Oligarkerna, var fick de sina pengar ifrån?

När den Ryska adeln förlorat sin makt efter statskuppen 1917, beordrades deras döttrar att gifta sig med de viktigaste Kommunisterna! Från Rothschild, den röda skyltens bank, fick de färgen till sin nya flagga, och ett kapitaltillskott. Sen gällde det bara att vänta ut det Kalla Kriget fram tills i september år 2001, då det var dags att skapa en ny allians mellan supermakterna.
*   Det gemensamma intresset är petroleumfyndigheterna i en vid båge från Arktis, Uralbergen, Irak, Afghanistan, Saudi-Arabien över till Afrikas Horn! Med fyndigheterna i Brasilien, Venezuela, Texas, Kalifornien, Klippiga bergen, Alberta och North Slope norr om Alaska sluts cirkeln omkring det forna Atlantis mineraliserade biomassa.
*   Think big, sade David Rockefeller, always think big!

Ove Svidén

 

Det här inlägget postades i politik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Oligarkerna, var fick de sina pengar ifrån?

 1. Pyhä Lehmä skriver:

  Money talks. Jag är måttligt chockad av avslöjandet om oligarken Torbjörn från Solna, vilket Svt::s UG igår belyste genom att ställa samma fråga ovan om varifrån fick den svenske oligargen sina miljarder.
  Hur kan en svensk Torbjörn dra egen ekonomisk miljardvinning genom privata kontakter med ryska oligarker till sitt privata bolag som bär hans mammas namn Gunvor. Hur mår mamman i sin vila? Känner hon sig ärad av sin son.
  Kan en svensk affärsman till fingertopparna – kan en svensk socialtjänst – med att tänka stort och omgöra även sin, i sig destruktiva, socialtjänst till lönsam miljonaffär genom sina nu uppdagade smutsiga upphandlingar av omhändertagna barn, enligt kalkyrerat vinstintresse. till utvalda i den närmaste kretsen av korrupta intressenter.
  Det som sker genom kreativ bokföring i bakkontoren i separata ekonomiavdelningar bryter mot artikel 32 i Barnkonventionen där det står:
  Barnet har rätt till att skyddas MOT EKONOMIKST UTNYTTAJANDE samt mot hårt arbete som skadar eller hindrAr barnets skolgång och äventyrar barnens hälsa.

  Om man läser http://www.allabolag.se, kan det uppdagas att tex ett bolag Barn- och familjejouren AB har haft tillväxt och skapat sig god handkassa på 3 miljoner i de senaste 10 åren. Det är märkligt att tillsynsmyndigheter, socialsstyrelsen, eller ej heller BarnOmbudsmannen reagerar när det nu systematiskt bryts mot barnens och mödrars mänskliga rättigheter i det här fullt ut konstiga om inte oligarkiska landet Sverige.

 2. Ove Svidén skriver:

  Ja vänskapskorruptionen mellan svenska myndigheter är omfattande. Och vad mera är, hämndgirigheten är stor. ’Whistleblowers’ , som kommer på myndigheterna med sina oegentligheter blir förföljda. Förhalning är en ofta använd metod i ett mjuk-totalitärt land.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *