Skandalen växer

Tack för alla anonyma kommentarer som nu strömmar in:

Varken läkare eller inre befäl som utreder brott, behöver komma till platser där fosterbarnen dör.
Läkarjournaler kan även undanhållas socialstyrelsen så de inte ska kunna granska vad barnet gått igenom under sin placering. Åklagarna verkar blunda villigt när man påtalar dessa stora brister i rättsäkerheten och anser sej inte ha tid att se över det hela även när det går ett halvår. LVU-barn är därmed fritt byte. 

Det här inlägget postades i LVU. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Skandalen växer

 1. helig ledare skriver:

  Det skapdes en film baserat på vittnesmål av barnen/tornåringar som varit utsatta för pedofili.En helig ledare,som är en oklanderlig ideal person för socialdemokratiska svenskar tycks vara inblandat.Denna person är lika helig ledare fr svenskarna så som Lenin är helig ledare för ryskarna. Men tvång mot barnen och familjer som kallas för ”LVU tvångsomhändertagande för barnets bästa” var inte upfunnen och fortsätter att praktiseras,även om de flesta ”statens tvångsomhändertagna barn” vittnar just att de blev slussade av socialtjönster och av socialdemokratiska poliser just till pedofiler och barnmisshandlarna.Finska krigsbarn som ”omhändertogs av svenska statliga familjer” klagar på samma sak,såsom pedfili och grov barnmisshandel hos ”fosterfamiljerna”.Det är lagligt i alla fall, annars det skulle ju inte ske ju i 100 år. Alla vet att under heliga ledarens tid kvinnor som tycktes inte kunna föda friska och fina barn, tvångssteriliserades,på heliga ledarens order. Eller han var inte inblandad nånstans och visste inte om nåt sånt,medan han var statschef.

 2. Christer av Johansson skriver:

  Den svenska sociala modellen är inte bara en dålig idé, det är en skandal som förvånar hela omvärlden. Sanningen har delats upp i 2 grupper, vi har från vår sida ett arbetssätt som bygger på moral och etik samt rättigheter, vi har sedan den andra sidan som bygger upp en situation som endast innefattar ett sikte med vinst, vad det kostar och vem som får stå slagen som slutresultat spelar ingen roll.

  Grunden till den sociala kastastrofen som jag skulle vilja kalla det är enkel, punkt nummer 1 handlar om att vi inte längre står lika inför lagen, punkt nummer 2 handlar om total brist på empati, punkt nummer 3 handlar om att samhällets tjänstemän tagit sig vatten över huvudet och påstår att dom vet allt och kan bättre än alla (psykopati), avslutningsvis, deklarationen för mänskliga rättigheter är endast ett litet moln som blåses bort av dom anser sig veta bäst och bestämmer.

  Det finns dock en väg ut ur detta kaos, deklarationen från 1948 är resultatet på 90 000 000 + människors liv efter omfattande krig och politisk slakt. Den står som grund för allas vår rätt att leva våra liv, nu när samhället har glömt bort den så behöver vi påminna om den igen. Samhället har som uppgift att förvekliga ett system där allas individuella rätt kan förvekligas och det handlar inte om att socialtjänsten samt rättsväsendet bestämmer hur denne skall se ut. De individuella rättigheterna är det som är viktigt, just nu har vi endast en smal ram av rättigheter som samhället delar ut och varför är det så? Efter flera års undersökning så kan jag berätta att alla tjänstemän jag varit i kontakt med är helt och hållet oventande om hur deklarationen ser ut och vad den säger. Fortsättningsvis kan man inte agera på något man först och främst inte vet om, ännu värre blir det när man inte bryr sig heller.

  Jag har nu själv bytt taktik och använder endast deklarationen i alla samtal med myndigheter, Regeringen och Riksdagen har garanterat ett arbete och ett samhälle som handlar om att rättigheterna skall stärkas, och då inte utefter vad tjänstemän tycker utan med utgång ifrån deklarationen.

  Vad en tjänsteman säger till mig som inte följer deklarationen bryr jag mig inte om, det spelar ingen roll vad någon säger, Artikel 30 ger mig rätt att avbryta tankar och ideer som bryter mot min individuella rätt,

  Artikel 30 (MR)
  Ingenting i denna förklaring får tolkas som att det innebär en rätt för en stat, en grupp eller en enskild person att ägna sig åt en verksamhet eller att utföra en handling som syftar till att omintetgöra någon av de rättigheter eller friheter som anges i förklaringen.

  Vad det gäller agerandet mot vår familj så kan man lugnt påstå att dom tjänstemän som är ansvariga för bortrövandet av vår son på Arlanda flyghplats den 25 Juni 2009 har satt ett frö i marken som dom Ej kommer att få skörda. Ett arbete från Regeringens sida som garanterar stärkta rättigheter handlar inte om stärkt egoistisk vilja inom socialtjänsten, det handlar istället om att socialtjänsten får backa om det är så att jag valt ett naturligare liv samt hemskolning. Vad skollagen sedan säger bryr jag mig inte om, jag behöver inte säga mer än artikel 30 till dom tjänstemän som vill att vi skall leva som dom vill.

  För att reda ut situationen så måste deklarationen än en gång deklareras, den måste bli mer poppis än Lee Jeansen samt senaste mobilen från Apple, hur nu det skall gå till vet jag inte, men lyckas det inte så ser framtiden inte så bra ut minst sagt.

  Allt står på deklarationen, den står över all annan lag. Avslutningsvis skulle jag vill säga följanden, tjänstemän, det är vi som betalar Er för tjänster, det är inte ni som får betalt för att förstöra våra liv mer era ideer, ställ Er i ledet och gör Ert jobb såsom det var tänkt från början.

  Vänliga hälsningar

  • Oriana cottard skriver:

   Jag kan bara instämma till denna rad till 110%. Allt är sagt så tydligt så det inte behövs tillägga
   något mer till det. Må vi en dag se De
   Mänskliga Rättigheternas äkta värde igen, för
   det vi sett och ser, det vi upplevt och fortfarande
   upplevet är allt annat än det utan rena tyrani från
   ett land som alltid sett till att föblinda omvärlden
   från det de verkligen är. Att begå människobrott
   har legat så långt i svenk historia och det hela är bara
   just vad Sverige är. Det hela handlar inte om någon
   bagatell utom om 26 000 råkidnappade barn från deras familer som sociatjänsten systematiskt begår i lagens och Barnens Bästas så kallade namn.

 3. vanliga skriver:

  Vanliga människor har inte rätt att yttra sig på detta sättet mot socialistiska tjänstemän och politikerna. Om man vill hålla på med politik eller de sakerna som anställda kommunala arbetare/tjänstemän då måste man sträva efter att bli anställd på kommunen eller invigd i något stor parti, till ex: S. Att någon enskild ”myra” eller ”obetydlig boskap” yttrar sig, det retar bara upp sosse- tjänstemän/politikerna som vet att det är de som bestämmer, det ingår liksom i samhällets struktur och om en privat person går emot den perfekta sosse-struktur, det betyder denna medborgare är psyksjuk. Du riskerar faktiskt bli inlagd med våld och tvång till någon socialistisk psykiatrisk sjukhus, med någon politisk diagnos i psykiatriska termer ”paranoja”, ”bordelline” eller förföljerse-syndrom. Det är bättre att ge upp din kamp mot systemet, annars skapas bara ett annat system av den nya regeringen. Det tar ju tid och vi vet vad det blir, men jag tror det kan inte bli värre i alla fall. Nuvarande system är att Barnkonvvention är inte lag,dvs. tjänstemän behövver inte följa dess alla punkter, såsom barnens rätt till föräldrar och att tjänstemän är skyldiga att behandla barnens föräldrar med respekt samt lära dem respekt till sina förräldrar. I Sverige brukar de sosse-anställda på kommunen, dagisar och på skolor lära barnen att inte respektera sina föräldrar, utan att misstänka dem och att föräldrar är skitt värda, men att det är tjänstemännen som bestämmer övver barn och över derass föräldrar och att det är det är vad som ska rrespekteras. Tjänstemän har rätt de facto att misshandla barnen psykiskt och fysiskt, till skillnad från privatpersoner.

  • Oriana cottard skriver:

   BINGO, man nästan skrattar so ironiskt
   när man få se, läsa och jämföra varandras
   fabricerade journaler och diagnoser som
   alla dessa sadister grov psysjuka soc och deras
   bödlar sysslat/ sysslar med. Allt odemokratiskt
   och olagligt är tillåtet för de när de tar all rätt att
   bryta mot de mänskliga rättigheter vilket är det
   stora tecken på tyranni i landet. Vad kan annat
   att kallas när samhällets medborgaren fråntas alla
   sina mänskliga rättigheter t.o.m att försvara sig när
   staten tvångsomhändertar ens barn under totalt
   falska grunder samt grovt komplott med hela systemet
   som sitter och gungar på tyranen soc. knän? ETT DIKTATOR … eller vad annat kan vi beskriva det?
   Mantrat BARNET/ BARNENS BÄSTA verkar enbart tillämpas
   och tolkas från myndigheter exakt som sekretesslagen!!!
   Vart står det i lagen att man är med, skapar lagparagrafer
   för att själv inom systemet få lov att bryta mot dem???
   Detta är igen ett ännu tecken på…. Diktatur och det är
   just vad sverige är… norge är ….

 4. Ove Svidén skriver:

  Tack, Vanliga, för ditt stöd och medkännande varning.
  Ja, jag har blivit hotad med att bli polisanmäld för förtal an en enhetschef i Skärholmens Statsdelsförvaltning. Men jag tar det som ett tomt hot av tjänsteman som känner sig trygg under sin fega chef i sin väktarskyddade arbetsmiljö, om hän bara inte verkställer det som hon hotar med. Som Europeiskt medborgarvittne har jag ett bra skydd, men det viktigaste skyddet är den kreativa humorn när jag bara ifrågasätter, inte anklagar, inte hotar den anonymiserade Rödholmens Socialförvaltning….

 5. Jeanette skriver:

  Ja som sagt ! , Skandalerna växer de är helt rätt och mina tankar går till Donia Hassan och hennes mamma och Syster som aldrig fått klart i vad som hände i Familjehemmet Alvesparr som Simrishamns kommun anlitade Attendo familjehem till! Hur kunde denna unga tös bara dö? Utan att göra en nogrann förundersökning om ev brott som kan ha begåtts av familjehemmets oaktsamheter!? Blir sååååå JÄV….A! förbannad på att bara nonchalangt låta detta få rinna ut i Sanden!! VI VILL LIKSOM hennes ANHÖRIGA VETA VAD VAR DET SOM HÄNDE!???… NU ska det upp på bordet!!

  • Oriana cottard skriver:

   Det är jag med så Grrrrr . Jag vet vad som krävs men
   något måste ske för att Donias mamma och familjen ska
   få det de har rätt till, samt har kämpat så hårt för;
   Hela sanningen skall fram och dessa brottslingar skall
   alla straffas ned den hårdaste straff som någonsin getts.
   Detta måste bara bli så för att markera att sådanna
   fall ej tillåts, särskilt från myndigheternas sida !!!

 6. Donias mamma skriver:

  Har nu fått höra att Donia lyckades viska till en kamrat att hon blivit våldtagen. När hon var hemma och sjuk fick hon ta hand om de yngre fosterbarna så de kom fram till skolbussen på morgonen en kilometer bort. Ändå klassades hon som farlig i ett tidigare foster hem. Så farlig så hennes barndomskamrat inte fick besöka henne. De kunde inte garantera hennes säkerhet sa man. Och i det sista hemmet tyckte man hon skulle först bli pigg och glad innan hennes syster fick komma. Man gav med sej och sysystern skulle få bara med i en middagsbjudning. Det drogs tillbaka någon dag senare med motiveringen att det inte skulle bli någon bjudning med gäster. Och det gick inte för sej att systern skulle hämtas med bil efter den timme som lovats. Bjudningen blev av utan Donias syster. Fostermor skrev i sin dagbok att Donia klätt upp sej så fint för bjudningen och varit på skogspromenad. Så dör hon ? Är det berkligen inte anledning att misstänka brott ?

 7. Ingelstorp skriver:

  Jag misstänker att ett brott står bakom att Donias dött. Donias fall liksom Felicas fall, polisen hittade henne hängd i ett stor träd i skogen. Jag har sett färgbilder på Felicia. Hon var hängd med ett stort rep i blå färg i ett träd i skogen. Polisen har lagt ner ärendet; brott ej kan styrkas. Inga bevis; fy fan för Sverige. Ingen DNA, det är helt enkelt familjehemmet som har mördat Felicia. Man behöver inte gå långt för att inse det.

  • Oriana cottard skriver:

   Det gör jag med. Hela Donias fall är så musko,
   att hela systemet ljuger och försvarar varan då in
   att ingen än har get någon svar, gjort någon utredning
   samt get heller någon stöd för Donias begravning.
   Det hela är så sjukt och kriminellt så det skricker
   om det.

 8. Oriana cottard skriver:

  Och det mest makabla är… Att denna/ dessa fosterfamiljer
  fotsätter omgående och få ny barn hos sig…. nya och ännu
  mer offer för att mäta dessa monsters blodiga peng appetit!!!
  Ah sverige???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *