Ett svenskt glasnost?

Vad skulle hända om en svensk president, liksom Mikhail Gorbatjov,
föreslår mer öppenhet i svensk politik?

Sannolikt samma som hände med Sovjetmakten under 1990-talet!
Enpartiväldet skulle sjunka ihop som en sprucken ballong.

Ingen, säger ingen som tjänar pengar på bonus, parti-tillhörighet, LVU-kidnappningar, HVB-hem eller rättsrötan i allmänhet, skulle våga försvara dagens system av halvsanningar, falska politiska löften och smarta korruption…

Alla jämlika ateister från höger till vänster skulle följa med den sjunkande skutan till botten.  En svensk tiger ju, allt sedan andra världskrigets samlingsregering, som lärt oss försvara en falsk neutralitet. Men de andligt uppvaknande ska nu få skåda ljuset, i slutet av den Socialdemokratiska halvsekellånga tunneln.

I Mittens Rike, i samförståndets förlovade land, är vi alla goda moderata socialdemokrater eller hur?

Vakna upp, kära svenskar, ur den materialistiska/ateistiska formsvackan…

Det här inlägget postades i Framtid, Människa, politik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ett svenskt glasnost?

  1. Människa skriver:

    De flesta vanliga människor kapabla att göra vad som helst för pengarna, om de är ateister och inte har moraliska värderingar.De andra blir hotade till tystnaden med olika medel. Det finns socialdemokraternas och nazisternas bästa medel:statlig anställd- socialarbetare-psykiatri-polis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *