Det utvalda judiska folkets stora uppdrag:

1. Att för tre tusen år sen visa människor på Jorden en förebild för individualitet, kreativitet och seg beslutsamhet.

2. Att ett drygt årtusende senare moderera denna manifestation av inre viljestyrka med en ny förebild: Jesus, en andligt förankrad och inspirerad människa.

3. Att därefter i ord, konst och handling inspirera hela världen till kreativ andlig utveckling och att våga visa sin fria vilja.

4. Sålunda att människor i medkänsla och kärlek kan manifestera den i Bibeln utlovade tusenåriga fredliga VärldsGemenskapen!

Ja, det är vad jag som fri filosof kan läsa ut från texten nedan hämtat ur den märkliga kanaliserade boken om jorden som den enda planet där mänskligheten har uppgiften att demonstrera sin fria vilja inför sin nyfikna Skapare. Boken heter: The Only Planet of Choice, Essential Briefings from Deep Space, Phyllis V. Schlemmer, 1993, Gateway Books. Framtidshälsningar / Ove Svidén

Talesmannen för de ’Nios Råd kring Jordens Skapare’ säger genom kanalen Phyllis:

”You know that in the Word-Book [the Bible] utilized upon Planet Earth, there is an essence of truth, and a great deal of human corruption, for keeping humankind in bondage? You know also that the Hoovids and other civilizations came to this planet Earth for colonization. And for the preparation of Planet Earth. Also, upon this planet Earth there were those beings that existed and emerged from the essence of the Earth. Then those of the Hoovid and other civilizations – what on the Earth they call ’gods’ or ‘sons of the gods’ merged with the daughters of humanity. This is why all humankind looks to the heavens as the source of their beginning. For they were derived from the heavens, and also there were some civilizations or sub-civilizations that were able to come for the impregnation of women of humankind, and to set their stream. And in the time of Akesu the ’Hawk’ came, and then the Hoovids were chosen for the implantation of individuality and determination, and perhaps an ingredient of tenacity. And over time we saw those elements become stronger, at times to the point of corrupting the beneficial qualities of tenacity, determination and individuality.Then came the Nazarene, who is the head of Hoova, in order to soften that individualism. It was a great necessity, but we do not remove individualism or free will. But we needed to expand compassion, for in the need for survival, compassion was not developed. Compassion is now an element of development.”
(Utdraget är hämtat direkt från den fritt tillgängliga nät-upplagan av boken ’The Only Planet of Choice’: http://www.archive.org/details/TheOnlyPlanetOfChoice)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *