Den fula fisken ’Calle’

’Calle’ tjänar sina pengar på många sätt:

Som socialsekreterare i Skärholmen ser han ut småbarn med LVU-potential
Med polisens hjälp plockas de lämpligaste ut, direkt från en lektion i sin skola
Protesterar mamman, blir hon polisanmäld via blanketten ’Hot Mot Tjänsteman’
Men när jag uppträdde som medborgarvittne, lades ärendet ner, utan att ens en enda blankett skrevs!
Högljudd mor får skyddstillsyn, hamnar i polisregistret, får inga jobb, bryts ned, moraliskt ekonomiskt, socialt, ja ända till ’självmord’ om tystnaden så kräver!

Calles kommun får minst 39000 kronor per månad från statskassan för varje LVU-barn
Ett HVB-hem där just Calles ’skyddslingar’ göms, får 1850 kr per dygn och LVU-fångst
Som betrodd tjänsteman söker Calle få ut dessa medel efter att han lurar modern signera blanketten.

Som ekonom med examen från Handelshögskolan, äger Calle en Pub i Stockholm tillsammans med sin mor, socialchef i länet.
Öl av bästa Belgiskt märke finns även att avnjuta på stället (org.nr: 556527-2100)
På Mariatorget mitt emot står hans exklusiva Audi tjänstebil med parkeringstillstånd.
Bakom står en stor svart Mercedes och en läcker liten silvergrå Porsche.
På Puben finns även rum för den svarta ekonomins sexmissbrukare och pedofiler
’Semesteranläggningen på Malta’ erbjuder ytterligare möjligheter för ’speciellt utvalda gäster’

Gäller principen i ovanstående nidbild med fingerade namn/adresser även för andra kommuner i landet?

Sverige är fantastiskt! Staten har ett system för att infånga omyndiga barn och vidarebefordra dem som lönsam fritidssysselsättning för rika samvetslösa poliser, domare, advokater och politiker….
Det har fungerat bra i fem decennier och har överlevt även den professionellt mörkade Geijeraffären i det listigt lömska Landet Lagom!

P.S. Geijeraffären var en politisk skandal i Sverige under senare delen av 1970-talet som inbegrep mörkläggning och falska dementier. Lennart Geijer, Sveriges justitieminister 1969-1976, hade enligt en hemlig promemoria 1976 från rikspolischef Carl Persson till statsminister Palme, nämnts som en av flera högt uppsatta personer vars agerande eventuellt kunde ha skadlig verkan för rikets säkerhet. I fallet Geijer misstänktes denne kunna ha köpt sexuella tjänster av prostituerade med anknytning till främmande makts underrättelsetjänst, på en bordell driven av Doris Hopp. Promemorian hävdade inte att det skulle finnas några direkta, trovärdiga vittnesbelägg för detta eller att misstanken var stark. Dock måste Geijer enligt polisen betraktas som en potentiell säkerhetsrisk så länge misstankarna förblev outredda.
Efter att journalisten Peter Bratt i mitten av november 1977 skrivit om promemorian i Dagens Nyheter, dementerade Geijer och Olof Palme historien och DN blev skadeståndsskyldiga. Promemorian blev offentlig 1991 och bekräftade i princip Bratts artikel när det gällde polisens ställning till behovet av utredning och säkerhetstänkande: däremot har inga undersökningar, då eller senare, kunnat visa att det skulle funnits någon substans i påståendena om Geijers och andras bordellbesök, som härstammade från bordellmamman Doris Hopp själv. (Wikipedia)

Det här inlägget postades i LVU, Okategoriserade, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Den fula fisken ’Calle’

 1. enough skriver:

  Hej
  Mycket bra och sanslöst viktig blogg! Hoppas du kan nå ut till så många som möjligt. Beklagligt bara att svenskarna är ”det sovande folket”, Jantelagen styr i landet lagom.

  För många år sen bad en av mina föräldrar Socialtjänsten om hjälp med mitt yngre syskon, hur ska familjen gå till väga när en barn inte lyssnar, respekterar eller följer familjens regler? INGEN som helst hjälp gavs! När vår familj tyckte att nu har vi situationen under kontroll, sattes LVU av EN ensam tjänsteman på Socialtjänsten! Mitt syskon flyttades till ett ”behandlingshem”, som snarare var en anstalt. Där satt unga brottslingar som gjort sig skyldiga till mycket grova brott, bland annat dråp.

  Vid LVU-förhandlingen i första instans, vilket det nu är, minns inte, hade vår familj utarbetat en plan. Planen sattes i verket och familjen hjälpte sin familjemedlem att fly! Socialen påtalade det allvarliga i det hela, vi svarade med att h*n kommer inte komma fram om inte LVU-beslutet upphävs! Efter ett par månader upphävdes LVU-beslutet 🙂

  Så visst kan man göra motstånd och vinna, men det är oerhört svårt och extremt sällsynt att det fungerar. Vi är etniska svenskar, inte för att det har någon som helst betydelse, men jag berättar för att visa att alla svenskar är ingalunda ”sovande”.

  Jag är både trött och rädd. Att leva som numera själv förälder, och ständigt oroa sig för att Staten och dess hantlangare ska hitta på något och försöka ta ens barn ifrån en?! Värsta mardrömmen! Jag vill inte leva i en totalitär, fascistisk, marxistisk stat!!! Men vart ska vi ta vägen? Lämna sin övriga familj och släktingar kvar?

 2. Ove Svidén skriver:

  Mina farhågor besannas. I sjutton år trodde jag inte att det var sant. Men nu efter drygt 18 år i branschen som ’medborgarvittne’ får jag i varje kommentar stöd för att LVU-systemet är en listig del i Kommunernas Människohandel.

  Och med det tragiska fallet Dominique som facit, förstår jag att det mest förbjudna i det totalitära Sverige är att ’hemundervisa’ sitt barn. Barn ska indoktrineras att bli ’svenskar’ från första dagen i förskolan ända till de som ’mogna’ 18-åringar får utnyttja sin ’fria rösträtt att välja själv.’

  I min sons klass omkring 1980 var det fem briljanta elever som samlade sig kring ungmoderaterna i protest mot det de varit med om. Som en aningslös ordförande i Hem-och-Skola-föreningen, sade Rektorn opåkallat en dag till mig, att jag skulle besinna att alla rektorer i den svenska skolan är Socialdemokrater….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *