En peng på banken är bra som fanken

Marcus(sr.) och Jakob(sr.) Wallenberg, lär båda ha känt det, efter det att de säkrat de värdelösa aktierna för ASEA, Kopparberg, Atlas Diesel, och Scania Vabis efter Krügerkrashen.
P.S. Anders Borg är stolt, när Sveriges ekonomi är god. Men, det verkliga skälet till landets ekonomi, kan finnas i kapitalplaceringar av stora förmögenheter i svenska kronor!  Undersök det dolda kapitalet från diktatorer som Saddam Hussein, Kadhafi, Rotschilds, Rockefellers, etc. inför den väntade kollapsen av den globala bankhemligheten: New World Order.  Vakna upp Sverige!
Ove Svidén,
(se Sagan om Kung Peng och det lönsamma krigens årtusende: www.peace.se/?p=29)

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En peng på banken är bra som fanken

 1. Sara skriver:

  Den är mycket intressant: ”Sagan om Kung Peng.” Jag har läst den om och om igen.
  Tack Ove att du tog upp den här frågan: om Sveriges ekonomi!
  Saddam Hussain liksom alla diktaturer och ledare i arabvärlden är snåla inför sitt eget folk. Men de äger landets pengar, och placerar pengarna i Europa och Amerikanska banker.
  Bush har begärt att pengarna som Saddam Hussian har placerat i Sverige ska frysas, och sen lämnas över till USA. Men Anna Lind hävdade i TV att Sverige inte lämnar ut Iraks pengar till Bush om inte FN begär det. Sverige håller tyst om vart pengarna har taget vägen?
  Men jag bara nyfiken om det här frågan jag vill veta om det. Migration verket vet om det. Carl Bildt vet om det. Anders Borg vet om och även Sabuni visste om det, och alla politerkerna i Rosenbad vet om det. Men de är tysta!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *