Intervju med en utomjording

Matilda O’Donnel MacElroy var sjusköterska i Roswell Army Air Field, New Mexico, 1947. Med sin chef besökte hon platsen där en utomjordisk farkost, UFO, kraschat. Huvuddelen av besättningen omkom, men en varelse: Airl, pilot, officer och ingenjören ombord, hade överlevt. Matilda fick telepatisk kontakt med Airl. Militärledningen anordnade ett förhör, med ett sekretariat som skrev ned det ’kanaliserade’ budskapet från Kosmos.
*   Efter två månaders arbete var kanaliseringen dokumenterat. Airl påstod då att hon skulle ge sig av. Militären reagerade instinktivt och beslöt då att ta livet av utomjordingen Airl! Hon var ju en säkerhetsrisk för hela nationen USA!
*   Matilda O’Donnel MacElroy, fick en generös pension och ett dödshot: Hon fick inte yppa något av de hemliga telepatiska samtalen för någon, så länge hon levde!
*   Sextio år senare, år 2007, beslöt Matilda att avsluta sitt liv. Men som en sista gest åt mänskligheten skickade hon sitt enda, omsorgsfullt dolda, ex av dokumentet om samtalen med Airl till en redaktör för publicering:
*   Lawrence R. Spencer, author of ’The Oz Factors,’ edited the book: Alien Interview, based On Personal Notes and Interview Transkriptions Provided by Matilda O’Donnel MacElroy, 2008. (Boken finns på: Amazon.com. This book is dedicated to all Immortal Spiritual Beings,  Alla Odödliga Andliga /Varelser/Väsen)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *