Brage finslipar sin vision om att solen går upp i öst

PÅ VÄSTFRONTEN INTET NYTT – IM WESTEN NICHTS NEUES – ALL QUIET ON THE WESTERN FRONT. (Erich Maria Remarque debattbok från 1929)

VERKLIGHETEN enligt Brage, i februari 2017:

* Italien ännu ett steg närmare att lämna Euron och en oundviklig bankkollaps.

* Italien ännu ett steg närmare en allvarlig politisk splittring.

* Greklands alla ”stödprogram” har misslyckats totalt.

* Grekland ännu ett steg närmare statskonkurs.

* Frankrike ännu ett steg närmare att Le Pen blir president.

* Frankrike ännu ett steg närmare att lämna Euron.

* Rumänien paralyserat av kampen mot korruptionen.

* Bulgarien och Ungern vill återknyta banden med Ryssland.

* Slovenien och Grekland föredrar ryskt militärt skydd i stället för NATO-skydd.

* Turkiet är bara formellt kvar i NATO. CIA:s femtekolonn i landet har rensats bort.

* Syriens folk har snart befriats från ISIS terror med rysk hjälp.

* Libyen vänder armarna mot Ryssland och Kina.

* Den väststödda ”regimen” i Tripoli är på väg att falla.

* Kina och Ryssland välkomnar Iran in i gemenskapen i öst.

I öster har miljarder människor börjat marschera i takt. Hela Asien kraftsamlar i projektet ”One Belt – One Road” – OBOR  –  som är det kinesiska namnet på den nya sidenvägen. Hela Asien satsar på att ”det kinesiska undret” ska spridas till alla folk i öst. Investeringarna flödar fram som en flod. Ett mera storslaget infrastrukturprojekt har aldrig skådats i människans historia. Hela projektet förutsätter fred.

”Ingen har rätt att lägga sig i någon annan stats inre angelägenheter” är det diplomatiska grundreceptet. Denna fredliga diplomatiska regel förklarar det enormt framgångsrika projekt som nu enar Asien.

TRUMP kämpar febrilt för att rädda USA från det finansiella stupet.

USA är paralyserat. Folket har splittrats totalt. USA saknar militära doktriner. Ingen vet längre vem som är vän eller fiende. Är det Kina eller är det Ryssland eller är det Iran som hotar världen – eller är det Nordkorea? Moralen inom armen är låg. Trump har lyckats väcka hoppet i USA – men stora delar av den gamla makteliten motarbetar honom öppet. Läget i USA är mycket kritiskt.

* Globalisterna som ville att världens storbolag skulle få en överstatlig makt och därigenom styra världen är i upplösning.

* Sionisterna som skulle hetsa fram kriget mellan den muslimska världen och den kristna världen är i upplösning. Netanyahu är jätteledsen.

LIKA FULLT TROR VÅRA HJÄRNOR – IM WESTEN NICHTS NEUES!!!

Kanske är det ett svenskt fenomen. Få svenskar tror på att något dramatiskt kommer att hända. Hur folk kan blunda är för mig helt ofattbart. Är det hjärnan som försöker lugna oss?

SNÄLLA RARA LÄSARE – IMPERIET I VÄST ÄR PÅ VÄG ATT FALLA.

Om världens mest kända freds- och konfliktforskare Johan Galtung får rätt kommer USA:s fall att äga rum före år 2020. MASSOR av världsberömda historiker, ekonomer och geopolitiska tänkare delar samma uppfattning. Dollarn kommer att falla. The Fiscal Cliff är oundvikligt.

Varenda gång ett imperium går under splittras imperiet. Det blir med ett hundra procents säkerhet på samma sätt när USA faller. Det är så lustigt hur hjärnan fungerar. Folk som läser dessa ord stänger av hjärnan. Vi stöter bort information som skrämmer. Tro mig. Inom några få år ser inte USA ut som idag. Johan Galtung är säker.

Ord är verkningslösa. Folk fortsätter att låna pengar som vanligt. Räntorna är nästan noll. Det kostar ingenting att låna miljoner.  Bostadskraschen kommer som ett brev på posten när EU-projektet faller och dollarn kollapsar. Väldigt många svenskar riskerar att fastna i skuldfällan.

NÄSTAN INGEN SER HELHETEN.

Nästan alla journalister är hjärndöda. Det låter tokigt – men det är den nakna sanningen. De fortsätter att skriva som om ingenting speciellt händer på västfronten. De publicerar dimbankar från en svunnen värld. De verkar nästan utan undantag leva i en värld som inte finns längre. Hur kan människor vara blinda trots att man har ögon?

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Publicerat i Brage, Framtid, Maktmissbruk, Pengar, politik, Trump | Lämna en kommentar

Nu hettar det till rejält i det nya Amerikanska Inbördeskriget

President Trump tar upp striden mot de neokonservativa högerkrafterna i USA. Kriget mot CIA, det politiska Träsket i Washington DC, och miljardärerna som styr det lönsamma militär-industriella komplexet för egen vinnings skull börjar känns sig hotade av den arbetarklass de lurat jobben och pengarna av, med allt sitt genomfalska  internationella krigande runt om i världen, för egen vinnings skull.

Det fula internationella spelet går inte att beskriva med det fåordiga svenska språket. Jag rekommenderar därför läsarna att övergå till senaste månadens inlägg på Peace Philosophers Blog:  www.peace.se/blog/  Där finns ett antal välskrivna artiklar av Paul Craig Robertson om det sjuka skeendet i USA efter presidentvalet.

Källa:   Paul Craig Roberts – Official Homepage

www.paulcraigroberts.org/ Welcome to PaulCraigRoberts.org … The Stakes for Trump and All of Us — Paul Craig Roberts … The War Against Ordinary Americans — Paul Craig Roberts.

Publicerat i Brage, Framtid, Maktmissbruk, NATO, Ny Andlighet, Pengar, politik, Trump, VärldsGemenskap | 5 kommentarer

Djärva scenarier för en fredlig VärldsGemenskap

Skapa framtidens Världsfred med scenarier på engelska och svenska

Varje kultur och språk har sina unika begrepp och förutfattade meningar.
Öva dig som kreativ svengelsk nyskapare!

Tack gode Gud för Internet och WWW, World Wide Web

 

Bold Scenarios for a Peaceful New World Order

A World Peace Foundation Scenario for a Peaceful New World Order

The New World Order idea of a British Imperialistic BoE supremacy collapsed after Bretton Woods.
 
The Rothschild’s Soviet Empire collapsed in 1991 out of materialistic internal bureaucratic overweight.
 
The Cold War collapsed together with the 9/11 False Flag operation.
WW III did not ignite, as intended.
.
But the Myths of an hidden financial Elite pulling the strings lives on:
Neoconservatives, active zionists do still finance useful goyims around;
such as Presidents, Dictators and Terrorists, are supplied with arms and bribes
via internationally traded neutral containers for any perceived war scene.
 .
Please allow President Trump a thousand days to prove himself.
He was given a NESARA present from his predecessor Barack Obama,
during the transition months before January 20! ….
Publicerat i Brage, Framtid, Människa, NESARA, Ny Andlighet, Sagan om en bättre värld, Trump, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

DET ANDRA AMERIKANSKA INBÖRDESKRIGET?

BRAGE:s Djärva Analys och Syntes av GeoPolitiken

15 februari 2017

DET ”MILITÄRINDUSTRIELLA KOMPLEXET” ÄR HOTAT.

Trump vill avsluta USA:s krigande i hela världen. Det betyder enorma förluster för den amerikanska krigsindustrin. Krigen har öst in pengar till massor av industrier i många delstater i USA. Hela USA:s ekonomi har varit ”på krigsfot” under mycket lång tid. Massor av politiker är uppköpta av militärindustrin. Militären har haft mycket stor makt.

CIA ÄR HOTAT.

Trump krossade CIA:s viktigaste spindelnät. Hela nätet av nyckelagenter världen över – USA:s ambassadörer – har tvingats avgå. Nya ambassadörer tillsätts – personer som inte tar order från CIA. Detta var ett dråpslag mot CIA. CIA har organiserat alla krig i världen – i nära samarbete med den amerikanska krigsindustrin under årtionden.

DE ”NEOKONSERVATIVA” POLITIKERNA ÄR HOTADE.

Krig efter krig efter krig med amerikanska soldater – fram till Vietnamkriget. Den allmänna värnplikten upphörde i USA efter detta militära nederlag.  Därefter blev det en satsning på legoarméer med i första hand köpta ”muslimska” krigare. ”Proxy-krigens” epok inleddes.  Under hela perioden efter andra världskriget har CIA samtidigt organiserat militärkupper över hela jordens yta. Blodbad efter blodbad i många länder i världen blev följden. Men CIA:s sista försök i Turkiet gick fel. Detta blev en historisk vändpunkt.

Nu har även receptet med legoarméer slutat fungera. Ryssland hjälpte Syriens folk och då krossades ISIS. Sanningen om CIA:s alla legokrig har nu nått ut i världen. CIA och den israeliska säkerhetstjänsten står med byxorna neddragna. Hela EU har skämt ut sig gräsligt. Vi har villigt ställt upp på alla folkslakter runt om i världen. Det lilla förljugna landet i norr – Sverige – har ställt upp med vapen och soldater för ”mänskliga friheter och rättigheter” i många länder. Vi är en del av Mordors onda värld.

VI FICK OSS EN DJÄVLA LÄXA.

Det uppkom flyktingvågor i land efter land där vi kämpade. Krigen splittrade folken. Vi skapade kaos. Men eftersom vi är förgiftade av ondskans propaganda vill vi inte förstå att vi bär någon skuld till alla flyktingvågor som nu översvämmar EU. Även en död höna förstår att flyktingarna kommer som ett brev på posten när vi kommer med militär för att kämpa för våra värderingar i andra kulturer. Men i våra förljugna hjärnor mörkar vi denna uppenbara sanning.

JAG SÖRJER.

Vad ska man göra? Fattar inte folk vad som händer när vi pumpar in vapen i gamla klankulturer? Vi kastar ju syra i ansiktet på hela befolkningen. Det är CIA som hållit i trådarna för alla dessa sataniska inbördeskrig – CIA och den israeliska säkerhetstjänsten Mossad. Men folken har vaknat upp och börjar förstå. USA:s eviga krigande måste få ett slut. USA sätter världen i brand. Trump och många andra inflytelserika personer har naturligtvis insett detta.

PUTIN OCH XI JINPING – DEN RYSKA BJÖRNEN OCH DEN KINESISKA DRAKEN BILDAR ALLIANS.

Mordors krigarepok håller på att störta hela den ”fria” världen i avgrunden. En kraft i öster som har en fredlig agenda utmanar ondskans imperium. Folken i Mellanöstern sträcker ut armarna österut. Folken i Nordost- och Sydostasien sträcker också ut sina armar mot Kina och Ryssland. Folken i Afrika och i Sydamerika gör samma sak. Grundregeln för framtidens diplomati – att aldrig lägga sig i andra länders inre angelägenheter – håller på att segra i världen.

Asien genomgår en förändring som får alla att tystna. Det kinesiska undret är på väg att explodera i hela Asien. Den nya sidenvägen är den största infrastruktursatsningen i hela mänsklighetens historia. Vilken ofattbar urkraft som utlöses när miljarder människor i öst börjar gå i takt. Europa och Asien är ännu en gång på väg att förenas. Detta århundrade blir det ”Eur-asiatiska århundradet”. Denna process är redan i full gång. Alliansen USA-EU håller på att brytas sönder.

TRUMP:s försök att rädda USA kom för sent. Han är utsedd för att sticka svärdet mitt i odjurets hjärta. Mordors rike måste störtas i avgrunden – det är Guds beslut. Gud har absolut inga andra planer. Den som tror att Trump har en chans att lyckas har missuppfattat hela skeendet. Imperier kommer och går. Nu är det USA:s tur. Trump kommer att hålla i trådarna när USA reser sig ur ruinerna – precis som Putin höll i trådarna när Ryssland helades.

The Second Civil War.

Lustigt nog går hela den mutade pressen i USA och alla andra massmedia i spetsen för detta inbördeskrig. Det är precis som tidigare – hat uppviglas för att kunna starta krig. Denna gång handlar det inte om att hata andra folk – utan sitt eget folk. Precis som i Hitlertyskland riktar man propagandan mot pöbeln. Hatet piskas upp mot Trump. Många miljoner människor utan jobb och framtid börjar känna sig betydelsefulla.  Äntligen har de vunnit erkännande. De har en historisk uppgift framför sig – något stort och ädelt. ”Hata Trump” är budskapet.

Det andra amerikanska inbördeskriget går på sparlåga. Demonstrationerna avlöser varandra. Universitetscampus attackeras. Motorvägar blockeras. Försök att starta plundringar breder ut sig snabbt. Hatet har exploderat i USA. Allt påverkas. Skolornas utbildning dras in i konflikten. Det är helt ofattbart vad som sker. Soros pumpar in pengar i det andra amerikanska inbördeskriget. Läget i nationen har nått en kritisk gräns.

Den första storstad som utsätts för omfattande plundringar leder automatiskt till att USA:s arme sätts in för att stoppa upploppen. Detta i sin tur leder till ett nationellt kaos.  Men det andra inbördeskriget startar inte på det sättet. Det blir en bankkollaps i väst som leder till explosionen i USA. När bankerna börjar slå igen i södra Europa har vi bara någon månad på oss innan dollarn kollapsar. ”The Fiscal Cliff” är USA:s öde.

Solen bryter just nu fram genom molnen. Framtiden är ljus. Vi är på väg mot världsfred.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Publicerat i Brage, Maktmissbruk, NATO, Pengar, politik, Trump, VärldsGemenskap | 1 kommentar

SFI för svenskar med förut fattade meningar

 

MASSUTMANING – Ekonomisk politik mot utanförskap och antisocialt beteende

SIDAN 6 ur  Tino Sanandajis just utgivna bok lyder så här:

”Det var länge en vanlig ståndpunkt i svensk debatt att flyktingmottagning är lönsamt eller rentav ekonomiskt nödvändigt. Det fanns även de som tog detta argument till sin logiska ändpunkt och menade att Sverige därför borde ha fri rörlighet. En vision om fri invandring och en värld utan gränser skrevs in i Miljöpartiets, Centerpartiets och Nya Moderaternas respektive idéprogram. På senare år har standardbedömningen blivit mer pessimistisk och i stället skiftat mot linjen att invandringen utgör en så kallad utmaning.

De som tidigare var mest entusiastiska över den fria rörligheten har dock i många fall inte retirerat fullt ut, utan intagit den mellanliggande positionen att invandring visserligen är kostsam i början men blir lönsam på lång sikt. Argumentet är att flyktingmottagning är en initial investering, men att invandrare och deras barn över tid kommer att få en starkare position på arbetsmarknaden och betala tillbaka kostnaderna genom att generera överskott.

En annan tes är att invandring genererar positiva så kallade dynamiska effekter i form av dolda fördelar och svårmätta vinster. En teori är att invandrare tar de enklare jobben vilket leder till att övriga befolkningen får mer kvalificerade arbeten. Ett liknande argument är att en växande underklass med invandrarbakgrund har positiva effekter på lågutbildade svenskars inkomster och brottslighet genom att fylla deras tidigare position på samhällsbotten. Detta anses även gynna svenska höginkomsttagare som får råd till billigare service och liksom i USA kan anlita tjänstefolk. I så fall kan invandring generera positiva effekter för samhällsekonomin trots att invandrarna själva inte klarar sig väl. Det är även tänkbart att invandring leder till ett mer öppet och dynamiskt samhälle och ökar innovationstakten, men att dessa positiva effekter inte är mätbara och därför inte fångas i standardstudier. Ibland förs välmående områden som New York, Singapore, Zürich och Silicon Valley fram som bevis på att hög en andel med invandrar- bakgrund leder till högre innovation och produktivitet.

Invandring är en svårreversibel policyförändring som kan ta generationer att åtgärda om den visar sig ha negativa effekter. Även om prognoser om framtida effekter till sin natur är osäkra är det därför viktigt att i möjligaste mån utvärdera invandringens långsiktiga effekter, speciellt för dem som förordar fortsatt snabb invandring. Viktiga beslut bör i enlighet med försiktighetsprincipen tas med ett så grundligt underlag som möjligt.

Mångkulturella svenska kommuner

Ett intressant fall som kan ge ledtrådar om invandringens effekter är utvecklingen i de kommuner som redan genomgått en demografisk förändring i riktning mot större etnisk mångfald. Storskalig inflyttning av invandrare började tidigare i vissa delar av Sverige. Situationen i kommuner som ligger före vad gäller etnisk och kulturell mångfald kan därför ge oss ledtrådar om den troliga långsiktiga utvecklingen i övriga landet.

Överlag har drygt 22 procent av Sveriges befolkning utländsk bakgrund, varav 5 procentenheter är andra generationens invandrare och 17 procentenheter är utrikes födda. Av de utrikes födda kommer i sin tur cirka 11 procentenheter från utanför västvärlden. Sveriges mest multikulturella kommuner Malmö, Södertälje och Botkyrka passerade dessa nivåer redan någon generation tillbaka. Det handlar om tre

SIDAN 7 ur Tinos tankeväckande bok börjar så här:

kommuner som var relativt genomsnittliga i socioekonomiska utfall innan storskalig invandring började. Inflödet av invandrare till föregångskommunerna verkar således inte ha orsakats av omvänd kausalitet, det vill säga att kommunerna drog till sig invandrare då de redan före invandringen skulle ha varit nedgångna.

Om vi går tillbaka till 1980-talet innan Malmö, Södertälje och Botkyrka hade omformats av storskalig invandring och blivit invandrartäta var de relativt välmående, och klarade sig rentav bättre än genomsnittet för riket. Detta gör de tidigt mångkulturella kommunerna till intressanta studieobjekt för att bedöma effekterna av storskalig invandring. Detta gäller inte minst de hypotetiska vinster av invandring som har utlovats på lång sikt. Som noterades ovan är teorin att invandring leder till dynamiska effekter i form av högre innovation och produktivitetstillväxt, som är svårt att mäta på individnivå och inte fångas i standardstudier men som lyfter hela ekonomin. I så fall borde dessa fördelar redan hunnit materialiseras i kommuner där det redan uppstått en hög koncentration av invånare med invandrarbakgrund.”

P.S. När ska svensken vakna upp till ansvaret för sitt eget land?

Räcker det med att SverigeDemokraterna blir största parti efter valet i halvtid av DecemberÖverenskommelsen: att byta från vänster till höger i September 2018?

Eller måste det till en GrundlagsÄndring som möjliggör för en kraftfull President att med hårda nypor som kan landsförvisa de rötägg i den politiska gräddfilen som inte tar sitt ansvar för de väljare som har visat förtroende för dem av egen fördel, gammal slentrian och vana, val efter val?

Kan Landet Lagom i sin val av en gyllene medelväg sen 1930-talets önskan om ett folkhem för alla i mitten, mjukt DirektDemokratiskt via Internet mellan valen göra om landet till en fungerande Kunglig Republik?

Vad skulle en framtida Regerande Drottning Victoria säga om att ha en erfaren DirektDemokratiskt vald VicePresident vid sin sida, när Kung Carl Gustaf väl valt att pensionera sig vid åldern 70+?

Sverige har en unik situation att pröva något nytt nu när EU, Euron och US Neocons för in VästVärlden i årtusendets största depression: ”Fiscal Ciff” och en andlig håglöshet av aldrig tidigare skådad nivå!

Pax Mare Balticum kan bli världsfredens begynnelse kring Stats-Städerna Bornholm, Gotland, Åland och Island som vitala regionala kulturella kraftcentra och enande politiskt fria www-domäner för Norra Europa…

Den som lever får se!

Tino Sanandaji, född 17 maj 1980 i Sanandaj i Iran, är en iransk-svensk nationalekonom, debattör och författare.Wikipedia

Publicerat i Energi, Framtid, NESARA, Ny Andlighet, Pengar, politik, VärldsGemenskap | 2 kommentarer

Ingen Amerikan vill kriga för Supermakten USA längre …

”Ingenting av det som står i tidningarna om kriget, stämmer med verkligheten. Människor vill inte ha krig. Men de är lönsamma för oss bakom det militär-industriella komplexet. Vi äger tidningarna och bestämmer vad som vi vill ska stå i dem.” (Fritt efter de råd som David Rockefeller Sr. gav till sin blivande svärson Steven innan godkännandet inför vigseln i Köpenhamn så att hans adopterade brorsdotter skulle få bli mamma till finansfamiljens barnbarn, under de år då de jagade efter friska gener av för mycket inavel, för att girigt behålla arvspengarna inom familjen …)

Tro inte att NATO syftar till att försvara freden i Europa med sin militära sköld av vapen, ammunition och dyra drönare.
Alla de lögner som står i Svenska Tidningar, TV och MSM är köpt propaganda för att låtsas att USA är den världspolis vi behöver för att NATO ska upprätthålla ordningen i världen åt sina medlemsländer. Verkligheten är att de vill att vi ska slussa över minst två procent av landets BNP till inköp av Amerikanska vapen och ammunition via anonyma containrar till de krigsskådeplatser där de vill förstärka sitt världsherravälde på vår, de beskyddades bekostnad! Efter Vietnam-kriget får man inte längre Amerikaner att gå ut i krig för landet. Legosoldater, barnsoldater och terrorister skolas upp till lokala proxy-arméer som tex ISIS. De välorganiserade flyktingströmmarna är en planerad del av att bryta ner länderna som hamnar i vägen för den enda kvarvarande Supermaktens Superrika Oligarki och dess girighet…

Akta er för NATO, Henry Kissinger, Georges Soros och Carl Bildt! De är alla smarta profitörer i krigets skugga. Både Kissinger och Bildt gillade att flyga till olika krigshärdar med sina regeringsflygplan för att göra smarta privata affärer i skymundan utan att bli förföljda. Efter att ha kontrollerat att NATO:s bombningar i forna Jugoslaven gav rätt utdelning, lär guldgossen Bildt ha fått överta en av Marshal of Yugoslavia Titos vackra Villor vid Adriatiska havet som en dold del av erkännandet ….

I den nedanstående boken på engelska av Paul Craig Roberts beskrivs med utomordentlig journalistisk förmåga hur fult NATO, EU och CIA beter sig i de kuppartade försöken att inlemma Ukraina i den västerländska hegemonin.

The Neoconservative Threat To World Order: Washington’s Perilous War For Hegemony

Review of Paul Craig Roberts’ Book

The Neoconservative Threat to World Order

You will rarely read a book written in a more courageous, intelligent, and blunt manner about profoundly pressing world problems than this one.  Paul Craig Roberts is a phenomenon; no issue, no matter how controversial, escapes his astute analysis.  He writes with a tornadic power and logic that convinces as it challenges. Driven by a passionate concern for the horrible direction of the world – especially the United States government’s responsibility for so much of its wretchedness – he is relentless in roiling the waters of ignorance and complacency in which so many Americans float.

A former Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy in the Reagan administration and a columnist for the Wall Street Journal, Paul Craig Roberts (image right) has escaped all easy labels to become a public intellectual of the highest order.  He is a prolific critic of U.S. foreign and domestic policies, with a special emphasis on the nefarious influence of the neoconservatives from the Reagan through the Obama administrations.  A savage critic of the mainstream corporate media – he calls them “presstitutes” – he dissects their propaganda and disinformation like a truth surgeon and penetrates to the heart of issues in a flash.

To Order Dr. Roberts’ Book from Clarity Press, Click Here 

The Neoconservative Threat To World Order is a compendium of his essays written between February 2014 and July 2015.  Most of them deal with Washington’s destabilization of Ukraine and its ongoing threats against Russia.  Roberts sees this new Cold War as rooted in the neoconservative doctrine of world hegemony.  He correctly argues that this is based on the Wolfowitz Doctrine, written in 1992 by neoconservative Undersecretary of Defense Paul Wolfowitz (a signatory of the 1997 Project for the New American Century), which became the blueprint for NATO’s expansion to Russia’s borders and the growing threat of nuclear war that we are faced with today.

… vill du läsa mer om detta neokonservativa falskspel, gå in på Peace Philosophers Blog:  www.peace.se/blog/ av dagens datum 12 feb 2017.

Publicerat i Framtid, Maktmissbruk, Media, NATO, Pengar, politik, Trump | Lämna en kommentar

Kalla Krigets dolda Banksters: Rothschilds och Rockefellers

 

Redan vid Medeltidens slut ägde Katolska Kyrkan trettio procent av marken i hela Europa!    Ett starkt, välinformerat uttalande.

Under tusen år efter RomarRikets fall hade ett andligt system för tionde-till-Kyrkan för syndernas förlåtelse, kunnat fungera utan en militärmakt för indrivning av ‘skatter till det allmänna’. Den Katolska Munken Martin Luther visste att tillräckligt med sparade medel fanns i Påvemaktens gömmor för skrytbygget vid Sankt Petersplatsen i Rom.

Maktkampen mellan Påve, Korsttågens Riddare och Katedralernas Frimurare ledde Kung Peng hela vägen fram till Amerikanska Frigörelsen och Franska Revolutionen där Europeiska kungamakter ersattes med Presidenter valda av dolda Bankirer för att driva lönsamma heliga krig i Guds namn.

För att dölja kapitalflykten över generationerna blev den ryska adelns Frimurar-döttrar senare beordrade att gifta sig med Sovjet-väldets segrare efter statskuppen 1917. Detta möjliggjorde till slut för att den enda kvarvarande Supermakten: CIA att styra USA, Världen och därmed även Ryssland via den utvalda CIA-marionetten Jeltsin och hans smarta Oligarker att ta över ryska industrin för en billig penning.

Redan år 1825 hade finansfamiljen Rothschild via Napoleons Marskalk Jean Baptist Bernadotte som nybliven Kung Karl den XIV Johan lyckats bli huvudman för Sveriges Riksbank. Detta gjorde det möjligt att endast något hundratal år senare förädla kuppen genom att införa temat ekonomi som ett ‘kungligt’ pris till Alfred Nobels Minne, samtidigt som svenska kungen med en grundlagsförändring tvingades retirera till en representativ monark under Guds Socialdemokratin Absoluta Ateistiska Nåde. (Kung Carl XVI Gustaf är försedd med munkavle. Han informeras om politik av Statsministern en gång om året, men får enligt grundlagen inte yttra sig i politiska frågor!)

Under 1980-talet försökte President Reagan utnämna Ryssland till ett Ondskans Imperium (Evil Empire) och retade landet till att armera de första atombomberna mot USA som en förevändning för USA att låta sin sk försvarsmakt att ingripa (retaliate with a pre-emptive attack). Vi slapp ett kärnvapenkrig den gången, genom att en mogen rysk general vägrade att följa ordern från Högsta Politiska Sovjetnivån, efter en aggressiv NATO-övning vid gränsen som uppfattades som Barbarossa II, dvs internationella finansmaktens lyckade plan att få Tyskland att bli krigs-scen för det lönsamma andra världskriget och Bretton Woods skapande av Petrodollar, säkrad med guld. President Nixon fick uppgiften att påbörja finansoligarkernas tömning av Guldreserven i Fort Nox. Nu är den stora guldkuppen genomförd. Den Svarta Kabalens Wall Street Banksters och tusentalet Miljardärer har plundrat Fort Nix och satt sina länder i hopplös skuld till den dolda Kejsaren av Kina och nya landets flitiga industriarbetare som förser världens alla varuhus med billiga plastvaror.

För att pigga upp vapenskramlet inför ett WWIII från det militär-industriella komplexet, genomfördes den falskflaggade: ‘9/11’ mot tvillingtornen i New York som gav TV-publiken illusionen att två torn rasade på förmiddagen genom att låtsas att den kontrollerade demoleringan även av en tredje byggnad kunde ske under eftermiddagen för att undanröja alla bevis från planeringscentralen i WTC-7.

Som MSM-kritisk bloggare och flygingenjör bedömer jag att att det gick åt ett ton bensin för att skapa det första orangea molnet vid tvillingtornen.
Hollywood använder bensin för att illustrera terror i sina krigs- och agentfilmer. Det är ett accepterat bildspråk numera. Men civila flygplan använder svårantänd flygfotogen som bränsle. Det brinner med knappt synlig låga och mycket svart rök. Även om bränslet antänds med en explosion, som vid de kapade flygplanen i Libyen för några decennier sedan, för att göra flygpassagerare rädda, så att de skulle acceptera röntgenkontroller inför alla internationella resor …

Tio år efter 2001 förstärktes New York falsariet med TV-bilder av lättmetallvingar som skär som stålknivar genom södra tvillingtornets stålsidor – innifrån …
en total teknisk omöjlighet annat än för Hollywoods anlitade trickfilmare!

President Trump har nu lovat att återuppta det grymt sjuka fallet till omprövning.

Ove Svidén, scenarioskrivande hovnarr, väntar nu stillsamt på upplösningen vid min Filosofens blogg.

Hela Sagan om Kung Peng kan du hitta på adressen: www.peace.se/?p=29
Den inkluderar ett scenario om hur Mark Wallenberg räddade sin heder med ett jaktgevär i Nackaskogen efter att ha insett hur mycket blod han hade fått på sina händer av sin far Marcus Sr. i arv efter Krügerkrashen.

Sagan om Kung Peng och det lönsamma krigens årtusende | World …

Sagan om Kung Peng och det Kalla Kriget ger en bild av de senaste femtio årens ondska. En kraftsamling inför en slutstrid som utmynnar i den finansiella …

Publicerat i Energi, Framtid, Maktmissbruk, Media, Ny Andlighet, politik, Trump | Lämna en kommentar

Att vakna med en varm, god livgivande dröm

Från: Brage norin <bragenorin@hotmail.com>
Ämne: Vilken morgon – hen svarade i telefon.
Datum: 9 februari 2017 10:53:42 CET
JAG RINGER DÅ OCH DÅ MEN HEN SVARAR NÄSTAN ALDRIG.
Men nu i morse lyfte Gud på luren och frågade ”vad vill du”?
”Jag vill snacka lite” svarade jag. 
”Okay – då får ställa ett antal frågor så ska jag svara” – sa hen och tillade att han inte hade tid att ”dösnacka”. Hen var ”upptagen”.
FRÅGA 1:
Till och med mina nära och kärna och mina mest begåvade vänner som jag jobbade ihop med på Universiteten begriper inte politik.
Vad beror detta på?
SVAR: Alla ser på nyhetssändningarna på TV. De kan inte undvika att hjärntvättas. Ingen ser klart om de låter sig duschas av lögner regelbundet.
FRÅGA 2:
Det måste väl betyda att sanningen inte har en chans så länge som ondskan kontrollerar massmedia?
SVAR: Helt korrekt. Några få påverkas av sanningar som strömmar ut genom springor på nätet – men inte massorna.
FRÅGA 3:
Hur kan du då förklara varför så många miljoner människor i hela den förljugna världen helt plötsligt vaknar upp politiskt?
SVAR: Det är verkligheten som väckt dem.
FRÅGA 4: 
Är det meningslöst att försöka sprida sanningar på nätet?
SVAR: Nej precis tvärtom. Ingen vet vad de ska resa sig mot om ni inte vet vilka fienderna är. Fortsätt att förklara vad globalismen är och hur globalismen försöker upprätta den stenrika elitens världsdiktatur.
Det är precis i detta uppvaknande skede som sanningens skriverier kan påverka historien.
Fortsätt skriv – du hör mig.
FRÅGA 5:
Är Trump en god eller ond människa? 
SVAR: Jag har utsett honom för att uträtta stordåd. Han har fått uppgiften att sticka svärdet i ondskans hjärta. Trump var mitt enda val. Jag utsåg honom för många år sedan. Jag har allt under kontroll – du kan slappna av.
FRÅGA 6:
Det är så förbannat många människor som har tvingats fråga sig ”Gud varför har du övergivit mig”. Varför har du lämnat oss i sticket?
SVAR:  Det var en ovanligt korkad fråga. Har du fortfarande inte förstått att det enda som betyder någonting är ditt andliga medvetande – din själ.
Din kropp betyder nästan ingenting jämfört med ditt eviga jag. Jag har aldrig övergivit er – aldrig någonsin.
FRÅGA 7: 
Varför ingriper du nu helt plötsligt så att många miljoner människor vaknar?
SVAR: Jag har redan berättat att verkligheten håller på att väcka massorna – men det är bara halva sanningen. Ondskan hotar allt vackert som jag skapat på jorden. Er sjukliga girighet skadar skapelsen. Därför har massor av andlig påverkan riktats mot jorden just i detta skede. Jag tänker stoppa girighetens svineri på alla plan.
FRÅGA 8:
Är det Harmageddon vi bevittnar?
SVAR: Jag bryr mig inte om ordval. Ni får kalla det vad ni vill. Men ondskan och girigheten har nått vägs ände – hela skapelsen hotas. Jag måste ingripa.
FRÅGA 9:
Är Trump och Putin ”kanonbra”?
SVAR: Mahatma Gandhi, Nelson Mandela, Martin Luther King och tusentals andra människor som tidigare levt eller nu lever på jorden är ”kanonbra”.
Trump och Putin är utvalda till sina respektive uppgifter. Det är någonting helt annat. De har mitt beskydd. De är viktiga. Jag älskar dem båda.
FRÅGA 10:
När mordors rike kollapsar – blir det världsfred då?
SVAR: Alldeles strax blir det världsfred, men det blir inget himmelrike på jorden. I en värld i fred kan ni påbörja arbetet att skapa en bättre jord.
I en värld i krigstillstånd kan ni ingenting göra.
FRÅGA 11:
Vad gör du med alla själar som organiserat alla Mordors krig på jorden
under det senaste århundradet?
SVAR: Alla själar som valt ondskans väg i livet har i alla tider fått en ny chans. Ni har alla varit både förtryckare och offer – många gånger. Det är så livets skolgång fungerar. Ni utvecklas steg för steg till hela varma människor. Denna process tar tid.
Läget på jorden har nu nått ett kritiskt läge. Jag blir tvungen att använda papperskorgen – precis som ni gör med era datorer. De själar som helt gått förlorade kommer att försvinna som bloss i kosmos. Jag tömmer helt enkelt papperskorgen. 
FRÅGA 12:
Det betyder väl att dessa själar aldrig mera återföds?
SVAR: I ett fredsrike passar de inte. De dör på riktigt – både kroppsligt och själsligt. Alla de som fastnat i hatet begår ett kollektivt självmord.
Livets skola går vidare. Ni trivs bäst i den andliga värld som existerar vid sidan av er fysiska värld. Alla era minnesbankar – det är ni. Det är mera verkligt när ni vistas i den andliga världen jämfört med livet i
kropp. Jordelivet är förbryllande. Den drömvärld som väntar är helt fantastisk. Lita på mig. Nu har jag inte tid att snacka mera – hej då.
Plötsligt  satt jag med min mobiltelefon i handen. Samtalet avbröts. Det blev en överraskande fin inledning av dagen. Jag gillar att snacka med Gud. Nu ska jag sätta på kaffepannan.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
Publicerat i Brage, Framtid, Hälsa, Människa, Media, MOR, Ny Andlighet, Trump, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

MSM mediakollaps, inbördeskrig, sen ett ärligt pengasystem innan den gyllene tidsålderns VärldsGemenskap

Brage Norin, Ljuset från Norra Polcirkeln
vågar här pröva sin djärva vision:

Filosofens blogg nedan är en språngbräda för analysen av systemfelet,
syntesen av några möjliga, sannolika och önskvärda åtgärder
för att närma sig den utlovade Gyllene Tidsåldern
där Guds Skaparen Vilja genomsyrar hela Medmänskligheten på Moder Jord

Ascension, Christ Consciousness and WWW Compassion,
for a Peaceful New World Order …

 

USA – DET ULTIMATA GÖKBOET.

HELA KRIGSINDUSTRIN ÄR ETT KORRUPTIONENS RÅTTHÅL. 

Den nyss framtagna prototypen för  morgondagens ”krigsfartyg” havererade efter 50 sjömil. Ingen reservmotor fanns till hands. Inga reservdelar fanns färdiga. Skandalen går icke att beskriva med ord. Militärindustrin är TOTALT i kaos. USA:s hangarfartyg är ett skämt. De tillhör stenåldern. På fem minuter är alla utslagna vid ett krig. Inga elektroniska system fungerar. Den nya missil som skulle ersätta en föråldrad variant, gick inte dit den skulle. Sista testet höll på att sluta i en katastrof. Den hamnade i havet utanför USA:s kust – tack och lov. F35 blir aldrig klar – kostnaderna skenar men ingenting händer. USA har förlorat möjligheterna att transportera förnödenheter till och från ISS. Hela NASA är ett enda ofantligt kaos. Katastrofen är helt ofattbar. Massor av forskare som inte funnit sig i att forska för krigsindustrin har avrättats. Det råder en djävulskt stämning på NASA.

CIA:s gökbo är ett obeskrivligt dårhus.

Albert Einstein fick rätt. ”Den som älskar att marschera behöver ingen hjärna – det räcker med håret under armarna”. Det finns ingen annan förklaring än att den amerikanska militära ledningen är proppfull med idioter. Det går att dölja att man är tom i skallen om man har en väldig massa medaljer på bröstet – men det funkar inte i längden.

Hela folket är hopplöst splittrade. Halva nationen hatar den som försöker rädda USA från ett oundvikligt sammanbrott. Den politiska splittringen har exploderat. Den nyvalda presidenten tvingas skydda sig med en privat säkerhetsstyrka. Pentagon vill flytta till Trump Tower. 

* USA är i konkurs. 

* USA är i upplösning.

* USA håller på att spricka.

* Dollarns världsherravälde faller.

* USA närmar sig snabbt ”The Fiscal Cliff”.

ALLT MEDAN HÖNORNA KACKLAR PÅ.

Hur i blanka helvetet fungerar hjärnan? Ser ingen verkligheten?

Är USA väl förberett för ett tredje världskrig? Nej, nej och åter NEJ!!!

USA inväntar sitt öde. Imperiet faller och vi får fred på jorden.

Men fy fan vad CIA:s femtekolonn har skadat vårt land.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.


Från: Brage norin <bragenorin@hotmail.com>
Skickat: den 7 februari 2017 15:09
Ämne: GODNATT ALLA CIA;s FEMTEKOLONNER

DET GÅR ÅT HELVETET FÖR ALLA LANDSFÖRRÄDARE.

* De som ställde upp för Frankrike i Algeriet – femtekolonnen – rensades bort efter befrielsen.

* De som ställde upp för Hitlertyskland – femtekolonnen – rensades bort i många länder efter befrielsen.

* I Italien hängdes landsförrädarna upp och ner på offentlig plats för folkets beskådning.

* De som ställde upp för CIA i Iran – femtekolonnen – rensades bort efter befrielsen.

* De som ställde upp för CIA i Turkiet – femtekolonnen – rensades bort från alla samhällsområden.

* De som ställde upp för CIA i Syrien – femtekolonnen –  rensas också bort efter befrielsen.

* Precis samma kommer att inträffa även i Irak och Afghanistan och i Ukraina.

Det finns så många kallblodiga mördare som ställer upp mot sitt eget folk på fiendens sida. Den himmelska rättsskipningen – det du gör mot andra  gör du mot dig själv –  tillämpas ofta efter krig. Har du dödat – dödas du själv. ISIS brott är så fruktansvärda att det syriska och irakiska folken vill tillämpa den himmelska rättvisan. Allt är tragiskt. Imperier som startar krig ställer till mycket lidande. Men snart faller jordens sista krigarimperium och vi får fred. Alla krig de senaste århundradet ”bär CIA:s prägel” – precis som världens mest kända fredsforskare Johan Galtung sammanfattat sin livslånga forskning.

Aftonbladet sörjer INTE över alla folkslakter som CIA organiserat – men tidningen sörjer svårt över vad som händer med femtekolonnen som ställde upp på CIA:s alla organiserade folkmord. Under hela massakern på Syriens folk har de prisat de massmördare som Trump nu har övergivit. De sörjer även bittert över att Trump inte vill ta emot femtekolonnen till USA.

Men kan ondska sörja? Nej – de kan bara spy ut hat. Aftonbladet fortsätter att spy ut sitt hat. Hela Aftonbladets byggnad i Stockholm måste rivas. Ondskan har bitit sig fast i väggarna. Ingen ozon-behandling klarar av att vädra ut ondskan från byggnaden. Ett sorgens monument måste resas på den plats där ”Aftonhatet” nu står.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja


Från: Brage norin <bragenorin@hotmail.com>
Skickat: den 7 februari 2017 04:57
Ämne: Nu hettar det till.

INBÖRDESKRIGET I USA ÄR NÄRA FÖRESTÅENDE.

De politiska spänningarna i USA håller på att explodera. Den gamla makteliten har blivit hysterisk. Globalisternas dröm om ett världsherravälde där all makt tas över av den stenrika eliten har utmanats. Globalisterna vill slå ut alla länders demokratiska system och upplösa nationsgränserna. Men globalisternas planer har avslöjats. Folk i hela världen reser sig mot den planerade maktkuppen. Slutstriden har redan inletts i USA. Landet kokar. Den sociala oron sprider sig som en löpeld. Alla blinda människor gapar av förvåning. Det andra amerikanska inbördeskriget är på väg. Kriget går på sparlåga en tid. Explosionen kommer senare.

DE ITALIENSKA BANKERNAS FALL INLEDER DEN ANDRA STORA VÄRLDSDEPRESSIONEN.

Ingenting i universum kan stopp det oundvikliga – Italiens banker kraschar. Därefter går det fort. Tysklands storbanker har ingen chans att överleva den Italienska bankkraschen. Tyskland, Japan och därefter USA – så faller de stora dominobrickorna. Först när förstår att dollarn är hotad rusar folket till bankerna för att ta ut sina besparingar, men då är det för sent. Då exploderar USA.

Alla amerikanska militära styrkor kallas hem till USA men våldet går inte att stoppa. Massavrättningar av huliganer hjälper inte. Varuhusen kommer att tömmas på timmar från norr till söder i hela landet. Ett fasansfullt inbördeskrig är oundvikligt.

HELA DEN FÖRLJUGNA VÄRLDEN – DEN ”FRIA” VÄRLDEN – STÖRTAS IN I KAOS.

Under den första världsdepressionen blomstrade Ryssland. Revolutionens glöd och framtidstron fanns fortfarande kvar. Det blir på samma sätt denna gång, men nu är det hela öst som blomstrar. Solen går ner i väst och solen går upp i öst. En ny värld föds. Trump är utsedd för att rädda det som räddas kan. Han kommer att leda landets återuppbyggnad – på samma sätt som Putin ledde Rysslands återuppbyggnad. Imperier varar inte för evigt eftersom de bygger på förtryck. Imperier kommer och går.

MORGONDAGENS VÄRLD ÄR EN VÄRLD I FRED.

Putin och Trump kommer att gå till historien. De räddade världen från ett världskrig som hotade mänsklighetens överlevnad. Morgondagens värld blir inget himmelrike – men vi får fred. I en värld i fredstillstånd kan vi lösa miljö- och klimatfrågor. I en värld i krigstillstånd kan vi ingenting göra. Den tusenåriga drömmen om ett fredsrike är äntligen på väg att gå i uppfyllelse.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Publicerat i Framtid, Maktmissbruk, Människa, Media, Ny Andlighet, politik, Sagan om en bättre värld, Trump, VärldsGemenskap | 2 kommentarer

Brage: Ett världskrig mot ondskan har utbrutit

 

SKÄRSELDEN

”Livets bandinspelning” – som vi alla får vara med om sedan vi lämnat kroppen – blir en fasansfull upplevelse för många människor. Det väntar ett helvete bakom dörren för alla människor som vigt sitt liv för ondskan, men detta helvete är övergående. Det är vi själva som tvingas skåda hur vi farit fram i livet. Denna livets filmvisning blir en mardröm utan like för massor av människor. Det väntar en djävligt tung passage för alla ondskans barn. Ingen skräckfilm kan vara värre än att tvingas se hur många lik vi trampat på under vår livsvandring. Vi spelar nämligen huvudrollen själva!

Att efter en sådan behandling få vakna upp i den andliga värld som väntar oss – är en enorm befrielse. Helvetespassagen är över. En vacker dag får vi en ny chans i livets skola. Vi återföds i en ny kropp och lever ännu en livscykel. Vi har varit med många gånger förr. Normalt drar vi ner rullgardinen mellan varje livscykel – vi minns ingenting från tidigare liv. Vår grundläggande karaktär däremot är en spegel av våra tidigare livscykler. Var vänlig och fatta att jag VET att jag skriver sanningen om livet!

Mitt framför näsan i tomrummet kan vi med rätt mottagare motta hundratals TV-kanaler, tusentals radiostationer och miljoner telefonsamtal. Allt detta elektroniska brus finns överallt. Vi ser det inte. Utsikten är vacker – men vi är helt omedvetna om att det mesta är osynligt. Tomrummet är fyllt med elektromagnetiska signaler – många miljarder signaler passerar framför näsan varje sekund. Bara under den tid jag nu suttit vid datorn har min kropp penetrerats av miljoner partiklar – neutrinos. Den som kan mycket förstår att vi saknar kunskap. Vi är som ett kvalster som lever i en kudde – vi har en begränsad utsikt.

VI PENDLAR MELLAN LIV PÅ JORDEN OCH LIV I DEN ANDLIGA VÄRLDEN.

Vi har blivit som kosmiska sändningsstationer. Alla våra livs bandinspelningar – det är vi. Vi har normalt hälsat på i den andliga världen även när vi är i en kropp. Ofta inträffar det när vi sover. Efter en sådan dröm vill vi ogärna vakna upp igen i den fysiska världen. Men OK – tanken på kaffe kan väcka den sömnigaste. Alla äkta astrala drömmar stannar kvar i hjärnan.

Den ofattbara kraft som vi kallar Gud kan inte förstås med våra hjärnor. Ingen människa kan i djupet av sina sinnen fatta att vi lever i en kropp för att utvecklas mentalt. Det går över allt mänskligt förstånd att Gud skapar besjälade djur Homo Sapiens som genom att gång på gång på gång återfödas, ska kunna utvecklas till ”hela varma människor”. Det är så stort och ofattbart att ingen kan förstå det med hjärnans hjälp.

Det finns två sätt att fatta. Om man föds och växer upp i en kultur där man präglas som barn att tänka i sådana banor, då blir denna syn på livet naturlig. Men det finns ett annat sätt att vakna upp. Om man drabbas av en serie av händelser – händelser av äkta mystik – då kan man tvingas  vakna upp och fatta det – djävlar det finns en andlig värld parallellt med vår fysiska värld. Då hisnar man inombords. Precis exakt detta har drabbat mig personligen. Det är inte några kvantmekaniska grubblerier som fått mig att vakna – det är händelser som har slagit ner som en blixt. För en ”rykande ateist” behövs det många blixtnedslag för att vakna. Jag har tvingats att ändra hela min livsåskådning. Detta var inte gjort i en handvändning.

Nästan alla mina politiska ”analyser” har dykt upp i mina drömmar. Problemet är att den förbannade hjärnan kopplas in och att man måste använda ord för att formulera sig. Det går inte att undvika att personliga värderingar och känslor påverkar ordvalet. Spekulationer om när man tror att saker och ting ska inträffa blir synnerligen besvärliga. Naturligtvis plöjer jag massor av politiska artiklar och försöker mata in kunskaper i hjärnan. Lustigt nog har The Diplomat och Jerusalem Post blivit mer och mer intressanta att läsa. The Diplomat sniffar sig fram som en blodhund, medan Jerusalem Post helt öppet skriver om känsliga säkerhetspolitiska frågor. Detta är märkligt.

JAG ÄR ABSOLUT SÄKER PÅ ATT:

* EU i sin nuvarande form inte överlever länge – kanske inte ens innevarande år 2017.

* Bankkraschen startar i södra Europa och sprider sig snabbt i världen som en lavin.

* Dollarn kraschar bara någon månad senare. The Fiscal Cliff blir USA:s öde.

* ”The Second Civil War” krossar ondskans rike i väster – Mordors rike.

* Världsfreden ersätter de tusenåriga krigens helvete på Moder Jord.

JAG ÄR ABSOLUT SÄKER PÅ ATT TRUMP ÄR UTVALD FÖR SITT UPPDRAG.

Han har nyss fått uppleva över ett hundra äkta mirakel – fullständigt ofattbara händelser.

Gud har stuckit Alexander den Stores svärd mitt i odjurets hjärta – Trump Tower. Han tog på sig ett skenbart hopplöst uppdrag – men han går orubbligt från seger till seger.

Jag kollade nyss på nätet – Trump lever fortfarande den 5/2 kl 07:50 !!! Vilket underverk.

För några dagar sedan tvärvaknade jag och insåg att Trump var i fara. Sionisterna försökte

lönnmörda honom. Men Trump fick varningar och hann stoppa de agenter som var på väg

till USA från en serie länder i Mellanöstern. Uppdraget misslyckades. Hans otroligt snabba

beslut räddade hans liv. 

Att släppa in tusentals massmördare som utbildats av CIA under många år till USA

är att underteckna sin dödsdom. De HATAR de ledare som Trump tänker sluta fred

med. Det är därför som ondskans främsta representanter rasar mot beslutet. 

Fy Fan vad de blev besvikna! Jag älskade att läsa deras hatiska ordval.

Ondskans arméer är redan i upplösning.

GUDS VÄGAR ÄRO OUTGRUNDLIGA – MEN JAG TROR:

* Att Trump har fått uppdraget att döda ondskan som styrt USA i decennier. 

* Att Trump håller i rodret när imperiet kollapsar.  

* Att Trump även håller i rodret när det nya USA återuppbyggs.

* Att Hawaii och Alaska bryter sig loss från USA.

HARMAGEDDON.

Det vi nu får vara med om är häpnadsväckande. Ett världskrig mot ondskan har utbrutit i hela världen. På en enda gång slås det onda imperiet i väster i bitar. Vi bevittnar faktiskt Harmageddon. Det som vi får vara med om är sensationellt i kubik. Hela världen är i uppror. Ondskan kommer att besegras. Var ska alla massmördare gömma sig? När ska de fatta att läget är kört?

Det är dags för folken i Mellanöstern att äntligen få fred. Massor av krigsflyktingar kommer att återvända till sina nära och kära – de som fortfarande lever. De kommer att sörja vid sina gravar. De kommer att börja helas efter ondskans långa terror. CIA:s terrorepok är över. Hela världen jublar. Det känns i luften.

ÄNNU EN GÅNG – varje land i EU måste renas från CIA:s femtekolonn. Deras ondska har förstört tillräckligt. Vi måste få stopp på försöket att dra in Sverige i alla ondskans krig i världen. Vi måste operera bort Sveriges cancersvulst – navelsträngen mellan finansfamiljen Wallenberg och den svenska staten. Vi måste omedelbart lägga ner projektet att bygga ett svenskt stridsflygplan. Vi behöver inga vapen i morgondagens värld. Ingen nation vill erövra någon annat nation. Det blir bara problem med pensioner och skolgång och en massa andra konflikter.

Ondskan har gjort oss så förbannat förvirrade att vi tror att Ryssland vill erövra svenskt territorium. Det är så sjukt att till och med en död höna skrattar åt galenskapen. Ingen vill erövra något annat land – var vänlig och fatta detta! Vi måste omedelbart pensionera alla militärer. De får kriga vidare med sina tennsoldater – inte på riktigt. Vi måste frigöra oss från ondskans hypnos. Vi måste vakna!!! Ingen människa vill fortsätta att kriga.

Vi måste stoppa ondskans eviga krigande. Sverige måste omedelbart klippa alla krigens band med Wallenberg. Det är så fruktansvärt motbjudande att tvingas se när svenska statsministrar reser med Wallenberg till Saudiarabien för att sälja sin mördarvapen. Fattar ingen att dessa vapen är gjorda för att döda andra människor. Jag blir snart galen över att skåda alla sömngångare. Sverige har en unik historisk chans – lägg ner alla militära vapen. Det vore mycket vackert och stort.

Vi måste rensa rent i riksdagen så fort som möjligt. Hönsen måste skingras. Vi måste utarbeta en plattform som kan ena folket. Vi måste finna visa människor som kan dra upp riktlinjerna för Sveriges reningsprocess. Vi måste utse en tribunal som börjar skissa vårt lands framtid. Det är bråttom. Hela världen förändras mitt framför ögonen. Solen går upp i öster – men den är på väg ner i väst. Vi MÅSTE vakna upp i den nya världen så fort som möjligt. Vad i helvete ska vi göra med alla sinnessjuka rysshatare som spelar med i ondskans krig mot den mänskliga kärleken – som vill ha fred?

Vi är så hopplöst splittrade. En minsta gemensam svensk politisk nämnare måste utarbetas av kloka människor. Jag tror att förslaget är genomtänkt. En gång i tiden startades ”Vietnamtribunalen” av den berömda existentialisten Bertrand Russel. Något liknande måste komma igång i vårt land – för att rädda det som räddas kan. Allt måste ses över – Sveriges Television, dags- och kvällstidningarna, Sveriges Radio mm – precis allt är i CIA:s händer. Det är ett djävla jobb att tvätta Sverige rent.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

PS: Välkomna alla nya på min långa sändlista.

Ingen blir gladare än jag när fler tillkommer.

Ingen blir gladare än jag när folk – som inte vill ha mina mejl säger ifrån – please ta bort mig från sändlisten.

Jag vill nå ut till rätt personer. Min långa sändlista måste bli ännu längre och de som störs måste meddela mig.

Det krävs många som kämpar för sanningen för att besegra ondskan.

 

Publicerat i Framtid, Maktmissbruk, Människa, Media, Ny Andlighet, Pengar, politik, Trump | 2 kommentarer