Hjälp, Socialen har tagit tvillingarna!

Varför då? Jo läkemedelsindustrin kan tjäna stora pengar på det!
Kriminella element inom Socialvården likaså för sin delaktighet.

Med sina ’vetenskapliga’ försök på enäggstvillingar som har identiskt samma DNA slipper industrin göra breda och kostsamma statistiskt fastställda undersökningar och dubbelblindtester på en ny medicin. Men det vågar ju inte de kriminella personer inom Soc. säga till föräldrarna som de tar barnen från! Med en ’LVU’ (Lag (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga) har Soc. tagit sig rätten att redan på sjukhuset ta hand om barn från en nedsövd mor förlöst med kejsarsnitt. Socialens blanketter och rutiner är så konstruerade att de kan få förvaltningsrättens godkännande i efterhand!

Så här bryskt kan det gå till i Sverige år 2012:

Anna har diagnosen ADHD (Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder). Soc. hindrar Anna att få sina mediciner i samband med förlossningen, och dömer sen modern för det hon får sina mediciner för att bromsa. Anna behandlas på intensiven innan hon ens får träffa sina efterlängtade och för tidigt födda barn på 4 dagar. En ’bonding’ mellan mor och barn förhindras aktivt.

Soc griper in och säger: ”Vi tror inte du är kapabel att vara Mamma, pga. din ADHD.” Och vidare: ”Vi har ett förslag: 8 veckor på ett utredningshem, där det skall framgå om ni är tillräckligt bra föräldrar för att ta hand om era söner.” Pappan fick dessutom frågan om han kunde tänka sig att ”strunta i Mamman”, sin fru alltså, och ensam ta hand om tvillingarna! Vilka dolda motiv kan vi ana här?

Socialassistenten har några olika ’lösningar’ att komma med, framförallt till Pappan: ’du kan få komma med till jourfamiljen och bo där tillsammans med dina barn, men Mamman får inte komma med!’ Nu luktar det illa.

Familjen med fyra personer tilldelas ett rum på 10 kvm, en dubbelsäng, EN spjälsäng, en byrå, en toalett, ett litet fönster högt placerat, och dusch finns i korridoren, . Ett par gånger i veckan tillämpas P.A.S. Parent Alienation Syndrom, då sitter i ett rum bakom ”dolda speglar,” psykologer och iakttager föräldrarnas samspel med barnen för att utröna hur bra ögonkontakt de har och vilken kontakt de har med sina små bebisar! Helt sjukt? Jovisst, men det är fortfarande så det går till i Sverige.

Föräldrarna accepterar utredningshemmet och dess lilla cell för umgänge med barnen i närmare två månader. Skyddade i rummet bakom iakttar och diskuterar personal och inbjudna experter ’vetenskapligt objektivt’ hur de infångade fyra ’försöksdjuren’ uppträder. HelSjukt!

Att nämna också är att nyblivna Mammor ofta är nära en depression efter födseln, så åter igen, så här får man inte behandla nyblivna föräldrar.

Efter några månader kommer äntligen förvaltningsrättens friande dom. Föräldrarna bereder sig på att ta emot sina tvillingpojkar från den jour-familj som de anförtrotts till, under utredningstiden.

Men nu sker Socialens fula kupp: En politruk har anlitats för att övervaka överlämnandet men får på sin mobil beskedet att socialen överklagar förvaltningsrättens friande dom. Med hänvisning till sekretesslagen får sociales spion på brottsplatsen uppgiften att tala om för de stackars föräldrarna att tvillingbarnen i stället blivit LVUade med omedelbar verkan! De förtvivlade föräldrarna har åter blivit lurade och kränkta av en allsmäktig Socialförvaltning med dolda kriminella syften för sin lönsamma kommunala människohandel…
Ja så kan det gå till i Landet Lagom i rötmånadens augusti 2012!

Ove Svidén

P.S. Jämför det ovanstående med tidigare inlägg på Filosofens blogg: http://www.peace.se/blogg/2011/06/anders-och-hans-28-medeciner/ samt: http://www.peace.se/blogg/2012/08/socialens-organhandel-med-lvu-offers-liv/ ‎

P.P.S. Vid en Tingsrättsföhandling 2007 i Eskilstuna antydde jag det brutala i Socialförvaltningarnas bryska sätt att kidnappa barn. Domaren avbröt mig snabbt med ett  hot om att jag och käranden skulle bli ersättningsskyldiga för rättegångskostnaderna om vi hade den attityden! Staten har ju alltid rätt – och individen fel. Det är en definitionssak i svensk rättspraxis….

Det här inlägget postades i LVU, politik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hjälp, Socialen har tagit tvillingarna!

  1. Mikael skriver:

    Det är en skrämmande läsning och gemene man tror knappast på sånt här. Men JAG VET att det är precis så här det går till och det är fruktansvärt att Soc har sådan jäkla makt och att dom dessutom i många fall skiter i lagen och även i Domar från olika instanser och kör sitt eget race. Detta är för fan inte klokt och inte värdigt är så kallat I-land på 2010 talet som Sverige ska säga sig vara. IDIOTER är vad Socialförvaltningen är.

  2. Anita skriver:

    Till ansvariga i kommunpolitiker och kommunchefer; Problem kvarstår!

    Så här lyder det, gratis superkonsulttolkningen till Sveriges kommuner: Socialtjänsten har fastnat i ett klassiskt missförstånd som innebär att socialsekreterare/myndighetsutövare och också poilitikerna i socialnämnden anser sig ha rätt att tillämpa socialtjänstlagen godtyckligt. De försöker hitta täckning i paragrafer, men missar principer i lagsiftningen som univeriteten lärde ut. Socialtjänstlagen, om än reviderad då och då skrevs i en tid där man inte förstod att den skulle komma att missbrukas så grovt till men för den enskilde som t.ex i Marks kommun. Då trodde och litade man på en ”förnuftig godhet” som innebar att utgångsläget var att socialtjänsten skulle arbeta för invånarnas bästa. Det är inte vad som nu pågår i kommuner runtom i Sverige i dag, snarare tvärsom. Förstår att det blir svårare och svårare att rekrytera chefer till denna havererade o korrupta verksamhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *