LEX Eskilstuna


Öppet brev till Eskilstuna Tingsrätt och Eskilstuna Kommun
Gratulerar till Er föredömliga början att följa LVU-Lagens portalparagraf: att lyssna på barnen, så att de sociala myndigheterna kan hjälpas åt med att göra det som är bäst för barnen, och att därigenom samtidigt glädja deras hårt prövade mor. Men det skall även sägas att Eskilstuna är senaste ledet av en skamlig förföljelse av barens mor, Emma, under drygt tio år!
*  Genom att skriva ett rakt brev till Tingsrätten i Eskilstuna i november 2010, med begäran om ökat umgänge och övernattning varannan vecka med sin mor Emma, bröt pojkarna Johan och Danni isen. Tingsrätten lyssnade, samtidigt som Socialförvaltningen hämnades genom att avbryta det av domaren godkända umgänget. (Obs, alla namn är ändrade, för att bibehålla sekretessen)
*  När sen ett andra brev till Tingsrätten överlämnades till, och upplästes av, domaren under ett muntligt förberedande möte  den 17 februari 2011, fick det som följd att en gemensam utredning mellan socialförvaltningarna i Eskilstuna och Lidingö igångsattes för att vara klar senast den 2 maj i år.  Låt LEX Eskilstuna bli ett föredöme för landets alla kommuner!
*  Med detta tredje brev, LEX Eskilstuna, kräver vi nu att:
1. Eskilstuna Socialförvaltning tillåter, med omedelbar verkan och med en ursäkt, både Johan och Danni att träffa sin mor Emma i Lidingö så mycket de vill, utan spionerande kontaktpersoner närvarande.
2. Lidingö Kommun gör sitt bästa för att hjälpa Emma och tonåringarna att ordna sitt boende under deras sökande av skola till hösten.
3. Tingsrätterna godkänner överföringen av föräldraansvaret från Olle i Eskilstuna till Emma i Lidingö, i god tid innan skolstarten i augusti 2011.
4. Johan och Danni får vardera 250.000 kr, och Emma 500.000 kr,  som ett förskott, en uppmuntran och preliminär ersättning för Eskilstuna Kommuns kränkande hantering av LVU-ärendet under åren. (Observera, den föreslagna preliminära ersättningen motsvarar endast ca 20% av vad Eskilstuna Kommun kunnat tjäna brutto på affären hittills.)
5. Johan har nu fyllt 15 år. Låt honom nu uppleva att hans vilja blir hörd. Visa att samhället följer LVU-Lagens anda och portalparagraf: Att göra det som är bäst för de modiga bröderna. (Hjälp dem att med stolthet minnas sin kära morfar, tidigare anställd vid Högsta Domstolen i Basra, Irak, innan han invandrade med sin stora familj, till som han trodde, ett civiliserat Sverige)
6. Filosofens blogg (www.peace.se/blogg/ kommer att utnyttjas, för att informera om detta prejudicerande LVU-fall.
7.  Som ett medborgarvittne under 17 år, har jag studerat LVU-ärenden i 7 kommuner, och hoppas att detta ärende till slut skall hjälpa ett ateistiskt, materialistiskt MyndighetsSverige, att igen bli ett internationellt respekterat, lagstyrt land.
*  Storfamiljen över generationerna är en viktig komponent för den framtida världsfreden. Erkänn familjens och moderns avgörande roll, bakom Sveriges framtida uppgifter för internationell fred.
*  Tack gode Gud för det Andliga Uppvaknandet, som vi nu är del av via Internet, Webben och Sociala Medier.
Med vänliga framtidshälsningar
Ove Svidén
Ordf. Insamlingsstiftelsen World Peace Foundation
ove@peace.se      08-25 86 43
Vesslevägen 40, 167 67, Bromma,
Filosofens blogg:  www.peace.se/blogg/
 


BILAGOR: till ovanstående brev finns på: www.peace.se/blogg/  i form av dessa inlägg:


 

Det här inlägget postades i LVU. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till LEX Eskilstuna

 1. Sol-Britt Fahlberg skriver:

  Hej…!!
  Mitt namn är Sol-Britt Fahlberg och jag är en ensam stående mor sedan våren 2000. Som där min son Fredrik föddes år 1998 och Michael år 2000. Jag flyttade ifrån Finspångs kommun 2012 efter att min son blev mobbad och strypt på Nyhemsskolan i Finspång som orsakade att min son Fredrik fick en psoriasis sjukdom. Min yngres son Michael hade en fungerande skolgång i Grytgöl som låg 100 meter från vårt hem, och 2,5 mil från Finspång Nyhemsskolan som Fredrik gick på.
  Efter att huset som jag hyrde skulle säljas i denna veva som Fredrik blev utsatt på sin skolan som påverkade hans studier, då skulle huset säljas och mitt i samma veva så brast avloppssystemen i hela huset så jag fick avföring i slasken. Jag kontaktade Norrköpings tidningar som kom hem på hembesök, tog fotografier och intervjuade mig. Norrköpings tidningar försökte förgäves kontakta Finspångs socialtjänst utan att få något svar på deras intervju. Eftersom Finspångs kommun nekade mig hjälp till en ny bostad inom kort. Jag flyttade med mina söner till Furudal 20130208 som ligger 3 mil från Rättviks. I Furudal skolan hade mina söner fungerande skolgång, och hade godkända skolbetyg ( skolbetygen har jag hos mig). Väl där våren 2013 gör Nyhemsskolan en falsk oros anmälan till Rättviks socialtjänst efter att vi hade flyttat, som inte fann några som helst brister varken hos mig, mina barn och inte på vårt hem. I deras anteckningar står att jag har en god omsorgsförmåga. Fadern till mina söner satt sedan 2011 i fängelse för narkotika brott, som han då bodde och levde med en drogar fruntimmer.
  20130628 muckar fadern från Gävle anstalten. Hans skriver sig hos sina föräldrar som har en egen stugby i Mora, vars namn är Vålbäckens stugby. Denna stugby befann sig 5 mil från vårt hem i Furudal. Efter att fadern muckade från denna anstalt. Då började han med sitt drogmissbruk igen.
  Jag ringde och bad både Rättviks och Mora socialtjänsten under början av september månad 2013 att dom skulle ta in fadern på vård, efter att jag hade fått höra på ryktes vägar att Fadern hade börjat förbruka MDPV droger som kallas Pv-droger kanibaldrogen, eftersom jag var orolig för att han skulle söka upp oss pga vi hade gemensam vårdnad för Fredrik. Samtidigt som jag har ensam vårdnad för Michael. Båda dessa socialtjänster nekade denna hjälp jag bad om att få.
  20130914 var en lördag som jag fick ringa till polisen för första gången, för här startade fadern med att utsätta oss för en grov kvinnofridskränkning som omfattar inom socialtjänstlagen ” våld i nära relationer”. Från denna dagen hotade fadern mig utanför mitt hem till livet och han började förfölja mig. Han stal min mobil Samsung S4 som var öppen, som låg i bilen och genom den så kapade han alla mina konton, Facebook sida, lade ut hemska bilder på mig i Google osv.
  Även 20130915 fick jag ringa polisen ett flertal gång. Fadern körde drogpåverkad från Mora till Furudal, märk väl fadern saknar körkort och körde mint 150 km/tim i dessa småvägar hem till mig för att hota mig till livet. Jag och mina söner levde under skräck var gång som fadern stod utanför vårt hus, och vi tvingade gömma oss inne bastun inne i huset med fördragna gardiner för att han inte skulle se ljusstrålarna från min mobil när jag ringde och bad polisen om hjälp. Det kändes som en evig väntan var gång polisen skulle komma fram till oss, under deras bilfärds resa på 3 mil. Polisens varade mig att dom körde fort hem till oss men det kändes inte så vid varje händelse som när jag fick ringa dom när vi var livrädda och kände oss utsatta. Jag bad polisen ta in fadern på vård eftersom han förbrukar Pv-droger, detta vägrade polisen att göra för dom trodde inte på mig. Undertiden som polisen inte tog några blodprovs tagningar på fadern.
  Fadern skrek och hotade mig
  -Jag står nu utanför socialtjänsten i Rättvik, jag ska se till att du mister pojkarna, jag ska se till att du blir lottlös, jag ska se till att du fråntar allt du äger och har. Jag ska se till att du får ett liv i helvetet.

  Måndagsmorgon 20130916 ringde jag till Furudal skolan och informerade vad som hade hänt oss i under helgen, så skolan kunde möta upp mina söner som var mycket och roliga och rädda för att barnen fruktade för mitt liv att lämnas ensam kvar hemma i vårt hus under dagarna när pojkarna väl var i skolan.’

  Måndags morgon 20130916 ringde jag till Rättviks socialtjänst och bad om hjälp, blev nekad till någon hjälp.

  Tisdagen 20130917 fick jag hembesök av Rättviks socialtjänst, som jag där bad om att få hjälp att få flytta hem till Finspång kommun så fort som möjligt för att komma undan faderns motande miljö som han orsakade oss. Även detta blev jag nekad.

  20131024 hade jag kvartsamtal med mina söner på Furudal skolan och fick information om att skolgången gick bra för båda pojkarna.

  20131029 tog jag kontakt med Furudal skolan och informerade om att vi var tvungna att flytta till en tryggare boende miljö eftersom jag och mina barn kände oss hotade av fadern där vi bodde. Så detta omfattade att vi skulle flytta till ett hus i Vikabyn som hade bara några km till polisstationen så låg inne i Rättvik, Medan mina söner skulle börja gå i skolan på Rättviks skolan. Detta blev inte så populärt för rektorn i Furudalsskolan som gjorde en oros anmälan till Rättviks socialtjänst som började dikta ihop fraser som var osanna om både mig, mina söner och vårt hem som inte skolan hade besökt någon gång. Vi blev även anklagade för att ha flyttat från Flens kommun.

  20131029 så började socialsekreterare Susanne Land starta en utredning, som enbart bestod av lögner, smutskastningar och kräkningar om mig som mor till mina söner, utan att ha träffat och pratat med fadern till mina söner.

  20131103 kl. 23.30 hade jag fått ett sms-meddelande från fadern att tänkte komma hem till mig och mörda mig. Jag upptäckte inte detta sms-medlande. Eftersom jag hade min mobil kvarglömd i handskfacket i min bil. Undertiden som jag stod ensam och packade upp inne i vårt hus som jag och mina söner ensam hade vistas i under 3 timmar. Mina söner hade gått och lagt sig kl:22.00 , när detta meddelande hade kommit i min mobil.

  20131104 kl. 00.30 stod helt plötslig fadern i hallen, där han hade olovandes tagit sig in i vårt hus. Jag hämtade genast min mobil som fanns i bilen utanför min ytterdörr. När jag steg in i huset för att ringa till polisen. Då kom fadern och överföll mig bakifrån. Han grep tag med ena handen runt min hals, den andra handen grep han tag i mitt bröst och svingade mig bakåt så jag störtade med huvudet rakt i golvet och svimmade av, undertiden som min mobil föll i golvet med en kraftig duns. Undertidens om jag låg avsvimmad på golvet kom min son Fredrik och upptäckte vad som hade hänt. Pojken tog tag i sin far och tryckte upp fadern mot väggen där han skrek åt honom
  -Du ger fan i att hålla på att bråka med min morsa och terrassera, hota och förfölja henne!!!!!!
  Jag vaknade upp och såg händelse, och steg upp från golvet. Jag tog med mig Fredrik in i ett rum och låste in oss där för att ringa polisen. Undertiden befann sig fadern kvar inne i vårt hus och slog sönder vårt hem, medan Michael befann sig kvar i sin säng och hörde hela händelsen ifrån sitt rum. Polisen kom och fadern flydde till skogs. Farmor Orvokki och hennes sambo Kalle körde och hämtade honom i skogen som fadern hade gömt sig från polisen. Orvokki och Kalle körde fadern till Vålbäckens stugby undertiden som polisen jagade efter hon i skogarna inte långt från vårt hus.
  På morgonen kl. 06.00 talade jag med min dotter Camilla i telefonen som bor i Norrköping med sin familj. Helt plötslig stod fadern utanför vårt köksfönster och såg in i vårt hem. Min dotter ringde genast gill polisen igen. Medan Michael vågade inte ha persiennerna uppdragna för att fadern hade stått utanför pojkens sovrumsfönster vid ett tillfälle, när Michael såg ifrån sin säng rakt in i spegel och upptäckte fadern när han såg in i hans rum. Michael drabbades av en chock, och blev stel som en pinne med en stirrande blick.
  Detta gjorde mig mycket orolig.
  Jag kontaktade Rektorn på Rättviks skolan som hjälpte mig att få en kurator kontakt vars namn var Jimmy Uppling, som tidigare hade arbetat som socialsekreterare på Rättviks socialtjänst. Jag fick honom till att besöka vårt hem för att hjälpa mig att stötta och hjälpa Michael undertiden som Michael fick hemstudierhjälp av en hemlärare vars namn var Per-Håkan. Michael drabbades till följd av den grov kvinnofridskränkningen av sömnproblem, för Michael tordes inte sova på nätterna för det var då pappa kom utanför vårt hus. Så Michael föredrog att sova på dagarna, men han genomförde hemstudierna. Jag kontaktade och bad BUP om hjälp som befann sig på Mora lasarett 3 mil från vårt hem.

  20131106 fick fadern besöksförbud. Dagarna där efter så hotade han bara via sms-meddelande och vågade inte besöka vårt hem. För hemstudieläraren kom hem till oss 3 gånger i veckan, och kuratorn kom ofta hem för att hjälpa och stötta oss. Fredrik gick på Rättviks skolan om dagarna men var mycket rädd och orolig för att fadern skulle komma dit och hota Fredrik eftersom pojken hade vittnat för polisen om händelsen som fadern hade utsatt mig för. Kuratorn hjälpte Fredrik med att få både mobilnummer och Skype kontakter. Så under dagtid på skolan då kunde Fredrik få kontakt med kuratorn på skolan, vilket idag kuratorn nekar till i sina utredningar som arbetar i dagsläget ihop med socialsekreterare Susanne Land och skriver falska utredningar om mig och pojkarna. Inget hembesök har gjort av Susanne Land när hon har skrivit sina utredningarna, och hon känner inte mig och mina söner. Hon har enbart skrivit utredningar efter Orvokkis lögner som vill skydda sin son från att hamna i fängelse. Som där Orvokki har dolt faderns missbruk, och bara diktat ihop att fadern är en bara person och god far till mina söner. Som har under hela mina söners uppväxt tid befunnit sig i fängelse. Helt plötsligt står i utredningarna att han har lagat god mat åt mina söner i mitt hem sov…ha,ha…detta är ett stort skämt. För fadern har varken varit delaktig i invigning av dagis, invigning av skolan, ej nattat, ej läst sagor osv.
  Under december månad 2013 körde jag till Norrköping, som där jag och mina söner firade jul och nyår hemma hos min dotter Camilla.
  Januari månad 2014 kom Jimmy Uppling hem till oss för att köra oss till BUP för första gång, det var han som körde sin bil. Och det var han som orsakade att vi kom 10 minuter försent till läkaren ( som jag BUP har anklagat mig för att ha orakat i deras journaler). Michael fick sömn tabletter ” Lerigan ” för att föröka komma tillbaka till en normal dygnsrytm. Några dagar senare kallades mina söner till förhör på Rättviks socialtjänst, när Jimmy Uppling var närvarande. Under detta förhör var Michael påverkad av sin medicinering, han sade saker som skämt till socialsekreterarna som tog pojken på fullaste allvar, medan pojken skrattade och drev med dom.
  Några dagar senare talade mina vuxna döttrar Helena och Camilla om att dom inte tålde denna medicinering som Michael förbrukade. Camilla hade fått en hjärnblödning av medicinen och Helena hade blivit aggressiv av medicinen. Mina döttrar avrådde mig att ta bort medicineringen till Michael. Jag ringde då upp Jimmy Uppling och informerade honom om att jag tänkte ta bort medicineringen efter att jag blev orolig för vad mina döttrar hade informerat mig om. Jag tog bort medicineringen, senare fick jag information från BUP:s journaler att det var Jimmy Uppling som hade gjort en oros anmälan bakom min rygg, gällande att jag hade tagit bort Michael medicinering. Dagarna efter att jag hade avlutat Michaels medicinering märkte jag av att pojken blev mera positivare och gladare, och orkade genomföra sina studier bättre med läraren Per-Håkan.
  20140218 var jag på BUP i Mora för en undersökning av Michael hos dr Sebastian Salomon. Under läkarbesöket undersökte han båda min söner och båda pojkarna godkändes, förutom att Michael hade blivit lite smal efter chocken som pojken utsattes för. Men annars sakandes det några brister. Michael genomgick 6 blod rör för att se så inte han hade drabbas av en SLE sjukdom, så som hans syster Maria Lind avled av år 19971220 som blev 24 år gammal, samt att båda pojkarna hade en syster vars namn Felicia Fahlberg som avled i 3 månaders ålder för hjärtfel år 19970706.
  Michael var duktig när han undersöktes av läkaren och gjorde sina blodtagningar denna dagen, lika så var Fredrik duktig för att genomgå en läkarundersökning. Efter avlutad läkarbesök åkte vi och fikade i Mora och handlade till pojkarna saker som dom önskade sig på Dollar Store.
  20140220 fråntog socialtjänsten mina söner denna dag baserat på lögner, jag tvingades att skriva under en SoL, för annars skulle dom sätta mina söner på LVU. Dom placerade mina söner på ett familjehem i Svärdjö, vars namn på familjehems föräldrarna är Mariell Matisson och Stefan Ljungberg. Dessa personer tillsamman med Susanne Land nekade mig att få känna till vart mina söner placerade, hur mina söner mådde och vilket telefonnummer familjehemmet hade. Enbart fadern och Orvokki fick dessa möjligheter förutom jag. Jag tvingades leva under oro utan att få känna till något om mina söner under flera månaders tid.

  I början av mars månad 2014 ringde Susanne Land upp min dotter Helena
  -Vi tänker sätta LVU på pojkarna, vi skiter i Sol-Britt över huvud taget, vi skiter i att Sol-Britt har utsatts för en grovkvinnifridskränkning, vi skiter i Sol-Britts döda barn.

  20140403 blir det en LVU rättegång i förvaltningsrätten i Falun, som fäller domen på mina söner inom LVU enbart på Susanne Lands utredning som omfattar en grov kvinnofridskränkning, domstolen tar inte upp en grov kvinnofridskränkning eftersom detta mål ärende omfattar domstols förhandlingar hos tingsrätten i Mora, undertiden som förvaltnings rätten i Falun och Kammar rätten i Sundsvall dömer efter denna utredningen som Susanne Land har skrivit gällande en grov kvinnofridskränkning som innebär samma sak socialtjänst lagen ” våld i nära relationer som tillhör lagar att följande inom detta område” Som varken Susanne Land har tagit hänsyn i utredningen att vi var utsatta för ” våld i nära relation och inte har heller följt dessa lagar” , där emot har Susanne Land skrivit utredningen efter Nyhemsskolans lögner i Finspång och efter våld i nära relationen, men inte har följt dess lagar och paragrafer och detta syftet och innebörd som omfattar med våld i nära relationer.
  Mitt under denna rättegångs förhandling gömde Susanne Land informationen till förvaltningsrätten i Falun att Kriminalvården har 20140403 och 20141106 sänt oros anmälningar till Rättviks socialtjänst, som där Kriminalvården var oroade för att fadern får ha öppet umgänge med mina söner eftersom han har utsatt mig för en grov kvinnofridskränkning, han är drogmissbrukare och en kriminell person.
  Denna rättegång gick ut på att fadern skulle ha öppet umgänge med mina söner utan att någon kontakt person eller 3:e person var närvarande vid varje umgänge. Mina söner fick sova över hos fadern. Medan jag som mor till mina söner skulle ha en kontakt person vars namn är Rose-Marie Eriksson som arbetar på Dalarnas Ungdomscenter i Borlänge som hyr ut familjehem. Rose-Marie Eriksson är kontakt person till familjehemmet, mina söner och vid umgänges möten med mig när jag ska träffa mina söner. Rose-Marie har skrivit upplägg ihop med familjehemmet och Susanne Land att skapa relationer vid varje umgänge som mina söner har tillsammans med mig. Dessa person har ständigt utsatt mig för umgänges sabotage, som jag blir nekad att få tala med mina söner och träffa pojkarna.. Mina söner har haft ett mardröms liv på familjehemmet. I mina papper står att länsjouren kommer 3 gånger i månaden, mitt telefonnummer har dom tagit bort för mina pojkar, jag har inte under 2 års tid fått ett samtal eller något brev, jag har fått träffa mina söner några enstaka till fällen, familjehemmet gör allt för att neka träffa mina söner. Michaels glasögon har gått söner på familjehemmet pojken tvingades läsa en bok på 800 sidor utan glas ögon, familjehems mamman gömmer Michaels tillhörigheter och lägger dom runt i ett hus där Michael får tvingas att leta utan glasögon där pojken trevar sig fram. Jag har fått köpa nya glasögon till Michael, lagat Fredrik sönderslagna Hp dator som pojken tog hemifrån, mina söners ny cyklar som dom tog hemifrån får mina söner cykla utan cykelbelysning och bromsar i mörkret, Michael saknar skolbetyg från 2014 fram tills dagens datum 2015, Michael har saknar 2 sprutor i skolhälsovården, Mina söner har saknat deras journaler hos skolsyster hos skolhälsovården, där i skolsköterskans anteckningar har Susanne Land skrivit ” vårdnadshavare saknas och faderns första siffror på hans person nummer inte mitt personnummer trots att jag har ensam vårdnad om Michael. Michael saknar vänner på skolan sedan 20140220 han går ensam om dagarna, ingen kontakt med vuxna eller elever på skolan, ej kontakt med några jämnåriga kamrater har pojkarna på familjehemmet, mina söner får arbeta gratis för att få internet under 2 timmars tid mellan 18.00-20.00, jag har under augusti månad 2014 fått köpa nya glasögon åt Michael, nya mobiler där dom tog ifrån pojkarna deras SIM-kort för att inte ha kontakt med mig, jag har köpt en speldator, nya kläder, nya IPA dar osv till pojkarna, medan familjehemmet ljuger till socialtjänsten att en pojke får och inte den andra osv…
  I utredningarna till förvaltningsrätten i Falun och Kammar rätten i Sundsvall står inget negativ om fadern. Där har domstolen skrikit till mig när jag har velat tala om sanningen om fadern till domstolen
  -du bara säger att Socialtjänsten ljuger och smutskastar fadern gällande att anklaga honom för drogmissbruk,

  Nu under december månad 2015 ansöker jag om ensam vårdnad för Fredrik i Falutingsrätt, där i skrivelser till denna domstol står nu följande om fadern men inte när det gäller inom LVU domstolarna.
  -Fredriks pappa har varit svår /omöjlig att nå kontakt med. Han har inte aktivt arbetat för att ta ett huvudansvar om Fredrik och brodern. Nicklas osäkra leverne med boende, missbruk, arbete och ekonom m.m i kombination med Fredriks stora behov, har bedöms inte kunna matcha varandra. Nicklas samtycker sedan hösten 2014 till att Fredrik är placerad på familjehem.

  OBS! Detta står nu skrivet till falu tingsrätt gällande att jag har ansökt om ensam vårdnad. Men inget av detta står i 2 § LVU till förvaltningsrätten i Falun och till Kammarrätten i Sundsvall. Under den tid som mina söner har varit placerade på familjehemmet så har mina söner fått sova och ha umgänge med deras far, som har kört mina söner olovligt i bil under drogpåverkan. Husrannsakan i Vålbäckens stugby, han har rättegångar att invänta ytterligare i Mora tingsrätt för olaga hot, drogmissbruk och stöd osv.

  20151208 dömdes fadern för 9 månades fängelse i Svea Hovrätt för en grov kvinnofridskränkning, och grov olovlig körning

  Under december månad 2015 har skolinspektionen funnit i utredningar att mina son Fredrik har utsatts för grov misshandel, kräkningar och mobbning är på Nyhemsskolan, Finspångs kommun befinner sig nu under utredning. Där har skolinspektionen funnit att alla anklagelser som denna skola har riktat mot mig och mina söner var baserade på enbart lögner.

  Nu väntar jag på att få ett datum när kammarrätten i Sundsvall ska ge mig någon tid för en rättegångs för handling ska börja gällande överklagan på LVU

  Nu under december månad 2015 ligger ärendet att jag ansöker om ensam vårdnad för Fredrik, undertiden som nu Rättviks förvaltningsrätt har gjort utredning tillsammans med socialsekreterare Susanne Land där deras önskan är att frånta mig och Nicklas vårdnaden och låta familjehemmet vara vårdnadshavare. När nu Fredrik fyllde 17 år den 3 november 2015 och beräknas fylla 18 år den 3;e november 2016. Undertiden som fadern har 9 månaders fängelsestraff.
  Medan jag flyttade tillbaka till Finspångs kommun 20141106.
  Samtidigt som det är fara för mina söner att bo kvar i Dalarna över huvud taget för att undvika att dras in i drogmissbruk.
  För fadern lever ett så oroväckande liv med drog kontakter och drogmissbruk, med ett känt brottsregister och kända fänglesinterner där kontakterna håller i sig efter avlutat fängelsevistelse. Inget av detta förstår Rättviks socialtjänsten för dom vill inte förstå…
  För hade jag bott kvar i Dalarna då hade jag riskeras att vara idag läget mördad, för Rättviks kommun nekade oss någon hjälp. Medan jag ensam står och kämpar för att få hem mina söner genom rättegångar för att få styrka för dessa mina motbevis.

  • Ove Svidén skriver:

   Tack Sol-Britt för din belysning av det kriminella LVU/HVB-Systemet i händerna på Socialtjänsten, Polisens Transporttjänst, och Förvaltningsdomstolarnas riggade skenrättegångar. År 2016 måste bli året när vi får stopp på de skyldiga bakom de ca fyrtio tusen tvångsomhändertagana barnen per år i den Lönsamma Kommunala Människohandeln.

   Vilka vi? Jo, de oskyldigt drabbade barnen och föräldrarna som förlorar meningen i livet av att se sina barn och deas syskon separeras samt förstöras av Kommunala vinstintressen.

   Må Gud ge oss hoppet åter inder denna Nyårshelg!

 2. Alfa skriver:

  Det är sådant där arbete, som det ovanstående, som Sveriges socialtjänsters kommunanställda och tjänstemän på myndigheterna gör för Sveriges befolkning! Därför att de får ju skattepengar i sina fickor utan att frukta någon bestraffning. Kommunanställda, politiker och tjänstemän är som dåligt upfostrade barn: om inte de disciplineras med kontroller och prov, då börjar de med mobbning och olika andra galenskaper. Lär från filmen ”Flugornas herre”. Men år 2016 blir en vändpunkt och avslutning av socialens och andra tjänstemän härjandet i svenskarnas liv, Tro mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *