SULTANEN TOG HELA MAKTEN I TURKIET

24 jul 2016 kl. 15:30 skrev Brage Norin <bragenorin@hotmail.com>:
.
TURKIET VÄNDER SIG ÖSTERUT
.
ÖVER 60 000 domare, åklagare, advokater, militärer, akademiker och journalister har fängslats eller avskedats efter den misslyckade statskuppen i Turkiet. Massor av höga militärer sitter nu inspärrade bakom lås och bom. Den politiska scenen har förändrats på nolltid. En turkisk president har tagit makten i landet. Erdogan har lyckats med någonting helt unikt – han har även tagit makten över den turkiska krigsmakten. Under veckan som gått har han inte bara överlevt, han har stärkt sitt grepp dramatiskt. Kuppförsöket har misslyckats ”utan återvändo”. Turkiet har förändrats totalt på en enda vecka. Vem kunde tro detta?
 .
CIA vet precis allt om läget inom den turkiska militären. Under många år har vänskapsband byggts upp mellan den amerikanska militära ledningen och den turkiska militären. Unga officerare som utexaminerats i Turkiet bjuds regelbundet in till Pentagon och får besöka Vita Huset. Det är så man knyter nyckelpersoner till CIA. Generalers söner och döttrar välkomnas till amerikanska universitet och får njuta ett privilegierat liv. CIA sköter sitt arbete professionellt som vilket annat storföretag som helst. Allt detta mödosamma arbete är nu helt plötsligt slaget i spillror. Det som hänt är ett historiskt jättevingslag – en mardröm för CIA.
.
Erdogan var nära fallrepet. Hans många politiska felsteg hade undergrävt hans makt. Hans position hade eroderat sönder men helt plötsligt förändrades scenen. Michael Corleones berömda yttrande i Gudfadern – ”just when you think you are out, they pull you back in” – är träffande.
.
Erdogans värsta mardröm – ett fritt Kurdistan på gränsen till Turkiet – styr den turkiska politiken. Samarbetet med Syriens president Assad och Ryssland president Vladimir Putin, liksom med Iran har fått högsta prioritet. Inom en snar framtid kommer Turkiet att bryta banden med NATO och orientera sig österut. Turkiet kommer att knytas till Shanghai Cooperation Organization (SCO). Ingenting kan stoppa skeendet.
.
Erdogan behöver desperat de projekterade ryska kärnkraftverken. Erdogan behöver desperat miljoner av ryska turister som öser in pengar i landet. Erdogan behöver desperat bli transitland för den ryska sydgasledningen, som i framtiden förser södra Europa med iransk och rysk naturgas. Erdogan har definitivt bytt sida. Det som sker i världen kan enkelt sammanfattas med orden ”God Natt väst – God Morgon öst”. Den som inte ser det färdiglagda pusslet är blind. Turkiet var Den pusselbit som fattades.
.
Ännu en orientalisk saga har skapats. Under den svala mörka natten för en vecka sedan agerade sultanen i sitt palats. Mystiken är total. Tusen och en natt har fyllts på med ännu en berättelse höljd i mystikens tecken. Vilken roll spelade sultanen? Kanske får vi aldrig reda på den nakna sanningen, men ett är säkert – världen förändrades.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
Publicerat i Framtid, Pengar, politik, VärldsGemenskap | 2 kommentarer

Både FN och Katolska Kyrkan börjar vakna för LVU-frågan

Nu börjar det vi kallar LVU-frågan, uppmärksammas på högsta internationella nivå.

Förenta Nationerna och Ban Ki-Moon har siktet inställt på att år 2030 skall human trafficking för tvångsarbete och sex kunna avslutas globalt!

Se vidare i dessa fyra aktuella källor:

Även Katolska Kyrkan/ Vatikanen börjar inse att man nu måste ta itu med de åtta tusen pedofilerna bland sina präster, biskopar och kardinaler. Under våren 2016 anordnade även de en konferens i frågan om det vi i Sverige kallar Lönsam Kommunal Människohandel, tvångsomhändertagande av barn från sina familjer via det grymt smarta LVU/HVB-Systemet:

4.https://holyseemission.org/contents//events/57891a6c8e9d6.php

Men problemen är så stora, att FN inte ser en global lösning förrän år 2030!
Publicerat i LVU, Maktmissbruk, MOR, Pengar, politik, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Studenthumor bland samvetslösa blivande socialarbetare

Publicerat i LVU, Maktmissbruk, MOR, Pengar, politik | 6 kommentarer

Har världen blivit galen, eller anar vi en vändpunkt?

I rötmånadens fruntimmersvecka nr 29 vidarebefordras ett positivt nyandligt budskap till en meditationsgrupp i Uppsala via Rolf Lagercrantz:

———- Vidarebefordrat meddelande ———-
Från: Cagga Levander <cagga.levander@telia.com>
Datum: 20 juli 2016 13:36
Ämne: Swedish, Sheldan Nidle Update, July 19, 2016
With Love, Inga and Cagga

Sheldan Nidle för
Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin
19 juli 2016

Originaltext: www.paoweb.com

Varning! Texten kan verka provocerande för förståndiga materialister.

6 Chicchan, 18 Kumku, 12 Manik

Selamat Jalwa! Det är en verkligt sorglig tid för er och, i synnerhet, för dem som så likgiltigt och arrogant har styrt er. Attacken i Nice var ännu en ”false flag”, falskt flaggad operation. Den var ett fåfängt försök att föra initiativet till dem, som så desperat vill upptäcka någon metod för att förhindra det oundvikliga. Tiden för dessa kraftfulla jättar att regera med död och förstörelse är nästan över. Deras sätt att regera etablerades som standard i början av 1960-talet och verkade i sin fulla potential från mitten av 1970-talet. Det har gett näring åt våld, galenskap och galna handlingar som verkar omöjliga att helt förstå. Snart kommer de att arresteras och ni kommer att informeras om hur de länge utförde sitt smutsiga arbete. Detta sista skräckinstrument är ett globalt nätverk med ockulta förmågor som styrs av en stor grupp missledda män, kvinnor och pojkar. Det har gett oss fruktansvärda tilldragelser som lett till kända celebriteters dödsfall, tidigare okända offer och till händelser med chockerande grymhet i Indien, Israel och i stora delar av Västeuropa. Tanken var att först chockera, och sedan hoppas på att deras handlingar skulle efterapas (”copy-cat”), repetera dessa handlingar av galenskap. Allt detta kommer till slut att minska allteftersom det här sinnesrubbade nätverket till slut monteras ner.

När det mörka lärde sig om sinnets kraft ,såsom den demonstrerades av de mörka utomjordingarna under det tidiga 1950-talet, bad kabalen sina hantlangare att acceptera den här avskyvärda teknologin och ”köra hårt” med den. Detta är källan till den psykedeliska tidsåldern och till ett underligt nätverk som skapades genom rekryteringen av unga män och kvinnor som man fått att följa önskemålen från en i grunden korrupt grupp med galna oligarker, som djupt ville kontrollera sinnena hos sina förslavade undersåtar. Dessa önskemål skapade tidsåldern med kraftfullt missbruk och en typ av våld som var starkt anpassad till detta fruktansvärda nonsens. Emellertid hade den här processen en mer olycksbådande funktion. Den skulle förhoppningsvis öka graden av den mörka kontroll som nu utövades av samma oheliga oligarker. Inte desto mindre började dessa olika system att falla sönder allteftersom medvetandegraden steg. I slutändan kommer vi att föra in sinnes-teknologier som kommer att göra slut på det här förhållandet mellan missbruk och många avskyvärda handlingar. Er värld har alltför länge fastnat i denna farliga fälla och det är nu dags att göra slut på den röra som har funnits sedan slutet av 1960-talet.

Ökningen av det mänskliga medvetandet kommer att bli det här århundradets viktigaste utveckling. Den är en väsentlig del i vår ankomst på scenen och i uppkomsten av nya regeringar i Väst. Det här kommer att visa sig i hur mänskligheten slutligen förändrar det konstanta mönstret med utbredd korruption och främmande kontroll. För närvarande är den enskilt viktigaste händelsen inom BRICS-nationerna (ö a: Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika) den sanna reform som förändrar hur den tidigare koloniala utövningen av västorienterad korruption ska avslutas. Denna enorma praxis kommer att stoppas eftersom Västvärlden själv inser hur den här korruptionen skapat regeringar som är lojala mot ”makthavarna” (ö.a. kabalen) och inte mot folket. Demokrati är ett system som först föds friskt och sedan skyddas omsorgsfullt av alla. Vi har en form av det som kallas ”flytande dynamik”. Den är en enklare version av demokrati än NESARA och, ännu viktigare, av den globala versionen, ”GESARA”, som kommer växa fram under de kommande månaderna. Vi är övertygade om att det här instrumentet snabbt kommer att förändras till en ursprunglig form av ”flytande dynamik”. Denna kommer i hög grad att påverkas genom vår mass-ankomst på era vackra stränder.

Allteftersom ni växer under de kommande tiderna, kommer ni att delta i RV (ö.a. revalvering) och till sist bli en internationell del av GCR (ö. a. Global Currency Reset, global revalvering). Dessa pengar signalerar början på ett ändlöst välstånd, liksom även ett nytt ädelmetall-understött finansiellt system. Inom cirka ett år eller mindre kommer detta att leda till en teknologi som frigör er från pengar och låter er reparera de skador på Gaia som orsakats av nästan tretton tusen år med resursbrytning, jordbruk och andra primitiva handlingar, som kraftigt brutit ner ytan på er värld. Ni kan sedan återställa er värld och indirekt göra er redo inför er slutliga massinvandring till Inre Jorden (Agartha). Vid den tidpunkten kommer vi att landa och starta en dialog som leder er till era egna individuella KristallLjusKammare. Våra samtal, tillsammans med era Uppstigna Mästares lektioner, kommer att förbereda er inför det som komma skall. Beväpnade med denna viktiga information och med våra svar på ett antal viktiga frågor, kommer du att påbörja operationen som leder dig till din Ljuskammare och till fullt medvetande! Hosianna! Hosianna! Hosianna!

Välsignelser! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi vänder oss till er under en mycket gynnsam tid. Den mörka kabalen börjar öppet krackelera. Samtidigt förbereder sig den nya NESARA republiken inför att öppet deklareras. Nuvarande tidpunkt är därför den stund som Himlen länge har förutsagt. Det mörka håller snabbt på att förlora sitt grepp om den här världens gång. En ny Mästare har tagit över rodret och är från Ljuset. Vi ber helt enkelt alla att lita på detta och tillåta att dessa nya realiteter tar form. Himlen har färdigställt en agenda fylld med överraskningar och som förkroppsligar glädjens essens. Var därför beredda på att få se alla sorters underverk och mirakler visa sig inför er. Som alltid åberopar vi högtidligen de energier som er positiva ande har manifesterat. Ni gör er del för att stärka och bevara detta. Himlen applåderar er för det sätt ni gör det positivt för dessa energier att fortsätta och växa sig ännu starkare allteftersom de här händelserna mognar och uppnår sina kokpunkter.

Ni, Mina Kära, är en mycket fantastisk grupp Ljusarbetare. När vi började den här resan och började utvidga vår grupp allteftersom varje ny Mästare kom till, såg vi tydligt hur lång tid den här resan till Ljuset skulle bli. Vi började mönstra våra styrkor och kartlade precis hur länge den här mödosamma resan skulle ta. De flesta av oss trodde att den skulle ta ytterligare ett kvarts årtusende eller så. Ni har förvånat oss allteftersom generation efter generation blev ännu mera andlig och medveten än den förra. Till vår förvåning återvände sedan den Galaktiska Federationen och de presenterade det speciella mentorprogrammet för oss och de överenskommelser som slutits med det medicinska teamet om hur man på bästa sätt skulle samordna Ljuskammarkonstruktionen och det konstanta modifieringsprogrammet. Dessa kommer att se till att varje individ lätt ska komma tillbaka till fullt medvetande. Vi hade nu en plan och ett medel för att framgångsrikt genomföra den.

Det som ni nu står på gränsen till är ett högst fantastiskt erbjudande! För länge sedan sänkte atlantiderna er till en tillvaro med ett högst begränsat medvetande. Himlen lovade att den här speciella verkligheten bara var en tidsbegränsad sådan. Ni befinner er för närvarande mitt i en unik operation, som är avsedd att återställa de åtgärder som Atlantiderna vidtog med er. Inom en mycket snar framtid kommer ni även att erbjuda de mörka som ursprungligen tvingade allt detta på Atlantiderna, en underbar LjusKropp och glädjen av ett fullt medvetande. Dessa händelser kommer ännu en gång att bevisa hur Himlen arbetar för att göra Ljuset allenarådande. Vi är nära att gå in i ett nytt storslaget Galaktiskt År. Den här tiden kommer att skänka full galaktisk fred. Den här Galaxen, som en gång var så mörk, kommer sedan att bli en plats fylld med Ljus och en uppsjö av profetior blir uppfyllda!

Idag har vi gått igenom det som händer utöver den här världen. Ta dig den här tiden till att lägga ditt Ljus till den här världens växande energier,  förhärligade med ett ständigt växande medvetandelager. Var glad och kärleksfull! Tidpunkten för er globala frigörelse har kommit! Var medvetna om, Ni Kära, att Himlens outtömliga Förråd och eviga Överflöd verkligen är Era! Så Må Det Bli! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Var Ett och Var i Glädje! på Sirius´ språk.)

Översättare: Inga och Cagga Levander

Publicerat i Framtid, Hälsa, Maktmissbruk, MOR, Pengar, politik, Sagan om en bättre värld, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Korrupt, Kommunal Människohandel bakom kulisserna:

Publicerat i Framtid, LVU, Maktmissbruk, MOR, Pengar, politik | 2 kommentarer

Vakna upp, den som vågar ….

 

Det Angloamerikanska imperiet har förklarat krig mot mänskligheten

15.07.2016 22:31

washington män

 

I denna artikeln går vi igenom hur den härskande klassen förstör den nationella suveräniteten och vill införa en global tyrannisk oligarki. Demokratiska regeringar och rörelser för social rättvisa blir gång efter gång störtade och deras ledare ofta mördade av det Angloamerikanska imperiet. Rebeller från knarknätverk och hemliga operationer, används för att destabilisera demokratier och självständiga stater i tredje världen, och för att hjälpa droghandeln av ämbetsmän, politiker och världens rika globalister. IMF, BIS och VB är finansiella vapen av USA:s nationella makt, som används för att sätta länder som inte spelar med i globaliseringens tyranni i schack, allt enligt officiella utrikes- försvars- och säkerhetsmanualer.

”Inga andra har gjort så mycket för att förverkliga en världsregering som vi amerikaner och britter har gjort.” – Clarence Streit, en tidig förespråkare för en federal Atlantisk Union och senare lobbyist för reformeringen av NATO, i sin bok ”Union Now With Britain” från 1941.

”En inflytelserik tankesmedja ledd av förre senatorn Sam Nunn och vägledd av styrelsemedlemmar som Richard Armitage, Zbigniew Brzezinski, Harold Brown, William Cohen och Henry Kissinger, håller på att avsluta en rapport till Vita Huset och den amerikanska kongressen angående fördelarna med att integrera USA, Mexico och Kanada i ett politiskt, ekonomiskt och säkerhetspolitiskt block”, rapporterar World Net Daily 2007.

FTAA, den s.k ‘Free Trade Area of the Americas’, föreslår inget mindre än en ekonomisk och politisk fusion av 34 nationer i den västra hemisfären. Genom att följa samma anfallsplan som användes för att tvinga de europeiska länderna in i den självständighetsförstörande Europeiska Unionen (EU), avser de internationalistiska arkitekterna i FTAA att transformera nationalstaterna i den västra hemisfären — inklusive USA — till rena administrativa enheter i det överstatliga FTAA.

FTAA representerar en omfattande ”breddning och fördjupning” av NAFTA, the North American Free Trade Agreement, som satte igång tvångsförfarandet genom att binda samman Kanada, USA och Mexico i ett system av ständigt expanderande och åtstramande politiska, ekonomiska, sociala och militära snaror. I enlighet med EU-modellen, lägger det trinationella NAFTA till nya medlemmar (som internationalister kallar ”breddning”) och gör anspråk på lagstiftningsrättigheter i ett ständigt ökande fält av funktioner (”fördjupning”) som tidigare har varit områden där nationella regeringar och lokala förvaltningar har fattat besluten.

NAFTA/FTAA-planen kräver ett system av regleringar för ett helt halvklot för att ”harmonisera” affärsverksamhet, industri, arbete, jordbruk, transport, immigration, utbildning, beskattning, miljö, hälsa, handel, försvar, rättsväsen, och andra politiska och juridiska angelägenheter ”från Alaska till Eldslandet”. NAFTA har inget, och har aldrig haft något, att göra med ”frihandel.” Frihandel — riktig frihandel– är ett frivilligt utbyte mellan två parter, obehindrat av regeringars inblandningar och bidrag.

Men NAFTA, precis som den Europeiska Unionen, försöker att reglera och kontrollera i stort sett alla frågor gällande industri, jordbruk, handel, miljö, arbetsrätt, såväl som alla sociala frågor. Istället för att skapa eller tillåta ekonomisk frihet genom att eliminera regeringsinblandning vill NAFTA homogenisera den uppsjö av socialistiska program som nu hämmar USAs, Mexikos och Kanadas ekonomier — och dessutom lägga till en ny hop av kontroller. Dessutom har NAFTA/FTAA-globalisterna, i enlighet med EU-mönstret, redan lanserat sin kampanj för en gemensam valuta för hemisfären, som en motvikt till euron, som ersatte valutorna i [vissa] EU-medlemsstater 2002. I nuläget framhålls dollarn som halvklotets betalningsmedel, men planer har redan sjösatts för att att ersätta dollarn med en ny valuta som döpts till ”Amero”.

1999 möttes Bilderberg-gruppen i Sintra, Portugal, där de diskuterade planer för en ny ekonomisk världsordning. Tack vare Jim Tuckers infiltration av den hemlighetsfulla gruppen kan vi ana vad som diskuterades på mötet. I sin bok ”Bilderberg Diary”, skriver Tucker, ”Kenneth Clarke, medlem av det brittiska parlamentet och tidigare finansminister, efterlyste en ny ‘internationell finansiell arkitektur’ vid Bilderberg-mötet 1999. Världen borde ha tre stora regionala valutor, sade Clarke till sina Bilderberg-kollegor. Den första finns redan på världsscenen: Den europeiska euron. Och Storbritannien kommer att gå med i den gemensamma valutan, sade han. Clarke sade att han skulle vilja se pundet tappa i värde för att förenkla Storbritanniens inträde i den gemensamma valutan…Nästa steg är mot en andra stor regional valuta på det västra halvklotet, sade Clarke. ‘Amerijo’ kommer att bli verklighet genom ‘dollariseringen’ av Latinamerika.” Tucker fortsätter, ”Bilderberg-kolleger var ense om att de nya regionala valutorna, som inte kommer att associeras med något specifikt land kommer att göra mycket för att eliminera ”nationalism” och ”föråldrade åsikter om självständighet.” Den ”Amerijo” som diskuterades av Bilderberg 1999 verkar ha ombildats till den gemensamma nordamerikanska valutan ”Amero,” som den myntats av Herbert Grubel, med stöd från Robert Pastor.

Handelsministern ansvarig för förhandlingarna som ledde fram till undertecknandet av NAFTA var Raul Salinas Lozano, far till Raul Junior, knarkkungen och Carlos, presidenten. När Carlos Salinas svors in som president, blev hela den Mexikanska statsapparaten kriminaliserad och huvudpositioner i regeringen besattes av kartellmedlemmar. Och det är exakt under denna period som Salinas regering inleder ett omfattande privatiseringsprogram, på inrådan av IMF. Privatiseringsprogrammet blir en penningtvättsoperation i mångmiljardklassen. Knark-dollar avleds till förvärv av statlig egendom och allmännyttiga företag.

Enligt Dallas Morning News var Bush-regeringen fullt medveten om kopplingarna mellan Salinas presidentskap och organiserad brottslighet. Den folkliga opinionen i USA och Kanada informerades aldrig för att inte äventyra undertecknandet av NAFTA: ”Före detta tjänstemän säger att de tvingades att hålla tyst eftersom Washington var besatt av att ratificera NAFTA” ”Underrättelserna om korruption, särskilt av narkotikalangare, har alltid funnits där,” sade Phil Jordan, som var chef för DEAs avdelning i Dallas från 1984 till 1994. ”Men vi hade instruktioner om att inte säga något negativt om Mexiko. Det var inte tillåtet eftersom NAFTA var en het politisk potatis.” (Dallas Morning News, 26 februari 1997)”. Det personliga förhållandet mellan familjerna Bush och Salinas är allmänt känt.

Slående uppenbart är att NAFTA/ FTAAs ”breddning och fördjupning” och ”harmonisering och integrering” innebär en radikal och omvälvande attack mot nationell självständighet och det konstitutionella statsskicket. Bit för bit slits regeringsfunktioner bort från skyddande brandväggar som så noggrant skapats av landets grundläggare. Dessa befogenheter håller på att förflyttas till internationella byråkratier som inte kan ställas till svars, som inte valts i demokratiska val, som inte är bundna av den maktfördelning som har förhindrat ansamlingen av absolut, tyrannisk makt i det konstitutionella styrelseskicket.

Människor i EU har endast nyligen börja inse att processen som började för 50 år sedan under parollen ”frihandel” endast var en attack i det tysta riktad mot att förstöra inget mindre än deras nationella självständighet och lura på dem en tyrannisk oligarki som styr över dem från Bryssel. EU har blivit ett överstatligt regionalt block i den nya världsordningen, och dess styrande elit arbetar nu för att ytterligare koncentrera och centralisera makten på global nivå — hos ett allsmäktigt FN.

FN har tillsammans med både IMF och VB sagt att de vill ersätta dollarn med en global valuta som stöds av en global centralbank. Något Rothschild och Rockefeller familjerna länge har jobbat för, under tiden de genom WCB banken har överfört skulder från länder i tredje världen och i gengäld fått mark av dessa länder. Banken är konstruerad så att Rothschild kan få kontroll över tredje världen, som motsvarar 30% av marken på jordens yta. Samt att de genom IMF och VB har satt tredje världen på ransoner för att kunna tvinga fram privatiseringar och nedskärningar i de redan fattiga nationerna, så att de inhämtar miljarder i ränta och ”återbetalningar” till de imperialistiska blocken från de skuldtyngda länderna. De har i strid mot sektion 10 av artikel 4 i VB-stadgan, systematiskt gett ut lån till stater för att påverka deras politik. Regim med stöd av stora kapitalistiska makter har fått ekonomiskt stöd även om deras ekonomiska politik inte uppfyllde officiella internationella finansinstitut (IFI) kriterier eller om de underlåtit att respektera de mänskliga rättigheterna. Samt att de fört en politik som enligt UNICEFs beräkningar har mördat miljontals barn i tredje världen.
CFRs komplott

”CFR har som mål att dränka USAs självständighet och nationella oberoende i en allsmäktig regering som styr över hela världen.” – Amiral Chester Ward, f.d. medlem av CFR och Chefsjurist i den amerikanska flottan i sin bok ”Kissinger on the Couch”, 1974.  …  osv, osv …

P.S. Ovanstående text utgör endast ca tio procent av en nattsvart text om vad som är på gång i världen bakom kulisserna i MSM, Main Street Media, med tillrättalagd propaganda som tex: Dagstidningar, DN och SVT/ Pravda.

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/det-angloamerikanska-imperiet-har-forklarat-krig-mot-manskligheten1/

Publicerat i Maktmissbruk, Pengar, politik | Lämna en kommentar

Brages juli-dröm 2016: VÄNDPUNKTEN

MÄNSKLIGHETENS STÖRSTA GLÄDJESTUND NÄRMAR SIG MED STORMSTEG

MORDORS RIKE KOLLAPSAR

Nästan ingen ser fallet. Vi är inte vakna. Blodsdollarn går i graven. De tomma mänskliga skal som styrde Mordor i årtionden försöker nu fly undan och gömma sig. De har stulit allt som kunde stjälas. De har mördat överallt på planetens yta där demokrati spirat. Varje stat i Mordors imperium har ruinerats. Alla stater som tvingats ansluta sig till ondskans imperium pumpades fulla med skuldväxlar – statsobligationer och andra papper som nu helt plötsligt blivit luft.

Deutsche Bank användes som sopstation för amerikanska skuldväxlar. Saudiarabiens prinsar är dränkta upp över öronen av värdelösa dasspapper. Fullständigt kaos har brutit ut i den ”fria världen”. Kina, Ryssland, Iran och många andra stater hann med att sälja obligationerna i tid. Men det hann inte Saudiarabien – de började sälja för sent. Hela västvärlden är i upplösning.

Land efter land efter land är på väg i statskonkurs. Korrumperade politiker och ekonomisk maffia allierade sig med Wall Streets finansvampyrer. Statskassorna tömdes en efter en. Försöken att bygga fungerande välfärdsstater slogs i spillror. Först ut i konkurs var Grekland. Italien faller härnäst. Lavinen är redan igång.

DEN HISTORISKA VÄNDPUNKTEN

De ekonomiska gangsters som har makten i USA hade Rysslands väldiga naturegendomar i sin hand. De ryska oligarkerna skulle få dela bytet med Wall Street. Allt var klappat och klart. Men någonting märkligt hände. Ett politiskt supergeni blev Rysslands president. Som genom ett mirakel lyckades Putin rädda landet undan katastrofen. Hade Ryssland fallit hade Kinas öde varit beseglat. Putin kommer att gå till historien som Rysslands största politiker genom tiderna.

ALLIANSEN SOM I ETT SLAG FÖRÄNDRAR VÄRLDEN – RYSSLAND OCH KINA

Vänorter i tusental, utbyte av studenter i tiotusental, utökad handel inom alla områden, dollarn överges i handeln mellan länderna, samarbete inom alla samhällsområden, samarbete inom rymdforskningen – precis allt berörs. Till och med tekniken för dockning i rymden harmonieras. Ekonomiska jätteprojekt knyter nu samman 1,5 miljarder människor. Men detta är inte nog.

Indien, Pakistan och många asiatiska ”stans” knyts nu till framtidens viktigaste marknad ”Eurasia”. Europa och Asien smälter samman. Konflikten om Kashmir och dispyterna mellan Indien och Kina om vissa gränsområden har sopats under mattan. Ryssland ofantliga resurser av fossila bränslen knyter långsamt men säkert samman Asien och Europa. Planetens största landmassa återförenas igen. Den nya sidenvägen är mänsklighetens största industriella satsning någonsin.

Denna historiska process sker samtidigt som CIA:s projekt EU eroderar sönder och USA störtas in i ett fasansfullt inbördeskrig. Varför ser så få skeendet? Den s k ”fria västvärlden” – den förljugna västvärlden – går i graven och solen går upp i öst.

INGEN KAN FÖRSTÅ VARFÖR ALLT GICK SÅ FORT

Ingen kan förklara de rader av misstag som de tomma mänskliga skal som styr USA har begått. De hade klarat sig betydligt längre om de inte valt konfrontationens väg. Wall Streets finansvampyrer har slut på blod att livnära sig på. Ondskans rike kollapsar mitt framför våra ögon. Rasmussen och Bildt syns fortfarande på barrikaderna, men snart flyr de också. Mordors rike och alla deras allierade faller utför stupet. Deras öde var givet på förhand.

Nu har jag skrivit av mig mina drömmar ännu en gång.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Publicerat i Framtid, Maktmissbruk, Pengar, politik, Sagan om en bättre värld, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Efter SVT/Pravdas listiga regi av Almedalsveckan:

Öppet brev till Regeringen: Varför förstör ni det land som våra förfäder byggt upp?

09.07.2016 21:13 Text: Lasse Wikman, debattör


Stefan Löfvens regering, 2014 - Foto: Frankie Fouganthin, Wikimedia commons

[Mailet till Regeringen sändes den 6 juli 2016. Bild: Regeringen Löfven 2015 – Foto: Frankie Fouganthin, Wikimedia Commons]

Hej regeringen, socialdemokrater och miljöpartister,

Under valet 2014 pratade ni båda partier om, att ni skulle värna demokratin, alliansfriheten, miljön, maten, skolan, omsorgen, de äldre, stoppa skatteflykt mm mm.

Ni Socialdemokrater kallade ert program för ”Ett program för förändring”och Miljöpartiet skrev ett valmanifest för 2014-2020. Hur har ni agerat utifrån era egna partiprogram?

Demokratin. Här ordar S om att demokratin står mycket högt i kurs. Mp nämner den inte. I verkligheten så förringar ni medborgarna dess rätt till demokrati. När Storbritannien röstade sig ut ur EU, så sade du Stefan, att det blir aldrig tal om att folkomrösta om EU i Sverige. Är det demokrati? I regeringsformen, står att vi har rätt till folkomröstningar och när det gäller grundlagsändringar, så skrevs den rätten in 1980, men tyvärr har den aldrig utnyttjas.

Alliansfriheten. Inte en enda gång nämner S och Mp Nato vid namn. Ni skriver om att alliansfriheten ger oss handlingsfrihet och självständighet. Mp ni skriver att Sverige ska verka för nedrustning och avveckling av kärnvapen. Hur rimmar detta med att ni nu har godkänt Värdlandsavtalet med Nato som har kärnvapen?

Ni skriver avtal med Nato/USA, som bevisligen skapar krig, förstörelse, lemlästning, våld och kaos runt hela världen. USA kuppar regimer, för att på så sätt, tvinga till sig inflytande.

På Krim valde folket att få tillhöra Ryssland. Inte en enda människa dödades. Allt var helt fredligt och OSSE, som var där och övervakade valet, gav valet och dess genomförande fullt godkänt. Likafullt kallar ni detta att Ryssland genomfört en annektering. Fullständigt vidrigt. Det är USAs ord ni pratar.

I östra Ukraina skapade neonazister som tillhör Ukraina och som var ditsända av och med USA för att skapa kaos, för att sedan skylla på Ryssland. Detta kallar ni, svenska regeringen, för att Ryssland skramlar med vapen och skapar oro i hela Europa.

Dessutom stödjer Sverige den illegala regeringen i Ukraina med flera hundra miljoner kr. Det är skrämmande och en gigantisk skam. Sverige har gått USAs väg i Afghanistan, Libyen, Irak, Syrien, i strid med FN-stadgan och jag undrar varför? Sverige som är och har varit ett fredsälskande folk skämmer ni ut över världen. Det finns inte ord, för allt sattyg ni ställer upp på numer. Bara för att USA vill vara världshärskare. USA är och förblir världens terrorister, inget annat.

Miljön. Det här är verkligen en fråga som gör skillnad. Alltså skillnad i partiprogram och vad ni levererar. S, ni skriver bl a den ekonomiska utvecklingen måste vara i samklang med det ekologiskt hållbara, om också kommande generationer ska få leva i en värld med frisk luft och rent vatten, hållbart klimat och biologisk artrikedom. Mp ni lovar än mer…. Under mandatperioden ska användningen av fossila bränslen kraftigt minska, flera gamla kärnkraftsreaktorer stängas, energianvändningen effektiviseras och förnybara energikällor byggas ut.

Det ska bli mer lönsamt att sätta upp solceller på taket eller ett vindkraftverk på gården. Vad har det blivit än så länge? Jo ni säljer kolkraftverket i Tyskland för att få in 30-40 miljarder, så att luften fortsätter att förstöras och att koldioxiden ohämmat skadar människor, djur och växtlighet, är det att satsa på frisk luft och rent vatten?

Genom detta har ni sänt en chockvåg världen över. Människor kan inte tro att Sverige, som varit ett gott exempel över hela världen, skapar mer förstörelse, bara för att få ta hem några miljarder. Vad är frisk luft och rent vatten värt? Betydligt mer, vill jag påstå.

Ni börjar beskatta solenergi. Hur i friden tänker ni? Ska ni snart ta betalt för luften vi andas också? Här gör människor allt vad de kan, för att precis som i ert partiprogram säger, skapa frisk luft och rent vatten och då klämmer ni till de som av egen kraft gör något, med en skatt på solen. Solen som är gratis för alla. Ja det är grunden får vår existens här på jorden.

Ni godkänner förlängda verksamhetstider för de kärnkraftverk som f.n. är i drift. Ni sänker kraven på kärnkraftverken, så helt plötsligt blir det lönsamt att leverera kärnkraftsel. Absurt. Vad ni måste titta på, är vattenkraftverken. Väl känt är att fisk och vattenlevande insekter skadas av vattenkraftsutbyggnad. Även fågellivet, skogslevande insekter och spindlar påverkas negativt. Man anser att dammar inom vattenkraften skapar vitaminbrist. Denna brist ger i sin tur tiaminbrist. Det ger missbildade kiselalger. Att få missbildade kiselalger, är ett stort problem, då kiselalger står för ca 45% av fotosyntesen i haven.

Maten. S säger att den biologiska mångfalden måste skyddas. Jordbrukspolitiken ska utformas för att tillgodose kraven på ekologisk uthålligt åkerbruk och säkra livsmedel. Mp säger bl a. Vi strävar efter minst 50 procent ekologisk mat i de offentliga köken senast år 2020. Dessutom säger Mp att man ska förbjuda kemikalier. Det som har skett, är att ni lägger ner ekologisk jordbruksutbildning till förmån för konventionellt jordbruk med giftkemikalier.

Alltså ni går Monsanto, Syngenta, Bayer, DuPont och övriga giftkemikalieföretag till mötes. Dessutom strider ni inom EU, för att få godkännande på avtalen TTIP, CETA och TISA. Dessa avtal är och förblir vansinnet personifierat om ni lyckas med detta.

Flera länder inom EU har sagt, att dessa vidriga och människofientliga avtal aldrig kommer att godkännas. För de innehåller bara fördelar för den amerikanska industrin, som vill dränka oss i otjänlig mat, klorerade och antibiotikastinna köttdjur är vad de erbjuder. Dessutom sätter ni inte stopp för GMO, som denna mat också innehåller. Det är ju bara gifter. Det som ni säger i partiprogrammen, vilja få bort. Åter igen springer ni USA väg.

Skolan. Ni båda sätter hög kvalitet som en prioritet. Ni vill att lärarna ska avlastas och att de ska erkännas, genom bl a högre löner. Hur har det blivit? Fortfarande är det ett ras för svenska skolan. Vi tappar i förhållande till andra nationer i fråga om utlärningsförmåga, elevernas stimulans och inlärningsförmåga. Vi tappar helt enkelt. Skolan går på knäna bl a med anledning av det stora antalet flyktingar som kom 2015.

Att ta emot 165.000, det är klart att det kan knäcka den starkaste, men ni verkar inte bry er. Bara ni kan gå USAs och Bilderberggruppens väg. Tycker ni inte att Soros, Rothschild, Rockefeller, Kissinger, Clinton, Bush och övriga klanmedlemmar i Illuminati, gjort tillräcklig skada här på jorden? Måste ni följa dem i de allra minsta steg?

Media. Detta har bara S i valmanifestet. S säger, Maktkoncentrationen i mediabranschen och på Internet samt den växande sammankopplingen med underhållningsindustrin gör att informationsflödet blir alltmer likformigt och i alltför stora delar uppbyggt på passiv konsumtion i stället för socialt engagemang. Att motverka maktkoncentration och att upprätthålla mångfald ska vara centrala delar av samhällets medie- och IT-politik.

Den snabba tekniska utvecklingen på mediaområdet förändrar mediemarknaden. De elektroniska medierna utmanar de gamla och öppnar för nya aktörer, som kan bredda perspektiven och utmana monopolen. Utöver att motverka monopoltendenser i den papperstryckta mediemiljön, bör en växande del av samhällets engagemang inriktas på att stimulera mångfald i den elektroniska miljön och att säkerställa allas rätt till nyheter, saklig information och en bred samhällsdebatt.

Hur än ni vrider och vänder på det mesta, så hamnar vi till sist på en mycket prekär knöl för S. Fortfarande är medierna i koncentration och maktmonopol gäller. Dessutom arbetar Svt enbart för sittande regering. Det betyder att allmänheten får en mycket falsk bild av verkligheten. I Svts tablå numer, är det övervägande amerikanska filmer. De serier som visas är i många fall amerikanska. Dokumentärer är ofta amerikanska. Det är som om ni vill dränka oss alla i den amerikanska kulturen. Det finns så mycket annat från andra länder.

Svt har ju i sitt sändningstillstånd att vara oberoende, men de är den värsta propagandamaskinen för USA, Nato och det amerikanska samhället. Svt drar sig inte heller för att förvanska nyhetsfilmer. I en fransk nyhetsfilm om Ukraina, har Svt avsiktligt manipulerat texten, till USAs fördel. I originalet hör man den verkliga nyheten. Det är som om Svt tror att ingen kan språk.

Omsorgen. S säger, tillgången till skola, vård och omsorg får aldrig avgöras av marknadens prismekanismer och utbudet får aldrig bestämmas av enskilda producenters intresse av egen vinst. Mp säger, vi vill driva en ny modern folkhälsopolitik där livsvillkor som fördelningspolitik och rätt till bostad är självklara utgångspunkter. I ett jämnlikt samhälle har alla människor förutsättningar till god hälsa, livskvalitet och tillgång till vård av hög kvalitet vid sjukdom. I dag präglas vården alltför ofta av splittrade insatser som bara bemöter symptom, inte orsaker.

Vi vill se en politik som bygger på en helhetssyn på människan och det som främjar hälsa. Varje insats vi gör som minskar ohälsan sparar pengar som vi kan använda för att bygga ut en bra vård. E-hälsa är ett område som behöver stärkas och utvecklas.

Tillgången till skola, vård och omsorg får aldrig avgöras av marknadens prismekanismer och utbudet får aldrig bestämmas av enskilda producenters intresse av egen vinst. Ändå godtar ni att privata aktörer, som börsintroducerar företaget, får göra grova vinster och föra över vinst till skatteparadis.

Dessutom tillåter ni Dan Larhammar och hans VoF, få regeringens öra, så till den milda grad, att denne oseriöse persons personliga intressen ska få gälla som fakta och utan jäv, så att Sverige riskerar att bli av med antroposofiska mediciner. Hur i friden kan ni godta en persons åsikter, då han sitter på dubbla stolar?

Har man som Larhammar, intressen i läkemedelsindustrin, så är det klart att han föreslår att de konkurrerande och överlägsna mediciner alternativ behandlingar kan ge, är en gigantisk hämmande faktor, för att han ska få tjäna ohämmat med pengar, utan att göra människorna friska.

Marknaden och kapitalism/Ekonomi och arbetsmarknad, S säger, den renodlade kapitalismen ska hållas isär från marknadsekonomin. Mp säger, reglera så att eventuella vinster i offentligt finansierad välfärd återinvesteras i verksamheten och idéburna aktörer kan främjas.

Gynna långsiktiga investeringar på bekostnad av kortsiktig spekulation. Det är vackra ord båda partierna rör sig med, men verkligheten är en annan. Ni subventionerar välbeställda. De sjuka, arbetslösa och pensionärer får betala med allt högre skatter. Det är ett system som inte finns i någon av partiernas ideologier, men ändå godkänner regeringen ett vargflocksbeteende, som är häpnadsväckande förgörande för hela landet.

Dessutom vill ni införa TISA-avtalet, som jag nämnde ovan. TISA är ju ”en våt dröm” för amerikanska företag, som vill ta över vård, skola och omsorg. Precis som alla övriga riskkapitalister, som ex. Wallenbergägda Academedia, som de äger via sitt företag EQT. I februari 2015 skrev Rättvisepartiet Socialisterna följande;

”Lärare på friskolor tjänar ungefär 3 000-4 000 kronor mindre än lärare på kommunala skolor som inte precis är högavlönade. I början av året protesterade lärare vid Academedias skolor i Stockholm mot att de inte hade fått del av de pengar som Stockholms stad hade satsat för att höja lärarlönerna. Academedia hävdade att man hade använt pengarna till att höja lönerna för alla sina anställda oberoende av kommun.”

Det gör att fler och fler lärare säger upp sig, p g a högre arbetsbelastning och lägre löner. Det är den grymma kapitalismen, som ni S vill hålla isär, som har talat.

De statliga verken och bolag som är statligt ägt, gör inte oss innevånare lugnare, när vi ser och hör verkschefers horribla uttalanden och åtgärder. I mitt tycke vittnar det om inkompetens, nonchalans och fullständigt ignorerande av vad allmänheten tycker.

De verk som är förgörande för hela landet är:

Polisen; Nu är det ju så att vi inte tycker att gemene polis gör vad de kan för att hålla ordning och göra våra liv säkrare. Det är chefen själv Daniel Eliasson – Rikspolischefen, som är fullständigt oduglig att leda en så viktig organisation. Att dela ut armband till ungdomar och tro att de ska vara fredade från sexuella trakasserier är huvudlöst. Med de indelningar man nu gjort över landet i större distrikt än sim var tidigare, har skapat en ohållbar situation för de verksamma poliserna.

Östersundspolisen leds operativt från Umeå. Det gör att de lokala poliserna, som är ganska få till antalet, få fel adresser i fel städer, som gör att de kan sitta och åka mil efter mil, för att sedan få veta att händelsen som har inträffat, är i en annan ort än den som de fått i uppdrag till att åka på. Poliserna mår sämre och sämre. Vad jag förstår lämnar fler och fler polisyrket. De orkar inte med chefen och hans idiotiska styre längre. Daniel Eliasson bör avgå.

Livsmedelsverket; Eftersom verket går livsmedelsindustrins ärenden, så bör Livsmedelsverket endera läggas ned, eller det bör göras en total omstart, med personer i ledningen som är klanderfria, som är fria från jäv och som rimligtvis står allmänheten till tjänst i 100%.

De råd nuvarande Livsmedelsverk lämnar skolor, kommuner och allmänheten är fullständigt felaktiga. De ger råd som skapar ohälsa och onödigt dyra matkostnader. Rimligt är att de som arbetar inom skolmaten, mat för vårdinrättningar etcetera, får själv avgöra varifrån de ska göra inköpen ifrån.

Den lokala produktionen ska ju främjas, enligt era partiprogram, så därför bör också Livsmedelsverket få hälsosam mat från närproducerade odlare och brukare att ge direktiv om och därmed ta avstånd från processad mat.

Läkemedelsverket; Eftersom det råder stor jäv också inom detta verk, föreslår jag att det läggs ner, eller att det görs en total omstart av verksamheten. Då Läkemedelsverket sitter i knäna på läkemedelsindustrin, kan man inte annat räkna med, än råd från verket som gynnar läkemedelstillverkarna och därmed skapar gigantiska vinster för dessa gynnare. Dan Larhammar är ett typexempel på en person, som inte ska finnas som någon form av konsult till er Gabriel Wikström. Larhammar är jäv.

Om Sverige ska få en bättre hälsa, så måste också sjukvården öppnas upp för alternativ, som man gör t ex i Tyskland. Man måste alltså vara öppen för Vidarklinikens kunskaper och resultat. Eftersom Dan Larhammar inte tjänar på någon medicin som brukas på denna klinik, så försöker ha dra dem ner i smutsen.

Jordbruksverket; Ett verk som ska gynna vår inhemska matproduktion, ska också göra det. Verket ska därför inte gynna giftodlingar, som att arbeta med konstgödsel. Det skapar bara giftig mat, som sedan gör människor sjukare. Dessutom går konstgödningen så småningom ner i vårt vatten och hamnar bl a i Östersjön, med algblommning och döda bottnar som resultat.

Jordbruksverket ska gå i bräschen för en giftfri odling – ekologisk – och bestämt ta avstånd ifrån GMO, TTIP och CETA. Dessa två avtal och de genmodifierade produkterna, kommer precis som i jordbruksområderna i USA, att skapa en gigantisk ohälsa.

Kemikalieinspektionen; Detta verk ska se till att arbeta för en giftfri miljö. Kan man misstänka att det förekommer gifter i vissa produkter, så kan man inte vänta på att EFSA, den europeiska kemikaliska organisationen, ska fatta något beslut. När det gäller Glyfosater, så är de till 75% bekräftade som cancerframkallande. Kemikalieinspektionen, som inte vill ta ansvaret att förbjuda giftet – bl a RoundUp, ska därför fråntas sitt arbete. Precis som vissa andra verk, som jag skrivit om, bör det läggas ned eller göra en total omstart, men icke jävig personal.

Strålsäkerhetsmyndigheten [SSM] har till uppgift att skydda våra innevånare från ohälsosam strålning. Därför är det oerhört viktigt att de omedelbert varnar för mobiltelefonernas skadliga verkan, speciellt på barn och speciellt då man har telefonen direkt mot örat.

SSI ska lämna säker information, utan att ta ställning för någon tillverkare av något slag. Dessutom ska myndigheten varna allmänheten för Chemtrails. Eftersom NASA numer öppet erkänner att USA sprayar det amerikanska folket med farliga ämnen, så måste också SSM gå ut med denna varning. Dessutom bör ni i regeringen omedelbart stoppa detta vansinne.

Migrationsverket; Jag och väldigt många med mig, vägrar finna oss i att Migrationsverkets chef Anders Danielsson uttalar sig så osmakligt och ytterst olämpligt, då han säger i en undran om någon fått det sämre rent ekonomiskt, på grund av att vi tog emot 163.000 asylsökande förra året? Ett sensationellt idiotiskt uttalande. Ja vi kan säga med säkerhet att många fått det sämre. Sjukvården, skolorna, rättsväsendet har fått det oerhört mycket sämre. De pengar Sverige genom er, har lagt ner på asylmottagandet, är gigantiskt.

I en dansk undersökning av ensamkommande barn som söker asyl, ger ett test vid handen, att 75% av de barn som kontrollerats genom en rättsmedicinsk undersökning, var över 18 år. Det måste väl också gälla i motsvarande grad här i Sverige. I Sverige har personal vid Migrationsverket och på HVB-hem under många år rapporterat att det, bland de många asylsökande som kommer till Sverige och säger att de är minderåriga, finns mängder av betydligt äldre personer. Man säger – Det känns märkligt att spela med i en fars, att han som är 32 år, ska undervisa ”barn” som är lika gamla som han själv-.

I Migrationsverkets rapportering av statistik angående åldersbedömningar av ensamkommande barn 2013, anges att 342 åldersjusteringar har gjorts under 2013, vilket vid en försiktig jämförelse motsvarar ca 8,8% av antalet ensamkommande barn under året. I dessa 342 fall måste de sökande så uppenbart ha varit långt över 18 år, att en okulär besiktning räckte för att konstatera det. I Finland och Norge har c:a 66% bedömts vara vuxna och då har man varit generös i sina bedömningar. Migrationsverket bör med detta facit, i större utsträckning göra riktiga och fler kontroller, än vad man hittills gjort. Anders Danielsson bör avgå.

Vattenfall; Ett statligt bolag får inte, med er hjälp sälja kolverksamheten i Tyskland, bara för att göra svarta siffror i resultatrapporten. Hur kunde ni tillåta detta? Ni är en skam och har med ert handhavande, dragit Sverige rejält ner i koldioxidskiten.

Riksdagsarvoden och avgångsvederlag. När en vanlig ”svensson” gör sig omöjlig, eller slutar på egen begäran, har han eller hon normalt inget avgångsvederlag. När regeringsmedlemmar begår grova misstag, får de avgångsvederlag, som rimmar mycket illa med vad de gjort. Ni uppmuntrar istället för att avskräcka. Har man burit sig illa åt, så inte ska man ha ett skyhögt avgångsvederlag. Inte ska heller riksdagsledarmöter kunna lämna Riksdagen bar för att sedan starta något eget och i samma stund sitta med månadsarvoden, mandatperioden ut. Fullständigt barockt!

När det gäller Sveriges ursprungsbefolkning gör ni inte mycket för att hjälpa dem, för att jämställa deras krav med oss övriga svenskars.

I Jokkmokk har Iron Mines varit verksam sedan 2011. Där har detta företag försökt att få öppna en gruva i Kallak, vilket, helt naturligt skapat en massa protester. När Sametinget sagt nej till gruvbrytning, för att värna renbetesmarker och naturen, så visar ni, att en sames röst ingenting är värd. Ni återremitterar överklagandet till bergmästaren för ny behandling av bearbetningskoncessionen.

Ni hänvisat till att rättsläget förändrats och därmed ska ärendet handläggas på nytt från första instans. Kan ni förstå folkets ilska?

Nu kan jag och övriga svenskar bara undra:

  • Varför bränner ni alla skepp, varför förstör ni medvetet det land som våra fäder och förfäder byggt upp med slit och svett?
  • Varför ska de som försöker göra rätt, straffas?
  • Varför de som bevisligen har åsamkat stor skada, ha rätt till generösa arvoden och avgångsvederlag?
  • Varför ska pensionärerna, som ställt upp och jobbat hela sina liv, knappt få pension som räcker? Denna fråga kan ni ta upp med Göran Persson. Mannen som rånade pensionssystemet.
  • Ni kan på samma gång fråga Fredrik Reinfeldt varför arbetslösa ska betala de rikas skattesänkningar och varför tordes denna fege man, inte berätta för svenska folket om att han tänkte få med Sverige i Nato?

Vi svenska har milt sagt fått nog av regering och riksdag. Ni gör försämringar hela tiden. Se till att vi får en folkomröstning om det ingångna Värdlandsavtalet och Om vi vill vara kvar i EU eller ej. Det är hög tid att ni lyssnar till folket. Det är vi som betalar era löner, men det är USA och Bilderberggruppens gräsliga girigbukar, ni tar order ifrån och arbetar för.

Text: Lasse Wikman, debattör

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/oppet-brev-till-regeringen-varfor-forstor-ni-det-land-som-vara-forfader-byggt-upp/

Publicerat i Framtid, Hälsa, Maktmissbruk, Pengar, politik | 1 kommentar

Kreaprenör, kreativt nyskapande i politik och samhälle

Vakna – framtiden är redan här!

Det finns gläntor i skogen, som bara upplevs av den som gått vilse. Bilden är poeten Tomas Tranströmers.

Bakgrund

Kreaprenör® är en ideell förening för nytänkande, där vi bokstavligen uppmanar människor ”att gå vilse”, testa våra inbyggda autopiloter och stänga av konstruerade kompasser för ett slag och följa sinnena. Sunt förnuft heter på engelska ”common sense”.


Det är genom sinnena, vår perception, som all kunskap kommer.
Det lärde oss en gång upplysningstidens store mästare Leonardo da Vinci.

Konsekvensen är enligt Kreaprenör® att all mänsklig utveckling är resultatet av människors strävanden att förlänga och förstärka våra sinnen – att kika längre än vi kan se, lyssna efter det vi inte kan höra, smaka och lukta samt balansera och styra in i det okända. Och när de för oss kända sinnena inte räcker, finns ett ”sjätte” sinne, en inbyggd programvara – biologins egen autopilot – som är som ett hologram – en spegelbild av vår yttre verklighet. Många kallar det fortfarande GUD.

Den som ständigt kikar och lyssnar kan finna gläntor i skogen, eller magiska tomrum, som kan förvandlas till möjlighetsrum. ”Den nya verkligheten” och de stora uppfinningarna uppstår i ”mellanrummen” mellan tidigare kända verkligheter. De ”magiska mellanrummen” är en bild för att förstå den nya kvantfysiken, dvs att inse att det makroskopiska sinnesperspektivet – det vi just nu upplever – bara är EN verklighet, och att de nya mikroskopiska perspektiven erbjuder mängder av parallella verkligheter – och nya potentialer.


Kreaprenörskap – när det känns rätt för hjärnan och hjärtat förstår.

En Moderator i Medvetandeeran

Kreaprenör® är en partipolitiskt, vetenskapligt och religiöst obunden kunskapsallians, som utvecklar människor och deras idéer för framtiden. Vi vill vara en Moderator i Medvetandeeran genom att sprida kunskap om vad som egentligen händer i vår tid. Entreprenören är Industrierans hjälte och skapar tillväxt i en materiell värld. Men Entreprenörskap är otillräckligt för att klara de existentiella frågorna. Framtiden kräver kreaprenörskap, som förenar hjärna och hjärta och förenar ekonomi och teknik med humaniora.

Medvetandeeran

Det som just nu händer i vår tid är att människans möjligheter att förstärka och förlänga inte bara syn, hörsel, smak och luktsinnet samt balans och styrsinnet, utan att med ny teknik (NBIC – nano, bio, info, cogni) också kunna förlänga själva Medvetandet. Det ger oss nya möjlighet att upptäcka och dra nytta av tidigare osynliga verkligheter.

Kreaprenörskap är att utveckla människor och deras idéer för framtiden. Vår perceptionsmodell Cross Sensor är framtagen för att korsbefrukta teknik och ekonomi med humaniora för att bättre kunna identifiera den dolda potentialen på orter och i regioner och inom organisationer, företag och hos enskilda individer.

Vi finansierar vår verksamhet genom medlemsavgifter, kurser, seminarier och konferenser samt genom att erbjuda samarbetspartners och sponsorer mediautrymme på hemsidor och i sociala medier.

Framtiden har alltid tillhört det obeprövade. Det dags för Sverige att vakna – framtiden är redan här.

Stockholm 2016-01-01
Lars-Olof (LO) Landin, ordförande

 

P.S.

Se vår nya hemsida www.creapreneur.se
Den tidigare www.kreaprenor.se kommer att finnas kvar som arkiv.

Publicerat i Framtid, Hälsa, politik, Sagan om en bättre värld, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Tio sätt att öka din andliga kapacitet:

1. Skratta
2. Se på andra, som de verkligen är
3. Var flexibel och sanningsenlig
4. Välj själv alla dina tankar och känslor. Ta ansvar för ditt eget liv!
5. Förstärk din kontakt med de Uppstigna Mästarna
6. Bryt upp dina gamla mönster
7. Var vänlig, skada inte andra eller dig själv
8. Fyll hela din kropp med tacksamhet
9. Förbind dig dagligen med både himmel och jord
(Upplev ljuspelaren hela vägen mellan Moder Jord och den Kosmiska idévärlden)
10. Hjälp, ja tjäna, dina medmänniskor frivilligt ….

Och nu som en extra bonus:
11. Omfamna ansvaret! Ta ansvar för familjen och livet på Moder Jord
(Visa glädje över att Du kan tjäna Livet med ditt högsta JAG ÄR)

Källa: Broder Michael, en av de ansvariga Uppstigna Mästarna,
hjälpsam med ditt och mitt andliga uppvaknande just nu.

Se mer i Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog/ av den 5 juli, 2016.

Publicerat i Framtid, Hälsa, Sagan om en bättre värld, Tro, UFO, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar