Modern och hennes barn – fredens begynnelse

Tänk efter: Var hade Sverige varit om inte Vikingarnas hemmafruar hade förvaltat landets viktigaste kapital för framtiden: de mogna mödrarna och deras uppfostrade barn!
*   Inse att modern har en viktig samhällsuppgift fram till att barnen är skolmogna.
*   Skapa ett fritt, fredligt Sverige via barnen, allas vår framtid!  /Ove Svidén

Det här inlägget postades i LVU, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Modern och hennes barn – fredens begynnelse

 1. Lina skriver:

  Ett Öppet brev till Staten Sverige

  Man kan undra vad Staten Sveriges invånare tycker om att bli kallade för Grottmänniskor, det är vad många ute i Europa idag kallar Sverige. Sedan kan man ju undra över vad betyder Grottmänniskor? Jo, det är ju några håriga personer som anses aggressiva, otrevliga och ointelligenta och bakåtsträvande.

  Är det på det sätt vi vill bli framställda som. Därför kan man undra om de som styr i Sverige, regering och politiker fattat hur illa man ser på Sverige ute i Europa idag. När hela Världen fick vetenskap om hur illa de behandlade barnen på 30-40-50-60 och 70 talet. Och ingen vet hur många fosterbarn som har blivit mördade eller tagit sitt eget liv på grund av hur de blev behandlade när de satt på olika institution och fosterhem. Hur många som blev en billig arbetskraft eller blev utnyttjade på annat sätt. Men vi får inte glömma hur det ser ut i Sverige idag.

  När man kommer och TAR BARN DIREKT VID FÖRLOSSNINGSBORDET. Vad i herrans namn är det som händer i detta lilla land Sverige?

  Sverige har ju skrivit på mänskliga rättigheter och Genève kommissionen, är detta något som Sverige tycker de ska ge faan i! Man kan ju börja fundera på om det ska se ut på detta sätt i Sverige. Vilket de sitter folk i staten eller kommunerna så är det ingen som behöver ta sitt ansvar när de ställer till djävulskap. När advokater, domare och nämndemän är så inkompetenta så att de inte förstår detta stora brott som begås mot människan. På mänskliga rättigheter finns det ingen preskriptionstid. Dessa advokater, jurister och nämndemän ska sparkas ut ur rättssystemet de ska inte kunna få föra någon enskild individs talan.

  Nu hoppas vi att vår grupptalan snart kommer upp i Strassburg om de grova brott som begicks i Sverige. För staten tror ju att man kan skita i allt, här skriver man på avtal men ingen behöver följer dem. Varken stat eller kommuner! Vår hälsominister kan inte stiga upp när hon ser att det är fel i någon kommun för då är det ministerstyre och sekretess som gäller. Varför behöver man då en regering? Det är ett fel i grundlagen när man kan göra på detta sätt i Sverige idag. Låt Sverige bli ett demokratiskt land som inte behöver skämmas.

  Fortsättning kommer att följas i Aneby

  Ordförande i Föreningen Stulen Barndom
  Karl-Eric Bergh med övriga medlemmar i Riksstyrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *