
  Sett denna? http://www.socialstyrelsen.se/missbrukochberoende/asi-intervjun/Documents/ASI_Grundintervju.pdf

  Den användes som RUTIN, oavsett om du har någon problematik eller ej. Du ska svara på om du är HIV-testad, tjänar pengar på kriminalitet eller prostitution.
  Lägg gärna märke till de två kolumnerna, den ena ska klienten besvara, i den andra gör socialsekreteraren sin egna påhittade bedömningar.

 3. Socialskandalen. skriver:

  Läst detta?
  Bra dokumenterat, men någon skilnad har det inte gjort….. Jo, åklagaren (Johansson) har åtalat två politiker och tre socialsekreterare, målet bör komma upp i september.

  http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=95&grupp=12422

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *