Lag om barn-aga: varför behövs den?

Det dolda syftet är nämligen att fånga in barn i ett lönsamt LVU. Om en lärare ser en förälder ta sitt barn i örat  eller lugga det i håret, är det tillräckligt underlag för socialförvaltningen att be polisens transport-tjänst om hjälp för att hämta barnet från skolan till ett HVB-hem på hemlig plats, utan de förtvivlade föräldrarnas vetskap.

Ja, så elakt börjar vanligtvis ett LVU-mål, där en konflikt mellan två makar utnyttjas för ett mångårigt frihetsberövande av barnen, samtidigt som det är en begärlig inkomst för den kommun dit den invigde föräldern flyttar.

Allt sker under en falsk fasad av vad som är bäst för barnen. Denna portalparagraf är en mening som ytterst kommer från FN:s Barnkonvention, men som också används  för att rättfärdiga en svensk ’Lag (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga’.

Det är en kuslig insikt när man sen inser att den bästa lönsamheten av HVB-verksamheten kommer från de pedofiler som inbjuds till ett HVB-hem att ’leka’ med barnen. Pedofilerna är nämligen de som betalar allra bäst – under bordet – till HVB-ägaren!

Ove Svidén

 

Det här inlägget postades i LVU. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lag om barn-aga: varför behövs den?

 1. Anonyma Inga skriver:

  Tyvärr skriver du om sanning, försvarar dock inte luggning mm – fast allt behöver proportioner!

  Jag ryser av obehag. Vi är, eller snarare var en väletablerad familj i samhället. Allt förändrades när släktingar vi knappt har kontakt med gjorde en mer än märklig anmälan till socialtjänst/polis om barnmishandel!? Ingen har någonsin ens petat på våra barn, annat än att i gräl syskon emellan får dessa säras osv. Socialförvaltningen med dess inkompetens både reagerade och agerade å det grövsta! Vi är nu ekonomiskt ruinerade (enl SCB fd höginkomstagare) Vi har varit utan inkomster i ca 1,5 ÅR!! Detta för att gå runt i ett socialtjänstträsk vi inte en visste fanns. Polisen har lagt ned, då fantiseras en ny brottsmistanke fram av denna kreativa socialförvaltning: Polisen lägger återigen ned! (Kuriosa, förhöret med barnens far tog ca 5-7 minuter – så allvarligt tyckte polisen detta var).

  Vi är föräldrar som är överens.
  Vi agar inte barn.
  Vi har utsatts å det grövsta av en socialförvaltning, vet inte ens om vi kan bo kvar. Har nu skulder hos kronofogden. Vi är båda 40+, har aldrig tidigare haft kontakt med vare sig rättsväsende eller socialtjänst eller kronofogde. Vi är glada att vi alla fall hade några 100ooo+ sparat när cirkusen startade. Annars hade vi varit hemlösa nu.

  Aga-lagen är bra, men det är inte ok med fabulerande socialsekreterare.

  Ps 3 psykologbedömningar av barnen – långt över sin ålder i alla kurvor. Allt bra, inget som stödjer socialförvaltningens galenskap. Som förälder är jag förtvivlad över dessa vad jag kallar rena övergrepp på underbara sunda stabila barn. Hur många människor ska få tvinga in sig i deras liv? Tala om övergrepp.

 2. Ove Svidén skriver:

  Tack Anomyma Inga för din kommentar. Verkligheten är mer fasansfull än vad jag trodde! När jag först hörde om Den Kommunala Människohandeln för 17 år sen, trodde jag inte mina öron. Under några år vägrade jag tro på vad förtvivlade mödrar berättade. Nu vet jag bättre. Mina inlägg om LVU-skandalen lockar fram vittnesmål om systemfelet i det korrupta Landet Lagom. Kom igen! Sanningen kommer att fälla de skyldiga till slut! /Ove

 3. Speciellt ofta är minderåriga med neuropsykiatriska funktionshinder. Står ett långt bra dokument om detta på http://www.autism.se under vårt arbete och sedan fliken LVU eller HVB-omhändertaganden,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *