Svensk socialtjänst borde skämmas och här är min orosanmälan

by anne skaner

Sverige må stå högt i kurs vad gäller privatisering, valfrihet o bortskänkta skattemedel till kapitalbolag – MEN vi har en SOCIALTJÄNST o familjehems-verksamhet inte värd namnet. Familjehem tror att de äger de placerade barnen och socialtjänsten anser sig ha rätt att på vilka grunder som helst omhänderta barn och göra deras biologiska föräldrar till misslyckade varelser. Det finns bra familjehem men problemet är att ytterst få av dem vågar stå upp och prata om vilken roll de har egentligen. JAG SKULLE skämmas å mittyrkes vägnar att fatta så usla beslut ang barn o föräldrar att man förstör en hel generation vuxna i framtiden. Jag skulle skämmas som familjhem att förneka placerade barns rätt till sitt ursprung hur djävla dåligt det än var. Jag skulle skämmas över att lägga ord i munnen på barn och anteckna saker de aldrig sagt för att få rätt som tjänsteman. Ni som jobbar med det här politiker och myndigheter har inte lärt ert enda dugg av historiens misstag. Lika illa är det med alla som ska ha pengar för upprättelse var finns er kamp för rättssäker socialvård för barn – o snacka inte om lagar. I det här landet har varje myndighet, socialpolitiker, tjänsteman sin egen lilla lag, vilken inte omfattar barnens rätt till objektiva utredningar eller den biologiska familjens rätt att få fram en rättvis bild. Det är mer rättssäkert att ställas inför rätta efter ett rån än att hamna i socialtjänstens nät. EFTERSOM merparten av omhändertagna mindre barn kommer från sk fattiga skiktet skiter medelklassen i det här. Men vänta den dag då föräldrar hellre pratar i mobilem än med sina barn, eller barnen av någon anledning inte passar in i dagisfrökens mönster den dagen tar de era barn också. Jag skulle aldrig bo kvar i Sverige med mina barn om jag visste det fanns risk eller misstanke om att socialtjänsten skulle utreda oss. 

RosenRasande | politik, utbildning, vanvård, kultur och debattens 

Det här inlägget postades i LVU, Människa, politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *