Vision för en ny VärldsGemenskap!

Bakom en fredlig neutral fasad, simmar de de fulaste fiskarna fortfarande fritt.
Så leds den Materialistiska/Ateistiska Demokratin Sverige mot sin undergång.
Ansvarsbefriade tjänstemän styr med järnhand via sina listiga blanketter.
Med sin namnteckning tvingas medborgaren godkänna myndigheternas falska spel.
Hjälpsökande individer blir förföljda som statens fiender med skenrättegångars dom.
Arbetsförmedlingen utförsäkrar den hjälpsökande med socialens tysta stöd.
Socialchefen får avgångsvederlag, för att ta på sig skulden från skyldig politruk.

Det svenska Enparti-väldet har i dag nått dit Sovjet-Kommunismen nådde 1985,
innan folk förstod att Nomenklaturan/byråkratin var helt korrupt. Observera att det är femtio års skicklig användning av den strategiska utnämningsmakten, snarare än de fyraåriga gästspelen i Rosenbad, som avgör den faktiska regeringsmakten bakom ett Överförmyndat Ämbets-Sverige!

Det är dags nu att landsförvisa de värsta politiska rötäggen!

Inför en modern IT-transparent DirektDemokrati i Landet Lagom:

Installera en Ansvarig President i den Kungliga Republiken till att börja med.
Låt idén republik och jämlik baslön/medborgarlön växa fram i lagom små steg.
Låt Folket Fritt Välja Framtid med direkta val, ofta: Via Internet eller Bankomat!

P.S. Se mer om visionen för Nya VärldsGemenskapen: www.peace.se/blog
including some background documents for your inspiration:

A Scenario on a Future Family Economy: http://www.peace.se/?p=153
A Scenario for a Peaceful New World Order: http://www.peace.se/?p=157
The Kung Peng Saga: http//:http//www.peace.se/?p=151
Policy Scenario on Clean Energy Systems for a Peaceful New World Order: http://www.peace.se/?p=262
I AM Philosophizing: http://www.peace.se/?p=163

Det här inlägget postades i Framtid, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vision för en ny VärldsGemenskap!

 1. alina skriver:

  Det som intresserar mig,är om det finns någon svensk lag som förbjuder att anställda eller rekommendera sina släktningar och vänner på offentliga tjänster. Det verkar inte finnas eftersom överallt de anställs. Socialistiska kommunanställda blev galna i sin obegränsad övermakt över ”vanliga medborgarna och deras liv”till den punkten att de betraktar ju kommunens förvaltningar som ”egna förvaltningens chefens firmor” och skattepengar som ”egna firmans pengar” och det talar de även om till journalisterna rakt precis på detta sättet. De säger till journlisterna:likn.”vi festade för 350000 kronor en kväll, för att våra anställda ska sammansvetsas och det är ingen märklighet med det, det är som vilken firmafest som helst”

 2. Ove Svidén skriver:

  Tack Alina för den viktiga pusselbiten!
  När den sovande svensken vaknar upp till ett rättmätigt ursinne över att ha varit lurad i ett halvsekel, behövs det en stark president för att sammanföra folket med en fungerande Ny VärldsGemenskap!

 3. Anonym skriver:

  Politikerna är på frifot:
  Skatteverkets östra region bjöd de anställda på konferens med fest på Elmia i Jönköping. Det gick på nästa 3,4 miljoner kronor för 780 personer. Den genomsnittliga kostnaden per person blev 4317 kr. Bland annat kostade en” på spåret”-lek med ingvar Oldsberg 100 000 kr. och gästerna kunde få tre glas öl eller vin till för- och varmrätt.
  _ Det har blivit ett glas för mycket, säger skatteverkets regionchef Lars Herder till Jönköping-Posten. Metro 2012-11-07

 4. Fritänkare skriver:

  Släpp loss nu gänget det svänger ju, ingen behöver varken en president eller för den delen nån form av representant eller ekonomi eller lögner eller tillväxt eller sjukvård eller skola eller shopping, det enda som behövs är frisk natur och lugn och ro HeHe

  Vad är det för fel med att ta fullt ansvar för sina respektive tankar, ord och handlingar och tillsammans samverka lokalt på frivilligbasis utan inblandning av banjospelande inavlade armaniklädda atrapper ( ni vet, låtsasmänniskor )

  Kolla för fan in med ÖPPNA ögon vad bla. dom ”hemska” Libyerna tillsammans med den ännu hemskare Moammar gjorde mellan 1969 och fram till att VI med vår feghet/ignorans bidrog till att bomba dessa stigfinnare till ruta ett, men riktiga män och kvinnor låter sig ej nedslås av lite utbränt kärnbränsle och annat tjafs utan står upp för vad som är rätt utan att först göra en egennyttig konsekvensanalys.

  Lokala folkkommiteer samt nationella sammankomster 2ggr/år, förtroendevalda väljs på kompetens och verifierbar opartiskhet, mao finns grundmöjligheten att byta ut ”sellouts” 2ggr/år MINST och uppdagas det mellan dessa träffar så går det finemangs att förära dom en ekologisk kostym bestående av tjära och fjäder och guida dom förbi stadsrondellen ut ur stan ridandes på ett järnvägsräls/granstör.

  Våga vägra enfald, vårda det sunda förnuftet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *