Geijeraffären, vad påvisade den?

Att de rikaste sexköparna har råd att köpa sig sex med underåriga.
Att det svenska LVU-systemet tillhandahåller de aningslösa sex-slavarna.
Att de tusentals HVB-hemmen är den kriminella länken till stora svarta pengar.

Att samhällets fulaste fiskar (pedofiler, HVB-ägare, invigda socialtjänstemän, korrupta advokater, poliser i höga positioner, socialchefer, domare, nämndemän, politiker) vet att Staten/Kommunerna är segrare i förvaltningsdomstolarnas skenrättegångar.

Att Svenska Staten har pålitliga tjänstemän i Bryssel och Strasbourg som sorterar bort ’störande’ anmälningar till Europadomstolen från förtvivlade föräldrar i Sverige.

P.S. Visste Du att den Indiske vishetsläraren Sai Baba finansierade sitt Ashram i Puttaparti med pengar från pedofiler, belönade med sex från unga pojkar i Satya Sai Skolan?
Och, varför sitter Påven i husarrest i Vatikanen? Jo, förbannade föräldrar vill sätta stopp för Katolska Kyrkans missbruk av söta korgossar, och Påven Benedictus XVI satte inte ned foten i tid mot pedofilprästerna (enl tidningen Dagen)!

Det här inlägget postades i LVU, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Geijeraffären, vad påvisade den?

  1. Observant skriver:

    Dokumentären var mycket intressant, jag har hört talas om detta historia redan tidigare, jag blir föga förvånad över hur korrumperat det är och över hur de drabbade tystas och förövarna skyddas. Jag har varit i kontakt med olika kvinnor oberoende av varandra och vuxna idag, som varit placerade som barn och unga. De berättar om hur de blivit utsätta för sexuella trakasserier, sexuella övergrepp och rena våldtäkter under placeringstiden (namn finns på förövare). Politiker och tjänstemän blir skyddade och flickorna hotades till tystnad. Ett namn som nämns är Widar Andersson som skyddar förövarna, tidigare riksdagsman. Han har kopplingar till Hassela och Carema m fl. Troligen haft ett stort inflytande till hur socialtjänstlagen (SoL) och lagen av vår av unga (LVU) har utformats. En förövare Häggroth hade hotat en flicka och sagt att, ”Widar Andersson skall krossa dig”… Mer finns mer att säga om detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *