Publicerat i Ascension, Framtid, Människa, Pengar, politik, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

LO har öppnat dörren för en ny tjänande underklass i Sverige

Nu sviker LO hela arbetarkollektivet genom att gå med på lönedumpning, detta för att migranter ska komma in på arbetsmarknaden. Den svenska modellen avskaffas när man skapar en bidragsfinansierad låglönesektor. I fredags läckte det ut att LO-facket och Svenskt Näringsliv träffat en principöverenskommelse om en ny anställningsform för nyanlända, ”etableringsanställning”, där tanken är att arbetsgivaren max betalar 8.000 kr/månad. 

Borgerliga röster talade om en seger. Äntligen har LO till slut gått med på att migrationen kräver extremt billiga anställningar på arbetsmarknaden. Även arbetsmarknadsminister Ylva Johansson säger att hon gläds över parternas framsteg vad gäller att sätta ned foten i den infekterade ”enkla jobb”-debatten.

Därmed har regeringen fjärmat sig från löftet om att det inte ska bli ”syriska löner” i Sverige, som finansminister Magdalena Andersson sagt.

Men utöver lönen från arbetsgivaren ska, enligt uppgörelsen, staten med bidrag fylla på skillnaden mellan lönen och det den anställde får i handen. Den sammanlagda utbetalningen ska ligga i ett ”spann på mellan 13.000 och 16.000 kronor”. Samtidigt ska etableringsanställningen vara skattefri, vilket betyder att lönen i handen motsvarar en lön på runt 20.000 kr/mån.

Enligt LO betyder det att man inte lönedumpar. För arbetsgivarna blir det en billig lösning där skattebetalarna tar över största kostnaden för dem som anställs.

Här skapas ett ny bidragssystem för hur skattebetalarna bekostar nyanländas försörjning. En låglönesektor byggs upp, dolt bakom bidrag. Om lönen i handen är 16.000 kr och bruttolönen därmed motsvarar 20.000 kr, blir arbetsgivaravgiften dessutom drygt 6.000 kr. Totalt kostar alltså varje etableringsanställd 26.000 kr/mån, varav staten ska stå för 18.000 kr och arbetsgivaren för 8.000 kr. Migranterna får alltså 18.000 kr av staten, istället för att betala skatt på lönen.

Varför ska svenska skattebetalare avstå från sin lön för att skapa ett skattefrälse för nyanlända och en låglönesektor för arbetsgivarna?

Lösningen slår dessutom mot de rut-företag som växer fram i servicenäringen. Risken för bedrägerier och fusk är också stor på det sätt som LSS-reformen drabbats av.

Frågan är också varför denna omläggning av svensk arbetsmarknad behövs. Socialdemokraterna och de borgerliga brukar ju hävda att de migranter som kommer till Sverige har hög utbildning och därmed borde kunna utgöra en produktiv del av arbetsmarknaden. I verkligheten är ju många långt lägre utbildning än som krävs på svensk arbetsmarknad.

Det är därför LO och Svenskt Näringsliv låter staten betala, migranterna är en belastning för välfärden. Trots 40 år av politiska mantran om att nyanlända ska utbildas och sättas i jobb. Det har inte fungerat. Bidragsberoendet är gigantiskt.

Migrationen från lågutbildade delar av världen till en av de högst specialiserade i världen, fungerar helt enkelt inte.

Det blir inte bättre av att dölja bidragsberoendet bakom låtsaslöner från arbetsgivarna, och där staten tvingas skjuta till det dubbla.

Publicerat i Ascension, Framtid, migration, Pengar, politik, Socialdemokrati, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

President Trump har undertecknat GESARA

President Trump undertecknade GESARA i Paris den 11 November 2017.
Det betyder att Världens människor nu kan vänta oss ett ärligt Nytt Pengasystem.
Äntligen!
GESARA: Global Economic Security and Reformation Act! Detta betyder att de tretton finansfamiljernas makt nu är bruten. Kabalen går in i sin sista desperata strid för att värna om sitt tusenåriga ‘privilegium’ att ge lån utan täckning till aningslösa medborgare.
Det innebär även att Processen börjar i Skatteparadiset Washington DC och dess Wall Street Banksters i New York. NESARA är den nationella variant av GESARA som har uppgiften att avlägsna den kriminella styrningen av världens lönsamma krig för det Militär-Industriella Komplexet.
CIA, Pentagon, NATO, EU, Vatikanen och City of London, kommer nu alla att granskas. Att de korrupta politikerna McCain och Hillary Clinton måste ha fotboja är ett tecken i tiden….
Vägen mot en ärligt fungerande VärldsGemenskap måste välta bort ett antal stora stenar och frigöra oss från mycket grus i maskineriet, innan mänskligheten på Moder Jord helt har frigjort sig från sina politiska, religiösa, kulturella och rasistiska vanföreställningar. Det kan ta sin tid.
Som bloggande filosof ser jag det som min mest meningsfulla uppgift att liksom Johannes Döparen på sin tid försökte förklara Kristusmedvetandet för en omogen samtid. Ascension är att få del i ett Kosmiskt nytt Medvetande som bättre kan hantera planetens återstående stötestenar.
Efter att ha läst Jesus-Sananda självbiografi har jag nu gett min andliga förebild en giltig Internet-adress: jesus.sananda@peace.se. På det sättet kan jag inkludera honom som dold mottagare i min världsliga korrespondens. En slags diskret affirmation eller bön till Ashtar Command Starship New Jerusalem i hjälpsam satellitbana rund vår planet.
Publicerat i Ascension, GESARA, Maktmissbruk, migration, NATO, NESARA, Pengar, politik, Trump, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Nytt finansiellt system i Öst och Väst

Yosef uppdatering av Jeff, 13 november 2017

 

Här är lite nattamat för alla mänskliga änglar där ute:

Det nya östliga finansiella systemet släpptes utan restriktioner från 2:00 EST söndag den 12 november 2017 i Dubai.

Och även i Hong Kong från 8 PM EST söndagskväll. Vi väntar på London om några timmar.

Övergången globalt har vi hört är sömlös.

Trump skrev under GESARA via Parisavtalet tidigare under lördagen, vilket gjorde det möjligt för USN och Republiken att delta globalt.

Med sin roll spelad, vänta er att Trump lämnar scenen nu via avskedsansökan.

Inga fler restriktioner eller hållhakar finns någonstans i Västs banker eller marknader.

Betalningsansvariga kan hydrera SKR-klientkonton från sina sedan länge fyllda huvudkonton.

Alla valutor flyter nu fritt och är också växlingsbara, och till nya FOREX omvärderade valutakurser inklusive den återinförda Zimbabwe-dollarn

Bankerna väntar just nu på militärens startsignal för att påbörja inlösen.

Många i militära kretsar tror att General Dunford har rekommenderat Trump (Kina/Ryssland) att göra det medan han flyger tillbaka till USA.

Det enklaste stället att skydda en sittande president under en militär operation är högt uppe i luften ombord på Air Force 1.

Ni har gott om tid att lösa in privat. Känn er inte stressade. HSBC gav nordamerikanska banker några extra dagar för att lugnt få alla igenom har vi fått veta.

Gud är med oss

Publicerat i Ascension, Europa, GESARA, Pengar, Sananda, SaudiArabien, Tro, Trump, VärldsGemenskap | 1 kommentar

En fredligare ny VärldsGemenskap???

ANTHROPOCENE

Ett partipolitiskt oberoende libertarianskt forum för debatt och opinionsbildning

EKONOMIFÖRETAGANDEINTERNATIONELL POLITIK

Monopolkapitalismen vann över 68-vänstern på knock out!

Kommer ni ihåg när 68-vänstern skanderade känner ni stanken från Enskilda Banken. Den stora boven var Wallenbergs och de övriga på den tiden få miljardärerna i Sverige. De skulle till varje pris bekämpas och makten skulle gå tillbaka till folket om nödvändigt med revolutionära medel.

Vad har hänt sedan dess?

De rikaste av de rika, det jag brukar benämna den angloamerikanska oligarkin har sjösatt sin globala nya världsordning – med entusiastiskt stöd av vänstern, sossarna och naiva liberaler. Är inte detta märkligt? Hela vänsterrörelsen har blivit de gamla monopolkapitalisternas främsta banerförare.

Den nya globala världsordningen handlar om att skapa bästa möjliga villkor och största möjliga inflytande för oligarkins megaföretag och banker. Det har man åstadkommit med att driva införandet av globala regelverk som klimatavtal och FN:s Agenda 21 och senare Agenda 2030 samt att skapa EU och driva fram handelsavtal som för över makt från demokratiska parlament till bolagens och bankernas styrelserum. De starka krafterna bakom dessa överstatliga överenskommelser är just den angloamerikanska oligarkin. Målet är att eliminera nationella regelverk och lagar som försvårar för deras megaföretag att uppnå världsomspännande marknadsdominans med möjligheter att skapa globala monopol och oligopol.

Den nya världsordningen handlar även om att rasera gränser och införa fri rörlighet för såväl varor och arbetskraft som kapital. Dessa friheter har försvarats med att de befrämjar ekonomisk tillväxt. Senast igår stod Sveriges socialdemokratiska finansminister i SVT och försvarade friheterna med det argumentet.

Det är bara ett problem med den tillväxt som genereras av oligarkins världsordning, den kommer bara de rikaste till del. Sedan några decennier tillbaka hamnar mer än hela tillväxten hos oligarkerna och deras handgångna överklass, samtidigt får västvärldens medelklass det allt sämre. De stora megarikedomarna växer så det knakar, medan medelklassen tvingas till en skenande skuldsättning för att kunna klara sina liv. Det var detta fenomen som bar fram Donald Trump till seger i presidentvalet för ett år sedan, mot oligarkins kandidat den korrumperade Hillary Clinton.

Oligarkins strategi har varit ytterst begåvad, dels har man stött de grönas kamp för globala klimatåtgärder, dels har man infiltrerat och korrumperat näst intill varenda folkrörelse på vänsterkanten genom att pumpa in pengar i dem. Deras torped George Soros förde nyligen över 150 miljarder kr till sin organisation Open Society som används för att infiltrera och stödja alla vänsterrörelser som vänder sig mot dem som försöker försvara nationellt självbestämmande. De senare stigmatiseras genom att utmålas som nazister och fascister trots att de ofta bara är patrioter och demokrater som slår vakt om nationellt folkstyre. Genom sin kontroll av MSM (oligarkerna äger 90%) pumpas dagligen ut antinationalistisk propaganda som vänsterrörelsen och liberalerna sväljer med hull och hår.

Hela vänsterrörelsen och liberalerna har förvandlats till oligarkernas nyttiga idioter.

 

Paradise papers

Så plötsligt läcker någon ut information om var oligarkerna fullt lagligt placerat sina enorma förmögenheter som man lyckats bygga upp med vänsterrörelsens och liberalernas benägna bistånd. Självklart har de rikaste av de rika utnyttjat alla friheter som vänstern bistått dem med och optimerar sin kapitalförvaltning så att nationella skattesystem inte når den. Hela vänsterrörelsen och alla liberaler skriker i högan sky och fördömer de rika – hyckleriet vet ingen gräns.

När Sveriges finansminister intervjuas i SVT om detta är hon totalt tomhänt vad gäller möjligheter att skaffa sig kontroll över de rikas pengar. Hon vågar inte ens andas tanken att inskränka de rikas frihet att slussa sina pengar fram och tillbaka via världens skatteparadis. Det enda hon får fram är några krystade argument om den låga moralen. Att hennes egen utrikesministerkollega betett sig exakt som dem hon fördömer vill hon inte kännas vid. Hur naiv får en finansminister vara? Det är ju självklart att i den värld av frihandel och fri rörlighet som hennes eget parti varit med om att skapa, kommer rika människor att använda de regler som är tillåtna för att maximera sina vinster, att prata om moral är att lura medborgarna.

Det problem som paradisläckan lagt i dagen kan bara åtgärdas om våra politiker vågar ta itu med det grundläggande systemfelet i hela västvärlden – att mer än hela den ekonomiska tillväxten hamnar i de rikastes fickor. Tyvärr tror jag utvecklingen passerat den punkt där man kan vrida klockan tillbaka, de rika kommer att fortsätta att samla på sig och fördelningen av välståndet blir allt ojämnare. När medelklassen körts tillräckligt långt ner i botten kommer någon form av revolt – det har det alltid gjort under liknade omständigheter tidigare i historien.

Lars Bern

Publicerat i Ascension, Europa, Framtid, George Soros, Maktmissbruk, migration, SaudiArabien, Socialdemokrati, Trump, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

CIA:s UNDERRÄTTELSEARBETE HAR MISSLYCKATS TOTALT

LÅT DIG OMEDELBART KRÖNAS TILL KUNG – MUHAMMED BIN SALMAN!!!

GODNATT – Homo Sapiens sista militära supermakt på jorden.

 • Saudiarabiens ekonomiska samarbete med Kina har exploderat det senaste halvåret.
 • Saudiarabiens ekonomiska samarbete med Ryssland har exploderat det senaste halvåret.
 • Det av CIA påtvingade oljekriget mot Ryssland (i första hand) höll på att ruinera Saudiarabien.
 • Muhammed bin Salman ”MbS” gjorde upp med Putin och stoppade CIA:s beordrade oljekrig.
 • MbS organiserar historiens första saudiska kungabesök i Ryssland. Snacka om röda mattor i Kreml.
 • Saudiarabien köper det ryska luftförsvarssystemet S-400 – ett dråpslag mot NATO och CIA.
 • Kina, Ryssland och Muhammed bin Salman nästan omfamnar USA:s president Trump.
 • I Washington förbereds en riksrätt mot Trump, men The Deep State tvekar.
 • MbS skojar med Trump och höjde budet på hans vackra dotter till 200 av sina bästa kameler.
 • Personkemin mellan Putin, Xi Jinping, Trump och Muhammed bin Salman är som klippt och skuren.
Hela tiden har ”MbS” mött motstånd från landets prinsar och finanselit – som på olika sätt är knutna till CIA. Striderna har rasat lång tid – fram och tillbaka. Försäljningen av en mindre andel – motsvarande 5 % av Saudiarabiens stora kronjuvel Aramco Oil – har gått på tomgång i ett halvår. Det nyss avslutade mötet om landets stora satsning på en hypermodern ”jättestad” bemöttes med kompakt tystnad av landets finanselit. (Detta tystades ner i hela den förljugna världen). MbS insåg till slut vad som måste göras.
MbS HADE INGET VAL – CIA:s FEMTEKOLONN VAR DESSUTOM UTE EFTER HONOM.
Den lysande planen för landets framtid – Saudi Vision 2030 – bromsades effektivt av den korrupta makteliten. De ville lägga tjuvben på landets kronprins. De ville fortsätta att stjäla och stoppa i egna fickor allt de kunde komma över i stället för att ställa upp i nödvändiga investeringar i sitt eget land. Landets framtid står och faller med att tjuvpacket avlägsnas. MbS egen framtid står och faller med att landets CIA-nät måste klippas av.
CIA:s TVÅ FRÄMSTA KORT SOPADES UNDAN OMEDELBART.
 • Prins Mansour bin Muqrin tjänstgjorde som guvernör i en provins i söder. Han sköts ner i samband med ett flyktförsök i en armehelikopter. Alla privata jetflyg var strandade och hade flygförbud. Helikoptern störtade.
 • Prins Mutaib bin Abdullah avsattes snabbt från posten som chef för Saudiarabiens Nationella Garde. Han ersattes på direkten av en ny befälhavare. Allt var naturligtvis förberett i detalj. Bägge CIA-korten eliminerades!
ETT ÄR ABSOLUT SÄKERT – CIA:s UNDERRÄTTELSEARBETE HAR MISSLYCKATS TOTALT.
Att en så stor operation inte avslöjades i tid av CIA är helt ofattbart. Hela det kungliga familjeträdet har beskurits professionellt utan att CIA hann varna. Vilket fiasko för den amerikanska underrättelsetjänsten – ett sanslöst misstag.
CIA:s nya chef Mike Pompeo måste vara en i svärmen av imbecilla och odugliga idioter som omger Trump. Det måste vara där skon klämmer. Den serie av jättemisstag som CIA lyckats med under den senaste tiden tyder på ett mentalt dårhus i Washington. Hela det perversa konglomerat av mentalt deformerade galningar som svärmar runt Trump – betyder naturligtvis nationens undergång. Stackars alla snälla amerikaner. De dränks av träskets demoner. Det svärmar av pedofilringar runt maktens boningar i Washington. Hur är detta möjligt? Det går inte att förstå fenomenet.
DEN 4:E NOVEMBER 2017 ÅKTE CIA-PACKET PÅ ETT HELT OVÄNTAT KNOCKOUTSLAG.
En skickligare maktkupp har sällan genomförts i historien. Hela den förljugna världen tystnade i flera dagar. De köpta journalisterna väntade många dar på vad som skulle skrivas. Den märkliga tystnaden i den sjuka världens massmedia upprepades ännu en gång. Förra gången det hände var efter CIA:s misslyckade militärkupp i Turkiet. ”Gekaufte Journalisten” blir plötsligt förlamade i hela Mordors imperium. De måste invänta besked från husbonden.
NU MÅSTE DU – MUHAMMED BIN SALMAN – LÅTA DIG KRÖNAS TILL KUNG!!!
Tillfället är perfekt. Slå till medan CIA:s agentnät i landet är inspärrat. Rensningen inom landets prästerskap för några veckor sedan var ett hårt slag, men den 4:e november golvade du hela landets agentnät – på alla nivåer.
 
Exakt i denna stund måste MbS utses till kung i landet. Ordna en kröning som går till historien. Inbjud Trump, Putin och Xi Jinping till hedersgäster – tre presidenter av guds nåde. Ordna ett kalas som aldrig har skådats i kungarikets historia.
Efter kröningen måste du fortsätta att rensa ut quislingarna på alla nivåer. Alla som döms för korruption måste spärras av från omvärlden under många år. Du har inget val. Landet måste klippa av navelsträngen med CIA – precis som Turkiet har gjort. Först därefter kan landets framtidsvision förverkligas.
DE UTRIKESPOLITISKA KONSEKVENSERNA ÄR TEKTONISKA.
Tusentals konton har spärrats i Saudiarabien. Massor av konton i många länder i världen har ”frusits” på begäran av Saudiarabiens kung – på grund av anklagelser om omfattande ekonomiska bedrägerier. Detta ställer till enorma problem. De ekonomiska spelhålorna och skatteflyktparadisen följer inte order utan vidare. Vilket djävla kaos som väntar.
KOMMER DEN SAUDISKA FINANSELITEN ATT SLÄPPAS?
Naturligtvis inte. De måste spärras in under många år. De måste isoleras från omvärlden – framför allt tills läget har lugnat ner sig. Sannolikt blir mängder av korrupta höjdare inlåsta under många år. Det finns ingen väg tillbaka. Skulle alla dessa mutade drägg släppas är det bara en tidsfråga innan MbS avrättas. Hämnden kommer att bli fruktansvärd.
Allt talar för att CIA:s tjuvpack i Saudiarabien är borta från den historiska arenan för gott.
ISRAEL ÄR DEN SVÅRASTE FRÅGAN.
Kan Netanyahu vara så smart att han fattat att världsläget har genomgått en total förändring? Han må vara den mest kallhamrade massmördare i dagens värld – men han är lika fullt en intellektuellt vaken människa. Han är ett tomt mänskligt skal och sprängfull av rykande religiöst hat – MEN – lika förbannat är han en begåvad människa. Han är pragmatiker.
Många personer inom Israels säkerhetstjänst och många CIA-agenter i Saudiarabien var inblandade i förberedelserna inför CIA:s största terrordåd någonsin på hemmaplan – attacken mor New York den 11:e september 2001 (som dödade tre tusen amerikaner på några minuter). Nu sitter flera av de som var inblandade i planeringen av detta terrordåd fängslade i Saudiarabien. Netanyahu måste vara mycket orolig. När som helst kan en miljon email offentliggöras – mejl som ingen enda människa kan ifrågasätta. Om/när denna elektroniska kommunikation släpps exploderar USA.
Har Netanyahu fattat?
Han måste vara paralyserad av skräck – men han är långt ifrån ensam. Framtiden får utvisa hur Israel agerar.
Hela den förljugna världen är politiskt paralyserat – även Sverige. Våra folkvalda politiker var överens. De godkände att det svenska stridsflyget sattes in i massakern mot Libyen. De godkände att svenska soldater skulle kämpa tillsammans med NATO/CIA i massakern mot Afghanistan. De välkomnade alla flyktingar från Syrien som flydde undan slaktararmén ISIS – den armé av massmördare som organiserades av CIA/Mossad. Många svenskar åkte till Syrien och erbjöd lysande förmåner och goda utbildningsmöjligheter i vårt land. Sverige deltag inte med egen trupp i Syrien – väst hade ju satsat på legosoldater i stället. Hela Mordors imperium var inblandat i slakten på Syriens folk. Allt var mycket noggrant planerat – allt var koordinerat av CIA(Mossad.
Sverige var även djupt inblandad i den ”orangea revolutionen” i Ukraina som skapade ännu ett mänskligt helvete på jorden. Sverige är en av många sjuka vasallstater i ondskans krigarimperium i väst. Vi är den mest ryggradslösa vasallstaten av dem alla. Vi blundade både när vår egen statsminister Olof Palme mördades – liksom när Anna Lindh mördades. Vårt land är en stor skam för världens länder. Det är den obehagliga sanningen. Det är den nakna sanningen.
 
Vi är naturligtvis offer för ondskans hjärntvätt -precis som så många andra folk i historien.
Gode Gud – förlåt oss.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
Publicerat i Brage, CIA, Maktmissbruk, NATO, SaudiArabien, Trump | Lämna en kommentar

Saudiarabien har äntligen lyckats bryta upp CIA:s strypgrepp

DESPERATION I ISRAEL. VARNING FÖR BLIXTKRIG I LIBANON.

 • Syrien har befriats från de gigantiska terrorarméer som organiserades av CIA/Mossad.
 • Syriens folk jublar. Detta är en katastrof för Netanyahu personligen – ett dunderfiasko.
 • Turkiet har brutit fullständigt med CIA. Hela landet är rensat från CIA:s femtekolonn.
 • Turkiet deltar inte i den stora militärövningen som nu pågår i Israel.
 • Saudiarabien har äntligen lyckats bryta upp CIA:s strypgrepp runt halsen.
 • Saudi Vision 2030 är ett dråpslag mot CIA.
 • Kurderna har valt att samarbeta med Ryssland och Kina. De har öppnat famnen mot öst.
 • Den oljerika staden Kirkuk överlämnades till den Irakiska armén utan strid.
 • Drömmen om ett irakiskt Kurdistan har övergetts. Det blir i stället autonoma välmående regioner.
 • Även detta är ett katastrofalt misslyckande för Benjamin Netanyahu personligen.
VÄRLDEN HAR RASAT SAMMAN FÖR NETANYAHU.
Drömmen om storkriget mot Iran har havererat fullständigt. Världen har plötsligt blivit mindre för Netanyahu. Saudiarabien drömmer nu om att bli en regional stormakt i Mellanöstern. Qatars naturgastillgångar var och är ännu idag mycket begärliga. Att ha fiender i söder är heller inte bra. Kriget mot Jemen har blivit en saudisk katastrof. MbS vill dra sig ur alla krig och koncentrera ansträngningarna till landets industriella utveckling. Men han vill ytterst gärna behålla landets ”heder”. Här behövs smart diplomati för att skyla över landets misslyckande.
 
Att Saudiarabien skulle bilda en allians med USA och Israel för att starta ett storkrig mot Iran är politiskt trams. Det är raka motsatsen till allt som nu planeras i Saudiarabien. Det är Saudi Vision 2030 som hägrar. Det genomkorrupta kungadömet måste rensas från grunden – om landet ska kunna lyckas. MbS måste ”drain the Swamp”. Trump blir upphetsad. Jävlar om jag kunnat göra detsamma – tänker han.
Denna dröm om framtiden i Saudiarabien betyder inte att de regionala intressena försvinner – tvärtom. MbS drömmer om att landet ska bli en regional stormakt av guds nåde. Det är precis samma med Turkiet. Frågan om kurderna är en bjälke i ögat hos Erdogan. Det är Putin som högg av den gordiska knuten – inte CIA eller Israel. Ryssland storinvesterar i irakiska Kurdistan. Äntligen kommer kurderna att få fred. Alliansen med USA/Mossad slutade i en katastrof. Kurderna öppnade i stället famnen österut.
PRECIS ALLT HAR GÅTT ÅT HELVETET FÖR NETANYAHU OCH FÖR ALLA SIONISTISKA DRÖMMAR.
Netanyahu är desperat. Att Hizbollah har vunnit det libanesiska folket förtroende är en israelisk mardröm. Folket i Libanon är mycket stolta över att landet kunnat hjälpa till att skapa fred i Syrien. Hizbollahs insatser är enastående.
Under flera månader har försöket att göra sig av med Muhammed bin Salman planerats av CIA. ”A pre-emptive coup”- en maktkupp för att föregå det noga planerade CIA-kuppen – det är vad vi nyss bevittnat. Netanyahu är knivskarp. han VET vad som hänt. Om det är en maktkupp i grevens tid spelar egentligen ingen roll. Jag lutar mot att MbS slog till efter ett enastående arbete av Putins säkerhetstjänster. De varnade honom i grevens tid – och lyckades avslöja de viktigaste aktörerna i CIA:s planerade statskupp. Historien kommer att ge oss facit.
STOR RISK FÖR EN TAKTISK ALLIANS.
MbS är extremt begåvad – men han är sannolikt impulsiv. Mycket envisa rykten har gjort gällande att han i hemlighet har besökt Israel. Kanske han har redan har begått ett stort ”mega-misstag”. MbS vill till varje pris bygga en ekonomisk ”frizon” som sträcker sig genom hela Jordanien in till Egypten. Denna landförbindelse österut mot Nordafrika är av ”strategiskt” intresse för Saudiarabien. För att få Israel med på planerna kanske han gjort en taktisk eftergift – Libanon.
Saudiarabien har redan köpt de två öarna Sanafir och Tiran från Egypten. Dessa öar gör det möjligt med broförbindelser direkt till Egypten. Projektet har redan kommit långt. Projektet är avgörande för Saudiarabien dröm Saudi Vision 2030.
Saudiarabien är skrämd över alliansen Iran – Syrien – Hizbollah i Libanon. Denna rädsla delas med Israel. Här har bägge länderna ett gemensamt intresse. Israel kommer att formulera sig verbalt – Hizbollah måste avväpnas. 
VARNING: Det kan bli ett israeliskt blixtanfall riktat mot Hizbollahs ställningar i södra Libanon.
 
Nu kallar Saudiarabien hem sina medborgare i Libanon. Samma sak gör Kuwait och Bahrain. Den libanesiska premiärministern Hariri tvingades avgå i direktsänd saudisk TV. Detta är en sensation i kubik. MbS verkar ha en farlig sida – har verkar lida av en hybris utan like. Egentligen är det på samma sätt med Turkiets Erdogan. Men det är sådana personligheter som förändrar historien. Det är bara att acceptera.
KANSKE USA FLYTTAR SIN AMBASSAD TILL JERUSALEM.
Detta skulle provocera hela den muslimska världen. Men Trump är galen. Om detta beslut tas har Netanyahu satt sin sista potatis. Samma sak gäller USA. Hela den muslimska världen skulle explodera mot beslutet. Kanske ett sådant drastiskt beslut räcker för att lugna ner Netanyahu. Trump är tillsatt av krafter som vi inte förstår. Därför lyckas han gräva USA:s grav effektivare än alla andra presidenter i USA:s historia tillsammans. Guds vägar äro outgrundliga.
Ett israeliskt storanfall mot Libanon skulle kraftigt skada Saudiarabiens relationer med både Ryssland och Kina – om Saudiarabien inte håller sig utanför konflikten. Varken Ryssland eller KIna deltar i ”taktiska allianser” – av principskäl. Men om Saudiarabien håller låg profil hoppas BbS på överseende. Kanske detta är det pris som MbS fått betala för att Israel ska acceptera och medverka – i mega-projektet den saudiska ekonomiska frizonen.

Underhållningsvärdet i det som nu sker är STORT. Tack gode Gud att jag får vara med.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Publicerat i Ascension, Brage, CIA, SaudiArabien, sionism, Terrorism | Lämna en kommentar

Se bakom kulisserna på LVU-tvångsomhändertagandena!!!

Brev från förtvivlad mamma som förlorat sitt barn till Sociala Myndigheter:

”Jag har frågat hundratals föräldrar hur de förlorat sina barn..
Om, varför, och med vilken motivering, men får bara bortförklaringar av typ:

Förälder som mister sitt/sina barn får minimalt eller ingen information om varför deras barn tagits ifrån dem …

Förälder som får behålla sitt/sina barn får förhållningssätt och om de inte följer dessa (var lydigt utan att ifrågasätta kraven) så tvångsomhändertas barnen via lagen om LVU !

Myndigheten ber förälder att gömma barnen ifrån umgängesförälder på daterade umgängestillfällen som är bestämda i rättegång.

Och hänvisar umgängesföräldern att ringa socionom för att få en lämplig bortförklaring till varför umgänge inte äger rum vid detta att rätten bestämt datum.

Först begär soc att god förälder skaffar advokat och söker ensam vårdnad om barnen.

Soc eller familjerätten går in i rättegång för att föra barnens talan. (Detta är sällan och aldrig barnens egna viljor utan socionomernas beslut om vem de anser ska få vårdnaden om barnen.)

Polisrapporter mot förälder ignoreras helt för de säger oftast att fel, av soc vald, förälder skadar barnen!

Vittnen hörs men tas inte hänsyn till om de hävdar att felaktigt val av soc förälder har skadat barnen.

God förälder vald av soc vinner vårdnaden och boendet tack vare vittnesmål av socionom.

Nu börjar rävspelet på riktigt !

God förälder hotas till lydnad.
God Förälder uppmanas att göra allt i sin makt att göra det svårt och krångligt för umgängesförälder att träffa sina barn, så att denne tröttnar och ger upp hoppet att få återse sina älskade barn.

Alla släktingar hotas att ta avstånd från umgängesförälder så att all kommunikation försvinner helt.
Då har de möjlighet att få träffa barnen.
Men behåller de dialog och kontakt med ungängesförälder så utesluts de från att ha kontakt med barnen.

Detta är total tortyr mot barnen som förlorar kontakt med familjebanden.
Barnen drabbas av djup sorg, depression, rädsla och vredes utbrott.
För barn vill ha kvar kontakten med båda sina biologiska föräldrar.

Dessutom så hamnar barnen oftast hos den förälder som misshandlar dem och gör dem rädda.

Rakt emot deras egna berättelser om vilken förälder som skadar dem. Detta retar upp barnen och gör dem upproriska.

Skickat från min iPhone, N.N.

P.S. Ovanståeende text är exempel på de motsägelsefulla krafter som driver den Lönsamma Kommunala Människohandeln mot nya höjder. Under regeringen Reinfeldts åtta år vid makten mer än fördubblades antalet LVU-tvångsomhändertaganden per år.

Att 36 tusen barn smugglades bort från sina föräldrar år 2014 indikearar att Sverige inte längre är ett civiliserat land med förmåga att reproducera sig själva. Den massiva välorganiserade invandlingen hjälper inte heller. Varför utsätts vårt välmående land för denna terror?

Varför? Sexmissbrukande familjehemsföreståndare och HVB-ägare, pedofilringar, tvivelaktiga läkemedelsförsök och handeln med levande organ för transplantation(!) söker tillsammans sina aningslösa offer för att kunna fortgå…

Detta är en sidoeffekt av den rent materialistiska/ ateistiska människobild och värdegrund som uppstått i Sverige efter femtio års mångkulturelt Socialdemokratiserat En-Parti-Välde.
Grundlagsändringen 1975 var vändpunkten.

För hundra år sedan var Sverige ett Kristet land. GråSossarna kunde citera sin Bibel. Det förklarar den Sociala Demokratins framgångar under första hälften av förra århundradet.

Ove Svidén är filosofen bakom bloggens slutsatser.

Publicerat i George Soros, LVU, Maktmissbruk, migration, Terrorism, VärldsGemenskap | 2 kommentarer

MUHAMMED BIN SALMAN  SLOG TILL FÖRST

 • Brage:
 • Först dog Mansor bin Moqrin i en ”helikopterolycka” – tillsammans med ett tiotal andra som försökte fly ut ur landet. Alla privata Jetplan var belagda med flygförbud. De försökte fly i en armehelikopter. Denna prins var guvernör i en provins i söder som gränsar mot Yemen.
 • Det var från detta håll en missil avfyrades mot flygplatsen i Riyadh!!!
 • Sedan dog prins Abdul Aziz bin Fadh – den yngsta sonen till före detta kung Fahd bin Abdulaziz Al Saud. Han dog i en eldstrid när säkerhetsstyrkor försökte gripa honom.
 
MUHAMMED BIN SALMAN  SLOG TILL FÖRST.
Helvetes så nära det var. Det var bara minuter innan CIA-kuppen skulle sättas igång. Startsignalen var missilexplosionen på Riyadhs flygplats. Men under den orientaliska natten – de långa knivarnas natt – fängslades nästan alla som var inblandade i kuppen. På löpande band ersattes CIA:s agenterna med prinsar som inte är köpta av CIA.
 
FÖRSTA NÖDÅTGÄRDEN.
Skyll missilattacken på ”rebellerna” i Jemen. Skyll även på Iran. Anklagelserna är naturligtvis absurda. Det absolut sista tänkbara från Irans sida är att beväpna Jemens rebeller med missiler som kan bomba den saudiska huvudstaden. Men att anklaga CIA för att ligga bakom vore att sätta världen i brand. 
VAD SA SAUDIARABIENS UTRIKESMINISTER OM MISSILATTACKEN?
”It was an Iranian missile, launched by Hezbollah, from territory occupied by the Houthis in Yemen,” – så sade Adel bin Ahmed al-Jubeir.
 
ATT ÖPPET ANKLAGA CIA FÖR FÖRSÖKET TILL STATSKUPP VORE ETT ENORMT  POLITISKT MISSTAG.
Muhammed bin Salman låter CIA komma undan. Muhammed bin Salman har fått ett mäktigt ESS i rockärmen. USA vågar inte röra sig ur fläcken. USA vågar inte sabotera den gigantiska affären där andelar av Aramco Oil ska säljas. USA vågar inte frysa alla saudiska banktillgångar (”frysa” – stjäla) på Wall Street p g a inblandning i CIA-terrordådet i New York den elfte september 2001. CIA har ännu en gång lyckats begå ett gigantiskt politiskt misstag. Försöket till statskupp i Saudiarabien var ett djävulskt misstag.
Trump twittrar:

Would very much appreciate Saudi Arabia doing their IPO of Aramco with the New York Stock Exchange. Important to the United States! (4 nov). Okay – det var klokt. Men är det någon som inte fattar att det blir Kina som genomför köpet – och betalar i Yuan som kan växlas in mot rent guld på marknaderna i Hong Kong och i Shanghai. Affären är redan klar!!!

SENASTE BOMBEN – The New Arab (En ekonomisk vätebomb).
Över 1 200 bankkonton har spärrats – på order av Muhammed bin Salman.
(On tuesday, Saudi Arabian banks froze more than 1,200 accounts belonging to individuals and companies in the kingdom, part of Crown Prince Mohammed bin Salman’s ongoing purge).
 
Gustav Eriksson beslagtog en gång kyrkans egendomar. Han blev vår svenska landsfader och i våra historieböcker kallas han Gustav Vasa.

Nu har Saudiarabien fått sin landsfader – ”MbS”. Grattis!!!
 
Stackars alla journalister som ska ljuga åt CIA. De får inga anvisningar från Reuters. Ni stackars tomma skal som ska ljuga åt husbonden – varför skriver ni inte om det som inträffat? Sover ni oroligt?
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

 

Publicerat i Brage, CIA, Energi, Maktmissbruk, sionism, Terrorism, Trump | Lämna en kommentar

USA gör bort sig rejält i MellanÖstern

 

Brage:  CIA-KUPPEN I SAUDIARABIEN MISSLYCKADES.

The Washington Post (5:e November)  – CIA:s officiella språkrör – har den provocerande titeln: Saudi Arabia’s crown prince is acting like Putin!!!

”Nattens arresteringar i Saudiarabien har sänt seismiska chockvågor i den globala politiska Richterskalan”. Washington Post beskriver nattens händelser i Saudiarabien i mycket upphetsade ordalag. De har förstått att kuppen misslyckades. Alla hämningar har släppt. Att likna Muhammed bin Salman med Putin är det mest ondskefulla de kan komma på.

 “Night of the Long Knives” – Kronprins Muhammed bin Salman attackerar när mörkret faller. CIA:s agenter får inte ens sova lugnt om nätterna. Privata jetplan är förhindrade att lämna landet. Alla s k VIP-avgångar är inställda.

Det som nu har skett är definitivt ännu en misslyckad CIA-kupp. Vid en tidigare arresteringsvåg fängslades cirka 70 personer. Sannolikt har ännu fler fängslats denna gång.  Alla chefer för säkerhetstjänsterna har fått gå. Alla chefer i de stora TV-bolagen har också fått gå. CIA:s språkrör i landet sitter fängslade. CIA:s gunstling Mohammed bin Nayef – konungadömets tidigare ”kronprins” – sitter sedan tidigare i husarrest.

Den förljugna världen år i chocktillstånd. Ordformuleringarna i det dollarmutade imperiets press når nivåer som sällan skådats: Muhammed bin Salmans spectacular move rarely seen since Michael Corleone eliminated all his enemies while being crowned godfather.

Det var bara någon månad sedan som landet fick en ny kronprins Mohammed bin Salman – MbS. Nästan alla prinsar, drottningar och prinsessor jublade. Den tidigare kronprinsen Mohammed bin Nayef var grov och ful medan bin Salman var den stiligaste och mest intelligenta prins som fötts i konungariket. Nästan två tredjedelar av befolkningen är under 30 år. De unga älskar sin nya kronprins. Alla prinsessor är i hemlighet kära i den vackra prinsen.

LÅT OSS LÄGGA IHOP PUSSELBITARNA.

 • En helikopter med tio ”prominenta” personer – varav en högt uppsatt politiker sköts ner bara några timmar efter den nya arresteringsvågen. Detta var naturligtvis ingen ”slump”. De flydde landet i panik i en armehelikopter – eftersom alla privata jetflyg hade flygförbud.
 • Libanons premiärminister tillkännager sin avgång i Saudisk TV. Detta överraskade många i Libanon. Saad al-Hariri har saudiskt medborgarskap och var i landet under ”de långa knivarnas natt”. Hariris nära medarbetare i kungadömet var desamma som fängslades under natten!!!
 • CIA:s viktiga agent  – Libanons premiär minister Saad al-Hariri – som skulle vara på plats under CIA:s palatskupp – fångades i stället in och tvingades avgå i direktsänd saudisk TV.
 •  Det svenska oljeföretaget Preems ägare Mohammed Al Amoudi är en av de drygt ett hundra personer som greps i Saudiarabien i helgen. (Dagens Industri idag den 6:e november).
 • Mitt i detta kaos rapporteras den palestinska presidenten Abbas gör ett blixtbesök i landet:
  ” Palestinian President Mahmoud Abbas is traveling to Saudi Arabia on Monday in a surprise visit, where he will meet King Salman and Crown Prince Mohammed Bin Salman”. (Haaretz -Israel).
 • Muhammed bin Salman svär in nya prinsar på löpande band och ersätter arresterade befattningshavare i hela statsapparaten. Ingen behöver tveka – aktionen är noga förberedd.
 • En artikel publicerad i TIMES OF ISRAEL idag den 6:e november avslutas: Saudi Twitter accounts released several other names of those arrested, including Alwalid al-Ibrahim, a Saudi businessman with ties to the royal family who runs the Arabic satellite group MBC; Amr al-Dabbagh, the former head of the Saudi Arabian General Investment Authority; Ibrahim Assaf, a former finance minister, and Bakr Binladin, head of the Saudi Binladin Group, a major business conglomerate.
 • KOM IHÅG: Bin Ladens familj var de enda som fick tillstånd att flyga från USA (hem till Saudiarabien) efter CIA-attacken i New York den elfte september 2001.
 • Mordors imperium har tystnat. Tyvärr avstannade inte kuppförsöket samtidigt på alla områden. CIA-artiklar som redan var färdiga att publicera – hann inte stoppas i tid före pressläggning. Aftonhatet vet inte vad de ska skriva. En liten artikel om att Trump skämde ut sig när han matade karpar i Japan(som senare togs bort). Inte ett ord om CIA:s misslyckade kupp i Saudiarabien finns att läsa i gårdagens eller dagens nätbilaga. De utrikespolitiska journalisterna får vänta ett tag till Reuters skickar ut nya mallar som de får brodera med egna ord. CIA:s megafon Reuters måste få betänketid.
DJÄVLAR SÅ SNABBT ALLTING GÅR.
 • Ryska Rosneft är i särklass den största investeraren i norra Iraks ”Kurdistan”. Kurderna överlämnade Kirkuk till den irakiska armén utan motstånd. Rosneft investerar stort i det oljerika området runt Kirkuk. Samma sak hände i Deir Ezzor i norra Syrien. Naturgasfälten ska rustas upp av ryska storföretag. Kina storinvesterar i hela Mellanöstern. Det blir inga nya stater- det blir välmående autonoma regioner. Kurderna har också brutit med CIA/Mossad. Äntligen får kurderna fred. Även detta folk har vänt armarna österut.
 • Även i Nordkorea har en kupp inträffat. CIA:s agenter har har förlorat sin vasallstat. Trump vet. Han käkar hamburgare och spelar golf i Japan. Äntligen får han slappna av – men bara nästan. Han matar karpar på fel sätt. Fiskrättsaktivister rasar. I morgon drar han över till Sydkorea för att direkt dagen därpå dra vidare till Kina. Där får han också slappna av och vara sig själv. Trump och Xi Jinping gillar varandra. Sedan kanske han får träffa Filippinernas Duterte. Överallt där han drar fram har CIA:s herravälde havererat. Vilken pervers rundresa i Asien – ett minne för livet.
 • Hemma i Washington planerar man en s k riksrätt mot presidenten. Hans nära medarbetare har nämligen pratat med ryssar. Det land som i alla tider spionerat och intrigerat i alla länder i hela världen skriker upphetsat – Putin har påverkat valet i USA. Något så djävulskt ofattbart – Ryssland har på något sätt påverkat det amerikanska presidentvalet. Om detta är sant så innebär det att USA har förlorat sitt monopol på att lägga sig i andra länders inre angelägenheter.
 • Kaos sprider sig i USA. Kyrkor måste rusta sig med beväpnade vakter. Det skjuts överallt.
 • Trump twittrade glatt till den framgångsrika saudiska kampen mot korruptionen: ”Jag har stort förtroende för Kung Salman och Saudiarabiens kronprins Muhammed bin Salman. De vet exakt vad de gör”. I ett andra tweet skrev han: ”Några av de (som fängslats) har mjölkat sitt land under många år”. (”Some of those they are harshly treating have been ‘milking’ their country for years!)”
 • Trump sörjer djupt över att han själv inte lyckades ”drain the swamp”.
 
Genom att upprepa ett påstående dag ut och dag in året runt, så slutar hjärnan att ifrågasätta. Vi faller offer för hjärntvätten. Upprepas en lögn gång på gång så sjunker lögnen till slut in i hjärnan. Detta fenomen är känt sedan urminnes tider. Den nakna sanningen är att USA alltid har lagt sig i andra länders val. CIA har mutat tiotusentals journalister i hela den förljugna världen i årtionden. CIA har organiserat massor av politiska attentat i många länder. CIA har organiserat massor av militärkupper i världen. CIA har byggt legoarméer i hela Mellanöstern – krigarmiliser som krigar åt det onda imperiet.
CIA:s enorma kontaktnät runt hela jorden arbetar dygnet runt med att skapa krig och konflikter överallt i världen. Inget land i Homo Sapiens historia har lagt sig i andra länders inre angelägenheter så mycket som USA.
Detta land anklagar Putin för att ha påverkat presidentvalet i USAOm det är sant att Putin på något sätt bidragit till att Trump under presidentvalskampanjen fick tillgång till Hillary Clintons egna mejl – så har Putin gjort en stor insats för sanningen. Hennes egna ord kom ut – så djävulskt pinsamt.
VILKEN SJUK VÄRLD VI LEVER I.
Vi lever i den förljugna världen – suck och stön. Att ständigt duschas med lögner från morgon till kväll känns inte trevligt. Jag längtar efter Mordor fall. Jag längtar efter sanningens värld.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

 

 

Publicerat i Brage, CIA, Maktmissbruk, Media, NATO, OBOR Nya Sidenvägen, sionism, Terrorism, Trump | Lämna en kommentar