Skenrättegångar i förvaltningsdomstolarna

Tack för Eder lärorika demo här i Svea Hovrätt måndagen den 26 november 2012!
Jag behöver den upplevelsen när jag ska vittna i Strasbourg.

Min fasta övertygelse och rekommendation till er, är som följer:
Återförena Dominic omedelbart med sina föräldrar, och bifoga en rejäl ursäkt!
Resultatet kan bli, att Ni alla: domare, nämndemän och advokater
möjligen kan få behålla jobbet ännu ett år!

Framtidshälsningar  Ove Svidén

Se Filosofens blogg: www.peace.se/blogg, speciellt: kategori LVU;
Där hittar du de skarpaste inläggen jag skrivit under de senaste två åren)

P.S. Jag tryckte ut 8 ex av ovanstående brev/vittnesmål och med ögonkontakt med domaren, domstolens sekreterare, nämndemännen, advokaten Ruby Harrold-Claesson och Dominiques föräldrar överlämnade jag det för läsning i lugn och ro  ….

Det här inlägget postades i LVU, politik. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Skenrättegångar i förvaltningsdomstolarna

 1. Anonym skriver:

  Det var mycket intressant och lärorik mål, trettio tals personer har varit i närvaro och har lyssnat o sett vem som talar sanning och vem som ljög.
  Jag har hört att, de har önskat att målet skulle vara bakom stängda dörrar, bakom mörkret, som socialtjuvern, brukar göra under deras skandaler.

 2. allmänt kallad "dejan" skriver:

  Tack Ove för din insats,
  förutom Domenic så finns fler som är kidnappade av systemets vilseledda lakejer ( Kid-napping) Hmmm

  Lämnar dom inte tillbaka Domenic och alla andra som godtyckligt bortrövats snarast, så är det hög tid att överväga att ställa ALLA inblandade förövare till svars för sina handlingar, även de som städar lokalerna där denna ynkliga verksamhet förekommer.

  En kul grej vore ju att väcka enskilt åtal i deras egna politiskt tillsatta låtsasdomstolar , utan assistans av sk. advokater som i sig är överbetalda medlöpare och inget annat, givetvis i direktsändning där förövarna får chans att ägna sig åt en dåres försvarstal, typ jag gjorde bara som jag blev tillsagd, såna är reglerna, man måste ju få det att gå ihop sig osv.

  För fatta följande kära bröder och systrar, det vi blivit itutade ang sk. myndigheter ( vad fan är det egentligen ?)
  är att dessa som påstår sig vara tjänstemän gör sig skyldiga till grovt bedrägeri och urkundsförfalskning eftersom dom sen rätt länge endast är ”bolagsanställda” och inte längre besitter förtroendeposter som det var tänkt.

  Att dessa blivit dresserade till att tro att dom är ”guds” gåva till fårskocken jag menar ”mänskligheten” ändrar inget, utan den som gör det den gör, gör det på eget ansvar och det kan kära vänner inget ändra på oavsett vad man ”tror”

  Titta gärna själva på Allabolag.se och knappa in Svenska domstolar (HeHe) och se om 25 öringen börjar rulla.

  För all del se även rikspolisstyrelsen, skatteverket mfl. mfl.

  Ansvar går inte att delegera utan endast dela, så de som givit order om kidnappning och de som med tjänstvillig ignorans utfört själva kidnappningen skall solidariskt ställas till svars för sina handlingar och om den kuvade massan så önskar kan dessa se fram emot att mot en smärre ersättning lära sig spika SJ pall eller sy persedelpåsar de närmaste 6 åren bakom lås och bom, eller medans tid är offentligt be om ursäkt inför dom drabbade och ägna resten av sitt liv till att gottgöra det dom ställt till med och därmed slippa lära sig dessa gedigna hantverk.

  Detta alternativ är betydligt hyggligare än de alternativ de drabbade blivit erbjudna vilket innebär : inga alternativ alls.

  Som sagt allt är maskerat som kommers och då finns inte plats för eftertanke, moral och empati utan endast den mer och mer tydliga röda tråden, ren och skär ondska.

  Så vad känner ni gott folk, när är det nog ? var går er gräns? hur mycket skit rymmer det blå skåpet ?

 3. Anonym skriver:

  Alla korrupta politiker bakom finansskandalen med plats i Parlamentet i Washington är från början till och med idag misstänkta, och de är fortfarande på ”fri fot”

 4. maj-Britt hagman skriver:

  På Gotland håller socialförvaltningen just nu på med att bryta ner en mamma och hennes barn. Pappan ville ha bidragsförkott och barnbidrag och ställde till ett elände för att få barnen. Det lyckades problemet var att han struntade i dem så de fick flytta hem igen. Nu driver socialen med skolans hjälp mamman till självmord men sin ofattbara jakt på henne och barnen. Från att ha varit en väl fungerande mamma är hon nu helt nerbruten. Man förstår att det ligger någon riktig stor hund begraven, när man tar trygghet från både mamma och barn utan att blinka. Dårana har julafton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *