Egoism – girighet – kollaps – till höger

Den internationella pengamaktens tusenåriga historia – på en sida:

Korstågen började med ett flammande tal år 1097: ”Deus lo volt!” Gud vill det, ljöd de gammal-latinska kamporden efter påven Urban II:s entusiastiska tal till folkskarorna. Syftet var att ”befria det heliga landet” och lägga det under påvedömet. Men Korsriddarna var läskunniga och insåg snart att de vise män de träffade i mellanöstern hade en bredare andlig grund än vad som Katolska Kyrkan erbjöd adelsmännen.

Kung Philip IV av Frankrike hade en stor skuld till tempelriddarna och var rädd att ordern skulle bli mäktigare än han. Påven Clement V hotades med krig om han inte upplöste tempelriddarordern. Till slut gick påven med på det, och kung Philip arresterade tempelriddarnas ledare Jacques de Molay, som brändes på bål år 1314 i Paris!

Bildandet av Bank of England 1694 och Franska Revolutionen var sen inledningen till Frimurarnas välplanerade hämnd mot Katolska Kyrkan. Se hela historien i dokumentet: ’Sagan om Kung Peng och det lönsamma krigens årtusende’ (www.peace.se/?p=29)

Händelserna nu kring en Världsekonomi i gungning och finansbolag som kollapsar under de senaste decenniet är alla exempel på det som framförs i scenarioform i Kung Peng-sagans avslutande intervju på satellitstationen Monetaria, varifrån den framtida Medborgarlönen/Baslönen/Enhetslönen kan komma att spridas jämlikt till planetens alla innevånare via sina mobiltelefoner.

19-hundratalets stora energiproblem handlade om Petroleum: Överhusets kapitalstarka lorder tvingade därför Premiärminister Tony Blair att deltaga i Irakkriget, främst för att återta BP:s forna petroleumfält i trakten kring Basra.

President Georges W. Bush kunde sen säga att han avslutade Irakkriget när infrastrukturen var så sönderbombad att oljebolagen kunde återvända, och igen göra anspråk på de nationaliserade petroleum-tillgångar de måst lämna ca 50 år tidigare.

Det som händer nu kring världens pengasystem år 2012 är alltså ingen överraskning för de filosofer som höjer blicken mot de långsiktiga dyningarna i VärldsGemenskapens cykliska/rytmiska utveckling. Nu är det dags för den totala pengakollaps, som kunde förutsägas redan för tre-fyra tusen år sedan, när Skaparen instruerade sin förundrade lärjunge Moses med budskapet att:

”Lånar du penningar åt någon fattig hos dig bland mitt folk så skall du icke handla mot honom såsom en ockrare; I skolen icke pålägga honom någon ränta.” (2 Mos 22:25)

P.S. Kom även ihåg att Presidenterna George Bush Sr. och Saddam Hussein båda var frimurare av 33:e graden (dvs, bägge var invigda Illuminati, för arbete åt Den internationella räntetagande Bankkartellens tusenåriga vision: New World Order)

P.P.S. Klarar du att även att läsa engelska? Please find some preliminary info on a Peace, Spirituality and the Future Conference in Stockholm year 2014, as well as inspiring documents for A Peaceful New World Order in the Peace Philosopher’s blog: www.peace.se/blog

Det här inlägget postades i Framtid, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *