Livets flöde…

Att behålla balasen under ett mäktigt andligt uppvaknande

Året började med en stark längtan att slänga gamla saker. Och att pyssla om och göra det vackert hemma. Varje kasse ut har känts befriande!

I allt det nya känns det också hudlöst på något sätt. Väldigt öppet och känsligt. Som att bli bombarderad med massvis med olika energier på en gång. Kroppen skiftar i uttryck och ibland är det svårt att hänga med i svängarna… Stark närvaroträning… Kroppen och glädjen genom den har varit min trogna vägvisare genom åren. Livets flöde genom den och genom mig… Och mitt i flödet, i föränderligheten finns stillheten. Upphör inte att fascineras och förundras över livets paradoxer! Därav säkert också min starka kärlek till den kinesiska medicinen som så ödmjukt bjuder in och omfamnar dessa paradoxer i sin verklighetsbeskrivning.
Det här inlägget postades i Människa, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *