Ord och Bokstavsskötsel

”Världen och tiden stannar upp och dessa svarta bokstäver förför och förtrollar”…
( Hämtat ur årsboken: Brombergs 35 år)
*     Javisst är det så. Min mor var bibliotekarie. Hon gav mig en ny bok för varje födelsedag och jul, ’lämplig för min ålder.’ Så lärde jag mig botanisera bland ord och bokstavsskötsel långt utanför skolan.
*     Boken Kvinnligt, Manligt, Mänskligt av Margaret Mead är en sådan bok som öppnade dörrar. Sen, efter ett andligt uppvaknande 1967,  lärde jag mig att filosofera. Äntligen Fri från samtidens Förut Fattade Meningar!
*      Skaparkraften och hennes förunderliga organisation leder mina steg, mening för mening, mot en djupare mening…    Med varma framtidshälsningar   Ove Svidén

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *