Sanningen är En, och odelbar!

Är sanningen lika med summan av två halvsanningar?  Enhet och Sanning under Gud Skaparen, är något helt annat än den Svenska Modellen visar upp!

Fundamentalistisk Lönsam Osanning är grundläggande i den Totalitära Materialistiska Demokratin och deras avsiktliga vanstyre utan personligt ansvar via hundratals myndigheter som arbetar med gummiparagrafer och under ’chefer’ som med enparti-väldets dolda samtycke hanterar Grundlagen som förhandlingsbar, regler och förordningar som arbetsredskap, samt med listiga blanketter och muntliga order som överordnat allt, under närmaste chefens personliga vinning och devis: Söndra och Härska. (Möjligen även, för de kulturellt bildade, följt av ett dolt: Efter Oss Syndafallet!)

P.S. Söndra och härska (latin divide et impera) är en angreppsmetod, problemlösningsmetod respektive krigföringsmetod som går ut på att dela upp ett större sammanhang i mindre delar. Förhoppningsvis kan därefter dessa mindre delar behandlas enklare än det större mer komplexa sammanhanget (Wikipedia).

Det här inlägget postades i Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sanningen är En, och odelbar!

  1. Elisabeth skriver:

    ja sedan rätten inte längre bygger på sanningen utan den största möjliga sannolikheten, har svensk rätt kommit på kollisionskurs med europeisk rätt- vilket också synliggörs genom att Europakonventionen visst har implementerats i svensk lag men inte integrerats i verkligheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *