Filosofens Brev till Socialdemokraternas Kriskommission

Bästa Partisekreterare Ibrahim Baylan! För drygt två år sedan, den 1 augusti 2008, postade jag nedanstående filosoferande brev. Det kanske kan vara till nytta nu i krisgruppens viktiga arbete.  Framtidshälsningar

Ove Svidén ove@peace.se

www.peace.se, Filosofens blogg: www.peace.se/blogg/

Kära Mona Sahlin och Vanja Lunby-Wedin

Gratulerar till de nyckelpositioner ni båda har i Rörelsen.

Tillsammans är ni starka. Men gömda bakom er finns en junta av Sossemän och LO-pampar. De vet att loppet redan är kört. Nu söker de oblygt plundra landet på de tillgångar de kan, innan kollapsen är ett faktum. Efter borttagandet av tjänstemännens personliga ansvar (1976?), blev det möjligt att via den kommunala ekonomin överföra pengar från statens kassa till de invigda i systemet (bla via LVU, LSS, LVM). Så försvinner minst 10 miljarder kronor per år från statskassan enligt min bedömning. Med hjälp av systematiska fördröjningar i tillsättningsprocesserna har Juntan fortfarande kvar inflytandet över ett korrupt socialdemokratiserat ämbetsvälde som fungerar oberoende av den regering som har makten i Rosenbad.

Det är enkelt att ta barn från sina biologiska föräldrar med en LVU-etikett. Välorganiserad socialism. En halv miljon svenskar är offer för detta falskspel. Och det är lönsamt att ge de rikaste LO-medlemmarna höjda löner på bekostnad av de unga som förtidspensioneras innan de hunnit få ett fast arbete. Likaså är det kommunalt lönsamt att ta sig an invandrare och sen försvåra deras inträde på arbetsmarknaden. Dold, välorganiserad rasism.

Rensa bort det sjuka! Att flytta Per Nuder var ett bra styrkebevis. Men nu gäller det att avslöja hela juntan. Annars kommer Socialdemokratin att förlora valet 2010. Tro mig. Medborgarna känner nu på sig att det är något riktigt sjukt med ämbetsväldet i Sverige.  Ett Systemfel! Detta dolda falskspel inom rörelsen har försvagat er. Men, när ni avslöjat juntan, kan en ärlig Socialdemokrati få uppleva förtroendet för 50 år sen. Lycka till!

Vanja och Mona, tillsammans kan ni få en ärlig Socialdemokrati på fötter igen. Men inse även att ni kan ha fått era positioner för att vara ansikten åt en valförlust! Så lömskt jobbar mäktiga män som måst styra ifrån baksits.

Från mina kontakter i Bilderberggruppen fick jag höra att Göran Persson under våren 2006 blev hotad med orden: Nu gör du så att du förlorar makten i valet, annars går det för dig, som det gjorde för Olof Palme! Sant eller falskt, detta är åtminstone en bra förklaring till beteendet hos en märkligt glädjestrålande före detta statsminister under valnatten. Han överlevde! Nu kan han fortsätta sitt smarta näringsfång genom Juntan i det korrupta Landet Lagom från sitt älskade Torp.  (En skattefri gåva från byggfacket,  som ett tack för alla feta byggkontrakt som Regeringen fixat under sina 12 år?)


*       Utpeka, döm och utvisa Juntan.

*       Er feminina intuition leder er fram till de skyldiga.

*       En välgrundad, ärlig ny vision vinner valet 2010!

Med vänliga framtidshälsningar

(signatur)

Ove Svidén

ove@peace.se www.peace.se

P.S. Det är en klen tröst att Högerjuntans bankbus (bonus, börsen, bestickningar och bankräntan) lurar landets medborgare tiofalt mer  än Juntan i LO/Sosse-Rörelsen. För att komma loss ur det fastlåsta dödläget som korruptionen skapat, behöver Sverige förnya sig.

Är det kanske dags för en kraftfull president i den kungliga republiken?

Hjälp Margot Wallström bli vår första president! Hennes erfarenheter från EU, och distansen till det korrupta Landet Lagom, är just vad vi nu behöver.

Det här inlägget postades i LVU, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *