Att adoptera ett barn för 37.500 kronor

Emma var ute och promenerade en dag på Östermalm år 1999 med Johan och sin årsgamla Danni i barnvagn. En dam böjer sig fram och tittar på den lilla. ’Oh ett sådant sött litet barn. Vill du adoptera bort det? Jag kan betala 37.500 kronor för det!’

Episoden ovan gav Emma en märklig känsla av obehag. Vilken mor skulle välja bort sitt eget barn för pengar? Minnet om händelsen återkom tolv år senare. I januari 2011 gick det upp ett ljus för Emma! Hon hade mött en sån där socialassistent som är anlitad i den Kommunala Människohandeln. var det en besynnerlig upplevelse för Emma som invandrat från Irak när landet var i krig med Iran. —  Nu, trettio år senare förstår Emma att hon varit ett utvalt offer för den effektiva svenska LVU-industrin.

Det som då var en möjlighet för en företagsam socialassistent att förmedla ett lönsamt barn till en familj som ville adoptera, har sommaren 2010 blivit en lagtillägg som ger socialförvaltningen rätt att adoptera bort ett LVU-barn utan de biologiska föräldrarnas medgivande. Minsann, … så fräckt.

Nu kan den som vågar, även ana det allra värsta: välbetalda pedofiler (advokater, ministrar, domare) är de som är villiga att betala det allra högsta priset för ett underårigt barn!? Sekretessbestämmelserna och kreativ bokföring i kommunerna skyddar sen de fulaste fiskarna för sina transaktioner i den svarta människohandeln. Så djävulskt listigt hopkommet! Vilken LVU-skandal det kommer att bli, när den avslöjas.

Läs vidare om den Sociala Ingenjörskonstens Sverige, i Filosofens Blogg: www.peace.se/blogg/  under kommande veckor…

Ove Svidén

 

 

Det här inlägget postades i LVU. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Att adoptera ett barn för 37.500 kronor

 1. Ove Svidén skriver:

  Hej Ove, Jag är en mor som lider. Snälla kan du hjälpa mig, Socialtjänsten i Sigtuna har tagit mina underbara barn, så jag undrar vad du kan göra för mig.
  Har inte sett mina barn 1 månad. mvh Amina Daud

  Ja, Amina, du upplever det som en halv miljon svenskar, mödrar, barn och vuxna LVU-offer har upplevt. Du har skäl att må illa av det inbördeskrig som pågår i det korrupta Landet Lagom. Se mer i mitt inlägg LEX Skärholmen? som publiceras på Filosofens blogg http://www.peace.se/blogg/ den 27 mars. / Ove

 2. Pingback: Vad är det som händer med barnen i Sigtuna? | christalbum

 3. Katinka skriver:

  Hej Ove.
  Jag undrar om det någonstans går att finna åt den där tillämpningslagen om adoption av LVU barn svart på vitt? Jag har nämligen letat efter det för att bekräfta huruvida mina farhågor om just detta verkligen kan vara sanna. Kan det verkligen vara sant! Hoppas inte

  Från en orolig mamma med en ”godkänd” son och en LVU placerad dotter…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *