PRESSENS FÖRFALL

Veckans Contra nr 13:     PRESSENS FÖRFALL
Svenska tidningar blir allt tunnare och med allt mer tvivelaktigt innehåll.

Det förstnämnda kan vi lägga Google och Facebook till last, eftersom de lagt beslag på en stor del av dagspressens annonsintäkter (som traditionellt har svarat för två tredjedelar av intäkterna). Tidningarna har krympt så pass att de idag knappast fyller sin uppgift att hålla en intresserad allmänhet informerad om relevanta nyheter. Den som vill hålla sig informerad måste komplettera med informationer på nätet, vilket för den ambitiöse är ett kvalitetslyft, eftersom det går att läsa originalmaterial istället för pressens bearbetningar. För den som inte är lika ambitiös eller har lika gott om tid blir resultatet en sämre orientering om samhällsutvecklingen än tidigare. Ett särskilt problem för lokalpressen är att de inte utvecklat en fungerande intäktsmodell i den nya internetvärlden. Fler har visserligen börjat ta betalt för nyheter på nätet, men det leder till flera nackdelar. Den första är att många nöjer sig med statsfinansierade nyhetsorganet SvT/SR. De har gratis förmedling även av lokalnyheter, medan lokaltidningarna inte får ta del av licensintäkterna och alltså måste ta betalt för det som andra levererar gratis. Antalet kvalificerade journalisttjänster har också sjunkit rejält under senare år. Sämre kvalitet och sämre granskning. Och gratisnyheterna är alltsomoftast politiskt vinklade. Den andra nackdelen är att det nu knappast går att få tag på papperstidningar från andra orter än hemorten (på Stockholms Central är Göteborgs-Posten numer den enda ”utsocknes” tidningen som går att köpa, för tjugo år sedan fanns det ett femtiotal att välja på).  När nätet avgiftsbeläggs blir det omöjligt att leta rätt på lokalnyheter från andra delar av landet för andra än dem som är fasta prenumeranter – det går inte ens för den ambitiöse att fördjupa sig utan man får nöja sig med små referat som eventuellt görs i de rikstäckande tidningarna.

Det tvivelaktiga innehållet kan vi hänföra till nya tankar om medias uppgift. Det som Peter Wolodarski på DN kallar agendajournalistik innebär i praktiken att tidningen blir ett propagandaorgan, inte en informationsförmedlare. Tidningarna skriver gärna kritiskt om ”fake news”, men glömmer bort att de själva gör sig skyldiga till fake news dag efter dag. Förr var det, när en tidning gjorde misstag, en hederssak att lämna utrymme för repliker och motstridiga kommentarer. Så är det inte längre. Repliker refuseras om de avslöjar att tidningen far fram med osanning. Andra tidningar hakar för övrigt ofta på osanningar som på det sättet multipliceras. Det mest uppenbara exemplet de senaste åren är ”Carema-affären” där Dagens Nyheter ljög hejdlöst och vägrade att ta in repliker från dem som visste vad som verkligen hänt på det gamla kommunala äldreboende som sakta börjat ryckas upp från en mångårig kommunal misskötsel av det privata vårdbolaget Carema. Svenska Dagbladet är inte bättre med ett helt koppel ekonomijournalister som det skulle skrattas gott åt inom näringslivet om man inte där var medveten om att de skeva nyheterna kan påverka både marknaden och politiken.

Många finner lösningen på pressens förfall i så kallade alternativa media. Dessa utgör i och för sig ett andningshål, men flera av dem är minst lika agendastyrda som Dagens Nyheter (även om agendan är en annan). De har också notoriskt ont om pengar vilket gör att de även om de har ambitioner inte har råd att göra ett gediget journalitiskt arbete. Alltför ofta släpps sådant som borde vara uppslag för vidare granskning fram som om de vore riktiga nyheter.

Till detta kommer så att det ytterst dubiösa företaget Researchgruppen har gigantiska personregister (byggd på databearbetning av uppgifter som köps in från en rad myndigheter, bland annat domstolar) som används för att driva en vänsterradikal agenda (det vill säga släppa fram ofördelaktiga uppgifter om politiska motståndare, men aldrig om vänsterradikaler). Det kostsamma registret finansieras huvudsakligen när man säljer material till de stora drakarna, där särskilt kvällspressen, men även andra, betalar bra för sådant som kan ge smaskiga skandalrubriker, ibland på lösa boliner genom att helheten inte kommer fram, utan bara de delar som kan hårdtolkas för att ge lönsamma rubriker (hur många artiklar finns det inte om brott begångna av Sverigedemokrater, medan det sägs mycket lite om de fler brott som begås av representanter för övriga partier).

2. CONTRA PÅ TWITTER OCH FACEBOOK
Contra på Twitter. Kolla in på https://twitter.com/contranu

Contra på Facebook! Du kan söka efter ”Contra” (söker Du på Facebook i Sverige hittar Du det genast) eller använda hela adressen:https://www.facebook.com/pages/Contra/128635870583878 På Contras Facebook-sida kommer fortlöpande uppdateringar och länktips! Klickar Du i ”gilla” får Du dessutom meddelande om när det finns något nytt på sidan.

Publicerat i Maktmissbruk, Media, politik | Lämna en kommentar

Ett andra inbördeskrig är på väg i USA

 

Brage:  USA HAR REDAN SPRUCKIT MITT ITU.

Folket i USA lider fruktansvärt. Pensionsfonder visar röda siffror på löpande band. Pengarna har stulits av ”fondförvaltare”. Ungdomarna kan inte bilda nya familjer. Dödstalen på grund av överdosering skenar. Över 50 000 sådana dödsfall per år. Heroinmissbruket har ökat lavinartat. Utskrivning av psykofarmaka är helt utom kontroll. Elnät och motorvägarna förfaller. All infrastruktur förfaller. Folkets livslängd minskar (unikt i världen). Folket har tappat framtidstron. Desperationen har gripit tag i USA:s befolkning. Ett andra inbördeskrig är på väg.

Öst håller på att samla sig. Kina och Ryssland och Iran smälter samman i en så kallad ”strategisk” allians. Indien följer Kinas exempel – landet formligen exploderar. Rysslands president är mera älskad än Peter den Store. Folken i Asien kraftsamlar i historiens största infrastruktursatsning – den nya sidenvägen. Hela Asien integreras. Det som nu sker i Asien är helt ofattbart – ett underverk.

VI BEVITTNAR KOLLAPSEN AV JORDENS SISTA SUPERMAKT.

De ”neokonservativa” politiska krafterna i USA har fattat att den amerikanska drömmen har misslyckats. Försöket att skapa en ”unipolär värld” – en värld där den stenrika eliten i väst styr världen – har kollapsat. Drägget på Wall Street har förlorat Den amerikanska mardrömmen väntar. Vilket historiskt uppvaknande!

TRUMP SKAKAR OM SÅ INNI HELVETET.

Den politiska ledningen i USA är paralyserad. Inga doktriner styr amerikansk utrikespolitik. Skutan är utan roder. En av NATO:s allra viktigaste partners drivs ut ur gemenskapen med väst – Turkiet. Landet knyter banden med Ryssland. Väst driver fram denna historiska splittring. Väst har blivit självdestruktivt.

Trump har flera gånger sagt sanningar som fått de neokonservativa krafterna att hisna. Obama och Hillary är ISIS viktigaste medspelare – ”ISIS viktigaste kort”. Han har även antytt sanningen om terrordådet i New York i september 2001. Hela den förljugna västvärlden har skakats av Trumps sanningar. Det är helt otroligt – men det är USA:s nya president som levererat de nakna sanningarna.

SYRIEN FÅR FRED – LIBYEN NÄSTA LAND PÅ TUR.

Det går blixtsnabbt. När USA kontrollerade FN fattades beslut om Libyen som nu håller på att krascha. De länder som organiserade och beväpnade ”det folkliga upproret” i Libyen har ännu en gång misslyckats fullständigt. Den ”fria” västvärlden som bombade landet i smulor och skapade det mänskliga helvetet i Libyen har misslyckats – precis som i Irak och i Syrien. Västvärldens terror mot folken i Mellanöstern har slutat i ännu ett monumentalt fiasko. Libyens folk är äntligen på väg att få fred.

HUR AGERAR TERRORISTSTATERNA I VÄST?

De har insett att de håller på att förlora kontrollen över Afrikas viktigaste oljeresurs. Den Libyska oljan är av extremt fin kvalitet. Ännu en gång har den förljugna västvärlden satsat på fel häst. Det blir fältmarskalken Khalifa Haftar som tar över rodret i Libyen.

Libyen liknar världen – ett totalt kaos i väst medan ordning brer ut sig i öst. Folk vill ha fred och Haftars exempel har fått massor av inflytelserika klaner att sluta upp på hans sida. Den väststödda regeringen i Tripoli är ett sjukt skämt. Många CIA-tillsatta ledare ( ”premiärministrar”)  har redan hoppat av. Sarraj har lämnats kvar i Tripoli – till olika milisers stora förvåning. Resten av den västvänliga regeringen hade flytt. Terror råder i västra Libyen medan ordningen återställs i öst. Miliserna i Tripoli lever på människosmuggling. I östra Libyen går barn i skolor, trafiken fungerar och NATO:s sönderbombade samhällen och städer renoveras.

Libyens olja är det enda som  bekymrar psykopaterna i väst men de har redan förlorat den. Segrare är det Libyska folket och de länder som hjälpt till att hela landet – Egypten, Förenade Arabemiraten, Ryssland och Kina i första hand. Italien och Frankrike och Storbritannien svänger nu snabbt – men detta falskspel kom för sent.

Förlusten av Libyens olja är en storkatastrof för väst men en enorm seger för Egyptens folk. Extremt fin olja från Libyen kommer att säkra Egyptens behov av olja under mycket lång tid. Frankrike, Italien och Turkiet har missat den ”historiska chansen” – den libyska oljan. Naturligtvis spelas korten försiktigt – men det blir som jag skriver. De neokonservativa politikerna i USA är chockade.

God Natt förljugna väst – God Morgon öst.

Mordors rike är på väg i graven. EU och USA och herrefolkets valuta Dollarn kraschar. Vad gör folken i EU med alla CIA:s femtekolonner i sina respektive länder ? Denna kolonn har styrt och ställt i decennier. De är alla övertygade om att de stridit på den goda sidan. Men sanningen är att de alla är känslokalla tomma skal – tvättäkta psykopater.

De har absolut ingen självkännedom. De organiserar masslakter av folk utan att reagera känslomässigt. De organiserar massor av politiska mord utan att reagera. Problemet är att vi själva har blivit offer för Mordors effektiva hjärntvätt. Vi har själva valt våra politiker. Det var vi i Sverige som valde de politiker som önskade sig att vårt land skulle delta i NATO:s alla krig. Vi är alla medskyldiga till katastrofen.

Vi är så fruktansvärt förljugna att vi inte ens ställer oss frågan om varför flyktingströmmarna dränker hela EU. Vi är enkelt enkelt kortslutna i hjärnan. Ingen psykolog kommer någonsin att kunna förklara fenomenet. Kanske är det trots allt vår flockmentalitet som förklarar vårt märkliga beteende? Framtiden kanske kan förklara.

SNART VAKNAR HELA VÄSTVÄRLDEN UPP I VERKLIGHETEN.

Det går åt helvetet med buller och bång i väst, men vad gör väl det? En ny värld väntar bakom dörren – en värld där en ny diplomati tar över. ”Inget land har rätt att lägga sig i några andra länders inre angelägenheter”. Det är raka motsatsen till Mordors rikes diplomati – att lägga sig i alla andra länders inre angelägenheter.

Tänk så många människor i väst som ställde upp helhjärtat för ondskans rike.

De kommer att tystna – men de kommer aldrig att be om förlåtelse. Sådan är nämligen ondskans natur.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Se mer om dubbelspelet Mellan USA och MellanÖstern i denna källa:

Trump’s “Muslim ban”: Israeli strategic plans to “remake the Middle East” from 2001 and before targeted the same countries

Se meer om President Trump as Peace Maker in today’s
Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog/ of March 28, 2017

Publicerat i Brage, Maktmissbruk, politik, Trump, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

BRAGE:  VILKA LÅNAR UT PENGAR?

VARFÖR LÅNAR ALLA STATER PENGAR???

25.03.2017 15:31

Svar: DE SOM STULIT IHOP MEST PENGAR MÅSTE FÅ RÄNTA PÅ SITT STÖLDGODS. DÄRFÖR LÅNAR DE SNÄLLT UT PENGAR TILL ALLA STATER.

 

Alla stater måste minska ner kostnaderna för sjukvård, barnomsorg, åldringsvård och satsningar på ländernas infrastruktur – för att betala räntor på sina ”lån”.

 

ÄR ALLA LEDANDE POLITIKER I VÄST TVÄTTÄKTA PSYKOPATER?

Svar: NÄSTAN ALLA LEDANDE POLITIKER I VÄST ÄR DÖDA MÄNSKLIGA SKAL – DET VILL SÄGA ”TVÄTTÄKTA” PSYKOPATER.

 

Innerst inne i varje människas ”gåtfulla inre” – finns en röst som viskar sanningen till oss. Psykopater har stängt av denna kanal.

 

CIA och Mossad och prinsarna i Saudiarabien har tillsammans byggt upp ISIS. Projektet har tagit många år. Massor av människor har rekryterats till ISIS från fängelser i Mellanöstern. Saudiska prinsar har smugglat narkotika till dessa kämpar så att de ska avtrubbas mentalt. Saudiska präster har utfärdat en ”Fatwa” för att välsigna att kvinnor ska ta emot deras sperma – och på detta sätt nå himmelriket.

 

Djävulen har många trevliga ”hemvist” på jordens yta – bland annat i Saudiarabien. Dit vallfärdar regelbundet Sveriges statsminister och kungafamilj för att sprida glans åt landets ledande massmördare.

 

DET FINNS TUSEN BEVIS PÅ VÄSTVÄRLDENS VIDRIGA FÖRLJUGENHET.

Alla säkerhetstjänster och ledande politiker i världen vet att terrordådet i New York 2001 var ett verka av CIA i samarbete med Mossad. Gud lämnar alltid tydliga bevis efter sig. WTC7-skyskrapan föll som en sten från himlen och omvandlades till grus sju timmar efter Tvillingtornes fall. Till och med en hjärndöd människa fattar att byggnaden sprängdes.

 

Lika förbannat skulle en svensk politiker ge ett tecken i FN:s generalförsamling när Irans president antydde sanningen om ”nine-eleven” i sitt tal i FN. Hon blev rasande när nästan ingen gick ut från FN-mötet – trots att de kommit överens om att göra detta när hon gav tecknet. De flesta ville uppleva den historiska stund när sanningen berättades öppet inför hela världen.

 

Innerst inne vet alla sanningen – men tvättäkta psykopater vill inte ha kontakt med sanningen. Hur många gånger i historien har israeliska agenter ställt upp filmutrustningar och börjat filma Tvillingtornen? Svar: En enda gång. Detta skedde i New York några minuter innan planen kraschade in i Tvillingtornen. Dick Cheney beordrade genom lämpliga kanaler att dessa agenter skulle släppas. Detta var en svårsmält läxa för New Yorks polisledning

 

Den israeliska lobbyn har styrt USA under många decennier. Den israeliska attacken mot USS Liberty som dödade 34 amerikanska marinsoldater i Medelhavet, var en styrkedemonstration utan like. Vi bestämmer – var vänlig och rätta in er i ledet – det var den övertydliga politiska signalen.

 

FRÅGA:

Hur reagerar tvättäkta psykopater inför frågor som ISIS skapande – eller frågan om hur det plötsliga upproret i Libyen kom igång – eller frågor som rör mordet i New York 2001 på tre tusen amerikaner – eller på alla tusentals flickor som våldtagits inför sina småsyskon i Irak och Syrien av drogade ISIS-soldater?

SVAR: DE REGERAR ABSOLUT INGENTING – UTOM ATT DE BLIR FÖRBANNADE NÄR DE FÅR HÖRA SANNINGEN.

 

Sanningen är smärtsam – helt ofattbart smärtsam. Vi beter oss som om vi vore mentalt drogade- vi väljer ofta psykopater till våra politiska ledare.

 

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/varfor-lanar-alla-stater-pengar/

Publicerat i Brage, Maktmissbruk, Media, NATO, Pengar, politik, Trump | Lämna en kommentar

Filosofens blogg: Sann för själen, men inte politiskt korrekt

1. DE POLITISKT KORREKTA SKAPADE POPULISMEN
Under mer än ett decennium har det ”politiskt korrekta” lagt en våt filt över den politiska debatten. I Sverige och hela västerlandet. Tidskriften Contra har sedan nummer 5 2007 haft först ”garanterat politiskt inkorrekt” och senare ”granskar det politiskt korrekta” som motto på tidskriftens omslag. För att understryka att vi inte tillhör det politiskt korrekta gänget.

Med tiden har den politiska korrektheten fått alltmer otrevliga inslag av gruppegoism och identitetspolitik. Politisk korrekthet har blivit detsamma som anti-kapitalism, anti-imperialism, feminism, mångkultur, moralisk relativism och dessutom ”grönsaksfascism” (den politik Miljöpartiets fundamentalister står för).

Mångkultur smögs igenom som svensk politik av Olof Palme i en proposition som knappast alls diskuterades i de termerna, men som lade grunden till att förskjuta svensk invandringspolitik från integration till mångkultur. Riksdagen antog enhälligt en proposition i frågan 1975, men principen om mångkultur diskuterades över huvud taget inte i Riksdagen. Den fanns gömd långt inne i en proposition. Det dröjde ett decennium eller två innan det blev praktik av denna princip. En praktik som kunde hänvisa till ett enhälligt riksdagsbeslut som knappt en enda väljare varit medveten om. Frågan om feminism har på samma sätt smugits igenom utan någon egentlig diskussion, plötsligt befanns Sverige ha en ”feministisk regering” 2014 (samma år som det feministiska partiet fick 3,1 procent av rösterna). En politisk princip som utesluter halva svenska folket.

Men införandet av nya politiska principer och målsättningar har inte bara smugits igenom utan någon genomgripande folklig diskussion eller folklig förankring. Principerna har inom det politiska etablissemanget förenats med försök att exkludera de som har en annan uppfattning från allt politiskt inflytande, ja till och med från rätten att yttra sig. Det senaste inslaget i denna vandring mot avgrunden är den så kallade identitetspolitiken. Människor indelas i grupper som har all rätt att driva en gruppegoistisk politik. Bara de som tillhör en viss grupp ska ha rätt att yttra sig, bara negrer har ”rätt” att uttala sig om diskriminering av svarta, bara kvinnor har ”rätt” att uttala sig om feminism (samtidigt som just detta anses vara en obligatorisk politisk inriktning). Det kan noteras att till och med det på svenska språket helt neutrala ordet ”neger” inte längre är tillåtet, den som använder det kallas ”rasist” bara för att den politiskt korrekta klassen har bytt innebörd i ett ord. Contra använder ordet neger i den gamla betydelsen, samma betydelse för övrigt som Martin Luther King hade i det motsvarande engelska ordet ”negro” i sitt berömda tal ”Jag har en dröm” i Washington DC 1963.

Särskilt illa i det politiska livet är det idag för vita, västerländska, kristna män. Ännu värre om de är bilägare. Denna stora grupp, om inte en majoritet så näst intill, ska hålla tyst. De klassas som ”förtryckare” av de politiskt korrekta. Deras förfäder för hundratals år sedan har ”förtryckt” andra grupper (som, bortsett från kvinnor, över huvud taget inte fanns i Sverige på den tiden) och nu ska de hålla tyst för att sona sina förfäders skulder. De ska bara få vara med som samhällets stöttepelare, arbeta flitigt, bygga upp företag, betala massor med skatt och sedan hålla tyst.

Om de yttrar sig kritiskt om rasistiska dårskaper från olika identitetsgrupper skriker det politiskt korrekta etablissemanget att de ska hålla tyst och beskyller dem för att vara rasister själva. Och rasister har ingen rätt att yttra sig. Men det är de politiskt korrekta som bedriver den rasistiska politiken!

Den enda godkända politiken har alltmer fjärmat sig från den folkliga meningen. Det har blivit omöjligt att ta upp viktiga politiska frågor förrän katastrofen redan inträffat. Som invandringsvågen 2015 (då det kom nära dubbelt så många invandrare som det var nyfödda i Sverige).

Den inskränkta politiska debatten, identitetspolitiken och det totala ointresset att lyssna på de stora istället för de små grupperna i samhället är det som öppnat för populistiska partier runt om i världen. Sverige är på inget sätt unikt. Samma utvecklingstendenser finns i större delen av Västvärlden.

Slå upp: Tidskriften Contra på Google så blir Du mer allvetande.

Publicerat i Brage, Framtid, Maktmissbruk, Människa, politik, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

David Rockefeller Död. EXXONs Rex Tillerson utrikesminister!

 

OBSERVERA!

AFTONBLADET publicerar denna artikel från TT Reuters!!!

CITAT:

Ryssland betalar Sovjets sista skuld

INRIKES  TT-Reuters 21/3 2017

RYSSLAND. Ryssland kommer att betala av forna Sovjetunionens sista utlandsskuld på 125 miljoner dollar, motsvarande 1 miljard kronor. Betalningen går till Bosnien. Lånet gavs av före detta Jugoslavien.

Efter överenskommelse mellan regeringarna i Moskva och Sarajevo, ska pengarna överföras inom de närmaste 45 dagarna, enligt Rysslands vice finansminister Sergei Storchak.

Efter att Sovjetunionen upplöstes 1991 åtog sig Ryssland att betala av alla utestående lån. Trots att Ryssland tvingades ställa in egna betalningar till långivare 1998, kunde landet börja betala av delar av Sovjetunionens utlandsskuld redan efter millennieskiftet i spåren av högre oljeintäkter.

(SLUT CITAT)


Brage:   VAD HAR HÄNT???

Jag hittade ingen hets mot Putin i dagens nätupplaga av Aftonbladet. Vad är det som har hänt? Inget rysshat av Wolfgang! Så enastående märkligt.

Artikeln ovan var  den första artikeln jag läst i Aftonbladets nätupplaga om Ryssland – som är helt sann. Artikeln är till och med hedrande för Ryssland.

Att  det är TT Reuters som kablat ut artikeln är ytterst märkligt. Det är ett tydligt tecken på att en ny amerikansk utrikespolitisk taktik har tagit form.

Har Trumps nya utrikespolitiska doktrin utformats?

Trumps utrikesminister Tillerson avbokar demonstrativt NATO-mötet 5 – 6 april i Bryssel. USA:s nya utrikesministers första träff med USA:s 28 allierade stater i NATO var naturligtvis något som alla såg fram emot. Frågan om USA:s hållning till NATO paralyserar organisationen. I stället väljer Tillerson att närvara vid mötet i Florida med Kinas president Xi Jinping. Tillerson aviserar även sina planer att besöka Ryssland senare i april månad.

EU-staterna är chockade. Knappast någon inser vad som hänt. Angela Merkel fick inte ens skaka hand med Trump efter deras senaste möte. Kroppsspråket visade mycket tydligt Trumps aversioner mot Merkel. Trumps kommentar om hur mycket pengar Tyskland var skyldigt NATO var ett hårresande angrepp mot USA:s viktigaste allierade i NATO. Tydligare kan ingenting bli.

Netanyahus senaste besök i Moskva bevisar också den ändrade amerikanska utrikespolitiska strategin – att avsluta konfrontationspolitiken mot Ryssland och Kina. USA har vaknat upp i dagens fysiska värld – i realiteten. Vi lever inte längre i en värld som terroriseras av en enda supermakt USA. Vi lever i en multipolär värld – en värld där CIA:s stridsyxa måste begravas fortast möjligt.

CIA:s långvariga strategi att bygga ett Europas Förenta Stater i allians med USA har misslyckats katastrofalt. EU bryts nu i stället sönder. Trump uppmuntrar Storbritanniens brytning med EU. Hela östra flanken av EU håller på att ångra sitt plötsliga kvantsprång från öst till väst. Hela södra flanken av EU går sin sotdöd till mötes. Den gemensamma valutan blev deras fall.  EU-projektet har redan misslyckats. Detta förstår alla ledande politiker som klarar av att tänka.

Trump babblar på om hotet från Nordkorea. Detta är naturligtvis en avledande manöver. Netanyahu babblar på om hotet från en annan stat – Iran. Denna fråga är känslig. Netanyahu saknar – med absolut säkerhet – amerikanskt stöd för sin uppfattning. Han är desperat och han är dessutom politiskt bakom flötet. Han tror att han kan få Ryssland att bryta sin ”strategiska allians” med Iran med en massa tomma löften. Netanyahu är nollställd – han är politiskt förbrukad.

Israels stormaktsdrömmar kan kastas i papperskorgen. Hizbollah i Libanon är tio gånger starkare och tio gånger bättre utrustade än 2006 – när Israel åkte på ett förödande nederlag i krigsanfallet mot södra Libanon. Jordanien har snart frigjort sig från Mossads grepp. Syrien är snart befriat från CIA/Mossads terror. Snart är även Irak befriat. Egypten erbjuder ryska militära baser i landet – precis som Libyen. Israels öppna stöd till terroristerna i Syrien har avslöjats inför hela den sanna världen. Snart är det bara EU som fortsätter att pumpa ut lögner om vilka länder som skapade ISIS i Irak och Syrien. Den förljugna västvärlden står med byxorna neddragna inför hela världen. Vilken moralisk megakatastrof.

Israel får inte med sig USA på en allvarligt menad konfrontationslinje mot Iran. Ordkrig som lugnar hemmaopinioner är möjliga – men inte verkliga krig. Att utmana Iran betyder att utmana både Kina och Ryssland samtidigt. Att utmåla Nordkorea som den stora faran för USA är betydligt lugnare – och smartare.

NU STÅR VI DÄR INFÖR EPILOGEN.

Den förljugna så kallade ”fria” världen är på väg att rasa samman. Det perversa EU-bygget är också på väg att rasa samman. NATO är på väg att rasa samman. Ekonomin i väst är på väg att krascha. Bankkonkursernas lavin kommer snart igång. De startar i södra Europa.

Sedan är det dags för den mest dramatiska händelsen i modern tid – det amerikanska imperiets kollaps. The Fiscal Cliff blir ättestupan – inte bara för USA utan för hela den förljugna västvärlden.

Det blir ett djävla mörker i väst allt medan solen går upp i öst. En ny värld i fred är på väg att födas. Utvecklingen är förutbestämd. Ingenting i universum kan förhindra det som nu sker. Mänskligheten har uppnått den mentala mognad som behövs för att skapa en värld i fred. Ett fredsrike på jorden är nära förestående.

Aftonhatets överraskande ryssvänliga artikel är bara ett av tusen tydliga ”tecken i tiden”. Nästan ingen förstår vad som sker förrän långt efteråt – om ens då. Men detta spelar ingen roll eftersom verkligheten är som den är. Men det kommer att bli smärtsamt att vakna upp och inse hur inni helvetet förljugen värld vi lyckats skapa i väst. Ett hårdhänt historiskt uppvaknande är på väg.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Publicerat i Brage, Energi, Maktmissbruk, Media, NATO, Pengar, politik, Trump | Lämna en kommentar

Blodiga Petrodollar

Krönika: Vad är det som händer i Världen och Europa idag?

18.03.2017 18:10

 

Varför attackerade USA Libyen, Irak, Afghanistan och Yemen? Varför bidrar amerikanska agenter till att destabilisera Syrien? Och varför är USA:s regering så inriktad på att slå ner Iran? Trots det faktum att Iran inte har attackerat något land sedan 1798.

Vad kommer härnäst? Vart är vi på väg?

När vi ser på den nuvarande färdriktningen så verkar det helt ologiskt om man gör en bedömning utifrån vad vi har lärt oss i skolan. Och det hela verkar helt ologiskt om du baserar din världsbild på den propaganda som stormedia försöker förmedla som nyheter. Men det blir fullständigt logiskt så fort du känner till de verkliga motiven hos de nuvarande makthavarna.

För att kunna förstå dessa motiv måste vi först ta oss en titt på historien.

År 1945 etablerades dollarn som världens reservvaluta genom Bretton Wood’s-avtalet vilket innebar att internationella råvaror prissattes i dollar.
Avtalet som gav USA ett tydligt ekonomiskt övertag tecknades under förutsättning att dessa dollar skulle kunna lösas in mot guld till ett konstant värde på 35 dollar per ounce (28 gram). USA lovade att inte trycka så mycket pengar, men detta gjordes enbart med tillit som grund, för Federal Reserve (centralbanken) vägrade att tillåta granskning eller övervakning av deras tryckpressar. Under åren fram till 1970, gjorde omkostnaderna för Vietnamkriget det klart för många länder att USA tryckte långt mycket mer pengar än de hade i guld.

Som gensvar började de be att få sitt guld tillbaka. Detta inledde naturligtvis en snabb värdeminskning av dollarn. Situationen nådde klimax 1971 när Frankrike försökte återta sitt guld. – Nixon vägrade. Den 15 augusti gjorde han följande tillkännagivande:

”Jag har gett finansministern i uppdrag att vidta nödvändiga åtgärder att försvara dollarn mot spekulanterna. Jag har gett ministern uppdraget att tillfälligt göra uppehåll med möjligheten att lösa in dollar mot guld eller andra tillgångar, förutom under sådana förutsättningar att det kan anses gynna ekonomisk stabilitet och vara av bästa intresse för USA.”

Detta är uppenbarligen inte ett tillfälligt uppehåll som han påstår, utan snarare ett permanent uteblivande. Och för övriga världen som anförtrott USA med sitt guld, så handlade detta om ren stöld. År 1973, bad president Nixon Kung Faycal i Saudiarabien att endast acceptera dollar som betalningsmedel för olja och att investera allt överskott i amerikanska obligationer och sedlar.

I gengäld erbjöd Nixon militärt skydd till Saudiarabiens oljefält. Samma erbjudande utvidgades till alla världens främsta oljeproducerande länder. År 1975 kom alla medlemmar i OPEC överens om att endast sälja sin olja i US dollar. Handlingen att få bort dollarn från guldet och knyta det till utländsk olja tvingade omedelbart alla oljeimporterande länder att börja inneha ett ständigt lager med amerikanska värdepapper, och för att få dessa värdepapper var de tvungna att skicka riktiga fysiska varor till Amerika. – Detta var födelsen av Oljedollarn (Petrodollar).

Papper skickades ut, allt guld som Amerika behövde kom in och USA blev väldigt rikt till följd av detta.

Detta var det största finansiella bedrägeriet i historien.
Kapprustningen under kalla kriget var som ett parti poker. Militära omkostnader utgjorde markerna och USA hade oändliga tillgångar på marker.

Med oljedollarn som tillgång fanns möjligheten att höja insatserna mer och mer och köpa ut alla andra länder på planeten tills dess att USA:s militära omkostnader slutligen överträffade alla andra världens nationer tillsammans.

Sovjetunionen hade aldrig en chans.

Kollapsen av kommunistblocket år 1991 förflyttade den sista balansräkningen till de amerikanska militärstyrkorna. USA var nu den obestridlige supermakten utan konkurrens.
Många hoppades att detta skulle inleda en ny era med fred och stabilitet. Tyvärr fanns det dom på höga positioner som hade andra tankar. Samma år invaderade USA Irak i det första Gulfkriget.

Efter att ha krossat den Irakiska militären och förstört deras infrastruktur, inklusive vattenreningsverk och sjukhus, infördes förlamande sanktioner vilket förhindrade infrastrukturen från att kunna byggas upp. Dessa sanktioner som initierades av Bush den äldre hölls kvar även under Clintons regeringsperiod, och varade i över ett decennium och dödade uppskattningsvis över 500 000 barn.

Clintons regering var fullt medvetna om dessa siffror.

Från en intervju mellan 60 min LESLEY STAHL och MADELEINE ALBRIGHT
(Amerikansk utrikesminister i president Bill Clintons demokratiska administration under åren 1997 till 2001)

LESLEY STAHL

”Vi har hört att en halv miljon barn har dött.”
”Jag menar, det är fler barn än de som dog i Hiroshima.”
”Så du vet… är det värt det?”

MADELEINE ALBRIGHT:

”Jag tycker att det är ett väldigt svårt val. Vi anser att det är värt det?”

Vad exakt är det som är värt att döda fem hundra tusen barn för?
I november 2000 började Irak att sälja sin olja uteslutande i euro.
Detta var en direkt attack mot dollarn och mot USA:s finansiella dominans, och det skulle inte tolereras. Som gensvar började USA:s regering med hjälp av stormedia att bygga upp en massiv propagandakampanj där man påstod att Irak hade massförstörelsevapen och planerade att använda dessa.

År 2003 invaderade USA och så fort de hade kontroll över landet skiftades oljehandeln omedelbart tillbaka till dollar. Detta är särskilt anmärkningsvärt eftersom en återgång till dollarn innebar 15-20% förlust i intäkter sett till eurons högre värde.

Detta saknar helt logik, om du inte tar med oljedollarn i beräkningarna.

I en Intervju gjord i Amerikanska TV programmet Democracy NOW (2:a Mars, 2007) säger General Wesley Clark följande om ett möte i Vita Huset (Han syftar här på ett möte med Presidenten.)

GENERAL. WESLEY CLARK:

”Jag kom för att träffa honom några veckor senare och vid den tiden bombade vi i Afghanistan. Jag sa; ska vi fortfarande gå i krig med Irak?”

Han sa; Det är värre än så. Han sträckte sig över sitt skrivbord efter ett papper och sa; ”Jag fick just ner detta från övervåningen, med vilket han menade försvarsministerns kontor, och han sa; Det här är ett protokoll som beskriver hur vi ska slå ut sju länder på fem år vi börjar med Irak och sen Syrien, Libanon, Libyen, Somalia, Sudan och avslutar med Iran.”

Låt oss ta en titt på händelserna det senaste årtiondet och se om du kan upptäcka ett mönster. I Libyen var Gaddafi inne i en process att organisera ett antal afrikanska länder för att skapa en guldbaserad valuta som skulle heta Dinar vars syfte var att ersätta dollarn i den regionen.
USA och NATO-styrkor hjälptes åt att destabilisera och avsätta den Libyska regeringen år 2011 och efter att ha tagit kontroll över regionen så avrättade de USA-stödda rebellerna Gaddafi och omedelbart upprättades en centralbank i Libyen.

Iran har aktivt kampanjat för att få bort dollarn från oljehandeln under en längre tid nu och det säkrade nyligen avtal för att börja handla sin olja i utbyte mot guld.

Som gensvar har USA:s regering med stormedias assistans försökt att bygga upp ett internationellt stöd för militärt anfall med förevändningen att förhindra Iran att bygga kärnvapen.

Under tiden har de infört sanktioner som USA:s tjänstemän öppet medger syftar till att bryta ner Irans ekonomi. Syrien är Irans närmaste allierade och de är bundna till varandra genom ömsesidigt försvarsavtal.

Detta är länder som för närvarande är inne i en process att destabiliseras genom dold assistans från NATO och även om Ryssland och Kina har varnat USA att inte blanda sig i, så har Vita Huset gjort uttalanden de gångna månaderna som indikerar att de överväger en militär intervention.

Det borde vara klarlagt att militär intervention i Syrien och Iran inte är något som övervägs, det är en fullt färdig slutsats. Precis som i Irak och Libyen arbetar USA aktivt för att skapa ett sammanhang som ger en diplomatisk täckmantel för att kunna göra det de redan har planerat. Motivet bakom dessa invasioner och dolda operationer blir tydligt när vi tittar på dem i ett helhetsperspektiv och knyter ihop trådarna.

De som kontrollerar USA förstår att även om bara ett fåtal länder börjar sälja sin olja i annan valuta så kommer det att starta en kedjereaktion och dollarn kommer att kollapsa. De förstår att det finns ingenting annat som upprätthåller dollarns värde i dagsläget och det förstår även övriga världen.

Men hellre än att acceptera att dollarn är nära slutet av sin existens så har makthavarna skapat en beräknande strategi. De har beslutat att använda rå styrka med militära medel för att krossa varje motståndskraft i Mellanöstern och Afrika. Enbart detta vore illa nog, men vad du behöver förstå är att detta inte kommer att sluta med Iran.

Kina och Ryssland har uttalat offentligt att de under inga omständigheter kommer att tolerera en attack mot Iran eller Syrien. Iran är en av deras huvudallierade, en av de sista oberoende oljeproducenterna i regionen. De förstår att om Iran faller, så finns det inga möjligheter att undkomma dollarn utan att gå i krig men än så länge trycker USA på trots alla varningar.

Det vi bevittnar här just nu är en vägriktning som leder rakt mot det otänkbara.

Det är en vägbana som stakades ut för flera år sedan med full medvetenhet om de mänskliga konsekvenserna. Men vem var det som ledde oss in på denna bana?

Vilken sorts psykopat är villig att avsiktligt starta igång en global konflikt som kommer leda till miljontals döda enbart för att beskydda värdet på en pappersvaluta?

Det är helt uppenbart inte presidenten. Beslutet om att invadera Libyen, Syrien och Iran togs långt före Obama dök upp i rampljuset. Och så här långt utför han sitt uppdrag precis som marionettdockorna före honom.

Vem är det då som drar i trådarna?

Ofta så hittar man svaret på denna typ av frågor genom att ställa en annan fråga;
Cui bono? ”Vem tjänar på detta?”

Uppenbarligen så är det de som har makten att trycka dollar ur tomma intet som har mest att förlora om dollarn faller. Sedan 1913 har den makten funnits hos Federal Reserve (USA:s centralbank).

Federal Reserve är en privat egendom som ägs av en sammanslutning av de mäktigaste bankerna i världen. Männen som kontrollerar dessa banker är de samma som drar i trådarna.

För dem är detta bara en lek. Ditt liv och livet hos dem du älskar är bara spelpjäser på deras schackbräde, och liksom en bortskämd fyraåring som välter omkull spelbrädet på golvet när han/hon börjar förlora, så är makthavarna villiga att starta ett Tredje Världskrig för att behålla kontrollen över det globala finansiella systemet.

Detta är spelet om den nya Världsordningen.

Minns detta när dessa krig utvidgas och accelererar. Minns detta när din son eller din grannes son kommer hem i en liksäck. Minns detta när de pekar finger mot en ny syndabock.
Galningarna som styr detta skådespel kommer ta det hela så långt som du tillåter dem att göra.

Så hur lång tid har vi på oss?
Detta är en fråga som ställs ideligen, men det är fel fråga. Att fråga hur lång tid vi har kvar är ett passivt förhållningssätt. Det är samma attityd som hos en fånge som väntar på att tas ut till ett dike och bli skjuten i bakhuvudet.

Vilka chanser har vi? Kan vi ändra riktning?
Detta är också fel frågor.
Oddsen spelar inte längre någon roll.

Om du förstår vad vi står inför så har du ett moraliskt ansvar att göra allt som står i din makt för att styra om kursen vi nu är på oavsett vad oddsen är.

Det är bara när du slutar basera ditt engagemang på oddsen för framgång som framgång alls blir möjligt. För att avlägsna den sjukt framavlade makten ur den finansiella eliten och för att ställa dessa kriminella karteller inför rätta kommer det krävas inget mindre än en revolution och regeringen kommer inte att rädda oss. Regeringen är fullständigt infiltrerad och korrupt så att se till dem efter en lösning i detta skede är bara naivt.

En revolution består av tre steg i en given sekvens.

Steg 1 är redan på väg. Steg 1 är det ideologiska motståndet.

Under detta steg måste vi aktivt arbeta för att väcka så många människor som möjligt angående det som händer och den riktning vi går emot. Alla revolutioner har sitt ursprung i en förändring i människors tankesätt och ingen meningsfull motståndsrörelse är möjlig utan detta.

Framgång i detta steg kan bedömas av idéernas spridning.

När en idé når sin kritiska massa så börjar den spridas av sig själv och sipprar in i alla nivåer i samhället. För att lyckas med denna spridning behöver vi fler människor i kampen.

Vi behöver fler människor som gör sig hörda, gör videor, skriver artiklar, får ut denna information på den nationella och internationella arenan och vi behöver särskilt nå ut till polisen och militären.

Steg 2 är civil olydnad, också känt som icke-våldsmotstånd.

Under detta steg går du från ord till handling, eller med andra ord, du håller dina tillgångar och din åtlydnad borta från regeringen, och du gör allt i din makt för att stoppa processen.

Om detta utförs av stora människogrupper så kan denna metod ofta vara tillräcklig för att tvinga en regim ner på knä. Men om man inte lyckas under detta steg, så är steg 3 ofrånkomligt.

Steg 3 är direkt fysiskt motstånd. (Krig)

Direkt fysiskt motstånd är den sista utvägen och bör undvikas och fördröjas så långt det går, och bör endast åberopas om alla andra möjligheter har blivit uttömda.

Det finns de som pratar tufft och hävdar att dom kommer göra motstånd när den tiden kommer, men vad dessa människor inte inser är att om du är passiv under de första två stegen och väntar med att anstränga dig till det sista steget så kommer du att misslyckas.

När nazisterna gick från dörr till dörr och drog ut människor ur sina hem i Tyskland, så var det rätt tid att göra fysiskt motstånd. Men på grund av bristen på ideologiskt motstånd och civil olydnad innan detta skeende så hade även ett väpnat uppror troligtvis misslyckats.

Ett väpnat uppror kan endast lyckas om folket har etablerat en attityd av aktivt motstånd, och aktivt motstånd är bara möjligt efter att deras tankar har befriats från stormedias propaganda.

Om du vill göra motstånd så är det nu eller aldrig.

Du kommer inte att få ytterligare en chans och det som står på spel är mycket mer än det var under Nazi-Tyskland

Källa: Pelle Neroth Taylor  pelle.neroth@journalist.co.uk   tworavenfilms@gmail.com

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/kronika-vad-ar-det-som-hander-i-varlden-och-europa-idag/

Publicerat i Brage, Framtid, Maktmissbruk, Okategoriserade, Pengar, politik, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

EU, Ett byråkratiskt missfoster?

http://dissidenter.com/2017/03/kronika-ska-sverige-lamna-eu-swexit/

Här i Sverige vi är på väg att tänka om i frågan om EU och om vi ska vara kvar.
Ett EU där vi ombetts att permanent lämna över all politisk makt till människor som hittills har haft fel om allt, Ett EU som styr över oss som kungar.

Swexit   javisst

Ove Svidén | 19.03.2017

Jag blev inbjuden att medverka i DGXIII DRIVE Projekt i Bryssel under 1991. Jag skapade sen ARISEeeig  som en European Economic Interest Grouping i Bryssel. Då blev jag som VD för ARISE fullvärdig EU-medlem några år innan Sverige blev medlem.

Mina erfarenheter från sju givande år i Bryssel gjorde att jag som svensk inte röstade för EU-medlemskap; ej heller för Euro några år senare.

Därför är mitt stöd för Swexit ärligt menat ända sedan 1992.

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/sverige-for-ett-uttrade-ur-eu/

Publicerat i Framtid, Maktmissbruk, NATO, Pengar, politik, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Kampen om Palestina fortsätter …

Trump and Netanyahu strengthen criminal policies against the Palestinian people

Tuesday, February 21, 2017
The political position expressed by US President Donald Trump and Israel’s Prime Minister Benjamin Netanyahu, after the latter’s visit to Washington, has again revealed that US imperialism will always support its ally and outpost in the Middle East, as an accomplice in the war crimes on which the Israeli regime is based.
The World Peace Council has repeatedly emphasized its resolute defense of the free and independent State of Palestine, within the borders prior to the 1967 war — when Israel invaded and occupied the Palestinian territories –, having East Jerusalem as its capital, with the refugees’ right of return and the liberation of thousands of Palestinian prisoners from Israeli jails, including over 300 children.
These are principles agreed upon by the peace-loving forces all over the world and reflected on various UN resolutions, which are constantly violated by the ongoing Zionist occupation, the expansion of settlements and the creation of new demands for any peace process. That is the case of the outraging demand repeated by Netanyahu, beside Trump, for the recognition of Israel as a ”Jewish State” by the Palestinians — when he acts as if the Palestinian people, who have recognized Israel decades ago, had no right to a state — and for the continuing Israeli control of their territories, that is, for the occupation to go on.
Trump, on his turn, has made it clear that the US will continue to play its role, as an accomplice of the State of Israel’s crimes. He was soft in his criticism of the settlements — saying he expects Netanyahu will ”hold back on” this criminal activity ”for a little bit” and engaged in irresponsibly reviewing the solution advocated for even by his predecessor, Barack Obama, who set an all-time high in military funding sent to Israel.
The same goes for Tump’s provocative promise to move the US Embassy from Tel-Aviv to Jerusalem, from where the Palestinian population has been expelled. The provocation regarding Jerusalem will only contribute to convince the world that all US diplomatic initiatives are false.
Expanding settlements, keeping the blockade on the Gaza Strip, the massive incarceration of Palestinians, denying the refugees their right of return and insisting in burying the possibility of the State of Palestine’s establishment, as well as the systematic and growing persecution of those who show solidarity with the just Palestinian cause, also reveal to the world the criminal nature of the Zionist state, with support from US imperialism.
Therefore, international solidarity with the Palestinian people is intensifying and Israel’s isolation is growing exponentially. The Zionist leadership’s war crimes will not remain in impunity.
We join the Palestinian people, always, and all peace movements, for justice and freedom, demanding the end of the Zionist occupation and defending the creation of the free and sovereign State of Palestine.
Socorro Gomes
President of the World Peace Council
Publicerat i Maktmissbruk, NATO, Pengar, politik, Trump | Lämna en kommentar

Illuminaterna: kaos är det som föregår stor förändring

 

Den falska politiska uppdelningen i vänster och höger.

samt

En inbjudan från Adamu

16 februari 2017

Originaltext: www.Zingdad.com

 

Jag hälsar er, mina vänner

Jag är Adamu från den monadiska enheten inom Plejadernas civilisation, och jag kommer till er än en gång, genom Zingdad.

 

Med president Donald Trumps installation i ganska färskt minne, vill jag idag erbjuda er en ny uppdatering av er socialpolitiska scen. Så därför kommer jag att dela med mig och ge er ett perspektiv på det som händer på nyhetsfronten, vad som händer bakom kulisserna med de så kallade Illuminaterna, och vad som händer inom era kollektiva psyken. Men med dagens uppdatering har jag en agenda och med den vill jag vara helt tydlig:

 

Min agenda är att visa dig att det inte finns någon sanning eller autentisk kraft utanför dig själv. Din sanning och kraft kommer inifrån dig. Och ännu viktigare, jag vill uppmana dig att upphöra att se världen utanför dig själv såsom den som behöver förändras innan du kan finna lyckan. Din lycka kommer inifrån dig själv.

 

Och därför markerar dagens uppdatering en slags övergång. Vi har tittat utanför oss själva på händelserna i världen under de senaste uppdateringarna. Från och med dagens uppdatering kommer jag att börja peka alltmer inåt mot det eviga och gudomliga inom dig själv. Och sedan, allteftersom de efterföljande uppdateringarna utvecklas, kommer du också att lära dig att få tillgång till din egen djupaste sanning och kraft. Och som jag tidigare har utlovat, kommer jag också att lära dig de heliga steg som du kan använda för att förändra och omskapa din verklighet. Men allt detta kommer i framtida uppdateringar. Men låt oss börja med dagens förmedling: ett samtal som kommer att handla om den falska politiska tudelningen i vänster kontra höger. Demokraterna kontra republikanerna i USA. De liberala kontra de konservativa. Och så skall jag visa dig hur detta stödjer min agenda.

 

Men låt oss först ta ett litet steg tillbaka och titta på den bredare världsbilden.

 

Det finns ett påstående att en orm är som farligast när den är skadad eller när det är förblindad av sin egen skinnömsning. I ett sådant tillstånd är ormen aggressiv mot allt som rör sig.

 

Och samma sak gäller för Illuminatifraktionen The Red Shield (Röda Skölden). Då den faktiskt är ganska allvarligt skadad och mer än litet förblindad av de övergångsperioder som pågår i världen och som är plötsliga, obegripliga bortom deras makt att kontrollera, blir de plötsligt farligare än någonsin tidigare.

 

För att förstå vem jag hänvisar till när jag säger ”Red Shield Illuminati” (Illuminaterna Röda Skölden) och varför jag säger att de är allvarligt skadade, var snäll och läs min tidigare uppsättning uppdateringar. Du hittar dem alla på

http://zingdad.com/adamu

Den nu aktuella mängden av elände i världen kan nästan uteslutande tillskrivas Red Shield och beror till stor del på det faktum att de slår vilt omkring sig medan de inser sin egen förestående död.

 

När Europa vägrade att hålla samman som en enda nation under deras makt, blev deras lösning att driva en våg av invandrare från områden med helt oförenliga kulturer in i Europa. Tanken var att använda religiösa, kulturella, sociala och ekonomiska skillnader mellan invandrarna och den befintliga europeiska befolkningen för att utlösa ett rasande inbördeskrig som skulle reducera Europa till en krigshärjad, grusbeströdd ödemark. Och sedan skapa ordning ur kaos. En ordning enligt deras varumärke. Ett enda, enat Europa med ett enda icke valt parlament, en enda militär. Inget av detta byggt på demokratiska principer, naturligtvis. Allt detta helt under deras välde.

 

De drömde om att bli betraktade som Europas räddare när de återställde ordningen. Deras mycket omtalade nya världsordning (New World Order)

 

Men, tyvärr för dem, innan deras plan kunde börja förverkligas, lämnade Storbritannien EU. Och andra EU-länder började också uppvisa starka nationalistiska, anti-EU tendenser. Det blev uppenbart att Europa var långt ifrån moget för Red Shields planer!

 

Och sedan, till Red Shields Illuminaters chock, gick ryssarna emot dem. De angrep ISIS styrkor i Syrien, och bevisade slutgiltigt genom sin rad med segrar, att kriget mot ISIS hade varit en bluff. Ingenting annat än en förevändning för Red Shields dubbla mål att utvidga sin inflytandezon in i Levanten och som vi just sagt, destabilisera Europa.

 

Red Shield hämnades genom att förbereda sig för krig med Ryssland. Och ja, mina vänner, ett fullskaligt kärnvapenkrig blev återigen en realistisk möjlighet. Det skall vi diskutera om en stund.

 

Först vill jag ta upp en annan av Red Shields planer: att smälta samman Amerika, Kanada, Mexiko, Japan och en massa andra länder i Stillahavsområdet till en enda multinationell stat under deras välde. Planen var i många avseenden ganska lik den som resulterade i skapandet av EU. Det Trans-Pacificiska Partnerskapet eller TPP, som det kallades, var den överenskommelse som utformades för detta ändamål.

 

Kanske ni minns att EU ursprungligen såldes till Europas folk såsom enbart en gemensam marknad. Sedan utvidgades det till att inte omfatta några inre gränser. Och sedan, punkt för punkt, omvandlades EU långsamt till en antidemokratisk super-nation, en stat med överhuvuden som inte valdes och därför inte omfattas av sina undersåtars godkännande.

 

TPP skulle lägga grunden för exakt en sådan anti-demokratisk supernation, den här gången innehållande alla icke-Europeiska områden där Red Shield har kontroll och dominans.

 

Tanken var naturligtvis att EU och TPP -nationerna så småningom skulle sammanställas till ett enda stort Red Shield-imperium som spänner över halva jordklotet och det mesta av dess ekonomiska, militära och strategiska muskler. Och därifrån skulle man besegra och krossa de andra Illuminat-fraktionerna (särskilt Ryssland och Kina) och förverkliga sin dröm om total världsdominans.

 

Men, tyvärr för dem, det amerikanska folket spelade inte med i planerna. I stället för att följa det helt framtvingade manuset, röstade den amerikanska allmänheten in till presidentämbetet den enda absoluta ”dark horse”-kandidaten, en kandidat som Red Shield under en stor del av valprocessen, ansåg vara något av ett skämt. Den ende kandidat som fast och beslutsamt inte skulle dansa efter deras pipa.

 

Vad ni än tror om Mr Trump eller de genomgripande förändringar som han har fört in i det amerikanska politiska landskapet, så kan man inte bortse från att han upprepade gånger har spelat ett anti-Red Shield spel. Till exempel: var en av de allra första saker han gjorde att snabbt och resolut avsluta TPP!

 

Lade ni ens märke till det? Denna enda handling utifrån sitt privilegium som president förändrade fullständigt världens förlopp och det rapporterades knappt ens i media. Endast de mest uppmärksamma noterade att han dödade TPP.

 

Och bättre än så, Mr Trump har från början klargjort att han favoriserar fred – och till och med samarbete – med Ryssland. Inte som en nickedocka – men som fredlig handel-och samarbetspartner. Och Red Shield fick en dubbel dos besvikelse när världen långsamt drog sig tillbaka från termonukleärt självmord, eftersom varken det amerikanska eller det ryska statsöverhuvudet nu sannolikt skulle utlösa de där startkoderna.

 

Var vänlig och förstå att jag faktiskt inte är partisk här. Jag påstår inte att allt Mr Trump gör är bra, inte heller ber jag er att ni stöder honom förbehållslöst. Mycket, mycket långt därifrån. Många av er har en del mycket betydelsefulla reservationer mot honom. Och om han skulle låna mig sitt öra skulle jag ge ett antal ganska skarpa förslag till honom. Men det är inte vad den här artikeln handlar om. Allt jag säger här är att ”stunden framkallar mannen”. Och Mr Trump är den här stundens man. Och mellan allt annat som han är, och allt annat som han gör … är han OCKSÅ det verktyg med vilket Amerika ÅTERIGEN undviker att användas som verktyg för Red Shields destruktiva planer.

 

Jag säger ”återigen” eftersom, alltsedan det Amerikanska Frihetskriget, har USA om och om igen visat sig vara en kraftfull nagel i ögat på Red Shield. Så mycket så att de har en speciell motvilja mot amerikaner. Och nu breder den här motviljan ut sig till ett raseri. Och Red Shield svarar på den på ett helt karakteristiskt sätt. Närhelst de inte kan få igenom sin egen väg, orsakar de kaos. De förstör det som inte är följsamt. Och sedan, ur kaoset, skapar de den nya ordning som de vill ha.

 

Detta är den verkliga orsaken till de båda världskrigen. Och orsaken till nästan alla andra stora krig som har rasat runtom i världen kanske alltsedan de mörka tidsåldrarna. Orsaken bakom den stora depressionen och diverse andra ekonomiska katastrofer. Orsaken till 11:e september attacken. Orsaken till AIDS- pandemin. Och orsaken till många andra ”mindre lyckade”, och misslyckade pandemier. Alla dessa (och mycket mer) har handlat om Red Shields försök att reducera och skapa kaos där deras vilja inte uppfylls.

 

Och detta är det som de nu vill föra in i Amerika. De vill frambringa kaos i Amerika så att nationens vilja krossas, dess identitet förstörs och dess civila institutioner bringas i fullkomlig oordning. Och sedan planerar de att ta kontroll och reformera Amerika efter sin egen bild. Utan den konstitution som de föraktar så. Och de planerar att använda USA: s egna medborgare för att uppnå sina mål!

Och mina vänner, efter rader med svidande nederlag som Read Shield lidit, finns tyvärr här en plats där de faktiskt verkar ha en del tidiga framgångar.

 

Det slutliga tricket i rockärmen är att vända er mot varandra i ett inbördeskrig. Inte ett raskrig. Inte ens ett religionskrig. Nej, något mycket mer förrädiskt. Ett krig om politisk ideologi. De har arbetat för att dela nationen exakt jämnt antalsmässigt. En 50-50-delning baserad på politisk ideologi. Hela idén bygger på att det finns ett ”vi” mot ett ”dem”, där ”vi” är Rätt-tänkande Amerikaner och ”de” inte är det. Trots det faktum att ”de” är era egna grannar! Ja, kanske ”de” bor i större koncentrationer inom en annan stat i er nation. Men faktum kvarstår att ”de” är amerikanska medborgare precis som du. Och ni och de, båda, ska uppviglas mot varandra. Varje gång ni vill att ”de” bara ska tystas, varje gång ni tänker att ”de” är oamerikanska, degenererade, idiotiska, fel, inte förtjänar sin rätt att tänka, tro och bete sig som de gör, kan man nästan höra Red Shield-ledarna kacklande i bakgrunden. I den stunden vinner de en ny liten seger. Och varje gång en demonstration vänder och blir våldsam och amerikanska medborgare pucklar på varandra om ideologi, så är det en kamp som de har vunnit. Och vid någon punkt, om man fortsätter att puckla på varandra, kommer det att tända ett krig. Och om det startar ett krig, ett verkligt inbördeskrig i Amerika, då är deras seger total. De enda vinnarna vid ett inbördeskrig i Amerika är Red Shield.

 

Mina vänner, jag önskar att ni förstår, att det under ganska lång tid inte har spelat någon roll vilket parti som röstades till makten i Amerika. Faktiskt inte. Eftersom Red Shield har fått allt större och större kontroll över båda sidor av den politiska processen i USA, eftersom de vid varje val har försett båda sidor med sina utvalda kandidater, eftersom de har ägt ett allt större antal politiker på alla nivåer i det politiska systemet, så har skillnaderna mellan de två parterna blivit mer en fråga om stil än om substans. Det är som att välja mellan vanilj- eller chokladglass. Du väljer den smak du föredrar, men det som du verkligen får i dig är i princip samma sak. Så det har under ganska lång tid nu, verkligen inte spelat någon roll vilket parti som röstats till makten.

 

Jag vet att många kommer att blankt avvisa det här påståendet. Helt obegripligt stora summor och ansträngning har lagts ner för att polarisera det amerikanska folket till dessa politiska läger. Och många av er har låtit sig stämplas med den här påtvingade politiska tillhörigheten och sedan tillåtit sig tro att det onda i er nation är på grund av den motsatta partigruppen.

 

Många av er har blivit väldigt förknippade med att ”ert lag är det rätta” och ”motståndarlaget har helt fel”.

 

Det är ett sorgligt faktum inom amerikansk politik att den för närvarande mest effektiva kampanjen ofta inte är något annat än att smutskasta oppositionen. Att visa hur onda, fruktansvärda, inkompetenta, motbjudande och avskyvärda de är. Fler människor motiveras att gå och rösta mera som en protest MOT oppositionens kandidat än att rösta FÖR sin kandidat. Mer pengar spenderas på politiska annonser som degraderar oppositionen än de som framhäver annonsörens styrkor och positioner. Och media använder mycket mer tid och tidningsutrymme på att förnedra kandidater än vad den gör på att lyfta fram deras politik och positioner.

 

Och medan detta är precis vad som händer, verkar detta på något sätt undgå allas uppmärksamhet när man diskuterar varför en viss kandidat röstades in. Efter det här senaste valet engagerade sig pressen (som har varit nästan konstant våldsamt emot Trump), med mycket tankemöda och självrannsakan i frågan: ”HUR kunde bara Mr Trump bli inröstad?”

 

De har tittat på frågan från nästan alla vinklar. De har diskuterat ingående hur Amerikas psyke kan ha förändrats och förutsatte att Ryssland – eller andra aktörer – kan ha tagit en aktiv del i att manipulera valprocessen. De har i själva verket övervägt nästan varje möjlighet under solen, förutom den uppenbara. Antalet röstande som verkligen faktiskt röstade ABH (Anything But Hillary): Vadsomhelst men inte Hillary.

 

Men röstningen var mycket nära att gå åt andra hållet. Och om Mrs Clinton hade röstats in, skulle det inte heller ha varit hennes gedigna kvaliteter som vann valet. Det skulle till stor del varit en röst för ABT: Anything But Trump! Vadsomhelst men inte Trump!

 

Naturligtvis talar jag här i allmänna ordalag och naturligtvis finns det många undantag till varje regel inklusive stenhårda fans i båda lägren som trodde att de var nationens räddare. Men dessa undantag bekräftar endast regeln.

 

Vad det här egentligen betyder är att valen har blivit alltmer bittra och splittrande. Och om denna negativa känsla skulle ingå i den politiska sfären … om ilska och avsmak fokuserades endast på kandidaterna och deras respektive politiska partier … skulle redan det vara problematiskt. Men det är mycket värre än så. Den ilska och avsky som utvecklas genom den politiska processen spiller över i det dagliga livet, och splittrar vanliga amerikaner mot varandra.

 

Och detta, mina vänner, är inte av misstag. Det kan verka som om detta bara är en sorglig biprodukt av en politisk process som gått på tok. Men i den här världen är saker av den här omfattningen nästan aldrig oavsiktliga. De är nästan alltid noggrant utformade och kontrollerade. Och nästan alltid noggrant använda av marionett-mästarna för att få allt större kontroll över er.

 

Och nu när en President sitter i ovala rummet som inte står under deras inflytande, kallar de alla sina agenter till handling. Och naturligtvis är nästan ingen av dessa arbetare helt omedveten om vem deras sanna mästare är. De tror att de tjänar sina egna politiska eller sociala intressen. Men om man följer pengarna och ser vem som ytterst matar på deras bankkonton, är det fullt möjligt att urskilja vem som drar i trådarna. Och de här agenterna hittar en grogrund för sitt budskap om våld, hat och kaos. En grogrund som länge har förberetts genom själva den politiska processens i sig mycket splittrande karaktär, som vi precis har talat om.

 

Så schackpjäserna sätts i spel. Och därför håller Amerika på att förberedas inför en så kallad ”colour revolution”, klasskamp. Den här gången en antidemokratisk revolution i syfte att skapa den sorts kaos som Red Shield vill ha för att få till stånd den förändring som de önskar. Och det sätt på vilket de försöker konstruera detta kaos på är genom att vända er mot varandra.

 

Just nu fokuseras deras insatser på att övertyga varje amerikansk medborgare:

Att de tillhör en exklusiv, isolerad grupp.

Att deras grupp befinner sig under attack.

Att fienden som angriper dem är en annan grupp amerikaner.

Och att de måste slå tillbaka mot denna inre fienden innan allt är förlorat.

 

Jag är säker på att du själv kan se bevis på detta? Jag är säker på att du kan se att den här uppskruvningen mot socialt kaos faktiskt är på frammarsch i USA just nu?

 

Kanske, om du är ärlig mot dig själv, erkänner du att du till och med har känt dragning i den här riktningen själv? Kanske du också har känt att en viss grupp – eller vissa grupper – med andra amerikaner är din fiende? Kanske har du känt en önskan att slå mot dem? Kanske har du till och med agerat på den där impulsen, även om bara i dina tankar eller på ett symboliskt eller bildlikt sätt?

 

Vi ber dig att inte kritisera dig själv om du gjort det. Bevekelsegrunderna för den här typen av tänkande är kraftfulla och genomträngande. Nästan vem som helst skulle under sådana omständigheter, ge efter något inför de här frestelserna.

 

Och det är därför jag nu gör dig uppmärksam på detta. Så att du kan förstå vad som sker.

 

Men det finns ytterligare en orsak och den är mycket viktigare.

 

Kära vänner, det är dags att aktivera Starseed Legionen.

 

Precis nu.

 

Det är nu det börjar!

 

Ni förstår, mina vänner, Illuminaterna har helt rätt i sin uppfattning att kaos är det som föregår stor förändring. Men kaos och förändring har båda, till sin natur, inneboende oförutsägbara saker. Och därför kommer vi att gripa segern från själva nederlagets käftar. Och jag talar till er idag för att bjuda in er att delta i denna seger.

 

Ni förstår, mina vänner, Red Shield spelar ett 3-dimensionellt spel. De manipulerar situationen med hjälp av 3: e densitetens verktyg. Men vi kommer att svara från den 4: e, 5: e och även 6:e densiteten. Vi kommer att använda vida mer kraftfulla verktyg än de använder. Och vi kommer att transformera den här situationen på magnifika sätt. Och inte bara situationen i Amerika … utan i hela världen.

 

De har spelat ut sina kort. Vi har sett på och väntat. Och nu spelar vi våra.

 

Vi behöver inte ha alltför bråttom. Det tjänar oss bäst att vara uppmärksamma, noggranna och genomtänkta. Att agera utifrån våra hjärtan. Att tjäna det högsta goda. Och att noggrant undvika att dras in i de strider som Red Shield väljer.

 

Och därför, om du accepterar min inbjudan, om du tillsammans med mig vill skapa det vackraste och mest underbara resultat, då ber jag dig att förbereda dig noggrant.

 

Vi kommer att arbeta tillsammans, steg-för-steg, och agera i perfekt Gudomlig Rätt Tid.

 

Vilket leder mig tillbaka till min agenda. Mina vänner. Ta er en stund för att göra en bedömning av den här informationen som jag har delat med mig till dig, och om allt du i ditt hjärta vet är sant.

 

Är det inte så att det här senaste valet har bevisat, bortom allt tvivel, att ni inte kan lita på det politiska etablissemanget?

 

Är det inte så, att ni bortom allt rimligt tvivel har sett att de under längre tid än ni varit vid liv, inte varit bättre än ett band banditer som gömmer sig bakom en världsvan och bildad yta?

 

Är det inte så att ni kan se att de konsekvent och troget har tjänat sina mästares intressen och aldrig tjänat era?

 

Kan du inte se att den politiska process som de erbjuder dig, den demokratiska valprocessen att välja en medlem i deras klubb, helt har underminerats?

 

Kan du inte se att du inte har någon verklig makt i det här systemet?

 

Kan du inte se att det faktum att de fortsätter att säga att det här systemet är det bästa och enda sättet för dig att utöva makt, helt enkelt distraherar dig? Att du inte söker efter din egen autentiska kraft så länge som du tror på den här svaga, falska makten?

 

Mina vänner! Ni är skapande väsen! Ni är Kraftens och Ljusets Mästare! Ni har bara blivit hypnotiserade in i en djup, djup sömn där er makt har tagits ifrån er. Ni har fokuserats och riktats på ett sådant sätt att ni skapar det DE vill att ni ska skapa. Och det är ALDRIG i ert bästa intresse att ni skapar så!

 

Er kraft ligger inom er. Och jag vill påminna er om detta faktum. Jag vill hjälpa er att komma ihåg er skaparnatur. Jag vill hjälpa er att komma ihåg HUR man skapar. Och mest av allt vill jag hjälpa er att sluta tro på deras lögner, när det gäller makt. Ni uppnår inte makt genom den politiska processen, inte heller genom någon annan process. Kraft och Ljus är er mest grundläggande natur! Allt ni behöver göra är att ansluta er till det gudomliga inom er. Att harmonisera dig med den eviga odödliga varelse som du verkligen är. Och att agera utifrån den här magnifika platsen.

 

Ni har blivit så djupt präglade till att misstro det jag säger till er. Du har, med all sannolikhet, tillbringat många liv i djup glömska. Och därför kommer det att kräva lite arbete för att fullständigt vakna till din sanna skaparkraft. Och jag kommer att vandra den resan tillsammans med dig. Jag kommer att visa dig hur du ska återskapa ditt eget liv på ett sådant sätt att du aldrig mer kommer att betvivla att du kan göra detta. Och därför kommer din uppvaknande-väg att börja. Och därför kommer vi att tillsammans börja skapa en mycket glad och lysande framtid.

 

Jag har faktiskt en del viktiga saker att dela med mig till er längs vägen. Till exempel behöver jag ganska omgående tala direkt till mina älskade Starseed. Jag behöver påminna dem om deras kontrakt … om varför de finns här. Och sedan kommer vi att gå vidare med en förståelse för varifrån er kreativa befogenhet kommer ifrån, hur ni utnyttjar den och de steg som ni kan vidta för att återskapa er själva och er verklighet.

 

Om du vill bli uppdaterad, när jag släpper nya förmedlingar genom Zingdad, då erbjuder jag er att registrera er för vårt nyhetsbrev på

http://www.zingdad.com/newsletter

 

De avslutande tankar som jag vill lämna er med är följande:

 

Er värld kommer att finna fred först när individerna på den befinner sig i frid.

 

Du är inte ansvarig för det som någon annan gör. Du är bara ansvarig för dina egna tankar, handlingar och ord. Men du MÅSTE ta ansvar för dig själv. Du MÅSTE försöka få dina tankar, handlingar och ord att överensstämma med det du vet är det Högsta Goda. När du gör det, ansluter du dig till det gudomliga inom dig. Du ansluter dig till din sanna kraftkälla.

 

När du försöker förändra världen och de andra som du ser omkring dig, gör du lite gott och mycket skada. Du utmattar dig själv till ingen större nytta. När du försöker förändra dig själv, upptäcker du att du har framgång, och du finner glädje, frid och kärlek till dig själv. Och, som genom ett mirakel och magi, allteftersom du förändrar dig själv, så följer din värld med i processen och förvandlas omkring dig till en gladare, mer fredlig och kärleksfull plats.

 

Och med detta lämnar jag er för den här gången. Men jag återkommer snart för att fortsätta vår väg tillsammans.

 

Jag är Adamu från den monadiska verkligheten inom Plejadernas civilisation och jag har talat till er, som alltid, genom Zingdad.

Publicerat i Maktmissbruk, Ny Andlighet, Pengar, politik, Trump, VärldsGemenskap | 2 kommentarer

Starka Presidenter sätter CIA, NATO och EU på plats – i skamvrån

Brage:     EXEMPEL 1:

Turkiets politiker avskärmas från sina väljare utomlands – i flera länder i EU.

RESULTAT: Turkiet drivs bort från EU. Putin gapar av förvåning. Turkiet tvingas

att vända sig österut och att bryta banden med NATO.  Ryssland bygger turkisk

kärnkraft. Ryssland är snart framme i Turkiet med den ryska naturgasen. Den

ryska turismen återvänder till Turkiet. Ryssland behandlar Turkiet med respekt.

Precis motsatsen gör nästan hela EU. EU blev dödstyst när CIA:s militärkupp

i Turkiet misslyckades. Inte en enda EU-kontakt på flera veckor. Erdogan blev

djupt omskakad. Han blev fullständigt isolerad från EU. Till och med Carl Bildt

förstod att detta var en politisk katastrof. Massmedia i väst vägrar fortfarande

att säga sanningen – CIA som låg bakom kuppen. Sanningen är förbjuden.

Oj vad EU jämrade sig när hela CIA:s femtekolonn i landet sattes bakom lås och

bom. Oj vad den förljugna västvärlden oroade sig över pressfriheten i Turkiet.

Det turkiska folket slöt naturligtvis upp bakom sin president som aldrig förr.

Hela det turkiska folket fick en chock. Den förljugna västvärlden visade upp

sitt förljugna tryne inför hela det turkiska folket.

VAD LEDER DETTA TILL?

Det leder till en ”strategisk” allians mellan Turkiet och Ryssland, det värsta tänkbara

scenario för EU. Vad får detta för konsekvenser? Det får konsekvenserna att Ryssland

även får bygga den ungerska kärnkraften.  Den ryska naturgasen kommer snart att

fördubblas i norr och mycket snart börjar den att strömma in från söder. Vad får detta

för konsekvenser? Det innebär att Ryssland och Europa är på väg att förenas inom hela

energiområdet.

Snipp, snapp, snorum – det blir inget krig. Länder som behöver varandra krigar inte.

Varför ser vi inte skeendet? Det är nu bara en tidsfråga innan Putin blir en fredshjälte

även i västra Europa. När alla länder i EU lagt ner hetsen mot Ryssland – återstår bara

ett land som fortsätter att spy ut sitt rysshat – Sverige. Ondskans giftbägare Aftonhatet

ger aldrig upp sitt rysshat förrän hela deras byggnad i Stockholm rivs. Sverige har blivit

förgiftat. Men vi är långt ifrån ensamma att bära på ett dolt nationellt hat.

EXEMPEL 2:

HISTORIENS VÄRSTA MASSMÖRDARE STÅR STATY I BRYSSEL.

På många ställen i Belgien finns hans stolta statyer. Hans mördarband dödade med gevär

och machetes över tio miljoner fattiga afrikaner i Kongo. Miljoner stympades genom att

hugga av händerna. Det var inte så länge sedan detta folkmord ägde rum – bara drygt ett

århundrade sedan. Där i ”EU:s huvudstad” står denna mänskliga djävul staty – kung 

Leopold den andra. 

Slakten av människor i Kongo kan vara betydligt större. Mass-stympningarna genom

att hugga av händer och armar på miljoner människor saknar motstycke i hela

mänsklighetens historia. Lika förbannat hyllas den belgiska kungen Leopold överallt

i Belgien. Mängder av pojkar som inte orkade samla in den mängd gummi som

kungen krävde stympades för livet.

ONDSKAN HAR INGEN POLITIK – ONDSKAN ÄR FAKTISKT BLIND.

Vad förklarar det svenska rysshatet?

Vad förklarar EU-hatet mot turkarna?

Eftersom vi inte har någon kontakt med sanningen ska jag själv svara på frågan.

Vi präglas som barn av de värderingar som omgivningen har. Sverige har styrts av

CIA under mycket lång tid. Vi har fått rysshatet med bröstmjölken. Det är precis på

samma sätt med turkarna. Vi har präglats under vår barndom. Denna prägling sitter

livet ut. CIA har ympat hatets gift in i våra gener. Vi bär med oss hatet tills vi dör.

Vårt dolda hat gör oss politiskt dumma. Vi förstår inte att andra folk tänker annorlunda.

Alla politiker i Sveriges Riksdag som välsignade svensk militärt deltagande i kriget

i Afghanistan är våra verkliga fiender – men vi är så hjärntvättade att vi inte förstår.

Alla politiker i Sveriges Riksdag som ställde upp med det svenska krigsflygplanet

Jas Gripen i Libyen är våra verkliga fiender – men vi förstår ingenting. Hjärntvätten

har förblindat våra hjärnor.

MORDORS RIKE I VÄST FALLER SNART – SANNINGENS ÅRHUNDRADE PÅBÖRJAS.

CIA har organiserat nästan alla krig på jorden i nästan ett helt århundrade. CIA har

organiserat nästan alla inbördeskrig och militärkupper på jorden i nästan ett helt

århundrade. Ondskan har nått vägs ände. Ondskans rike störtas nu i graven av

krafter som ingen av oss förstår. Trump är utsedd av krafter som inte är av denna

fysiska värld. Det är precis på samma sätt med Putin.

God Natt USA. God Natt EU. God Natt Sverige. Solen går ner i väst. Folken i öster

tar över. Uråldriga fantastiska kulturer tar över världen. Så ofattbart allt förefaller.

Men visst måste vi utbringa en skål för öst – oändligt tack för världsfreden.

En speciell skål måste vi även utbringa för Trump och Putin.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

 

Publicerat i Brage, Energi, Framtid, Maktmissbruk, NATO, politik, Trump, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar