Listigt lömska, lönsamma, läkemedel även i Landet Lagom

 

Läkemedelsindustrin drivs av tillväxtekonomer som själv vill bli rika.
Ett sätt att uppnå det, är att lura in hela mänskligheten till att bli lönsamma patienter.
Utlova lindring av symptom, med många olikformade färgade piller.
Med kostsam, mördande reklam prepareras marknaden/läkarna /myndigheterna
Sälj i stor skala, rekommendera vaccination av hela befolkningen.
Förbjud fungerande hälsopreparat, naturmediciner och vitaminer.

Genom att ’köpa’ läkarnas tystnad och bekosta ’forskningen’ håller de invigda tyst om sina löner, bonus och företagsvinster.
Genom att preparera glidsalva för analsex med HIV-virus, lockades tom gay-skådisar att bli ’ansikten’ åt den förfärliga ’farsoten AIDS’. Så lyckades Big Pharma skrämma upp vanliga rädda människor att bli fogliga lönsamma patienter. Men extremhögerns försök att stoppa den kramglada gay-rörelsen misslyckades. Men i södra Afrika har en ’medicinsk fortsättning av apartheit’  fortsatt…

Med en enda falsk forskningsrapport om kopplingen mellan HIV och AIDS, och med massiv propaganda skapades ’bromsmediciner’ som låtsades lösa de drabbades dilemma, som en dyr avlat för syndernas förlåtelse. Och vad mer är, i jakten efter en verksam ’medicin mot Aids’ godkändes tom vissa alltför effektiva kandidater till cancermediciner, som tidigare inte blivit godkända i licencieringsprocessen, för att de haft ’biverkningen’ att preparaten även ’råkade’ avliva patienten.

Så kan en ’hälsosam lönsamhet’ skapas, för riskkapitalet bakom de sk ’läke’-medlen och en gigantisk gökunge: den internationella läkemedelsindustrin.

Det här inlägget postades i Människa, Pengar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *