Hot mot tjänsteman

Blanketten: ’Hot mot tjänsteman’ finns på varje polisstation. Om en socialtjänsteman vill ta, eller redan tagit ett barn från sin biologiska moder, så kan LVU-omhändertagandet rättfärdigas med att den ofredade socialassistenten reser sig upp och säger : HOTAR DU OSS, i ett hotfullt tonläge! Med blankettens hjälp vänds då ärendet till sin motsats. Vips, är det modern som är anklagad och polisanmäld!
*   En anmälan av den förtvivlade modern på blanketten ’Hot mot tjänsteman’ kan vara början till en skyddstillsyn, som gör att modern blir dömd och kommer med i straffregistret. Det gör det svårt, för att inte säga omöjligt för henne att få ett jobb, som ofta leder till kränkande socialvård, psykisk och fysisk ohälsa. Tusentals självmord i det korrupta Landet Lagom får här sin förklaring.
*    I ett 15+2 sidor långt brev till ICC, International Criminal Court i Haag 1 april 2009, har jag lagt fram LVU-ärendet som ’The situation in Sweden’. Det har blivit registrerat som nr: OTP-CR-600/09. Men eftersom Brottmålsdomstolens statuter kräver att ICC ägnar sig åt folkmord, har jag ännu inte tillräckligt med bevis från Sverige. Men ICC-ärendet inom ’The Office of the Prosecutor’, är fortfarande öppet för kompletteringar… Ove Svidén

P.S. Om du vill sända ett stödjande vittnesmål på engelska eller franska till ICC, nämn registreringsnummer: OTP-CR-600/09, samt använd någon av adresserna nedan

1.  Adress för brev: Information and Evidence Unit
, Office of the Prosecutor, 
Post Office Box 19519, 
2500 CM The Hague
, The Netherlands

2.  E-mail:  otp.informationdesk@icc-cpi.int

Det här inlägget postades i LVU. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *