Myndighetsterror mot familjen

Varför avskrev JustitieKanslern LVU-fallet ’Nilla’ med ett rått skratt?
Jo, ’familjen är bärare av borgerliga värderingar,’ sade Olof Palme när han initierade kampen för socialisering av hela svenska samhället för ett halvsekel sedan. Det blev senare hans trogna efterföljare (HSB) som gjorde kidnappning av barn till en storindustri, väl betald via statsbudgeten.

Och denna dolda socialisering är nu så effektiv att myndigheter tar sig rätten till, och får lönsamhet av, att bryta ned familjen, moraliskt, ekonomiskt, socialt, medicinskt och brutalt ända till de tusentals självmord, främst av mödrar och barn, som inte orkar kämpa längre mot de korrupta sociala myndigheterna! På ytan följer de ju FN:s Barnkonvention och dess käcka devis att de agerar ’för barnens bästa.’

Den prisbelönta filmen ’Call Girl’ beskriver väl hur korrupt det svenska samhället blivit efter att förgäves ha försökt sopa Geijer-affärens pedofili under mattan.
Sverige är landet där privata dolda HVB (Hem för Vård och Boende) organiserar den kommunala människohandeln av barn kidnappade från sina föräldrar av polisen och sålda vidare till en lukrativ svart marknad av sexköpare och välbetalande pedofiler (domare, polischefer och höga politiker).

Sveriges kommuner har organiserat jourhem med sina egna socialtjänstemän som delägare. I sin officiella befattning att förskriva LVU-barn ’just till sina’ hem under sin arbetstid, kan de som en extrainkomst tjäna svarta pengar på att förmedla samma stackars barn till sexmissbrukare och pedofiler, mot en dold andel i vinsten!

Hur länge ska de sociala myndigheternas välorganiserade terror under garanterad ansvarsfrihet, få fortgå mot svenska familjers ärliga önskan att skydda och ta ansvar för sina egna barn???

P.S. Hundra miljarder, ca 10% av statsbudgeten, lär kalaset kosta skattebetalarna per år?
Presstödet kan dras in för den tidning som inte håller tyst, och SVT/Pravda ljuger lömskt målmedvetet när de säger att vi är världsbäst på mänskliga rättigheter!
Ja, så illa kan det ligga till i den vilseförda totalitära demokratin, i nådens år 2012.

Det här inlägget postades i LVU, politik. Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Myndighetsterror mot familjen

 1. A skriver:

  det är ungefär en stabil siffra på 1,5 proc. av barn som tvingas lämna sina familjerna,pga. LVU eller likn.? Kan du tänka ut varför inte tillex.., 15 proc. av barnen bortförs hemifrån pga. LVU? Det finns hur många alkoholmissbrukarna i landet,till ex? Säkert fler än 1proc.. Men barnen bortförs inte ens från missbrukande föräldrar,utan av andra skäl med hänvisning till socialtjänsternas framtida prognoser om hypotetiska skador till barrnen som ”kan ske i framtiden”. Och varför socialsekreterarna fick rätt att göra själva olika psykdiagnoser som föräldrar inte visste ha haft nån gångg förut men som blir anledning till barrnens bortförande från familjer.

 2. Sven-Erik Berg skriver:

  Undertecknad har genom åren tagit del av en hel del material där Ove Svidén avhandlat området barnhandel, eller LVU som det heter på myndighetsspråk. I huvudsak håller jag med om Oves beskrivningar beträffande de sociala myndigheterns falskspel under rubriken ”Barnets bästa”.
  Själv har jag sedan 18-19 år tillbka tagit varje tillfälle i akt att påtala, protestera och demonstrera mot falskspelarna. Det har vid ett tillfälle gått så långt att jag vid Umeå tingsrätt blev åtalad och dömd att betala skadestånd till förövarna, för att jag avslöjat den brutala sanningen i ett solklart fall av barnhandel. Personal vid våra domstolar, inklusive
  advokater, är ju också betjänta av att antalet LVU-ärenden hålls på en fortsatt hög nivå.
  I februari 1996 framträdde jag i Kvällsöppet på temat okynnesomhändertagande av barn.
  Vidare har jag via diverse organisationer medverkat på samma tema i Göteborg, Sollefteå, Ängelholm och Stockholm.
  Via ett flertal tidningareportage och ett otal insändare har jag försökt göra allmänheten
  uppmärksam på den barnhandel som myndighetsutövare ägnar sig åt. En del av de sistnämnda finns att tillgå på den hemsida som Nordiska Kommittén för Mänskliga Rättigheter (NKMR) har. Intresserade kan ta del av materialet via nkmr.org/artiklar.
  För att återgå till Ove Svidéns beskrivninger, vill jag poängtera värdet av det enorma
  arbete han ägnar åt ämnet barnhandel. Dock finns det återkommande formuleringar som
  i viss mån förtar intrycket av objektivitet. Gång på gång ältar Ove det obestridliga faktum
  att en socialistisk regering lade grunden till det nuvarande systemet. Dessvärre verkar det inte lika angeläget att förmedla ett annat faktum, nämligen att våra borgerliga regeringar – inklusive den nuvarande – aldrig har lyft ett finger för att få en ändring till stånd på detta infekterade område. Man vågar helt enkelt inte sätta några käppar i hjulen för denna mångmiljardindustri. Nuvarande rutiner med systematisk splittring av biologiska familjer, torde garantera att ”återväxten” är tryggad för lång tid framöver.

 3. Ove Svidén skriver:

  Tack Sven-Erik
  Helt rätt är vad du säger: ’att våra borgerliga regeringar – inklusive den nuvarande – aldrig har lyft ett finger för att få en ändring till stånd på detta infekterade område. Man vågar helt enkelt inte sätta några käppar i hjulen för denna mångmiljardindustri.’

  Som jag ser det får vi inte en lösning förrän presidenten i den kunglia republiken Sverige får folkets mandat att landsförvisa de värsta politiska rötäggen från både vänster och höger.

 4. A skriver:

  Enligt mig, är det helt ekelt så att tjänstemän jätteofta fattar felaktiga belsut, och det finns inte en incitament att erkänna fel och ändra på beslutet. Det ser vi inte bara på socialnämnden och polisen, utan också på flera andra myndigheter, så som FK, CSN, JO, JK, Tingsrätten, Länsstyrelsen etc. Därför till ex., riktigt sjuka, döende, paralyserade får inte ersättning, medan de de som fuskar, köper sig hästar och rider, reser som friska och lediga och även köper sig mängder av alkohol på resa till Tyskland, får sjukersättning ”pga hjärtprobelem”. Desutom, på vissa myndigheter är det svårare att upptäcka fel, så som i sociala ärenden, eftersom det läggs till massor av lögn och det kan manipuleras hur som helst, även med hjälp av kollegor som gör falska medgivanden, ”sekretessbelägger”etc. Samma sak hos polisen, där endast ca 1 proc. döms för de brott de anmäldes för, och nästan inga brottsanmälningar mot poliserna utreds över huvuudtaget. Och hur är det med bostadsbidrag till ensamma arbetslösa mödrar utan några inkomster? De får inte bostadsbdrag och får kämpa för det gång på gång med överklaganden, medan folket som har fasta inkomster, får bostadsbidrag. Vi läser också att för ena beviljas socialbidrag,även om de har jobb och är enssamstående, för andra familjerrna som är arbetslösa beviljas det inte. Etc.Om vad JO och JK eller DO beslutar, det finns inte ens ord att uttrycka, om hur de diskreditrar rättvisan och rättssäkerhet, men det går inte att göra nånting åt.

 5. Laglydig i laglöst land skriver:

  Ur historisk perspektiv är det helt befogat att lyfta fram betydelsen av folkhemsbygget. Det bygget har nu beskrivits i termer av en-partivälde i 40 år. Det här `apparatchicket` verkar genom sina 377 statliga myndigheter, där välbetalda tjänsteinhavare sitter och styr genom blankettraseri. Håller med skribenten A att myndighetsvåldet mot mödrar och deras barn är oportionellt stort.

  För att råda bot mot vår utsatthet i nedåtgående spiral bör vi försöka stämma myndighetsmakthavare för hets mot äldre familjeförsörjare, speciellt hets mot kvinnor 50 plus. Vi bör starta uppropet och insamlandet av oss drabbade snarast.

 6. Ove Svidén skriver:

  Helt rätt, rättsrötan har nu angripit hela svenska samhället.
  Myndigheter, advokater och förvaltningsdomstolarna bluffar sig fram.
  Går det så går det?! Om inte, bättre tur nästa gång…
  Skenrättegångar lyckas vanligen mot en grundlurad befolkning.

 7. Barnkonvention skriver:

  Kan man göra nånting åt att Barnkonventionen ska ratificeras och bli lag i Sverige? Intressant om det skulle förekomma likadan familjestalkning av påhittade grunder i ndra länder. Hur är det i Norge, där Barnkonventionen ratificerats? Gör de med barnbortförandet hemifrån på samma sätt så som i Sverige ändå, eller inte.

 8. Anonym skriver:

  Tack Sven-Erik Berg,
  Du har skrivit rätt i 100%. Jag har alltid hävdat samma sak, och jag har själv köpt din bok: Myndighetsmaffian och ofta rekommendera de som bläddrar i boken att köpa och läsa det. Tack en gång till för din bok.
  Hälsningen från en som har drabbats

 9. Laglydig i laglöst land skriver:

  Det är inte produktivt att välja ut de som enligt ens egna kritierier anses ha 100 procent rätt – observera i Filosofens blogg! Det här bör bara högre makter påstå – inte vi skribenter och/eller bokförfattare. Ingen kan väl ha allt rätt i de komplexa familjära- och samhälleliga sammanhangen om vilka vi nui diskuterar om i bloggen. Det ska inte vara för eller mot. Nu skippar vi ALLA Master-Minds, föreslår jag, eftersom det inte för vidare diskussionen, om vi andra också, som föregående 100 procentiga anhängare håller med `föregående skribent`. Jag skulle vilja påstå att det inte finns RÄTT eller FEL – utan att vi skildrar skeenden utgående våra egna världsbilder och erfarenheter – i en värld som är föränderlig så det skrämmer.

 10. det skriver:

  Det blir bara så när främmande folk blandar in sigg i någons liv, med tvång och våld. Men vad svenska tjänstemän utmärker sig för, är att de vet bättre vad andra behöver och därför de brukar inte ge tjänster som folket efterfrågar(och har rätt till), men när man inte efterfrågar nåt och vägrar ta emot någon tjänst, då tjänstemän ska våldföra sig och tvinga sig på. När barnen kommer till socialen och ber om att bli bortförda, jag tror inte att något fick gehör för det, enligt alla de artiklar och vittnesmål vi läser på internet/tidningar. Men när barnen skriker”jag vil inte gå hemifrån, mamma älskar mig, allt är bra”, då blir de bortförda hemifrån ”för deras egen bästa”. Det ligger kanske i människans natur att utöva makt över andra. Nåt psykologiskt måste det vara. Desutom det anställs för måna psykopater coh brottslingar på offenttliga tjänster, efetrsom de tar ju intte ”obehöriga” in till offentliga tjänster, utan ”de som de känner” och de omplaceras hit och dit. Från socialnämnden plötsligt till utbildningsfrövaltning, därifrån till tingsrätten. Det är klart att det nåt som inte stämmer i svenska tjänstemannens kultur. Det är ju förknipat med politik. Om samhälle skulle avpolitiseras, dvs. socialdemokrati /korruption förminskas, efter M ha sutit 10 år till, pch rensat ut de gamla vanliga anställda från alla de platserna, då det skulle påverka kommunala tjännstemän också. Eftesom kommunala tjönstemän bara gör vad politikerna säger till dem att göra. Om en kommunalpolitiker säger till dagisfröken att byta ut ”han” i ”sockerbagarelåten” till ”hen”, då hon ska utföra upppgift bara och barnen på dagis sjunger ”sockerbagaren- hen bor i staden” utan problemer. Socialtjänstemän och anställda på polisen är som vilka tjänstemän som helst. Titta bara på SD–folket som blev filmat och säger en sak framför kameran, sen skrattar åt det bakom kameran. Det gör ju alla andra också,eftersom de får ju obegränsat makt och får ljuga så mkt. de vill,utan att bli upptäckta,eftersom det är ju de som bestämmer , de som är små kungar.Problemet med folket som utsätts för kontakt med socialtjänster, det är att de filmar inte upp sin kontakt med socialen och LVU. Jag frågar mig;varför det är fortfarande inte filmat? En videofilm om LVU tvångsomhändertagande och om övriga kontakter med socialen är bevis för folket att det är socialtanter som är psyk.störda och inte beter sig normalt mot normala familjerna och mot barnen. Man kan inte påverka socialtjänstemän, tjänstemän, offentliga anställda, politikerna i sådana diskussioner, på domstolarna, utan bara att offentligt uppvisa deras beteende på TV. Så som denna mmedborgare uppvisade SD-riksdagsmännens riktigt beteende mot vanliga medborgarna på Youtube och på TV.

 11. Anonym skriver:

  Svar till på ”det”

  En advokat med utländskt bakgrund, sa till mig en gång under en rådgivning: ’Även om du har filmmat dina barn…., och visat filmen i tingsrätten, så kommer de inte att tro på dig. De har redan beslutat sig för att tro på Socialen och dina motparter. ”Du” har redan blivit stämplad, punkt slut!’

 12. David McLean-Treat skriver:

  Detta är också vår erfarenhet av alla myndigheter i vårt LVU rättsfall. Jag har skickat eller visat upp mängder av foton som vi har tagit av vårt glad, frisk, aktiv, nöjd barn under de 9 åren när han växte upp hos oss innan socialtjänsten rövade bort honom ifrån oss, men ingen har verkat intresserad. Det har gått 2 år och 5 månader, och trots allt som vi har skrivit och bevisat vill de inte tro på oss. Det är fortfarande ”brister i omsorgen” och en massa andra dumheter som de hitta på för att kunna behåller vårt barn. Från Socialtjänsten, Socialnämnden, Förvaltningsrätten, Kammarrätten och Regeringsrätten hälla de varandra om ryggen, stödja de varandra för att kunna mjölka denna gyllene ko som de livnär sig av. Vi är inne att gå vår tredje rond med dessa myndigheter och när vi antagligen få avslag från högsta instansen ( som har bytt namn till Högstaförvaltningsrätten)börja vi om med en ny hemtagnings utredning. Vi är fast besluten att kämpa så länge det tar att får tillbaka vår son. Vi är så tacksam för den stöd och förståelse från många människor som Ove Svidén och alla ni som skriver kommentar på hans blogg Vi kämpa vidare för rättvisa, mänskliga rättighet och det bästa för vårt barn.

 13. till David skriver:

  Hej David, är du den politiker omskriven i tidning? Var det verkligen så som vakterna berättade till journalisterna och socialerna? Jag undrar därför att folket lider ofta av vakternas övervåld. Jag bevittnade själv hur poliserna/vakterna, 3 stora och muskulösa män tog tag i ett ganska litet barn på kanske 11 år, golvade honom med våld, satte på handfängsel och puttade bryskt (säkert fanns det flera skador och blåmärken efter sådant grovt våld mot ett litet barn). Det handlade om ett barn som inte gjort nåt, utom att var lite grov i munnen, men inte mer än vilket barn som helst och inte lydde order om att han får inte sitta på en cafeteri utan att beställa nåt och måste gå ut. Det var några barn, 3 eller 4 som satt runt bordet, pratade kanske runt 20 min, helt normalt och inte beställde nåt.

  • David McLean-Treat skriver:

   Snacka om att sila mygg och svälja kameler., Det som hänt är ett bra exempel på detta ordspråk. Min son och jag kom till Gullmarsplan med buss och skulle till hans simhopp klass i Erikdalsbadet. Vi hade pratat om att köpa en busskort till honom i och med att han hade börjat åka bus till skolan. På Gullmarsplan fick jag redan på i SL´s kontor att om man köpte han kort över internet var det mycket billigare. Jag förklarade för honom detta men han vill inte lämna kontoret innan jag köpte hans kort. Jag gick ut och väntade ett tag på honom. När han till slut kom ut började han springa runt i hallen och jag sprang efter honom. Vi skulle vara sen till hans simhopp, så när jag fick tag i honom började jag gå med honom i handen till spärren. Han la sig på golvet och jag fortsatta att dra honom till spärren varefter jag släppte honom för att tar up mitt busskort. Då sprang han iväg till pressbyrån och jag han upp honom just när han skulle in i butiken. Jag tog honom på kragen men släppte honom och han sprang in. J ag väntade utanför att han skulle lugna sig och komma ut. Då hade några kvinnor observerat oss och började prata med min son där inne på pressbyrån. Jag väntade utanför. Det som hade varit mer som en lek än någonting annat tolkade dessa kvinnor som allvarligare och kallade för vakterna. 3 killar dök upp och skulle ta mig därifrån och lämna mig till polisen. Jag vill inte lämna min pojke och stretade emot dem i ett antal minuter tills de på slut fick mig i väg att vänta tills polisen dök upp. Jag bli mycket förvånad att det kom ut i Metro sedan med en stor löpsedel om vad som hade hänt där på Gullmarsplan. Sedan har jag märkt att de satsa för det mesta på sensations rubriker på första sidan och löpsedlarna. De ringde mig sedan och vill har en intervju, men jag hänvisade dem till min advokat. Jag önska nu att jag hade pratat med dem. Det slutade med att jag fick lite böter och min son fick 5 lappar av mig. Han hade inte fått det minsta skada av detta incident, men jag förstår att jag gjorde fel att dra i honom. Socialen har inte gjort en stor sak av det som hänt sedan de tog honom ifrån oss. Vi har inte slagit eller misshandlat vår son. Han är den käraste i världen för oss och vi vill det bästa för honom. Ja, jag var den politiker som gjorde bort sig på Gullmarsplan den eftermiddag på våren 2010, tror jag det var.

 14. Barnkonventionen skriver:

  Svenska barn behandlas jätteilla och har svår barrndom,mest pga. olika tjänstemän och anställda,men också av olika utomstående som tillåts att tolka föräldrarna och barnen från sin egen perspektiv,eftersom familjer- föräldrar och barn är en av de mest utsatta grupper i Sverige.et finns för många och för dåliga reglerna angående barn i Sverige.Jag undrar vem som byggt upp en sådan system egentligen,som gör svenskarna psyk sjuka,eftersom barndom, inkluderat kommunanställdass verksamehet,domstolar angående barn,skolor och förskolor är så usla,där mest olika politiker som styr, inte pedagoger och inte specialister. Jag undrar om Sverige inte är landet där de flesta barn är psyksjuka, det som i följden gör att jätttemånga unga, och särskild jättemånga svenskar när så pass psyksjuka och mår dåligt. Orsaken till masspsykohälsa måste ligga nåstans i förstörda barndomen. I de flesta länderna det är förbjudet att handfängsla barnen,om de inte dömda för till ex.mord. Men i Sverige man får även handfängsla och misshandla , golva och port med våld &tvång barnen om de är olydiga eller grova i munnen. Tjänstemän, lärarna, fröknar får misshndla barn och de gör det dagligen. De förstör föräldrarnas auktorität också,och får skälla ut föräldrarna framför deras barn , så att barnen blir automatiskt olydiga och förstörda.Alltt det här är helt oh hållet strider mot alla Barnkonventionens punkter. Jag udnrar vem är de politikerna som motsätter sig mest för att införa Barnkonvention till lag i Sverige och skaffar olika vansinnes lagar för bortförande och misshandel av barnen med tvång och våld,från familjerna,om barnen är olydiga. Vad vill man uppnå egentligen med svenskarna,genom att strida mot Barnkonvention? Någon är intresserad för att ha många psykopater och depressiva svenskar-är det för att FK ska kunna ta över arbetslösa som då ska kallas för psyksjuka, förtidspensionerade i 18års ålder och på så sätt sänka arbetslöshetsiffrorna?Eftersom förstörd barrndom leder ju till psykohälsa.

 15. Ove Svidén skriver:

  Ja, du har så rätt. Barnkonventionens ord: ’för barnens bästa’ gäller inte i det land som Der Spiegel redan 1983 kallade för: Kinder-Gulag in Sozialstaat Schweden. För de utsatta familjer, ofta invandrade, är det totalitära landets Sverige sociallagar liksom förvaltningsrätternas domar, avsiktligt missvisande för att generera dolda extrainkomster åt byråkrater utan samvate.

  Men du ska även veta att våra kommentarer med perspektiv från länder där myndigheter respekterar föräldrarnas ansvar och rätt till uppfostran av de egna barnen, börjar ge effekt i Bryssel och Strasbourg nu i höst.

  Jag känner tre familjer från Ryssland som drabbats av svensk LVU-’vård’. Detta ger mig aninagar om att det svenska SS, (Social-Systemet) nu är nära kollaps! Och vad mer är, det är så fyllt med oegenligheter och dolda extrainkomster, att enparti-väldet i vårt land kan komma att ge upp på samma sätt som Sovjetstatens Komunistparti sjönk ihop kraftlöst för tjugo år sedan, när folket förstod vidden av korruptionen! Håll ut! Fortsätt avslöja; Sanningen kommer att segra till slut.

 16. Laglydig i laglöst land skriver:

  I dagarna har media rapporterat om ungas dåligt-mående, speciellt flickorna mår märkbart sämst. Är det inte en förståelig följd till det att föräldrarna inte tillåts att fostra och ge bildning ens till sina egna barn. Samhällets styrande/domare har inte respekt varken för Lagen i Föräldrabalken eller för Barnkommensionens rekommendationer! Jag skulle vilja ta upp socialiseringen av unga flickors reproduktionsförmåga genom tidig p-piller utskriving till flickor redan vid 15-års ålder – per rutin. Det är svenska barnmorskor som rutinmässigt skriver ut p-piller till alla unga unga genom grupp-tryckande ´ samlevnadsläroplaner´. Det uövas grupptryck generellt utöver skolans obligatoriska läroplan och genom allena rådande sexistisk och närmast pervers samhällsmoral.
  Hur är det motiverat att unga får ta körkort vid 18-års ålder, rösta först vid 18-års åldler och köpa alkohol först vid 18-års ålder? …Men att det är fritt fram med sex-debut redan i den späda åldern vid fyllda 15 år? Hur okänsliga får svenska barnmorskor vara på ungdomsmottagningarna gentemot andras flickobarn? Har de inga egna barn? Någonting saknas i barnmorskors värdegrund. Eller är det så att en barnmorska/ sjuksköterska inte längre ska ha något som helst yrkesetik och ej heller egen vilja att främja våra barns framtida hälsa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *