Social terror

 

Ett fult försök från en svensk kommun, mitt i Landet Lagom?

Tre poliser stoppar ’Johns’ bil i Karlskoga och för honom med våld till Psyket i Örebro där han blir tvångsomhändertagen. Varför?
Jo, Johns tre barn representerar ett värde för kommunen av ca 3×39 tusen kronor, brutto per månad från statskassan om ’man’ lyckas fånga in barnen i ett LVU (Lag 1990:52 med särskilda bestämmelser om vård av unga).
När skedde detta brutala försök? Det pågår just nu i slutet av 2012!
Ska Socialen lyckas med sitt fula uppsåt? Vilka är de verkliga mottagarna av den dryga LVU-miljonen per år från Storebror Staten?
Vilka individer i socialnämnden/förvaltningen ligger bakom den systematiska terrorn mot familjen under senaste årtiondet?
Frågar medborgarvittnet
Ove Svidén
ove@peace.se
Filosofens blogg:  www.peace.se/blogg (se speciellt inläggen: kategori LVU)
P.S. Alla namn ovan är fingerade för barnens, föräldrarnas och kommunens bästa.
P.P.S.  Riksdagen har fattat beslut om lag om ersättning
Riksdagen fattade onsdagen den 7 november 2012 beslut om regeringens proposition med förslag till en lag som ger personer som utsatts för övergrepp eller försummelser i samhällsvården möjlighet till ekonomisk ersättning från staten. Propositionen bygger på den ramöverenskommelse som träffades i september 2011 mellan företrädare för regeringspartierna och Socialdemokraterna, Miljöpartiet de gröna och Vänsterpartiet (2011:9).
En särskild myndighet ska handlägga och besluta i ersättningsfrågorna efter det att ansökan lämnats till myndigheten. Arbetet med att inrätta myndigheten pågår.
Det här inlägget postades i LVU. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Social terror

 1. Anonym skriver:

  Jag känner till en annan kvinna som råkat ut för något liknande. Efter att hon kontaktat läkaren, ville denne få henne att framstå som en hypokondriker – utan att gå in på detaljer nu, så är detta naturligtvis inte är sant – läkaren såg till att hon inte kunde ta sig ut från läkarrummet och hon blev hämtad till psyket, där hon blev kvar i 30 dagar, under tiden omhändertogs de tre barnen och de placerades på en institution. I skrivande stund är barnen kvar på institutionen, men mamman är ute och har tagit sig till sitt hemland… Vad är det för skrämmande utveckling vi har i landet? Hur kommer det sig att de finns så många med myndighetsutövning som inte inser det oetiska i vad de gör mot sina med människor? Jag förstår bara inte…

 2. Ove Svidén skriver:

  Tack anonym för ditt stöd.
  När jag försökte kontakta ’Johns’ advokat M.J. i Västerås i går och bad honom ringa mig så valde han att inte svara. Varför?
  Jo, sannolikt för att han var en av Socialen ’utsedd och av samhället betald’ medlöpare till den Lönsamma Kommunala Människohandeln!

  De flesta LVU-advokater ser det som en bekväm inkomst att spela med i Socialens och de korrupta förvaltningsdomstolarnas skenrättegångar, som rutinmässigt stödjer ’experterna’ inom Socialförvaltningen. LVU-Systemet är så listigt konstruerat!

  Men nu ska snart allt sjukt komma till ytan i vår Totalitära Demokrati …

 3. sant skriver:

  Det är sant. Det är sådana utarbetade rutiner för att få anledning till ”LVU”. Det kallas för ”kommunalt samarbete: psyket-polisen-socialen”. Sosse-tjänstemän fick inspiration från diktaturländer och praktiserar detta systemet för ”LVU tvångsomhändertagande av barn”. Det handlar mest om ”olydiga och politiskt inte korrekta personer” som måste stängas in för att inte störa för de korrupta och brottsliga. Det görs mot föräldrar som klagade på tjänstemannens brott och tjänstefel, till exempel kommunanställdas mobbning av barnen i förskolor eller om de råkade klaga på någon politikers/polisens släktning eller liknande. De som klagar eller kritiserar socialdemokratiska anställda kallas för psykiskt sjuka. ”LVU” görs ofta av politiska skäl, ser det ut som. Det gjordes ungefär samma sak i förna DDR, som inte heller hade politiska fångar utan psykiskt sjuka vars barn blev omhändertagna med tvång och våld tagna hemifrån också.

 4. Ove Svidén skriver:

  Den stora händelsen under senaste decemberveckan (50, 2012) är som jag ser det att fem domare inom EuropaRådet rekommenderar en ordentlig granskning av Sveriges handläggning av LVU-ärenden, de administrativa domstolarnas undfallenhet för Socialförvaltningarna, och om hur våra kommuner systematiskt förhalar sina mest lönsamma ärenden…
  Ha tålamod kära ansvarstagande föräldrar, och invänta nu lugnt pressmeddelandets formuleringar!
  Framtidshälsningar från ett skyddat medborgarvittne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *