Tji fick du, sa JK


Ja, så stod det ju inte i brevet förstås. Det var avfattat på oklanderlig byråkratiska. Brevet sa myndigt att:Justitiekanslern är ensam åklagare i fråga om tryck- och yttrandefrihetsbrott, … – i detta fall förtal – (ska åtal) väckas inom sex månader från det att programmet sändes.” JK-brevet avslutas sen med stycket: “ Det anmälda programmet sändes enligt anmälan den 14 maj 2010, dvs för mer än sex månader sen. Möjligheterna  att ingripa med allmänt åtal har därmed bortfallit på grund av preskription. Förundersökning kan redan av det skälet inte inledas i ärendet.”

Ja, så kan det gå när man lämnar in en polisanmälan åtta dagar för sent.
Framtidshälsningar Ove Svidén
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Tji fick du, sa JK

 1. Ove Svidén skriver:

  Blir du nyfiken på min polisanmälan? Så här lyder den inledande delen av den:

  ”22 november 2010

  Polisanmälan av SVT, Sveriges Television AB

  Diarienr: 0201-K 350 687-10

  Den 13 maj 2010 gjorde redaktör M. P. vid SVT/Aktuellt och en kameraman en intervju med mig som Riksdagskandidat för Centerpartiet.

  Dagen efter visar SVT-play texten: ”Judar bakom 11 september och Förintelsen”.
  Den producerade grova texten visades över en huvudlös bröstbild av mig ur filmen.
  Inrikeschefen vid SVT Nyheter/Rapport: Per Einarsson, var tf ansvarig utgivare.

  På lördagen är SVT-drevet mot min person i full gång i hela MediaSverige.

  I söndagens den 16 maj SVT-program Agenda, intervjuas Partiledaren Maud Olofsson(c), och säger att jag stadgeenligt har uteslutits ur partiet. …” osv

  Ove Svidén ove@peace.se Filosofens blogg: http://www.peace.se/blogg/

  P.S. Vad är den lärorika läxan av allt detta? Jo:

  1. Samhällskanalen SVT har full frihet och skydd att förtala utvalda individer!
  2. För att dölja LVU-skandalen, anlitas Sveriges Television AB för att förtala mig. Av vem?
  3. Förklaring? SVT/Pravda/Uppdrag Granskning är anlitad av enpartiväldet för att leda Sveriges Mjuk-Totalitära Demokrati?
  4. En partiledare får i SVT ljuga svenska folket rakt upp i ansiktet om det gagnar henne, ( i detta fall som ett desperat försök för att hemlighålla dolda intäkter/bonus från den Kommunala Människohandeln)
  5. Och som en fri filosof tror jag att det nu är lämpligt att avsluta, för i dag åtminstone …
  6. Med en förhoppning att svenska folket snabbt lär sig läsa mellan raderna …
  7. Och ber Gud om förlåtelse i sanning, rättvisa och ett andligt ljus från norr!

 2. Ove Svidén skriver:

  En vän frågade mig: Varför väntade du så länge med polisanmälan?

  Broder, jag har några svar på olika nivåer, till din fråga:
  1. Jag visste inte att anmälan om förtal har en preskriptiosgräns på sex månader.
  2. Jag visste inte att JK var åklagare i förtals-ärenden.
  3. Man för inte en rättsprocess mot ett totlitärt land.
  4. Att driva ett brottsmål mot SVT skulle leda till att jag får fel, och uppgiften att betala rättegångskostnaderna.

  Det verkligt positiva med att jag till slut vågade göra min polisanmälan, var att JK hörde av sig självmant. Det betyder att borgar/alliansen har mognat till att ta sig an utnämningsmakten.

  Under sosseväldets tid struntade myndigheter med att besvara besvärliga brev. Det blev bara tyst.

  Framtidshälsningar Ove Svidén

 3. Ove Svidén skriver:

  Ove tackar för insikten och rådet:
  Jaja … Du är manusförfattare regissör skådespelare och publik till allt i ditt liv, så kliv av scenen och se att det bara är ett spel – ditt eget. Gunilla SOLARA

 4. Jeanette skriver:

  Jag har i ett brev till Beatrice Ask skrivit att Beatrice och hennes kumpaner borde se över lagen egenmäktighet av egna barn och detta för att myndigheter använder LVU§ . innebörd till att låsa in barn i miljöer där dom systematiskt och regelrätt far MER ILLA än vad dom hade gjort hos sina mödrar främst! och att när barnen själv påkallar att dom vill återföras med sin förstnämnda förälder sätter myndigheterna, Domstolarna och fäderna med sina advokater, sig på tvären och främjar en UMGÄNGESSABOTERANDE FÖRÄLDER! att få fortsätta hålla den unge som barngisslan i en sjuk miljö! och för detta leder det till att när barnen väl är hos den motsvarande mjuka föräldern mamma!! så tas tillfället i akt att frita barnen från dessa miljöer!
  Detta är definitivt Beatrice Ask och civildepartementets politiska beslutsfattare som är ansvariga för att förstå hur det gång efter gång blir så här! INGRIP för att få till stånd en KRAFTfull förändring nuuuuu!!! Annars kommer detta att eskalera och barnfritagningarna borde rimligen vara flera! pga att våra lagar är som gjorda för att garantera att vi kan finna nån stackare att sätta åt! Vad är det för en demokratistat!??
  Nä Måtte Sossarna ALDRIG I HELV…..te mer få komma till maktens bord i gen ! Då det är dom som skapat detta barnhandelsindustriella olagliga samhälle! vem vet om inte de moderata borgarpartierna adopterat en del av denna inställning? Men Centerfolket tar sig nu lyssnande ton från sina egna drabbade inifrån! För om man inte lyssnar på folket där ute så gör man i alla fall det på sina medlemmar i PARTIET!! och jag lovar eder där ute! detta skall upp till ytan! vi är några i partiet som är gasoltuffa och vågar prata om vad som gått snett i dessa frågor! För vi BRYR OSS OM HUR UNGARNA MÅR!!!
  mvh Nettan i Skåne – så häng på för nu ska vi ta revansch!!

 5. Ove Svidén skriver:

  Bravo Jeanette. Din heliga vrede lyser vackert i din kommentar ovan.
  Så fort tidningarna vågar släppa sitt villkorade presstöd, och därmed sin tystnadsplikt kring LVU-skandalen, ska jag rekommendera tidningarna att kontakta dig. Dina tio års erfarenhet av LVU-falskspelet behövs i dagens omtumlande samhälle. Sanningen om LVU pockar på att komma ut nu. /Ove

 6. Jeanette skriver:

  Simrishamn: Skånes hjärteplats! till Himmlen från österlen!…..
  Nåja! det var ju inte till himmlen vi ville vi på jorden för att få leva i fred med våra barn utan att behöva bli föremål eller villebråd för en sjuk Barnhandelsindustri! understyrd av Socialantidemokratins inflytande och kapitalistiska egoistiska intresse! men här är det nära till hands av hur våra barn konsekvent säljs ut till socialtjänstens egenintressenters budgeterande! detta finnansierande olagliga handelsverksamhet Vill nu Centerpartister i Skånes österlen ta el av och aktivt försöka ändra på och bromsa! Vi har nu delgett Politikerna i kommunen om hur detta LVU-handelsförfarande genererar andra olyckosamma förhållande mot dom som är offer för denna korrupta barnhandelsindustrier!. Från Vuxenutbildningarna har man även velat göra konseptet till läromaterial inom Barnvårdsutb och vård mm för vuxna och frågade om jag har för avsikt att hålla utbföredrag och göra böcker studielitteratur kring detta ämne! svaret blev JA!! på en gång! nu är vi i gång och jag som politiker inom området tänker i vart fall INTE ÖVERGE barnen och föräldrarna då överger jag mej själv och min egen roll som mamma! det vore en symbolisk katastrof för vårt politiska ansikte och främst trovärdighet! nu ska vi bara försöka få med oss våra andra partier med på tågets praktik! för JAG BRYR MEJ OM HUR UNGARNA MÅR!.

 7. Jeanette skriver:

  Mitt material kommer formulerande från Bo Edvardsson och Socialtjänstlagarna och Eu:s Barnkonventioner! och sist men inte minst har jag beskrivit ur mina egna erfarenheter HUR vi som drabbas påverkas och förfaras hälsomässigt medicinskt och emotionellt och socialt! detta genererar till alla dom mass-sjukskrivningar som folk som förlorat sina barn ådrar sig helt i onödan! det är många friska familjer som drabbas av detta men även familjer som kanske har vissa medfödda personliga problem som dom inte rår för! det är dessa grupper som främst utsätts för olaglig barnhandelstjuverier!. och detta måste få ett sluuuuut! i dag den 25 mars pratar Socialdemokraterna på deras kongress om Jämnställdhet rättvisehantering av människors lika värde jobb och välfärd!.
  ja jösses! jag säger då det! det vore kanske dax att dom genomgick en mental förändring i sitt tänkande av det dom står och plederar i TV nu om! det är ju att låta som följande: jag har som politiker inom (s) brustit i min respekt till vetandet om jämnställdhet rättvisa Moraliskt rättvisa beslut och jobbens tillväxt och bra välmående familjer! är det nån som sett var i hela friden jag förlade den ideen!? jag är av med mitt förnufft och dessutom en socialdemokratiskt bortgjord medlem i partiet! Så hur blir jag trodd av det folket jag nyss förstört livet för? …. Nähä! ingen vill ha mej vid politiska bordet! inte så konstigt du. sa ju aldrig att DU som förälder om och för ditt barn ville ha sissta ordet! DÄRFÖR SKALL VI HJÄLPAS ÅT att hålla dessa kommunister utanför folkets familjer och vardag för all framtid! så upp till kamp för familjernas frigörande ur socialmaffians nät! ta strid!! / Lycka till.

 8. Jeanette skriver:

  många normala arbetarfamiljer som drabbas har oftast ALDRIG FÅTT någon rimlig förklaring på varför deras barn plötsligt ska flytta till antingen en helt främmande familj eller hållas som gisslan i Motpartsförälderns boende och må ännu sämre än vad den hade gjort om man INTE gjort dessa övergrepp på våra barn! på tidigt 80tal så trodde även jag att socialen var en Resurs hjälpande myndighet! men med åren får man se vad som döljer sig bakom dessa fasader! Och INTE är det välgörande resurser! nä här ser man pengar i vilka barn man kan skyffla undan i HVB-hem! det är brutalt och bevis på att sverige än i dag tillskanskar sig med den olagliga verksamheten HANDEL MED ANDRAS BARN för att förfaras änn mer än vad dom hade gjort i sina biofamiljer!! det är väl ett ”BRA VÄLFÄRDSSAMHÄLLE VI LEVER”??! eller vad tycker folket!? SOM VÅGAR PRATA OM SINA KÄNSLOR! hur SVERIGE IGENTLIGEN FUNGERAR! detta landet döljer byråkratiskt styrda brottsliga verksamheter och med myndigheter som själv inte är 100% friska i sina ageranden och bemötande till familjer som äro straka och vet vad dom vill för att ge sina barn en bra framtid!! SÅ JÄKLA ILLA ÄR DET GOTT FOLK!!. tack för ordet!.

 9. Jeanette skriver:

  Så snacka om kriminella myndighetsverksamheter!! I vilka led av byråkrati är dessa fostrade.?! detta är en brutalitet som finns i socialdemokratins led!! så akta er för sossarna!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *