’Inbördeskriget’ mellan ansvarstagande mödrar och Socialen

Här följer ytterligare ett vittnesmål om det ’inbördeskrig’ som pågår i Sverige mellan Socialförvaltningar och ansvarstagande mödrar:
”Socialen i Simrishamn sa till mina barn att de kan glömma sin egen vilja, när de sa att de ville hem, och hade det bra hos mamma. Socialsekreterarna sa även efter det att de skulle få nya datorer, bara de sa ja, till placering. Men de valde ändå att säga nej. Barnens biträde var ett enda stort skämt. Han gick socialens ärenden i stället för att tillvarata barnens intressen och började skälla ut mig under förhandlingen som hölls bakom lykta dörrar. Det var personangrepp, och ingen ingrep till mitt försvar. Jag höll mig helt lugn.  Han sa att barnen vill hem men att han personligen, inte tyckte det.  ’Barnbiträdet’ var ilsken och föraktfull mot mig. Jag såg hur han och en nämndemannen tittade på varandra i djupt samförstånd, nickade menande till varandra efter hans utbrott mot mig. Det kändes som det handlade om hästhandlare och inget annat. Jag bad att mina närmaste vänner och vittnen skulle få närvara innan rättegången. Det förvägrade de mig.  Jag tycker det är helt fel med all denna sekretess och lykta dörrar. Man är så utlämnad. Det beslutades att en äldre dam som jag inte känner skulle ha mina barn. Hon är  60 år gammal. Hon var egen företagare eller delägare  (i någon byggfirma och godisfirma).  Det känns som det finns andra affärer med i spelet. Det är väl pengar och inget annat som gäller i dessa rund-flyttningar. Ju fler kommuner barnen skickas runt i, ju fler advokater och utredare, desto bättre skrammel i börsen. Jag vädjar till människor med ett hjärta, sorgen blir stor när man amputerar familjer. Annina Karlsson.”

—-

*   6 apr 2011 kl. 13.13 skrev Mukhtar hej läs på lokaltidningen: Sigtunabygden.se det står en artiklel (på sid 8, den 6 april)  om angående mina barn. Idag har de skrivit om mitt fall mvh Mukhtar
*   Ja den artikeln visar tydligt att AGA-lagen inte är till för barnens bästa utan är tillkommen för att Socialens ska kunna omhänderta barnen under sekretesslagens skydd. /  Ove

 

Det här inlägget postades i LVU. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *