ÄR SD MINORITETERNAS PARTI?

Det verkar ibland som att migranter förväntas stödja fri invandring eftersom de själva liksom har dragit nytta av det nya landets gästfrihet. Är det ett rimligt resonemang? Det är tvärtom något av en internationell kodex att man respekterar värdlandet och dess sedvänjor. I Sverige har vi i strid med denna kodex, dumt nog, tonat ned våra egna värderingar som om vi skämdes för dem.I en intervju före jul med Svenska Dagbladet framhöll Jimmie Åkesson att Sverigedemokraterna satsar på att nå fler invandrarväljare inför valet i september i år. Det kan låta kaxigt, men denna utveckling är faktiskt redan i rullning. Enligt Statistiska centralbyrån har Sverigedemokraternas stöd bland utlandsfödda flerdubblats mellan 2014 och 2017, låt vara från en relativt låg nivå.

Denna ökning är inte ett dugg motsägelsefull. Det finns ingen som helst motsättning mellan att vara född i ett annat land och samtidigt uppskatta Sverige just som en svensk nation och därmed inse betydelsen av reglerad invandring. Man kan absolut känna sig trygg i sin argentinska, lettiska eller persiska bakgrund och på samma gång dela Sverigedemokraternas socialkonservativa åsikter. Givet att svensk politik på många sätt är extrem är det i många frågor just Sverigedemokraterna som står för normalitet i ett internationellt perspektiv.

Självklart är gruppen ”utlandsfödda” mycket heterogen och deras kunskap om och förståelse för det svenska samhället varierar kraftigt, liksom deras värderingar. Och om man exempelvis vill att sunnimuslimska kalifat ska breda ut sig i Sverige så är det inte rationellt att rösta SD, ej heller om man vill se kravlösa regler för exempelvis anhöriginvandring. Å andra sidan tror jag att många invandrare faktiskt har bättre förutsättningar än medelklassvenskar att förstå varför det nuvarande systemet inte har fungerat och varför vi behöver förändring.

Det verkar ibland som om migranter förväntas stödja fri migration eller åtminstone mycket liberal asylpolitik eftersom de själva liksom har dragit nytta av det nya landets gästfrihet. Är det ett rimligt resonemang? Om jag som svensk skulle etablera mig i Japan eller Förenade Arabemiraten, måste jag då verkligen anse att värdlandet måste slå upp sina dörrar för fri migration och generös välfärd för vem som helst? Självklart inte.

Men hur är det, bör en migrant i Sverige känna tveksamhet inför Sverigedemokraternas assimileringssträvanden? Det handlar alltså om att migranterna själva eller kanske deras barn en dag ska kunna identifiera sig som svenskar. Om detta är en så fasansfull tanke så kanske man ska fundera på om man har kommit till rätt land. Dessutom är det en ganska naturlig process som äger rum över tid om allt det där med utbildning, arbete och integration fungerar som det ska.

I ett demokratiskt samhälle kan man knappast tvinga någon att känna sig svensk. Det man kan göra är att lite starkare betona hemlandets språk och kultur i exempelvis utbildningsväsendet istället för att ösa pengar över utländska kulturföreningar. Återigen är detta något som sett utifrån skulle förefalla helt normalt och något som de flesta invandrare borde ha förståelse för.

Vidare är det något av en internationell kodex att man som resenär eller migrant respekterar värdlandet och dess sedvänjor. I Sverige har vi i strid med denna kodex, dumt nog, tonat ned våra egna värderingar som om vi skämdes för dem. Det har utan tvivel skapat viss förvirring bland invandrare och har dessutom krattat manegen för högljudda kravmaskiner som inte vill anpassa sig till det nya landet.

Jag kan garantera att detta väcker stor irritation bland dem som kommit till Sverige med ärligt uppsåt. Bli inte förvånade om många av dem röstar på SD i september.

*

Se mer: Samtiden i SD större än C-L-KD i invandrargrupper och SVT i SD ökar kraftigt bland utrikes födda.

Publicerat i DÖ DecemberÖverenskommelsen, Europa, migration, SAMTIDEN | 2 kommentarer

Sverige tjänade stora pengar på andra världskriget

UNDER SOMMAREN 1962 ANORDNADES EN ”SCHUTZEN-FEST” PÅ EN JÄRNVÄGSSTATION I HAMBURG. JAG HADE LIFTAT FRÅN NORRA SVERIGE ÄNDA NER TILL NORRA TYSKLAND. JAG RÅKADE VARA MED PÅ FESTEN. JAG FICK FRÅGAN – ”LIEBEN SIE DEN FUHRER”? JAG SVARADE ATT JAG INTE GILLADE FUHRERN. ”VAR KOMMER DU IFRÅN” – VAR NÄSTA FRÅGA. FRÅN SVERIGE SVARADE JAG. DÅ BRAKADE HELVETET LÖS. EN UNG KVINNA VRÅLADE I URSINNE:

”ALLE SWEDEN SIND SCHWEINEHUNDE – SIE HABEN GELD AN DEM KRIEG VERDIENT”.
(Översatt: Alla svenskar är svin – ni har tjänat pengar på kriget). Det blev lynchstämning. Poliser kom snabbt på plats. En äldre tysk man sa åt polisen att jag inte hade gjort någonting – ”Der Schwede hat nichts getan”. Polisen skyddade mig och körde ut mig till en tillfartsväg norrut mot Autobahn. Därifrån liftade jag först till Danmark och sedan vidare till Sverige. Jag glömmer aldrig någonsin kvinnans skrik. Jag anade inte i min ungdom hur rätt hon hade.
Den välkända amerikanska  författaren Charles Higham startade ett omfattande detektivarbete om andra världskriget 1978. Han lyckades efter några års arbete lyfta hemligstämpeln på flera historiska dokument. Han fick läsa information som chockade honom.  För första gången började helt okända sanningar om andra världskriget komma fram. Dessa sanningar kommer snart att vända upp och ner på historieskrivningen. Det verkar som om Highams bok ”The Untold Story”var före sin tid. Det är tack vare nätet som bokens innehåll har kommit ut i världen.
USA:s handel med ”fienden”.
Den 13:e december 1941 undertecknade president Roosevelt ett dekret ”Trading with the Enemy Act” – där det beslutades att tillstånd för handel med Tyskland kunde beviljas av finansministern. De känsliga frågorna om ”handel med fienden” delegerades (!) av presidenten. Detta överraskade Higham. Efter år av grävande journalistiskt arbete avslöjades en sanning som nu börjar skaka världen.
Krig  handlar om pengar och världsherravälde. Detta vet nästan alla. Men knappast någon vet att det andra världskriget skapade astronomiska vinster för finanseliten i hela Västvärlden. Det var i själva verket de stora inflytelserika bankerna och företagen i USA och Europa som lade upp planerna för det andra världskriget. Hitler fångade deras intresse. Hans glödande agitation skulle kunna tända den eld som möjliggjorde ett nytt storkrig. Syftet med det massiva stödet till Hitlertyskland var att skapa en krigsmakt som hade kapacitet att utmana Sovjetunionen.
HUVUDSYFTET var att både Tyskland och Ryssland skulle kriga varandra till döds. Detta skulle öppna upp portarna för det amerikanska århundradet på vid gavel. Det var med andra ord ett krig med ett klassiskt recept  Wall Streets finanselit och den amerikanska krigsmakten höll i trådarna för kriget.
Hitler var helt beroende av storfinansen. Tyskland behövde bränsle. Egen olja saknades. Stora insatser gjordes för att klara tillverkning av syntetiskt bränsle från kol. Tyskland behövde gummi – syntetiskt gummi var enda alternativet. Tyskland behövde kullager. Svenska Kullagerfabriken SKF stod för cirka 80 procent av världsproduktionen av kullager. Hela 60 procent gick till Nazityskland. SKF byggde en ny stor kullagerfabrik i Schweinfurt för att förse nazisternas väldiga krigsmaskin. Finansfamiljen Wallenberg höll i trådarna för detta jätteprojekt. Allt som rullar – motorcyklar, bilar, lastbilar, tanks – behöver kullager. Naziarmén behövde enorma mängder kullager. Den svenska finansfamiljen var en av Hitlertysklands största europeiska finansiärer.
Att tro att Hitlers ”brunskjortor” skulle klara av detta är naiva fantasier. Det var finanseliten i väst – däribland flera världskända judiska bankirer – som byggde upp Hitlertyskland. Jacob Wallenbergs bank ”Stockholms Enskilda Bank” hade stora affärer med Hitlers Reichsbank. Bofors försåg nazisterna med betydande delar av stål och vapen under nästan hela kriget. Även den svenska staten var ansvarig.
Den svenska järnmalmsexporten till Tyskland var igång ända fram till att den tyska krigslyckan vände. Gruvorna i Kiruna hotades till slut att bombas av engelsmännen. Vem satt mellan Hitler och Göring vid olympiaden i Berlin – det var Gustav Adolf. Detta var inte ödets ironi. Även det svenska kungahuset var anhängare av nazisterna. Gustav V var en stor beundrare av Hitler.
Familjen Rockefeller som ägde Chase National Bank (senare Chase Manhattan) var världens största finansmagnat vid andra världskrigets utbrott. Hör och häpna – Rockefellers imperium försåg nazisternas med en stor del av landets bergskedjor av krigsmaterial. Många stora USA-företag etablerade hemliga affärer med nazisterna. Ford Company var bara en i raden. Företaget exporterade massor av fordon och lastbilar till Tyskland även efter den tyska ockupationen av Frankrike. Hela den giriga finanseliten i väst var djupt inblandade i uppbygget av den största krigsmaskin som Europa skådat. Det andra världskrig skulle garanterat ge astronomiska vinster – och samtidigt – förhoppningsvis sänka både Sovjetunionen och Tyskland i graven. Det var den hemliga agendan. Detta är den nakna sanningen inför Gud.
Men precis som så många gånger förr gick inte allt enligt planerna. Trots att tre fjärdedelar av alla tyska divisioner sattes in i operation Barbarossa i östfronten, utvecklades kriget inte enligt planerna. Kriget frös fast. Efter Sovjetunionens seger över von Paulus armé i Stalingrad vände krigsutvecklingen. En seger för Sovjetunionen började bli uppenbar. USA tvingades gå in i kriget. Nu skulle västra Europa räddas undan de fasansfulla nazisterna. USA skulle befria västra Europa. Kriget gick in i en helt ny fas. Alla nazistiska femtekolonner i Europa hisnade. Flera höga tyska generaler började ana att Tyskland gått i fällan, men alla fredsförsök med USA var förgäves. Tyskland måste krossas i smulor. Alla tyska fredsförslag avvisades. Det tyska folket tvingades först att acceptera Hitler – han kuppades nämligen in av den amerikanska finanseliten. Så inleddes dramat. Slakten av Tyskland avslutade dramat. Inget terrordåd i mänsklighetens historia kan mäta sig med andra världskriget.
Kriget gjorde Sovjetunionen och USA till supermakter. Detta blev början till det kalla krigets epok. Det var då vi klistrade upp affischer ”En Svensk Tiger” över hela Sveriges territorium. Vi skulle alla vara tysta. Den enda landsförrädare som det kalla kriget lyckades fånga i Sverige var Enbom. Han var mycket nöjd med att dömas för landsförräderi. Han fick sitt erkännande som mästerspion. Vilken skam för det svenska rättsväsendet.
RAOL WALLENBERGS TRAGEDI.
Familjen Wallenberg måste till varje pris förhindra att deras omfattande affärer med Hitlertyskland skulle komma till allmänhetens kännedom. En ”outsider” inom finansfamiljen – Raol Wallenberg – utsågs till den som skulle rädda familjens heder. De vita bussarna i Röda Korsets regi blev hans uppdrag. Det var ett ytterst livsfarligt uppdrag – han hade judiska rötter. Det slutade som väntat med hans död. Finansfamiljen Wallenberg kallades till Washington för förhör. Den svenska regeringen trodde att finansfamiljens öde var beseglat – men ack vad de misstog sig. Många ledande finansfamiljer i USA var lika djupt inblandade i Hitlertyskland som finansimperiet Wallenberg. Raol Wallenberg räddade finansfamiljens heder. men hans ande spökar än idag.
I DAG ÄR WALL STREETS ”BANKSTERS” FORTFARANDE MÄNSKLIGHETENS STÖRSTA MASSMÖRDARE.
USA:s ekonomi är en ren krigsekonomi. Det är krigen som ger de astronomiska inkomsterna. ”Det militärindustriella komplexet” i USA är världens största krigsvampyr. Efter andra världskriget har det amerikanska imperiet krigat oupphörligt. Blodet har runnit ur många miljoner människor i världen. Enligt Johan Galtungs fredsinstitut har över 23 miljoner människor dödats av den amerikanska mördarmaskinen efter det andra världskriget slut. Ingen vågar ifrågasätta dessa uppgifter. Det är nämligen den nakna sanningen. Krigarimperiets anhängare finns överallt i den s k ”fria världen”. Sverige är fortfarande intimt förbunden med det amerikanska mördarimperiet. Massor av politiker i Sverige agerar öppet för en svensk NATO-anslutning. Kvislingarna ett fast grepp om Sverige.
Det tyska unga kvinnan som skrek – ”Alla svenskar är svin. Ni har tjänat pengar på kriget” – hade bara delvis rätt. Alla svenskar var inte svin. Det var bara en liten minoritet av svenskarna som var svin. De satt i ledande ställningar i svenskt näringsliv. Dessa svin har fortfarande makten i Sverige. Sverige har ännu inte klippt av navelsträngen med finansfamiljen Wallenberg. Krigsindustrin binder fortfarande ihop Moder Svea med finansfamiljen.
Sverige är inget neutralt land. De som verkade för att svenskt stridsflyg skulle användas i NATO:s anfall mot Libyen är äkta krigsförbrytare inför Gud. Landet blev en slaktplats. Vi ställde upp med svensk militär även i Afghanistan. Nu rymmer alla som samarbetade med väst. Många som inte vågar stanna kvar strömmar in till Sverige. Sverige har kuppats in i NATO. Riksdagens valda ledamöter har förrått vårt neutrala land – Moder Svea – men de svenska landsförrädarnas tid är snart ute. USA faller nämligen inom något enstaka år utför det finansiella stupet
Hjärntvätten har gjort oss blinda. Vi ser inte de historiska skeenden som nu snabbt förändrar världen. Vi vandrar fram som enögda cykloper som dessutom har drabbats av starr. Vi är offer för ”Geobbels propagandamaskin” fast den har bytt namn. Samma finanselit som styrt vårt land under hela efterkrigstiden kontrollerar än idag våra massmedia. Jag längtar efter Mordors rikes fall.
 
Jag längtar efter att säga förlåt till kvinnan som skrek ”Alle Sweden sind Sweinehunde” – men jag finner henne inte.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
Publicerat i Brage, Europa, Maktmissbruk, MORDOR Ondskans Rike, Pengar, sionism, Socialdemokrati, Terrorism, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Pentagon: FULL SPECTRUM DOMINANCE

Full Spectrum Dominance, del 1. Bakgrunden.

13.01.2018 16:11

 

helicopter-380983_640
https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/01/13/full-spectrum-dominance-del-1-bakgrunden/

 

I min förra artikel beskrev jag hur Eurasien börjar organisera sig i olika samarbetsorganisationer, i första hand för fredligt samarbete inom handel och teknik, men också för ett militärt delat försvar. Att man nu i elfte timmen insett att detta är nödvändigt och att indelningen av världen i två block, västvärlden med USA och dess vasallstater i EU och brittiska samväldet å ena sidan och Ryssland, Kina och merparten av Asien å den andra, kommer att bestå under överskådlig framtid, innebär att man resignerat inför hoten från USA och dess Deep State genom att anpassa sig till Det Kalla Kriget Fas 2.

Dessa hot kan sammanfattas med Pentagons egen beteckning, FULL SPECTRUM DOMINANCE, vilket i klartext betyder total världsdominans genom att USA skall ha full kontroll över resten av världen, militärt, ekonomiskt och demografiskt. Punkt. Många trodde att efter Sovjetunionens sammanbrott under 1990-talet skulle det kalla kriget vara slut och en ny värld, baserad på fredlig samvaro, istället formas. Men nu har USA gjort klart att det är dags för det kalla kriget, fas 2, med syfte att störta regimerna i Asien för att slutföra Pentagons program. Under mer än hundra år har man i USA levt i drömmen att upprätta ”the American Century”, något som man hade rimliga möjligheter att genomföra under slutet av 1900-talet – men knappast idag. Den ekonomiska utvecklingen i Asien har nämligen sprungit iväg i en takt som fått amerikanarna att tappa hakan. I Ryssland har Putin stigit fram som en räddande ängel och effektivt stoppat alla försök att underställa landet amerikansk överhöghet.

När en liten klick beslutsfattare i Washington som styr över en befolkning om 350 miljoner invånare tror att man kan ta kontroll över en världsdel med 3,5 miljarder människor – mot deras vilja – får man nog undra om det grasserar någon form av epidemisk sinnessjukdom i huvudstaden. Tyvärr tycks så ändå vara fallet och i väntan på lämpligt vaccin skall vi se närmare på detta märkliga fenomen.

Historien börjar egentligen för ett par hundra år sedan, men vi skall nöja oss med att gå tillbaks till 1904, då engelsmannen Sir Halford Mackinder skrev att kontrollen över Ryssland skulle vara avgörande även för kontrollen över det enorma Eurasien med sina tillgångar och i förlängningen också kontrollen över resten av världen. Det centrala Eurasien såg Mackinder som hjärtlandet för världens politik. Ryssland blev därmed det största hotet mot den brittiska världshegemonin.

Samma tanke i amerikanskt format togs upp av Brooks Adams, tillhörande den amerikanska elit som i kraft av sina nära relationer med både president Wilson och hans efterföljare Roosevelt, kunde se till att den fick stort genomslag i den amerikanska politiken.

Föreställningen att Ryssland måste krossas var sedan länge etablerad i den judiska oligarkin och fick sin första praktiska tillämpning genom de ryska revolutionerna 1905 och 1917, livligt påhejade av Rockefeller som hade ett gott öga till de ryska oljefälten i Baku. När Stalin tog över efter de judiska bolsjevikerna med Lenin i spetsen förändrades spelplanen radikalt. Det judiska inflytandet över Sovjet utplånades och möjligheterna till ett smidigt inordnande av Ryssland/ Sovjet under amerikansk kontroll försvann. De båda världskrigen gjorde inte problembilden enklare och efter krigsslutet hade man istället för ett svagt tsarstyrt Ryssland ett mäktigt Sovjetunionen som motpart i världspolitiken.

Mackinder beskrev situationen 1943 på följande sätt:

…om Sovjetunionen går ur detta krig som erövrare av Tyskland, måste landet rankas som det mäktigaste riket på jordklotet. Dessutom kommer landet att bli det som har det starkaste strategiska läget. Hjärtlandet (i Asien) är jordens starkaste naturliga fästning och den är bemannad av en garnison som är tillräcklig i både antal och stridsduglighet.

Mackinders åsikter låg som grund för det kommande kalla kriget, där på den amerikanska sidan CFR, Council of Foreign Relations, och Rockefeller Foundation blev huvudaktörer. Ur Rockefellers krets hämtades både Kissinger och Brzezinski som skulle prägla politiken i denna anda. Vägledande var synen att länderna i Eurasien skulle hindras från att bygga upp försvarsallianser och strukturer som låg utanför det av USA kontrollerade NATO.

Efter Sovjetunionens sammanbrott fanns alternativet fredlig samverkan mellan de två blocken och ett avslut på det kalla kriget. Bush utlovade ett omedelbart stopp för NATO:s expansion österut i utbyte mot rivningen av Berlinmuren och en normalisering av relationerna. Istället satsade ändå USA allt på att värva de forna öststaterna till NATO ända fram till det nya Rysslands gränser, sätta Ryssland i ekonomisk konkurs genom valutamanipulationer och släppa lös de judiska ryska oligarkerna för att krossa den ryska staten. Genom Putins insatser efter det att Jeltsin lämnat dörren öppen, räddades Rysslands oberoende. NATO har fortsatt sina försök att värva både Ukraina och Georgien, men utan framgång efter förnyade ingripanden av Putin.

Till världens stora förvåning inleder USA med NATO:s hjälp det kalla krigets fas 2 istället för att inleda fredliga och vänskapliga förbindelser i den värld av avspänning som alla väntat på. Hur resonerar då dessa galningar på andra sidan Atlanten? Förvisso är de inte ensamma. Ett par exempel kan illustrera:

Våren 1945 försökte Churchill övertala general Eisenhower och president Roosevelt att direkt efter krigsslutet gå till fullskaligt anfall mot Sovjetunionen genom att använda 12 divisioner tillfångatagna tyskar som kanonmat! Detta skulle vara tacken för ryssarnas enorma offer för att rädda Europa undan nazismen…

Samma år beordrade den nye presidenten Truman general Eisenhower att upprätta en plan för ett överraskningsanfall mot Sovjetunionen baserat på att fälla atombomber över 20 städer i Sovjetunionen. Detta trots att man var medveten om att det sargade Sovjet på inget sätt var ett hot mot USA. Planen kom lyckligtvis aldrig till utförande. Däremot medförde den att Sovjet 1949 kunde göra sitt första kärnvapentest, vilket fick USA att inse att ett anfall nu skulle besvaras med hittills oväntade konsekvenser. Det kalla kriget var påbörjat.

Trumans resonemang byggde på att slå ut en potentiell fiende i förebyggande syfte, även om denne inte utgjorde något hot i nuläget. Detta synsätt har präglat amerikansk utrikespolitik sedan dess. När USA startar krig mot det ena landet efter det andra hänvisas alltid till ”det nationella amerikanska säkerhetsintresset”. Att detta omfattar hela jordklotet förstår bara den som inser syftet med NWO, den nya världsordningen med epicentrum i Washington. Det stora problemet för Pentagon är dock numera att Mackinders vision om ett förenat Tyskland och Sovjet ersatts av ett ännu större hinder genom vår tids allians mellan Ryssland och Kina.

Trots detta fortsätter USA skjuta fram NATO mot de forna sovjetiska delstaterna, nu med sikte på Ukraina och Georgien. Att den judiska agendan bakom den ryska revolutionen fortfarande lever är uppenbart med tanke på den stora judiska befolkningskoncentrationen här under tiden från det gamla Khazarien och fram till Stalin. För många sionister har detta område större symbolvärde än det gamla Palestina. Mackinders hjärtland är dessutom den ultimata utgångspunkten för kontrollen över resten av Asien. Eller vad säger du, Henry Kissinger? Jo, du har börjat tveka på ålderns höst om Ukrainas medlemskap i NATO, men kanske ser du en bättre framtid för sionismen här utan USA:s medverkan?

I nästa avsnitt skall vi se vidare på hur USA tänkt sig att Ryssland skall bli en del av United States of America. Även om det knappast kommer att bli så…

Peter Krabbe

Med bidrag från William Engdahl och hans bok Full Spectrum Dominance.

 

Tillägg av Kalle H.

Visst borde svensken undra varför Sverige ska vara 100% lydland till USA och följa varenda order som Washington delar ut? Ändå finns det många svenskar som inte har fattat hur lydiga vi är!

Har du tänkt på vilken vördnad för USA som ständigt prackas på oss genom media, av kultursnubbarna i radio-tv, i ungdomspropagandan, t o m i ”På spåret” ska USA alltid vara med inbakat i frågeställningarna på ett eller annat positivt sätt, allt går ut på att indoktrinera oss om att detta land flödar av honung, men vem vill klafsa omkring i sådan smet? Att USA är den absolut värsta nationen på Jorden som ständigt skapar konflikter på främmande mark för att få lösa detta med vapen och massmord, talas det inte om.

 

Vi måste få svar på frågorna om vem-vilka har bestämt följande, det är ju inte svenska folket som har fått säga sitt inför någon av nedanstående punkter, det är definitivt inte heller den svenska regeringen som bestämt detta, den har bara nickat ja till order utifrån, det var inte FN som ställde kraven mot Sverige, så vem var det (media har inte berättat och regeringen håller också tyst)?

 

*när Peter Hultqvist åker till USA och undertecknade avtal om att NATO får använda svensk mark till militära övningar

*att Sverige på order av USA ska inrätta militärförband på Gotland, för att vara USA:s utpost i kommande krig mot Ryssland

*när svenska militärflyg ingår i svansen av NATO-flyg som provocerar Ryssland genom att flyga utefter deras landgränser

* när Sverige deltog med JAS-plan i USA:s och NATO:s krig mot Libyen, för att störta Gaddafi och slå sönder Afrikas mest välbärgade och välfungerande nation

* när Sverige skickade soldater till Afghanistan, för att döda civila (det hette att vi var där för att flickorna skulle få gå i skolan)

* när Sverige skickade militärer till Irak, för att vara USA till hjälp att rasera ännu en väl fungerande nation

Det kan bli en mycket längre punktlista, men det får räcka för denna gång.

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/full-spectrum-dominance-del-1-bakgrunden/

Publicerat i CIA, judiska lobbyn, Maktmissbruk, NATO, OBOR Nya Sidenvägen, Putin, sionism, Trump | Lämna en kommentar

Det raffinerade sockret förstör vår hälsa

HÄLSA

”Varför djur inte får hjärtattacker”

Från en text av Ingemar Ljungqvist i skriften Almanova har jag hämtat detta utdrag om forskaren Matthias Rath och C-vitamin.

Lars Bern

 

Två axiom

Som utgångspunkt för sitt skrivande utgår Matthias Rath från två viktiga axiom:

  1. Är cellen frisk – så är hela människan vid hälsa!

Det betyder att om cellen förses med de 60–70 mineraler den behöver och de essentiella ämnen den inte själv kan producera, läs vitaminer, essentiella aminosyror och fettsyror, ja då besitter den en enorm potential att inte bara utföra sina livsviktiga processer, utan kan också reparera sig själv när det uppkommer tillfälliga skador från avfallsprodukterna.

  1. Det andra axiomet är den slutsats som veterinärerna T C Jones och H A Smith fastslog redan 1958:

”FAKTUM ÄR: Bortsett från mycket sällsynta undantag, så drabbas INTE tamdjur av kliniskt noterbara arteriosklerotiska sjukdomar. Det förefaller som om de flesta tillämpliga mekanismerna förekommer hos djur och därför skulle arterioskleros inte vara en omöjlighet. Men detta förekommer helt enkelt inte. Om vi kunde finna orsaken till detta, kunde vi kasta mycket användbart ljus över sjukdomsförloppet i människan.”

 

Rath och Linus Pauling

Matthias Rath har genom sitt samarbete med dubble Nobelpristagaren Linus Pauling med mycket stor sannolikhet funnit svaret på den frågan. Människan har en annan, näst intill unik ställning, bland övriga däggdjur. Människan har, jämte ett litet antal andra däggdjur, marsvinet, ett antal apor och en fladdermusart, under evolutionens gång förlorat förmågan att producera askorbinsyra. Askorbinsyra fungerar därför för oss som universalvitaminet med namnet C.

För de flesta andra djur, inklusive alla tamdjur, så kan dessa i sina celler producera den mängd som krävs för tillfället.

Matthias Rath har under nästan hela sitt forskarliv försökt knäcka gåtan om vad som ligger bakom uppkomsten av bland annat hjärt-kärlsjukdomar och cancer. Han har vetenskapligt bevisat att brist på C-vitamin spelar en avgörande roll i sjukdomsförloppet.

För djuren är det alltså inget vitamin, då vitaminer definitionsmässigt är livsviktiga ämnen, som vi inte kan producera själva utan måste intas via födan eller på andra sätt.

 

Geografin ger Rath rätt

En mycket viktig observation, som också stödjer Matthias Rath, är när han jämför talen för hjärt- och kärlsjukdomar med den geografiska fördelningen av sjukdomen. I Europa ser vi ett tydligt samband mellan lägre frekvenser av dessa sjukdomar och breddgraden. Ju längre söderut, med bra tillgång till sol, färsk frukt och egenproducerade grönsaker man kommer, desto lägre är frekvensen. Ju längre norrut man kommer, desto större är risken.

Inom hälso- och sjukvården – och speciellt förskrivande läkare, dietister och andra – ser man LDL och kolesterol som orsak istället för riskmarkörer. Det gör att man fjärmar sig från den riktiga orsaken till de ohälsosamma förhållandena.

 

Orsaksförloppet

Men det absolut största bidraget som Matthias Rath har gjort inom forskningen på hjärt- och kärlsjukdomar, är att han förklarar hur orsaksförloppet ser ut som leder fram till sjukdomar och för tidig död.

Har man förstått detta, så går det också relativt enkelt att intervenera i förloppet. Det är här som man klart kan notera C-vitaminets oerhört viktiga roll. Medan skolmedicinen nästintill ser enbart skörbjugg som slutresultatet av en långvarig brist på vitamin C, så ger blodtryck, hjärtarytmier, kärlkramp med skador på blodkärlens celler och Raths forskning vid handen att även reducerade halter av vitamin C gör att den påfrestning som blodkärlsväggarna hela tiden utsätts för, inte blir optimalt reparerade.

Istället resulterar det i en långsam framväxt av åderförkalkning eller åderförfettning. Detta i sin tur bidrar till att vissa biologiska parametrar förändras. De allt trängre kärlväggarna tvingar hjärtat att åstadkomma ett större tryck. Högt blodtryck är en indikator för brister i kärlväggarna.

 

Bevisat för marsvin

För egen del hade Rath gjort ett försök på marsvin, som likt människan inte kan producera eget C-vitamin. Man indelade marsvinen i två grupper. En gavs den dagliga dos som amerikanska myndigheter rekommenderar för friska människor 60 mg/kg kroppsvikt. Den andra gruppen gavs en dos som uppgick till 5000 mg/kg kroppsvikt. Man var också noga med att dosera andra viktiga ingredienser i kosten helt lika såsom kolesterol, fettsyror etc. Resultatet var tydligt.

I kärlväggarna hos marsvinen uppstod efter bara fem veckors utfodring klara förändringar hos dem som fick en C-vitaminberikad kost enligt myndigheternas rekommendationer. Man kunde i preparaten se stora ansatser till åderförfettning. De som låg på högdos C-vitamin hade intakta fina elastiska blodkärl.

 

Många sjukdomar har sitt ursprung i brist på vitamin C

Men lika självklart var att det inte enbart var vitamin C som var väsentligt för att behålla sina kärlväggar med deras epitelceller fullt intakta. Den dagliga förslitningen av epitelceller måste repareras momentant. Men här hänvisas till boken för den argumentering som Rath använder sig av, där han i detalj redogör för det komplex av andra vitaminer, mineraler och andra essentiella ämnen man bör inta. Allt beroende på de ohälsovärden man har: Det kan röra sig om högt flera.

 

Här ger vi bara två viktiga kommentarer.

Ett förebyggande intag av vitamin C i högdos, bör åtföljas av ett tillskott av magnesium. Eftersom C-vitamin är vattenlösligt så sköljs ett överskott ut med urinen och då kan det också dra med sig magnesium från kroppens depåer.

Rath har även visat hur viktigt det är att cellernas bindväv har tillräckligt med aminosyrorna prolin, alanin och lysin. Detta för att återuppbygga tillräcklig mängd av bindvävens stora strukturelement – kollagen. Därför bör man ha riklig tillgång till byggstenar för detta (alltså att vi äter kött).

 

Kunskapen är komplex

Vid mer allvarliga diagnoser, som efter genomgången icke-fatal infarkt eller mindre stroke, så är det enligt Rath nödvändigt att komplettera med flera andra vitaminer, bland annat flera av B-vitaminerna och vitamin E. Det gör möjligheten att återvända till hälsa mycket större. För dig som blir intresserad att hjälpa dig själv med denna kunskap, så hänvisar vi till boken: ”Lipoprotein, kolesterol och LDL”.

I sin beskrivning av hur skadorna uppkommer så ser Rath ett mönster. Utöver C-vitaminets centrala roll, så har kroppen fler funktioner för att åtminstone hjälpligt och tillfälligt avhjälpa skador och brister i kärlväggarna.

Orsaken till skadorna har däremot inte Rath studerat närmare. Den allra senaste forskningen pekar här alltmer entydigt på att skador på blodkärlen mycket ofta är sammanlänkade med förekomsten av bakterier. Exempelvis hade Rath inte kännedom om Günther Enderlein – en av pleomorfismens giganter. Men utifrån vårt egna kunskapsperspektiv spelar detta inte så stor roll.

Beskrivningen Rath ger över andra molekylära huvudaktörer vid hjärt- och kärlproblem står i samklang med den bild som uppdaterad forskning ger vid handen, där en knapphet på C-vitamin råder, så har kroppen andra funktioner att ta till. Kroppen kan vid en skada uppkommen av exempelvis en bakterie, delvis kompensera denna genom att sända kolesterol till det aktuella stället.

Kolesterol har en bakteriehämmande effekt. Transportmedlet, LDL-partiklarna, är bärare av kolesterol men de bär också på en annan reparationsmolekyl – Lipoprotein (a). En av egenskaperna hos Lipoprotein (a) är att den har en mycket klibbig struktur. Det gör att den kan sammanfoga de celler där bristningar har uppstått och därmed upprätthålla en viss elasticitet.

 

Likna kolesterol vid brandmän

Eftersom denna kunskap alltmer vinner stora insteg i forskningsvärlden, så innebär det att den biologiska bilden ser ut så här. Höga halter som man uppmäter i blodet av exempelvis kolesterol eller LDL (felaktigt benämnd ”det onda kolesterolet”) är indikationer, markörer på att kroppen är i färd med ett räddningsarbete av vitala funktioner. Då ökar kroppens egen produktion av kolesterol och andra reparationsmolekyler, men de är inte orsak till sjukdomen.

Man kan likna kolesterol med brandmän vid en eldsvåda. Om man felaktigt tror att det är den stora förekomsten av brandmän vid eldsvådor som är orsaken till att brand uppstår och försöker förhindra deras arbete, då blir det en fatal utgång för det brinnande huset.

 

Blandar orsak med indikation

Inom hälso- och sjukvården – och speciellt förskrivande läkare, dietister och andra – ser man LDL och kolesterol som orsak istället för riskmarkörer. Det gör att man fjärmar sig från den riktiga orsaken till de ohälsosamma förhållandena.

De som också gillar den här falska bilden är margarinförsäljare som hyllar Becels kolesterolsänkande egenskaper, liksom de som författat Wikipedias svenska sida om arterioskleros.

Men Rath vet varför trögheten inom medicinen är så uppenbar. Den stora läkemedelsindustrin kan knappast patentera och söka ensamrätt på vitamin C eller magnesium. Därför har man fortsatt att förvilla allmänheten.

Flera av de diagnoser som ytterst härstammar från en bristsituation i kroppen har fått slutbeteckningar på latin som ibland kan översättas med – utan känd orsak. Detta är enligt Rath symptomatiskt för en sjuk vård. Man vill inte se de klara orsakssambanden som föreligger utan vill fortsätta att behandla symtom med diuretika och statiner som bara ytterligare förvärrar prognosen för patienten.

Matthias Rath har istället utarbetat ett program i åtta punkter för en frisk vård som ett led i att utrota hjärt- och kärlsjukdomar.

 

Program att användas här och nu

Det förnäma med Raths program är att man direkt, här och nu, oberoende av en skattefinansierad sjukvård, kan stärka sin hälsa. Är man åtminstone ”inbillat frisk”, ser man till att underhålla sina blodkärl på enklaste sätt med dagliga C-vitamingivor.

En egenkontroll när man har låga nivåer C-vitamin och kan fungera som en varningssignal är att borsta tänderna lite hårdhänt. Blir det då blödningar, så är det troligt att C-vitaminstatusen är för låg. Har man redan dåliga värden, högt blodtryck, kärlkramp, känningar från hjärtat etc, då bör man inleda med att inta terapeutiska doser.

Eftersom C-vitamin saknar alla biverkningar utom en – vid höga doser blir man lös i magen – så kan man själv individanpassa den egna dosen.

Dra på med uppemot 20–30 gram per dygn, tills man får lös avföring. Sedan lägger man sig strax under den doseringen.

Så gjorde Linus Pauling, som var fullt aktiv med både freds- och hälsofrågor ända fram till sin död 1994, vid 93 års ålder. Dessförinnan hann han utnämna Matthias Rath till sin främste adept att fortsätta arbetet med naturliga medel och metoder för att åstadkomma en friskare värld.

 

Att tänka på när man väljer vitamin C

Det stora kruxet är var man får tag i C-vitamin till överkomligt pris – och undviker tillsatsämnen. Den lättillgängliga tuben som finns i livsmedelsbutiker och på Apoteket med brustabletter ska man undvika. Där finns tillsatser som man inte bör ta – i alla fall inte om man tar megadoser.

Köper man C-vitamin i hälsokosten i små förpackningar, där pulvret är i tablettform eller ligger i kapslar, får man räkna med att betala ca en krona eller mer per gram.

Bättre då att leta på hyllan för kryddor eller konservering där man kan finna enkilosförpackningar och på så sätt mer än halvera kilopriset. Bästa priset vi har funnit ligger på strax under 300 kr/kg hos Borgeby Kryddgård.

 

Försök med transgena möss

För att ytterligare ta reda på sambandet mellan de biomolekyler som är verksamma vid åderförkalkning, utförde Matthias Rath tillsammans med sin laboratoriechef Aleksandra Niedzwiecki och medarbetaren John Cha ett lika genialt som uppseendeväckande försök.

Man hade använt sig av en stam genmodifierade laboratoriemöss, som liknande oss människor i det avseendet att de också saknade förmåga att producera sitt eget C-vitamin. Nu kunde man ge dessa möss olika mängder C-vitamin i kosten under kontrollerade former.

En del fick högdosvarianten med 2,75 mg/dag, medan andra fick den av amerikanska myndigheten rekommenderade dosen 0,30 mg/dag eller ännu lägre 0,15 mg/dag. En grupp med möss fick inget vitamin C alls. Dessutom bar mössen på en annan genetisk variant. En del kunde producera lipoprotein(a) medan andra saknade den förmågan också.

Under tiden mätte man halten av C-vitamin, kolesterol och lipoprotein(a), jämte de olika transportmolekylerna LDL och HDL.

Efter det att mössen avlivats observerade man också förändringar i kärlväggarna. Resultaten bekräftade bara vad som tidigare redovisats i denna artikel. Hos mössen som fick en rejäl dos med vitamin C i sin kost, så var halterna bra i blodet, snarlika de som normala möss uppvisar, de som själva kan tillverka sitt eget vitamin C och deras kärlväggar såg friska ut.

Annorlunda var det för de möss som hade låga halter med vitamin C i födan. Där kunde man konstatera förändringar i kärlväggarna och att det hade skett en inlagring av lipoproteiner.

Halten av kolesterol var inte lika entydig. Den kunde variera mellan mössen. Man kunde även notera en skillnad mellan könen. Mushannar som höll på att komma upp i puberteten uppvisade andra värden än honorna. Där hade man inte något adekvat svar på förändringen, men eftersom kolesterol utgör en utgångsmolekyl för att tillverka androgena könshormoner, skulle man kunna leta förklaringen just där.

Detta var fakta som låg helt i linje med tidigare forskning. Nu hade man tydligare kartlagt mekanismen och en av de viktiga biologiska funktionerna för lipoprotein (a).

För Rath stod det efter försöket helt klart att när den gren i det evolutionära trädet för en viss människoapa förlorade sin förmåga att tillverka sitt eget vitamin C – för cirka 40 miljoner år sedan – så kunde de som överlevde utveckla en annan förmåga. De kunde tillverka lipoprotein, den molekyl som hjälpligt kunde reparera svagheter i blodkärlen. Men den är underlägsen vitamin C i funktionalitet.

 

Skolmedicinen har rätt och fel

Så här har skolmedicinen rätt när de ser en hög halt av lipoprotein som en mycket god indikator på att det skett allvarliga patogena förändringar i blodkärlen.

Men däremot begår de ett fatalt misstag om de sätter in lipoproteinsänkande mediciner. Alternativet är att ge fullvärdig kost med höga halter av vitamin C. Då kan också de uppkomna skadorna på kärlväggarna gå tillbaka.

Så här i efterhand kan vi se att de tidiga artiklana av och om Matthias Rath som vi har publicerat tidigare var rena fullträffarna. Vad vi kan ångra var att vi inte fortsatte med fler artiklar av den kalibern. Men den skadan kommer vi att reparera framöver.

När det var dags för oss att lämna Matthias Rath i centrum av Berlin några kvarter från Alexanderplatz, så fick jag i handen en alldeles färsk, publicerad forskningartikel med titeln ”Hypoascorbemia induces atherosclerosis and vascular deposition of lipopprotein (a) in transgenic mice.” Den hade publicerats i ”American Journal of Cardiovascular Disease” i mars 2015.

Ingemar Ljungqvist

Texten har redigerats något. /red

PS

Matthias Raths åtta punkter för en frisk vård som ett led i att utrota hjärt- och kärlsjukdomar.

# Utbildning i naturlig hälsa skall ersätta ett osunt beroende av receptbelagda läkemedel.

# I skolundervisningen från förskolan och framåt, ska eleverna bli medvetna om att deras kroppar inte producerar vitamin C och andra viktiga näringsämnen. För att eleverna ska hålla sig friska måste därför vitamin C tillföras kroppen.

# Alla ska göras införstådda med hur hälsa och sjukdom styrs av kroppens miljarder celler och alltså inte primärt är kopplad till de olika organen.

# Varje vardagsrum kan bli ett mottagningsrum där man delar med sig om information om cellulär hälsa.

# Det nya hälsosystemets viktigaste uppgift är att tillhandahålla naturligt preventivt arbete i syfte att utrota sjukdomar.

# Naturliga behandlingsformer som är effektiva, säkra och billiga skall slå ut den symtominriktade ”sjuka läkemedelsindustrin” som idag omsätter flera miljarder dollar.

# Patientorienterad och kommunbaserad hälsovård kommer att förbättra hälsan, öka förväntad livslängd och minska behovet av dyrbar interventionsmedicin.

# Medicinsk forskning inriktad på prevention och utrotning av sjukdomar kommer att ersätta den läkemedelsforskning som styrs av marknadsandelar och aktieägarintressen.

Publicerat i Hälsa, Lars Bern, Människa, Pengar, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

President Trump får ned det korrupta USA på knä

Brage:  TRUMP ÄR INSTÄNGD I EN MYCKET UNIK BUBBLA. INGA SIGNALER FRÅN OMVÄRLDEN NÅR IGENOM. 

Trumps bubbla är helt ljudisolerad. Endast hans egna tankar och värderingar existerar i hans huvud.  En korrekt medicinsk diagnos är ”akustisk autism”. Allt slår eko inuti bubblan. Han är HELT isolerad från omvärlden.  Det går inte att föreställa sig en bättre amerikansk president. Trump har kapacitet att krossa det amerikanska imperiet nästan på egen hand. Han är det märkligaste fenomen jag någonsin skådat.

 

Samma mycket ovanliga diagnos gäller även USA:s FN-ambassadör Nikki Haley. Aldrig i FN:s historia har en sådan vettvilling företrätt något land i Förenta Nationerna. Hon slår ut varenda tänkbar kandidat med hästlängder. Hon är så galen att folk skyggar inför henna. Hon strålar ut vanvett. Det går inte att föreställa sig en bättre amerikansk FN-ambassadör. Hon har inte samma kapacitet att skada krigarimperiet som Trump, men hon är oslagbar som landets företrädare i FN. Hon är verkligen ”bombad”. Hon är det märkligaste kvinnliga fenomen jag skådat.

”TRUMP IS WATCHING YOU”

Denna varning till världens länder att inte rösta fel – vid omröstningen i FN om Jerusalem som enbart Israels huvudstad, slog nytt rekord i mentalt vansinne i hela FN:s historia. Endast Trump prisade sin FN-ambassadör. De två kommer bra överens. Trump blev upphetsad och lovade att straffa alla länder som röstar emot USA/Israels förslag ekonomiskt. ”Vi kommer att tjäna mycket pengar” – våga inte gå emot oss hotade Trump helt öppet. Hela världen baxnade. De två akustiska galningarna lyckades tillsammans sparka krigarimperiet i skrevet så att det sjöng om det.          

PRECIS ALLA FÖRHOPPNINGAR OM USA HAR SLAGITS I SPILLROR.

Hur hittade de varandra??? Jag är djupt religiös. Jag är påverkad av buddistiska tankegångar. Jag tror på att människan är en besjälad varelse som återkommer i liv efter liv på Jorden Jag är helt övertygad om att den gåtfulla kraft som vi kallar Gud existerar. För mig personligen är det uppenbart att Gud har tillsatt både Trump och Haley. Till och med Gud måste ha fått leta för att finna. Det är mycket glest mellan människor som har ett så enastående svårt handikapp.

ÄNNU ETT MEGA-MISSTAG I RADEN AV DUNDERTABBAR.

Ta mig Fan går inte Trump ut och öppet stöder protesterna som blommade upp i Iran. Sedan dyker nästa galning upp. Netanyahu håller ett tal i Knesset som hyllar demonstranterna. Dagen efteråt syntes knappast någon demonstrant på gatorna i Iran. Landets president Hassan Rouhani var tvungen att dra på munnen.

Bättre brandsprutor för att släcka en eld går inte att föreställa sig. Alla iranier bär på mycket smärtsamma minnen av Saddam Husseins gaskrig som dödade så fruktansvärt många iranier. Precis alla vet att gaskriget organiserades av CIA. Saddam var bara en lakej som följde order. Varenda iranier avskyr djupt den fasansfulla sionistiska terror som torterat det palestinska folket i över ett halvt århundrade. Trump och Netanyahu är så ofattbart bakom flötet att båda höll ett lovtal till demonstranterna!!! Även Netanyahu måste ha samma diagnos ”akustisk autism”. Alla tre har funnit varandra. Samtliga har NOLL kontakt med världen utanför sina bubblor.

Dagen efter Trumps och Netanyahus tal var det bara CIA- och Mossadagenter som fortsatte att försöka få igång demonstrationerna. Det var ett fatalt misstag. Hela femtekolonnen i landet fängslades på en enda dag. Naturligtvis hade underrättelsetjänsten information redan i förväg. Att efter Trumps och Netayahus tal fortsätta att demonstrera på gatorna i Iran var ett fatalt misstag. De blev naturligtvis mycket ensamma, men de hann legitimerade sig.

Tokdjävlarna tog upp frågan i FN. Där gick alla tre akustiska galningar på nästa katastrofala nederlag. Det är ett så sjukt skådespel som vi bevittnar att ”hårta häd viri naog” (dialektalt) – hälften hade varit nog på rikssvenska.

FRANKRIKE – VILKET HISTORISKT GENOMBROTT.

Både Frankrikes FN-ambassadör och Frankrikes president sa ifrån mycket tydligt. Ett så starkt avståndstagande från USA/Israels agerande i FN har aldrig inträffat i modern tid. Frankrike har vaknat upp. Det transatlantiska samarbetet är hopplöst. Frankrike har gett upp. Frankrike har valt väg. Landet går med buller och bång med i det asiatiska fredsprojektet ”den nya sidenvägen”. Macrons diplomati under sitt statsbesök i Kina tog kineserna med storm. Jag har aldrig sett Xi Jinping så lycklig över att statsbesök. Macron och Xi Jinping fann varandra. Det var en vacker syn.

Jag vet hur fin vänskap kan vara. Jag omfamnades själv av Kina för nästan 20 år sedan. Jag blev hedersmedborgare i en kinesiskt storstad i Shanxiprovinsen. Där finns fortfarande ”Brage Laboratory”. Där kämpade vi dygnet runt med kolförbränning och förbränning av restprodukter från jordbruket under en hel tioårsperiod. Ett så fantastiskt folk går inte att föreställa sig. Det är inte att undra på att Kina välkomnas överallt i världen.

Är det någonting som min intuition har övertygat mig fullständigt om – så är det att Frankrike kommer att vända USA ryggen. De Gaulles självständiga politik gentemot USA ligger i ryggmärgen hos Frankrikes befolkning. Landets envisa vägran att tala engelska är ett av hundratals bevis på landets nationella stolthet. De vägrar att huka sig för USA. Några kvislingar till presidenter gjorde det – men nu har Frankrike fått nog.

Därmed har ett nytt kapitel i Frankrikes historia påbörjats. Jag har anat att Marcon skulle ta steget – och hen gjorde det. Gud välsigne Macron och det franska folket. Macron har en mycket vacker docka till fru och Frankrike har väldigt fina ostar. HURRA Frankrike! Jag bodde i landet några månader i min ungdom. Jag har sörjt över CIA-kuppen mot De Gaulle. Jag har alltid längtat efter att Frankrike skulle lyckas frigöra sig från Mordors krigarimperium i väst. Äntligen är det gjort – SKÅL. Jag måste erkänna – jag känner en euforisk glädje.

TRÅKMÅNSEN MERKEL SITTER KVAR. 

Det var givet på förhand och det var mycket bra. Nu är det bara att vänta på att Tyskland säger ifrån på skarpen mot Polen och CIA-öarna Danmark. Gazproms jätteprojekt Nord Stream 2 är av ofattbart stor betydelse för Tyskland. Tyskland bör även be CIA:s femtekolonn i Bryssel att ”fara åt helvete”. Tyskland väljer naturligtvis att säga ifrån med ett diplomatiskt språkbruk – men det måste bli ett besked i klartext. Detta kommer snart att ske. Avståndstagandet mot USA:s helgalna översittarfasoner sveper fram som en präriebrand i hela världen.

TACK GODE GUD FÖR TRUMP OCH  HALEY.

Du lyckades tillsätta två underbara ledare i USA. Jag förstår varför folk säger att du är ”outgrundlig”. En skogsfilosof från 66:e breddgraden lurar du emellertid inte. Jag ser vad du håller på med. PLEASE – skona Trump. Låt honom få bli hovnarr i himlen. Jag tror inte att han förstod bättre. Det är faktiskt lite synd om honom.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Alternativmedia SAMTIDEN formulerar ovanstående på detta sätt:

Säga vad man vill om USA:s nuvarande president – han är ärlig, han säger vad han tycker och han retar gallfeber på det medieträsk som förpestat tillvaron för vanliga européer i decennier och som levt i maskopi med den etablerade makten. Etablissemang som över huvudet på människor har styrt och ställt, de har omformat länder efter sin egen agenda, sin egen dåliga smak. Fräckt har de tagit på sig rollen som den överlägsne, tolerante och allvetande domptören som minsann ska få européerna att veta hut, särskilt de som inte tillhör den egna exklusiva gruppen vänsterliberala globalister.

Med Trump har de för första gången fått en person med makt som tar dem i örat, som ifrågasätter deras självutnämnda roll som godhetsapostlar, som demaskerar deras verkliga syften och som har modet att gå till motattack. Han ställer dem mot väggen, han vänder deras anklagelser mot dem själva.

När medierna talar om falska nyheter, levererar han en moteld som först överrumplar många självgoda proffstyckare men som i förlängningen får dem att hata ännu mer, eftersom hat mot européer i allmänhet och de som vill ta ledningen och försvara deras intressen i synnerhet är deras paradgren.

Senast i raden av hetskampanjer mot Trump är några ord han sägs ha sagt innanför Vita husets väggar. Bakgrunden förefaller vara att någon talat om USA:s humanitära plikter riktade mot afrikaner och asiater, varvid Trump ska ha ifrågasatt själv grunden i argumentationen genom att fråga sig varför länder med övervägande europeiska befolkning år efter år, årtionde efter årtionde ska behöva ta emot människor och totalt omvandla sina egna hem. Trumps sägs ha använt ordet ”skitländer”, men vilka tillförlitliga källor hänvisar de officiella medierna till? Är hans politiska motståndare sanningsvittnen?

Hans kritiker låter sig ofta medvetet missförstå honom. Man tyckte sig skönja en klar nationalistisk tendens och detta avvisas alltid av de etablerade vänsterliberala medierna. Att hans ordval och formuleringar, som de indignerat återgivits via vänsterliberala mediekanaler, inte alltid är strikt sakliga utan subjektivt ledande, får inte skymma sikten för den viktiga frågan om vilket ansvar folken i Afrika och Asien har för att skapa levnadsförhållanden som gör att de inte behöver flytta till länder som sedan länge bebotts av européer.

Dessutom vill han inte ta risken att få in människor i USA som försämrar livsvillkoren för amerikanska medborgare, en riskbedömning alla politiker verkligheten borde göra före varje beslut som drabbar det egna landet.

Hur saklig är medias rapportering om Trumps senaste utspel? De tar ett uttalande bakom lykta dörrar för en sanning och klipper ihop ett reportage från det norska statsbesöket för att förstärka bilden av Trump som en typisk s.k. Vit maktförespråkare. Etablissemanget – de väletablerade politiska partierna, intresseorganisationerna, pressen och de som uttalar sig om saken i massmedia – har här en och samma uppfattning: alla som ifrågasätter den migrationspolitik som har förts och förs är rasister och att ta emot vad de kallar flyktingar från Afrika och Asien är en hjärtesak, en stor och värdefull tillgång.

Verkligheten ser annorlunda ut, den ändrar bilden av västerlandet, den rycker undan tryggheten för européerna.

För att förstå den kraftigt vinklade rapporten av de senaste händelserna i Vita huset måste etablissemangets i årtionden pågående krig mot vanliga människor i Europa beskrivas. Inom etablissemanget råder här alltså fullständig konformism. Därav följer att endast EN uppfattning är officiellt godkänd som lika självklar som anständig: den etablerade uppfattningen att invandringen är bra och att (alla kategorier av) invandrare är en stor och värdefull tillgång för européerna, främst nationalekonomiskt, kulturellt och socialt.

Avvikande uppfattningar betraktas inte bara med misstro utan avfärdas som avskyvärda uttryck för ”främlingsfientlighet” och ”rasism”, som sägs bero på ”okunnighet”, ”fördomar” och ”rädsla för det okända och främmande”. Detta är ett beprövat taktiskt trick att nedtysta och oskadliggöra besvärande kritiker och oppositionella, men retligt för denna yrkeskår i vanrykte är att de inte lyckas med Donald Trump.

Visserligen kommer de fortsätta att stämpla honom som människofientlig och utpeka honom som moraliskt belastad men jag tror att folkets dom inte blir den de förväntar sig.

För att få till stånd förändring är det ytterst fråga om en attitydförändring som går på djupet, en mognande insikt om att vi har olika roller i livets skådespel – min är att gå mot strömmen och känna av vad som rör sig i det europeiska folkdjupet.

År 2018 går vi mot nya landvinningar – ner med lögnmedia.

källa:  Uffe Hansen, SAMTIDEN

Publicerat i Brage, Maktmissbruk, MORDOR Ondskans Rike, sionism, Terrorism, Trump | Lämna en kommentar

Krig är lönsamt för de allra rikaste …

Men Krigen kan upphöra när Kabalen, De tretton finansfamiljerna, Vatikanens, City of Londons och Washington DC-träsket av maktmissbruk, trafficking och pedofili har fått sina straff och inbjudits att verka som ljusarbetare …

Cosmic Ascension is at work! Join the movement… 

TREVLIG LÄSNING – (KLIPP FRÅN NÄTET)

Brage:  Vilka sanningens hjältar det finns. Även till svenska finns sanningarna översatta.

CITAT
Familjen Rockefeller, ägare till Chase National Bank (senare Chase Manhattan), USA:s största finansinstitution vid världskrigets utbrott. Familjen Rockefeller ägde också det ledande oljebolaget i USA, Standard Oil of New Jersey. Genom dessa företag och en del andra, som National City Bank of New York, gick en stor del av nazisternas import av krigsmaterial från USA.

Charles Highams intresse för de hemliga affärerna under världskriget startade 1978 när han undersökte påståenden om den kända filmskådespelaren Errol Flynns kontakter med nazisterna. I ämnet skrev Higham en bok – The Untold Story. Men under undersökningarna kring Errol Flynn i arkiv och bibliotek kom Higham över många referenser till välkända politiker och affärsmän som han ”alltid hade trott vara helt förbundna med den Amerikanska saken” men som ”hade fått en anmärkning som misstänkta för subversiva aktiviteter”[86]. Sådana rykten, om storfinansens och politikers kontakter med nazister, hade funnits efter andra världskriget men några bevis hade aldrig kommit fram i ljuset.

Nu fick Higham på sitt arbetsbord referens efter referens till dokument som fanns arkiverade i många olika arkiv i USA. Charles Higham bestämde sig för att gå till botten med hela historien. Higham började leta efter dessa dokument i arkiv efter arkiv men till hans förvåning, när han väl hittade något visade det sig vara hemligstämplat! Higham gav inte upp. Han började det stora arbetet med att få alla hemligstämplingarna upphävda. Med åberopande av USA:s Freedom of Information Act startade Charles Higham den ekonomiskt mycket kostsamma och tidskrävande juridiska processen för att få bort hemligstämplarna. Det tog honom flera års arbete. De första dokumenten han fick läsa ledde till nya dokument och nya krav på hemligstämplingarnas upphävande i en kedja som aldrig ville ta slut. Resultat var omskakande för Higham. ”Det jag hittade var väldigt upprörande”[87], skriver Higham.

 

Det första Higham stötte på var att President Roosevelt den 13 december 1941, 6 dagar efter Japans attack på Pearl Harbor och 4 dagar efter Hitlers krigsförklaring mot USA, skrev under ett dekret ”Trading With the Enemy Act” där lagliga arrangemang för handeln med fienderna kunde officiellt beviljas av finansministern. Skandalöst att detta var möjligt, tycker Higham. Men det blev mycket värre än så. USA företagen överskred alla gränser för det som hade officiellt beviljats och etablerade stora hemliga affärer med nazisterna[88].

Charles Higham, en man med borgerliga värderingar, hade en solid tro på det demokratiska systemet i USA och kunde inte det minsta tro på att många av dem som han satt på demokratins piedestal var fosterlandsförrädare, sådana som förrådde sitt land och sitt folk för vinningens skull. ”På grund av det hemlighetsmakeriet som hade mörkat hela historian, blev forskningen mardrömmen som föregick den stora mardrömmen av upptäckt. Jag startade en resa som kan liknas att bli nedsänkt i förgiftat vatten i en dykarklocka”[89].

Det som mest upprörde Higham var att affärerna med Nazityskland fortsatte även efter den japanska attacken mot USA:s flottbas Pearl Harbor söndag morgon den 7 december 1941 och även efter Hitlers krigsförklaring mot USA den 9 december 1941. För USA:s storkapitalister var kriget inget som krävde ett ställningstagande för sitt land, som krävde att man gick ihop för landets skull. Tvärtom. ”De förenades av en ideologi: ideologin av affärer som vanligt (Business as Usual). Enade av identiska reaktionära idéer, såg de en gemensam framtid under fascistisk makt, oberoende av vilken av världens ledare som kunde genomföra denna deras ambition”[90], skriver Higham. När kriget började gå dåligt för nazisterna och de började förlora stort, blev, enligt Higham, finansmännen mera ”lojala”. Och när kriget var slut ”skyndade de sig till Tyskland för att skydda sina tillgångar, återinsätta nazivännerna i höga poster, hjälpa till att provocera fram det kalla kriget”[91].

Vilka var de, USA:s finansmagnater som tjänade storkovan på affärerna med nazisterna?

Listan är lång! Låt oss ge läsaren en snabb inblick i denna skumma grupp som Charles Higham kallar Broderskapet (The Fraternity). På första plats kommer familjen Rockefeller, ägare till Chase National Bank (senare Chase Manhattan), USA:s största finansinstitution vid världskrigets utbrott. Familjen Rockefeller ägde också det ledande oljebolaget i USA, Standard Oil of New Jersey. Genom dessa företag och en del andra, som National City Bank of New York, gick en stor del av nazisternas import av krigsmaterial från USA. Även en del mindre oljebolag, som Davis Oil Company och Texas Company, var viktiga för att hålla nazisterna med olja och bensin under kriget.

Inom området telekommunikationer och elektronik utmärkte sig USA:s företag American International Telephone and Telegraph Corporation, ITT, för hjälp till nazisternas krigföring. När det gäller avancerade stålprodukter som kullager, var den svenska SKF (Svenska Kullagerfabriken) och SKF:s dotterbolag i USA av största vikt för nazisterna. Allt som rullar eller går runt krävde kullager och de kom från SKF. SKF byggde även en fabrik i Tyskland, Schweinfurt, för att förse nazisternas krigsmaskin med kullager. SKF tillverkade 80 procent av världens kullager. 60 procent av SKF:s världsproduktion gick till nazisterna. SKF:s ordförande Sven Wingquist var en viktig delägare i Jacob Wallenbergs Stockholms Enskilda Bank som i sin tur hade förbindelser med Hitlers Reichsbank.

 Ett till svenskt företag viktigt för Hitlers krig, ett av de viktigaste faktiskt, var Bofors, varifrån nazisterna fick en betydande del av stål och vapen för användning i kriget. Även bilar tillverkade USA:s företag åt nazisterna under andra världskriget. 

Henry Ford Company, tillverkade bilar och lastbilar som exporterades till nazityskland och Fords franska fabriker tillverkade bilar åt nazisterna under Nazitysklands ockupation av Frankrike. General Motors som ägs av familjen Du Pont var också med och försedde nazisterna med bilar och flygplan.

Hur gick affärerna till? Vi ska syna dessa förbindelser mera i detalj. Men först går ordet till Charles Higham: ”Vad skulle ha hänt om miljoner amerikaner och britter, som dagligen 1942 fick kämpa med ransoneringskuponger och köa vid bensinstationerna hade fått veta att ledningen för Standard Oil of New Jersey hade skickat allierat bränsle till fienden? Tänk om allmänheten hade upptäckte att Chase Bank i det ockuperade Paris gjorde miljoner dollar i vinst på affärer med fienden med full vetskap i huvudkontoret på Manhattan? Eller att Fords lastbilar tillverkades åt de tyska ockupationstrupperna i Frankrike med tillstånd från Dearborn, Michigan? Eller att Colonel Sosthenes Behn, huvudperson i det amerikanska telefonkonglomeratet ITT, under pågående krig flög från New York till Madrid och vidare till Bern för att hjälpa till att förbättra Hitlers kommunikationssystem och de robotbomber som föll över London? Eller att ITT tillverkade det tyska flygplanet Focke-Wulf som fällde bomber över de brittiska och amerikanska trupperna? Eller att mycket viktiga kullager skickades till nazisternas kompanjoner i Latinamerika (för vidare export till Nazityskland, min anm. MS) i hemligt samförstånd med viceordförande för USA:s Styrelse för Krigsproduktion (War Production Board), i samarbete med Görings kusin i Philadelphia, när de amerikanska styrkorna hade ett desperat behov av dem? Och att dessa affärer var kända i Washington och godkända eller avsiktligt ignorerade?”[92]

Charles Higham ger oss i ”Trading With the Enemy” ett mycket omfattande material av mycket uppseendeväckande händelser. Vi kommer att mycket kortfattat ta upp en liten del av Highams avslöjanden. Uppmärksamma att allt material finns utspritt i USA:s arkiv och var hemligstämplat ända fram till Highams undersökning. Higham krävde och fick bort hemligstämplarna för en del av materialet. Men mycket är fortfarande hemligstämplat! Vi kommer att återge material om BIS – Bank for International Settlements, Chase National Bank, Standard Oil of New Jersey, ITT – American International Telephone and Telegraph Corporation, Ford och General Motors.

 

BIS – Bank for International Settlements (bank för internationella uppgörelser).

BIS bildades den 17 maj 1930 av flera centralbanker i Europa och USA. Anledningen till bildandet av BIS var att få in betalning för Tysklands krigsskadestånd enligt Versaillesöverenskommelsen efter första världskriget. Kriget hade ju slutat 1918 men frågan om krigsskadestånden var, som vi har sett tidigare, inte löst i slutet av 1920-talet. Med Youngplanen 1929/1930 fanns ett konkret förslag på hur krigsskadestånden skulle betalas. BIS roll, som det sas då, var att ta emot, administrera och betala ut krigsskadestånden till de allierade länderna som hade varit utsatta för Tysklands krig.

Men så blev det inte. Storkapitalet i de allierade länderna såg en chans att göra stora vinster genom att investera pengar i det krigsdrabbade industrilandet Tyskland. Dessa investeringar började bara något år efter krigsslutet. Men i slutet av 1920-talet blev affärerna mycket stora och en bank behövdes för en säker länk mellan Tyskland och de allierade länderna. BIS bildades. Kapitalisterna använde BIS för att skicka pengar till investeringarna i Tyskland. Istället för att vara en väg för pengar ut ur Tyskland blev BIS en väg för pengar in i Tyskland. I synnerhet för pengar från USA och Storbritannien!

 I BIS styrelse fanns representanter för centralbankerna i USA, Storbritannien, Frankrike och även för Tyskland, Japan, Italien och en del andra banker. Gemensamt för dessa representanter var att de samtidigt också satt i styrelser och ledningar i de stora företagen i dessa länder. En av BIS grundare var t.ex. självaste upphovsmannen till Youngplanen, Owen D. Young, en av bankirerna i familjen Morgans koncern som ägde First National Bank of New York. I BIS samlades representanter för världens storkapital. Detta kom givetvis till utryck i BIS stadgar, att BIS ”skulle vara undantag från beslagtagande (utmätning), stängning eller klander oberoende om dess ägare fanns i krig med varandra eller inte”[93]. BIS var representant för politiken om ”affärer som vanligt”, tjäna pengar på kriget, helst på de både krigförande sidorna.

BIS hade (och har) huvudkontoret i Schweiz, Basel. Tyskarna, nazisterna, vann redan från början stort inflytande över BIS. Det var i deras land som investeringarna gjordes och profiten växte och vid tiden för andra världskrigets början var BIS under nazistisk kontroll. BIS president under krigsåren var amerikanen Thomas H. McKittrick en person känd för nazistiska sympatier något som han delade med ett stort antal av storkapitalisterna i USA. I BIS styrelse fanns för Nazitysklands räkning Hermann Schmiz, chef för den tyska kemiska storkoncernen IG Farben, baronen Kurt von Schröder, ledande Gestapoofficer och chef för Stein Bank i Köln, samt Walter Funk och Emil Puhl, ordförande och viceordförande för den tyska Reichsbank och av Hitler personligt utsedda till representanter i BIS[94].

BIS fanns hela tiden som en medhjälpare och finansiär av nazisterna och uppbackare av alla nazistiska krigståg i Europa. Nazisterna använde BIS som hjälp att ta hem alla rikedomar som nazisterna plundrade i de ockuperade länderna. BIS var med från första början när de nazistiska trupperna invaderade och ockuperade Österrike i mars 1938. Allt österriskiskt guld i riksbanken i Wien plundrades och packades ner under kontroll av BIS och skickades vidare till tyska riksbanken i Berlin under överinseende av den tyska riksbankens viceordförande och BIS direktör Emil Puhl[95].

 BIS roll under nazisternas invasion och ockupation av Tjeckoslovakien, den 15 mars 1939, var ungefär densamma fast ännu mera avslöjande som internationell storkapitalistiskt samarbete för plundring och piratdåd. När nazisterna kom till den tjeckiska riksbanken hade landets guldreserver, 48 miljoner dollar i guld, redan skickats iväg med en BIS transport till Basel och vidare till Storbritannien och Bank of England. Med en pistolmynning mot huvudet tvingade de nazistiska ockupanterna den tjeckiske riksbanksdirektören att ta kontakt med BIS och be om att få det tjeckiska guldet tillbakaskickat från Storbritannien till Basel. Efter en diskussion mellan den holländske BIS presidenten J.W. Beyen och franske BIS direktören Roger Auboin från Bank of France beslöt dessa två att godkänna den tjeckiska riksbankschefens begäran, väl medvetna om att den hade tvingats fram av nazisternas[96].

Meddelandet gick vidare till Storbritannien där den brittiske riksbankspresidenten Montagu Norman, en man känd för sina nazistiska sympatier, omgående beslutade att skicka tillbaka guldet till Basel. Från Basel skickades guldet direkt till den tyska riksbanken i Berlin. Montagu Norman hade fullt stöd av Storbritanniens premiärminister Chamberlain, en stor aktieägare i Imperial Chemical Industries, den brittiska partnern till den tyska storkoncernen IG Farben. I det brittiska parlamentet ljög Chamberlain öppet när han förnekade att det tjeckiska guldet skulle ha skickats tillbaks till Basel. Som svar på frågan från Labourriksdagsmanen George Strauss om det var sant att ”Tjeckoslovakiens nationella guldreserv har getts till Tyskland” svarade Chamberlain ”Nej det är inte sant”[97]. Den 31 maj 1939 kunde Associated Press rapportera från Schweiz att det tjeckiska guldet hade passerat Basel och redan fanns i den tyska riksbanken i Berlin[98].

Betänk att denna händelse ägde rum bara sex månader efter det att Frankrike och Storbritannien den 30 september 1938 skrev under Münchenöverenskommelsen, en pakt med Nazityskland och det fascistiska Italien som, enligt Hitlers krav, tvingade Tjeckoslovakien att ge bort till Nazityskland en del av landet, det så kallade Sudetområdet, ett område med stor tyskspråkig befolkning. Münchenöverenskommelsen var Frankrikes och Storbritanniens öppna förräderi mot Tjeckoslovakien. T.ex. hade Frankrike och Tjeckoslovakien året innan skrivit under en militärallians där båda länderna förpliktigade sig att försvara varandra i det fall de attackerades av Nazityskland. Alliansen var av intet värde. Samma sak gäller Frankrikes och Storbritanniens förpliktelser och försäkringar till Tjeckoslovakien vid tiden för Münchenöverenskommelsen. Både länderna förpliktigade sig att stå för Tjeckoslovakiens militärsäkerhet efter det att Sudetområdet lämnades till Nazityskland. När det kom till handling var dessa förpliktelser inte värt något. Landet invaderades och ockuperades av nazisterna och delades upp i två nazistiska kolonier. Frankrike och Storbritannien rörde inte ett finger för att försvara Tjeckoslovakien[99].

Historien hann ifatt dessa förrädare och de fick betala för förräderiet. Det tjeckiska guldet användes av nazisterna till att köpa strategiskt krigsmaterial till det kommande kriget mot Frankrike och Storbritannien. Redan 1939 placerade nazisterna stora kvantiteter stulet guld i BIS i Basel för investeringar i Nazityskland. BIS var viktigt för Hitler. Men också för Västs storkapital. Alla tjänade pengar på kriget. Storbritannien fick en regelbunden utdelning från BIS före och efter det att Storbritannien gick i krig mot Nazityskland och under hela kriget. Två av BIS styrelsemedlemmar under hela krigstiden var Sir Otto Niemeyer, direktör i Bank of England och den nämnde Montagu Norman, president i Bank of England[100].

I maj 1940 kom de nazistiska trupperna till Holland och Belgien. Holland gav upp den 14:e maj och landets guldreserver plundrades och skickades iväg genom BIS med destination riksbanken i Berlin. Belgien kapitulerade för nazisterna den 28:e maj. Landets guldreserver på 228 miljoner dollar i guld hade strax före invasionen skickats till den franska riksbanken som då sågs som säkrare. Men i juni var tiden kommen för Paris att kapitulera inför nazisterna. Den belgiske BIS direktören Alexandre Galopin upptäckte den belgiska guldtransporten till den icke ockuperade delen av Frankrike och använde sig av sin makt för att skicka den vidare till Dakar i Senegal därifrån den sedan kunde flyttas tillbaka till Europa och den tyska riksbanken, Reichsbank[101]. Förrädaren Galopin fick betala för sina handlingar, han blev avrättad av motståndsrörelsen 1944[102].

Under hela kriget fortsatte den kapitalistiska moralen av ”affärer som vanligt”. Kapitalisterna i USA och Storbritannien fortsatte att göra affärer med BIS under hela kriget, att satsa pengar i banken och få utdelning på de satsade pengarna. Nazisterna använde pengarna till krigföring mot de allierade länderna och betalade regelbundet ränta till BIS. Pengar till räntan kom från nazisternas stulna guld från plundrade länder men också från miljontals mördade judars egendomar. Miljontals guldtänder, ringar, cigarrettetuier, glasögonbågar, cigarettändare m.m. Judarnas guld smältes ner i 20 kilos tackor och stod för hundratals guldtransporter från Berlin till BIS[103]. Undersökningar utförda efter kriget vid Nürnbergrättegångarna mot krigsförbrytare visade att många guldtransporter till den nazistiska riksbanken i Berlin kom från koncentrationslägren i Lublin och Auschwitz[104].

 I maj 1944, när kriget gick in i ett avgörande skede, när Sovjetunionen vann stort och man började skönja ett slut på kriget, kallade BIS till stort styrelsemöte i Basel. BIS direktörerna från Nazityskland, Japan, Italien, Storbritannien och USA samlades under ordförandeskap av amerikanen Thomas H. McKittrick. McKittrick var BIS president med godkännande av USA:s regering under hela kriget. Ämnet för mötet: diskussion om 378 miljoner dollar i guld som de nazistiska ledarna skickat till BIS under krigsåren för att användas efter krigsslutet[105]. Guldet var stulet guld från plundrade länder och mördade judar. Beslutet från mötet är inte känt, det är hemligt än idag.

BIS, den nazistiska banken, har alltid haft mäktiga vänner som har räddat affärerna och hjälpt till att bevara hemligheterna. Under den internationella monetära konferensen i Bretton Woods i juli 1944, under Västs förhandlingar om den ekonomiska utvecklingen efter kriget, när Världsbanken och den Internationella valutafonden bildades, antogs en resolution om att göra slut på BIS. Men så blev det aldrig. Banken finns än idag, affärer som vanligt[106]. 1948 var BIS under stor offentlig press med krav på återbetalning av stulet guld till de plundrade länderna och människorna. BIS lämnade då ifrån sig ynkliga 4 miljoner dollar i guld. Det visar vilka makter som finns inom den kapitalistiska finansvärlden.

 

Chase National Bank, en bank i nazisternas tjänst.

Under 1930-talet och vid tiden för andra världskriget var familjen Rockefeller ägare till Chase National Bank (senare Chase Manhattan, idag JP Morgan Chase), dåtidens största finansinstitut i USA, och USA:s största oljebolag Standard Oil of New Jersey. Chase National Bank (och även National City Bank of New York) handlade med Tyskland även när landet hamnade under nazistisk diktatur. Chase tog emot betalning för olja och många andra produkter av strategisk karaktär som Standard Oil och andra företag i USA sålde till nazisterna. Lista på dessa företag är lång. Förutom Standard Oil fanns bland de viktigaste Sterling Products, General Aniline and Film, SKF, ITT, Davis Oil Company, Texas Company, Ford och General Motors[107].

Chasesdirektör för Europa var Joseph Larkin, en man med starka sympatier för general Francos fascism och hans krig mot republiken under det spanska inbördeskriget. Larkins sympatier tog sig uttryck inte bara i ord utan i konkreta handlingar. När den spanska ambassadören ackrediterad i USA ville öppna ett 4 miljoner dollar konto i Chase Bank i New York i oktober 1936, blev han stoppad av Larkin. Pengarna skulle användas till att stödja ambassadens verksamhet och Lincolnbrigaden, en grupp av USAmedborgare som gick in som frivilliga på republikens sida mot fascismen i det spanska inbördeskriget. Inget bankkonto i Chase i New York åt republikanerna. Ungefär samtidigt öppnade den spanska ambassadören i Paris ett konto hos Chase Bank. Även detta konto stoppades av Larkin som tvingade ambassadören att avsluta kontot i banken[108].

 Men Larkin nöjde sig inte med detta. Han hade en aktiv del i stödet för fascismen och nazismen. I Paris öppnade han bankkonton åt både Francofascisterna och åt den tyska Reichsbank under Hitlers direkta kontroll. Larkin upprätthöll denna tjänst åt nazisterna under hela andra världskriget. Under nazisternas ockupation av Frankrike öppnade Larkin ett personligt bankkonto åt den tyske ambassadören i Paris Otto Abetz och också ett bankkonto åt den tyska ambassaden[109]. Genom dessa konton kom pengar in för att finansiera den militära ockupationen och Gestapo, för propaganda, förtryck, tortyr och mord på det franska folket.

 Chase National Bank i Paris förblev öppen under hela den nazistiska ockupationen av Frankrike och även efter det att Nazityskland förklarade USA krig (så gjorde också Morgan Bank). Chases investeringar i den tyska rustningsindustrin fortsatte under hela kriget, affärerna blomstrade och så gjorde också vinsterna. Inte minst från försäljning av olja och andra produkter från Standard Oil.

 Efter kriget när Larkin ville försvara sitt handlande avslöjade han att ”den brittiska regeringen hade en positiv attityd gentemot de brittiska bankerna i utlandet” och påstod att ”de brittiska bankerna i Paris gjorde stora affärer under ockupationen”[110].

 Familjen Rockefellers startade 1936 även en ny bank tillsammans med Schröder Bank of New York för affärerna med Nazityskland. Banken fick namn Schröder, Rockefeller and Company, Investment Bankers och var enligt Times en ekonomisk medhjälpare till Rom-Berlin axeln[111].

Förutom banktjänster ägnade Chase National Bank sig också åt rena propagandakampanjer i USA åt nazisterna. Banken skickade ut propagandablad för inköp av tyska mark som lovade bra förtjänster efter det att Nazityskland vunnit kriget[112].

Efter kriget blev Chase National Bank åtalade för att ha brutit mot Trading With the Enemy Act. Efter flera veckors rättegång dömde domstolen till bankens favör och Chase gick helt fri från anklagelser. Inga av anklagelserna för samarbete med fienden offentligtgjordes.
SLUT CITAT

KUGGFRÅGA: VEMS ÄRENDEN GICK HITLER?

 
 
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

 

Publicerat i Ascension, Brage, CIA, Framtid, George Soros, GESARA, judiska lobbyn, korruption, Lars Bern, Maktmissbruk, migration, MORDOR Ondskans Rike, NATO, NESARA, Pengar, Sananda, sionism, Terrorism, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Nya mäktiga Saudiarabien i djärva utspel under 2017

 

I mars månad 2017 besökte en liten delegation från Saudiarabien Trump i Vita Huset. 

Vice kronprins till den saudiska tronen Muhammed bin Salman ”MbS” och landets utrikesminister Abdel al-Jubeir var de högst rankade i delegationen. Delegationen stannade i USA i nästan en hel vecka. Några dagar efter den officiella tillställningen med fotografering och allt i Vita Huset åkte den saudiska delegationen tillbaka. Detta besök skulle senare visa sig vara av stor betydelse för Saudiarabien. De fann varandra MbS och Trump – och det lades upp planer.

Planerna sattes i verket. 

Landets kronprins Muhammed bin Nayef ”MbN” skulle röjas ur vägen. Frågan var hyperkänslig. MbN var nämligen CIA:s kelgris. Han hade nyss fått motta CIA:s högsta utmärkelse för sin tapperhet i terrorns tjänst av CIA:s högsta chef. Att plocka bort MbN var ett extremt vågat drag. Det var fler som skulle plockas – men det fick vänta till ett senare tillfälle. Den 21:a juni slog MbS helt plötsligt knockout på MbN. Han tvingades kyssa MbS och huka sig. Han sattes i husarrest. Hans isolering blev total och är det än idag. Världen skakade till. En ny kronprins väntade på att ärva tronen – Muhammed bin Salman.

Förvirringen inom CIA var total. Förvirringen i Israel var total. Förvirringen i hela västvärlden var total. Men läget lugnade ner sig så småningom. Planeringen fortsatte i yttersta hemlighet. Saudi Vision 2030 skulle dras igång med stor pompa och ståt. I slutet av oktober månad samlades över 3 500 businessledare från världens alla håll och kanter i Riyadh. Samtliga inflytelserika prinsar var på plats. På superlyxhotellet Ritz-Carlton ägde de största showerna rum.

Efter jättekonferensen meddelades att Saudiarabiens kung skulle ha ett viktigt möte där han skulle tillkännage ett viktigt budskap. Ingen prins vågade vanära sin konung med sin frånvaro. Det var då blixtnedslaget kom. Massor av stenrika affärsmän gick i fällan. Många prinsar och många ministrar och många före detta ministrar och många högt uppsatta militärer – inklusive cheferna för landets marin och chefen för det mäktiga nationella gardet – drösar av mycket inflytelserika personer sattes i arrest på Ritz-Carlton och ett annat lyxhotell i närheten. Jag tror inte att någon kupp någonsin i mänsklighetens historia har varit så dramatisk.

Förhören blev mycket hårdhänta inledningsvis. Många tvingades tas om hand på sjukhusen – men detta upphörde snabbt när medicinskt kunnig personal skickades på plats till Ritz-Carlton. Sannolikt begicks ett antal direkta fysiska övergrepp i ett inledande skede. Det var synd om miljardärerna.

Folket jublade. Äntligen hade de korrupta svinen fått vad de förtjänade. För första gången i Homo Sapiens historia hade den stenrika eliten i ett land satts på plats. Folkets jubel visste inga gränser.

Det fanns inga hämningar. En av världens rikaste personer – en nära vän till Bill Gates – sattes också dit tillsammans med sin fru. Hon var den enda kvinna som fängslades. Denna mångmiljardär som har förgyllt sitt privata flyg i guld och har många yachter sattes i arrest. OBSERVERA – än idag har han inte twittrat på nätet som han är stor delägare i. Han har bara yttrat de meningar han uppmanats att säga. Ytterst få av de fängslade har släppts fria. Huvuddelen sitter fortfarande isolerade. Inte ett pip hörs från oljebolaget Preems ägare. Hundratals andra oerhört inflytelserika personer förblir tysta.

DRA INNI HELVETET VILKEN REAKTION.

Alla CIA-agenter över hela världen blev chockade. Nervlugnande mediciner skrevs ut på löpande band. Mobiltelefonerna och datorerna gick heta på alla amerikanska spioncentraler (ambassader).

Vad i helvetet pågår i Saudiarabien. Trump twittrade i glädjeyra – vi har satt rätt man på plats.

Trump var djävligt stolt. De vet precis vad de gör – twittrade han mycket tillfredsställd. Trumps värsta hatobjekt – mångmiljardären som satsade enorma pengar på Hillary Clinton under presidentvalskampanjen och som uttalade sitt förakt mot Donald Trump – supermiljardären Prins Alwaleed bin Talal sitter inlåst. Han har betalat sig fri – men är lika förbannat i husarrest. Inte ett pip hörs från honom på nätet – förutom de meningar han uppmanats att säga. Trump hatar honom. Han tål inte höra hans namn. Han twittrade åt Talal under presidentvalskampanjen att vara litet rädd om pappas pengar.

MbS HAR GÅTT IN I FÄLLOR PÅ LÖPANDE BAND.

Trump hatar Obamas Mellanösternpolitik. Han gillar absolut inte det muslimska brödraskapet eller det muslimska systraskapet. Obama älskade rörelsen. En av systraskapets högsta representanter var Hillarys privata vän som hela tiden smög runt i kulisserna. En vacker kvinna var det i alla fall.

Trump hatade Al Jazeera i Qatar. Utan den minsta tvekan stödde Trump försöket att annektera Qatar. Men efter historiens galnaste ultimatum – var vänlig och kapitulera inom två veckor – dök Tillerson och mäktigt CIA-folk upp bakom kulisserna. Trump hade inte med sig alla sina nära medarbetare. Därmed tvingades MbS att skörda ett synnerligen svårt politiskt misstag. Saudiarabiens försök att annektera Qatar misslyckades. Qatars band med Iran förstärktes i stället.

Nästa fälla var lika dramatisk. Libanons premiärminister tvingades avgå i direktsänd saudisk TV. Detta slog efter en tid bakut – som när en häst sparkar till. Hezbollahs anseende i Libanon ”sky-rockade”. Hariri var starkare än någonsin. Hela Libanons befolkning vände sig mot Saudiarabiens beteende.

Sedan kom nästa misstag. Fängslandet av chefen för den arabiska banken som har mängder av business på Västbanken och i Jordanien blev nästa katastrof. Han släpptes efter några få dagar och förklarade att allt var OK – men det var det inte. Historien med Hariri upprepades. Nu har även Jordaniens relationer med Saudiarabien skadats svårt.

ETT ABSOLUT SÄKERT HISTORISKT FAKTUM.

Väst vågar inte satsa i Saudiarabien. Endast Kina och Ryssland vill och vågar. Utgången är given. 5% av Aramco Oil blir uppköpta för 100 miljarder dollar – men köpet betalas i Yuan som kan växlas in mot renaste guld i Kina. Valutan ”petro-yuan” slår igenom samtidigt i nästan all kinesisk oljehandel. Ett dråpslag mot petrodollarn är mycket nära förestående.

En brytning med Trump är också nära förestående. Saudiarabien öppnar famnen för den nya sidenvägen. Landet blir en viktig länk mellan Pakistan och Afrika. Hela den gamla världen Asien, Europa och Afrika smälter samman. Alla stater i öster är på väg i samma riktning. Indiens helgalna premiärminister Modi håller på att tappa greppet. Alla andra partier går nu ihop för att få bort den indiska katastrofen Modi. Hans CIA-agenda har skadat landet fruktansvärt. Stackars Indiens folk.

JAG ÄLSKAR TRUMP FRÅN BOTTEN AV MITT HJÄRTA.

Han är så galen att han kommer att få bli hovnarr i himlen.

Vilka stordåd han har uträttat. Jag får aldrig nog av hans underhållning. Snart brakar han till med något gigantiskt. Vad detta ska vara är svårt att föreställa sig. Trumps beslut att erkänna Jerusalem som enbart Israels huvudstad är ett mycket svårslaget rekord i mentalt vansinne. Katastrofen i FN blev helt sanslös. Tre små länder och fyra småöar (med en befolkning på totalt 200 000 människor) röstade för USA/Israel. Alla medlemmar i FN:s säkerhetsråd röstade dessutom mot USA. Få beslut har blivit så enhälligt avvisade i FN:s historia.

Skådespelet var ytterst sjukt. USA:s FN-ambassadör hotade öppet att USA:s president skulle räkna röster mycket noggrant. ”USA:s president bevakar er när ni röstar” – varnade hon. Skådespelet var så sjukt att varenda politiker i hela världen baxnade. Nu har mänskligheten fått sig en funderare. Det verkar vara sant – de Gud vill förgöra gör hen först mentalt galna. Det verkar vara mitt i prick.

DET HÄNDER NÅGOT ÖVER VÅRA HUVUDEN.

Någon mystisk kraft som vi bara kan ana har plötsligt engagerat sig i skeendet på jorden. Det vi bevittnar är helt ofattbart. Den mystiska kraft som vi brukar kalla ”Gud” har ingripit i skeendet. Så sanslöst mäktigt. Det är dags för ett fredsrike på jorden. Nästan ingen som lät sig mutas av blodsdollar kommer att säga – förlåt. De försvinner alla som bloss i kosmos. De har fullföljt sin uppgift.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Publicerat i Brage, BRI nya sidenvägen, CIA, Energi, judiska lobbyn, Maktmissbruk, SaudiArabien, Trump | Lämna en kommentar

Globalist, nej tack. Jag vill vara världsmedborgare

HUR SKA VI VETA VAD VI SKA GÖRA OM VI INTE VET VAD GLOBALISM ÄR?

Jag intervjuade en glad globalist. Jag frågade ”hur ser din drömvärld ut?”

Oj vad globalisten blev glad. Vilken fin drömvärld han målade upp.

GLOBALISMENS LYCKORIKE.

Jag vill vara världsmedborgare. Mitt hemland betyder inte så mycket. Jag vill att alla världens företag och banker ska finnas registrerade på börserna. Jag avskyr statsägda banker och företag. Jag blir så lycklig när det statsägda saudiska företaget Aramco Oil börsintroduceras. Vi får nöja oss med 5% av företaget till att börja med. Resten följer med automatiskt.

Jag hatar det statsägda företaget Gazprom. Jag avskyr Putin. Jag är livrädd för att Kina och Ryssland köpt upp så mycket guld i världsmarknaden. Det äventyrar min finansiella trygghet – dollarn. Till råga på allt är Kina världens i särklass största guldproducent och Ryssland den tredje största – tätt efter Australien. Det är mycket farligt för de lagrar allt eget producerat guld hemma. I många år har de hållit på. De har lagrat upp bergskedjor med guld. Det är livsfarligt. Den enda förklaringen – de tänker utmana mina förmögenheter som är placerade i dollar. De verkar inte tycka om dollarn.

Varenda lycklig globalist har sina välförtjänta förmögenheter placerade i dollar. Vi måste försvara våra förmögenheter. Vi måste hjälpas åt att täta alla springor i skyddsvallarna runt den fria världens valuta dollarn. Det förbannade aset Xi JInping – Kinas president – verkar ha fått fnatt. Och nu har han gått ihop med Putin. Läget är mycket allvarligt.

GLOBALISTEN BLEV HÖGRÖD I ANSIKTET.

Jag försökte lugna ner honom. Kan du inte berätta om ditt lyckorike litet mera – sa jag.

Han fortsatte efter en stunds andhämtning. Jag älskar att njuta av världen. Jag älskar att dra en runda på golfbanan. Jag älskar att leva fritt i världen. Jag njuter av lyxmat och goda viner. Jag tycker om franska och italienska viner. Jag älskar grekisk historia. Jag är intellektuell. Jag känner starkt för klimatet. Klimat är spännande. Hela världen är spännande för mig.

Globalisten svängde snabbt i humöret när han målade upp sitt lyckorike.

Vad är det som oroar dig mera än att Kina och Ryssland äventyrar dollarn – frågade jag. Han svarade. Jag oroas över att vi globalister inte kan vara sams. Den fina amerikanska försvarsindustrin är för ivrig att kriga. De verkar inte fatta att de äventyrar mitt lyckorike. CIA gör bort sig överallt i världen. Tro mig – jag är verkligen inte glad över alla krig. De måste lugna ner sig.

Sedan är det dessa sionister som alltid måste hetsa fram krig i Mellanöstern. Detta religiösa hat är farligt. Inte är det bra med alla dessa ständiga krig i Mellanöstern. Jag tror faktiskt att jag är pacifist. Jag får aldrig sova lugnt på grund av alla dessa krig.

Jag vill tillbringa ett par veckor i Karibien – och sedan dra iväg till de berömda golfbanorna i världens alla hörn och kanter. Det händer alltid någonting spännande vid varje golfrunda. Att slappna av efter en runda på banan och spana in hur det går på börserna är helt underbart. Gärna ett glas vin samtidigt. Jag älskar att sitta ute på en balkong under bar himmel. Jag älskar alla andra globalister som njuter av livet. Vi känner igen varandra och blir glada när vi ses.

Vad är det för fel att njuta av livet? Varför ska alla dessa krig förstöra allt? Se på Ikea. Företaget finns överallt. Sådant skapar fred. Jag blir så glad när jag ser de stora världsledande företagen som gör fin choklad och säljer exotiska tesorter. Sådant gör mig lycklig.

Nå vad händer om Afrikanska länder tar hand om sin kakao själva och bygger upp företag som betalar skatt i sina egna hemländer – frågade jag. Vad händer om samma sak sker med Indiens främsta teplantage? Vad händer om bananer plötsligt säljs av kooperativ som tar över bananplantagen? Vad händer om alla länder skapar fonder som byggs upp av inkomster från landets egendomar som norska oljefonden och svenska järnfonden?

Du skrämmer vettet ur mig – ropade globalisten. Fattar du inte vilket helvete du målar upp? Jag vill ju bara må bra i en trygg värld. Varför måste du oroa mig? Tack och lov skämtade du . Den svenska järnfonden lyckades vi stoppa.

JAG KÄNDE ATT DET VAR DAGS ATT AVSLUTA INTERVJUN.

Jag läste om Stora Ensos storsatsning på återvinning. Jag läste både företaget broschyrer och jag läste om barnen på de dammiga soptipparna i Indien som gick barfota och utan andningsskydd och skötte återvinningen – som gav Stora Enso så fin prestige i världen. Barnen skadades svårt och dog som flugor av respiratoriska sjukdomar.

Jag läste om företaget som var världsledande på asbest. Miljoner människor dog när lungor och lungsäckar lossnade från varandra. Vätska punkterades och metastaser spreds. Den död som asbest har spridit är så fasansfull att den nakna sanningen blir omöjlig att läsa. Företaget fortsatte många år trots att skadorna var mycket väl kända. Företagets söner och döttrar lever globalistliv. De sanerade av någon anledning aldrig någon asbest själva. Så märkligt.

Det är samma med hormoslyr, DDT, PCB och tusentals andra produkter som skapat så stora förmögenheter. Hormoslyret har dödat folk på det mest grymma sätt i hela Norrland. Valfrid Paulsson (chef på Naturvårdsverket) – satt i TV och lovade att han skulle kunna dricka ett helt glas hormoslyr.  Jag sörjer att han aldrig gjorde det. Jag såg honom när jag fick motta ett pris – ABB:s berömda Gunnar Engströms stipendium.

Där satt han som lovade dricka hormoslyr. Jag var ung och fylld av hat. Hade jag haft en pistol i handen hade jag gått fram till personen och med glädje skjutit honom i pannan. Jag lovar – jag stormhatade äcklet. Jag hade sett för mycket. Varenda släkt i de byar jag växte upp hade drabbats skoningslöst. Med åldern har jag fått bukt med mitt hat. Jag har insett att äcklen finns överallt.

DEN NAKNA SANNINGEN ÄR ATT DET ÄR SLUMPEN SOM AVGÖR VAR VI HAMNAR.

Hade jag fötts som barn i den rika procentens miljö hade jag blivit en av dem – nästan tvärsäkert. Det är mycket sällsynt att människor inte låter sig korrumperas. Den bittra sanningen är att vi bara ser flisan i vår grannes öga. Vi ser inte bjälken i vårt eget öga. Nästan ingen människa är född som inte gillar att vara en glad globalist. Sanningen gör ont.

TIO PERSONER ÄGER HALVA VÄRLDEN.

Åh – vilken fin värld vi lever i. Våra barn ska lära sig designa globalisternas produkter – industriell design är fint. Våra barn ska lära sig göra reklam för deras produkter. Reklambranschen är väldigt spännande. Våra barn ska resa världen över för att hjälpa de globala företagen i världsmarknaden. De får se världen. Naturligtvis ska våra barn lära sig business och bli bra på att förvalta kapital. Bankvärlden är högstatus. Globalister måste hjälpas åt att skapa ett lyckorike på jorden.

SNIPP SNAPP SNORUM

Globalismen är ett livsfarligt ord. Vi har blivit förvirrade. Vi kan inte producera Boeingplan i Skogså, inte heller bilar. Naturligtvis måste det finnas företag som verkar i hela världsmarknaden.

Vi kan däremot odla grönsaker, ha får, bli biodlare, plocka våra bär i skogen, plocka svamp, reparera våra kära gamla möbler, bygga av rivningsvirke, installera nästan nya treglasfönster som vi köper gratis på återvinningar, köpa kläder på Röda Korset – listan är utan slut.

Vi kan odla i växthus. Vi kan bygga ett solrum mot söder där vi odlar under vintern, vi kan plantera svarta vinbärsbuskar och äppelträd, vi kan odla hallon och krusbär och potatis – vi kan odla nästan allt. Det finns inga begränsningar. Vi kan till och med fiska och jaga.

Det är bara att välja. Antingen TV-livet eller att leva med naturen. Globalismens värld är lockande men det är inget himmelrike. Köp-slit-släng-samhället är ett helvete på jorden. Detta samhälle hotar hela skapelsen. Vi är tvungna att välja väg i livet. Globalismens värld är en naturkatastrof. Globalisternas livsstil är förödande för Moder Jord.

Himlen andas i naturen. Där mår våra barn bäst. Där byggs våra värdefullaste apotek upp – vårt immunförsvar. Vi är naturens barn. Vi hör hemma i naturen. Vi hör hemma vid vatten. Vi hör hemma vid elden. Vi blir bullerskadade i våra högljudda städer. Vi blir stressade. Friden finner vi i naturen. Ett småskaligt lokalproducerande samhälle är himmelriket på jorden. Det är raka motsatsen till globalismen. I framtidens värld finns det miljarder små jordbruk. Marken kommer att blomstra överallt på Moder Jords yta.

Under natten efter min intervju drömde jag om en värld i fred. Det var en helvetes fin dröm. Jag såg marknader och byteshandel. Jag såg ett myller av glada människor som var ivrigt sysselsatta. Jag såg:

människor som reparerade gamla möbler och målade om dem. Jag såg städer fyllda med varutorg. Jag såg fungerande bussnät och spårvagnsnät. Jag såg en vacker värld – en värld för människorna. Jag slapp att drömma om ett helvete på jorden – ett rike för de en procenten – globalisternas drömvärld. Jag drömde fint. Jag hade ingen mardröm.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Publicerat i Ascension, Brage, Energi, Europa, fattigpensionär, Hälsa, Människa, Ny Andlighet, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Ta emot de ljusenergier som nu håller på att nå Jorden

Sanat Kumara,

Via Jahn Kassl, 7 januari 2018

 

ÄLSKADE MÄNNISKOR!

Ta emot de ljusenergier som nu håller på att nå Jorden, för 2018 erbjuder möjligheten att lösa upp blockeringar och ta bort hindrande strukturer som styr era känslor och dominerar era tankar. Nu är det dags, när allt som håller er tillbaka och hindrar er från att känna er självmedvetna kan läkas vid rötterna. Sluta att gå runt i cirklar! Problem och blockeringar som fortsätter att komma tillbaka därför att ni inte har tagit itu med dem, utgör ett stort hinder på er andliga väg.

 

ERKÄNN ANDLIGA ”PROBLEMOMRÅDEN.”

Därför uppmanar jag er idag att ägna all er kraft åt att lösa era andliga ”problemområden” detta år. Skjut inte upp någonting, fortsätt er omvandling och vänta inte tills era livsproblem måste komma tillbaka till er på ett smärtsamt sätt.

Det här är den tid när insikter kan skördas i en ofattbar omfattning och med en otrolig dynamik.

Dessa tider väntar inte på att ni ska bli medvetna, utan förväntar sig att ni utnyttjar dessa, de mest gynnsamma förutsättningar att vakna upp, som någonsin har existerat på denna planet.

Jag ger er därför tre tips, så att ni kan börja detta år med rätt uppmärksamhet och skapa de kommande åren med visdom, styrka och andlig närvaro.

 

TRE TIPS FÖR 2018

  1. Engagera er med all energi för att utvidga er egen medvetenhet. Ingenting är viktigare under 2018 än det här.
  2. Använd hängivenhet, meditation och bön som era verktyg. För varje gång ni inte vet hur ni ska fortsätta, kommer ni att få hjälp och gudomlig vägledning.
  3. Var äkta och sann i allt – med det menas i varje relation och i allt ni gör. Det är bättre att göra era egna misstag, än att ta åt sig äran för någon annans prestationer. Ta tillbaka kontrollen och självbestämmandet över ert eget liv och var medvetna om detta:

Insikter är förankrade i självmedvetenhet och inte i teoretiska kunskaper eller böcker!

Det här är de tre tips som gäller nu.

MÄNNISKAN ÄR MITT UPP I EN OMVANDLINGSPROCESS

Den yttre världen blir mer och mer instabil. Jorden håller på att omvandla energier från årtusenden tillbaka. Och mänskligheten befinner sig, oavsett hur de hanterar det i sitt inre, mitt uppe i denna omvandlingsprocess – det händer nu.

De som stänger av sig från de nuvarande energetiska betingelserna på Jorden och håller fast vid sina blockeringar, står inför slutet av sin resa på den här planeten. Bara de som tar till sig och integrerar de inkommande energierna steg för steg, kan delta i den Gyllene Tidsåldern.

Det innebär att bara ens egen omvandling och medvetna väg mot medvetenhet leder till människans förmåga att hålla jämna steg med den ständigt ökande frekvensen.

 

DEN DJUPGÅENDE RENINGEN

Alla mörka och destruktiva krafter, alla dessa som förde in ondska och negativitet till den här världen, för dem håller tiden på att rinna ut.

Således kommer 2018 med all säkerhet att ge oss ytterligare upptäckter och uppenbarelser på alla nivåer. Många kommer att bli chockade och rygga tillbaka, och många kommer att förlora tron på det goda.

Däremot kommer många, de som under många livstider har längtat efter att få återvända hem, att känna igen den här tidens tecken.

De kommer att möta fakta med stort mod, de kommer att vara orädda men med en inre beslutsamhet, och de kommer att förstå nödvändigheten av den här processen.

Den djupgående reningen kommer att kasta ljus över det orena, och utrensningsaktioner kommer att ske både på det inre och yttre planet, eftersom ni bara kan göra er av med sådant ni vet om.

Konfrontera er själva med sanningen, förneka den inte! Omvandla och hela allt som orsakar er smärta i den inre och yttre världen.

Sätt igång, bli pånyttfödda och skapa den nya Jorden.

Jag är Jordens Logos, och idag uppmanar jag alla människor att återvända till Enheten. Jag väntar på er i Ljuset. Låt er ledas av er längtan, för den kommer att leda er direkt till mig.

Vi är Ett från tidernas begynnelse och kommer att vara så för evigt. Utan mig finns inte du, och utan dig finns inte jag.

ÄLSKADE MÄNSKLIGHET

 

Erkänn ert ursprung och vakna upp från drömmen.

SANAT KUMARA
Den här världens Kung

Översättning Ulla Krogh

Publicerat i Ascension, Sananda, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Brage: Gas levereras bäst i rör mellan källa och konsument

POLEN BÄR PÅ ETT NATIONELLT TRAUMA. MÅNGA LÄNDER BÄR PÅ HISTORISKA SÅR.

Även Turkiet bär på ett trauma. Tyskland bär på många trauman – likaså Kina. Massor av folk bär på kollektiva fasansfulla minnen. Sådant sitter i generna. Utan att känna till hur olika historiska trauma påverkar folks tänkande förstår man inte politik. Ondskan kan sniffa upp sådant – men inte den naiva kärleken. Ondskan förstår trauman – men det gör inte den oskuldsfulla mänskliga kärleken.

NORD STREAM 2 – ett projekt som berörs av många trauman.

Europas behov av naturgas stiger och stiger. Hela 40% av behovet står ryska Gazprom för. Gasen strömmar bäst fram genom pipelines. Tyskland är Västeuropas industriella motor. Landet törstar efter rysk naturgas. Hela västra Europa är i stort behov av naturgas. Exakt detsamma gäller även två stormakter i öster – Kina och Indien. Det är många stora ekonomiska aktörer som är starkt beroende av den ryska gasen. Historien har skapat ett guldläge för Ryssland.

Landets oändliga tillgångar på fossila bränslen är på väg att knyta samman ”den gamla världen” – Asien, Europa och Afrika ännu en gång i historien . Framför allt berörs Asien och Europa av Rysslands energiresurser. Vi var en gång i historien sammanbundna. Fredens mega-projekt ”den nya sidenvägen” är på väg att föra oss samman igen.

POLEN BÄR PÅ SVÅRA HISTORISKA SÅR.

Det är sådana sår som förblindar Polens politiska ledning. Samma fenomen förblindar de baltiska staterna. Hör och häpna. Dessa sårade stater vill satsa på naturgas från USA och Qatar. Problemet är att Qatar nyss har frigjort sig från CIA:s snara runt halsen. Amerikansk gas ska rädda Europa. ”US shale gas” ska rädda EU från den ryska gasen!!!

Detta är så fruktansvärt galet som någonting kan bli. Naturgas måste superkylas för att omvandlas till vätska – eller lagras i stora tankar under högt tryck – i s k ”gasolflaskor”. Omvandlingen  av gas till vätska är en dyr process. Dessutom måste den flytande naturgasen transporteras väldigt långt över haven för att nå EU-marknaden. Till och med en stendöd höna fattar att den ryska gasen är det enda alternativet.

CIA:s hot mot Nord Stream 2  är en direkt krigsförklaring mot Tyskland. Det är en öppen krigsförklaring mot hela EU. Därför är den europeiska unionen nästan chockat av Trumps hot mot de stater och de företagsgiganter som är djupt inblandade i jätteprojektet Nord Stream 2. EU är paralyserat. USA:s energipolitiska inblandning i EU:s angelägenheter uppfattas som extremt provokativt – i första hand i Tyskland. Att öppet hota så många av Europas storföretag med handelssanktioner har aldrig inträffat tidigare. Trump-administrationens agerande vittnar om en amerikansk desperation utan like.

DET ÄR SJUKT ATT SÄGA NEJ TILL DEN RYSKA NATURGASEN.

Det är hjärnsläpp i kubik!!! Endast ett nedärvt historiskt hat kan förklara den vansinniga polska politiken. Hör och häpna – samma historiska ondska förblindar vårt grannland Danmark. Men trots att Finland skadades svårt under det andra världskriget agerar Finland med förstånd. Nord Stream 2 välkomnas av Finland. Banden mellan det ryska folket och det finska folket är djupa. Detta går långt tillbaka i historien.

DEN RYSKA GASEN KOMMER ALLRA BÄST RAKA SPÅRET DIREKT VIA PIPELINES.

CIA:s terrorpolitik mot Gazprom och Nord Stream 2 är lika pervers som Nixons skytteltrafik till månen. Polen som erhåller så ofantligt stöd av EU – går i spetsen för att sabotera den nya rysk-tyska naturgasledningen. Det politiska skådespelet är sjukt. Naturligtvis är den ryska gasen EU:s räddning. EU är i desperat behov av naturgas. EU är en av naturgasens viktigaste marknader. USA satsar allt för att skada projektet Nord Stream 2 – och Polen ställer upp!!!  Flera svenska politiker ansluter sig i kampen mot den nya naturgasledningen från Ryssland till Tyskland. Rysshatets krafter finns överallt.

Alla med IQ över fyra fattar att den ryska naturgasen är räddningen för EU. Men ondskans nätverk i västra Europa skiter fullständigt i alla logiska argument – de drivs av sitt blinda hat. De vet ingenting om energi. De kan inte ens tända en gasollykta. De är tomma mänskliga skal. Till råga på allt är de även tomma i skallen. Nord Stream 2 är ett fredsprojekt. Självklart blir länder som är beroende av varandra fredligt sinnade. Beroende skapar fred. Konflikter kan endast lösas med fredlig diplomati. Krig är otänkbart. Därför är krigarimperiets viktigaste utrikespolitiska doktrin – att avskärma EU från öst, både från Kina och Ryssland. Jordklotets sista krigarimperium USA faller om den gamla världen återförenas.

I två år i sträck har den ryska gasen till Europa slagit nya rekord. Naturgasnätet till Turkiet växer snabbt fram. Därifrån kan gasen leta sig vidare in i södra EU. Om CIA:s agentnät i EU inte stoppas i tid skadas EU fruktansvärt. Detta är naturligtvis CIA:s målsättning. Ännu en gång i historien har det tyska folket blivit en europeisk stormakt. Tyskland måste knäckas, men denna gång kommer USA inte att lyckas kuppa in en ny Hitler. Denna gång kommer Wall Streets planer på att krossa Tyskland att sluta precis tvärtom. Det blir USA som går under och United Kingdom kommer att skadas svårt. Resterna av det brittiska imperiet försvinner ut genom historiens bakdörr.

Tyskland har lärt sig tillräckligt av historien. Folket krossades varje gång USA, Frankrike och Storbritannien kände sig hotade. Hitler nosades upp av ondskans krafter i USA. Det var väst som byggde upp Europas starkaste armé någonsin – Hitlertysklands armé. Detta var inte ett verk av Hitlers slagskämpar – brunskjortorna. Finansfamiljen Wallenberg var en av västra Europas största finansiärer av Hitlertyskland. Ingen vågar ifrågasätta detta. Ingen vågar gå i svaromål. Den nakna sanningen är nämligen mycket enkel att bevisa. Därför är frågan helt nedtystad. Den är död.

HUR SANSLÖST GALNA KAN POLITIKER BLI???

Det finns faktiskt inga gränser. Att svenska politiker ansluter sig till försöken att sabotera Nord Stream 2 är så ofattbart galet som någonting kan bli. Att USA skulle kunna trygga EU:s energibehov är enastående sjukt. Rysshatet har förblindat massor av politiker. Hatet har lyckats nollställa förståndet.

Att Polen begår ett politiskt misstag kan man förstå. Men det rykande rysshatet i Sverige är ett resultat av Mordors rikes hjärntvätt. Vi bär inte på samma nationella sår som polackerna. De svenska politikernas rysshat är inte nedärvt. Det är skapat av det onda imperiet – USA. Vår svenska världsbild är så förvirrad att vi tror att Ryssland är ute efter svenskt territorium. Så inni helvetet sjuka idioter som uppbär sin lön i Sveriges högsta militära ledning – kan ingen föreställa sig.

INDIEN OCH KINA BEHÖVER OCKSÅ DEN RYSKA GASEN.

Kanske det indiska folket och det kinesiska folket förtjänar gasen bättre? Kanske den sjuka västvärlden inte behöver de fossila bränslenas Rolls Royce – naturgas. Endast människor som lever i en bubbla och totalt saknar kunskaper om jordens energitillgångar – tror på Trumps löften att USA:s gas kan rädda Europa. Lika förbannat finns det gott om politiker som tror detta. Att så många hjärndöda politiker har lyckats nå toppositioner inom politiken är för mig ett mysterium.

Den ryska gasen räddar många folk i öster. Kina är ”strategiskt beroende” av rysk naturgas. Den väldiga naturgasledningen ”Power of Sibiria” är snart klar. Denna pipeline är 300 mil långt och har kostat 55 miljarder dollar. Redan nästa år strömmar gasen söderut in till Kina. Den kommer (bland annat) att vara av betydelse för att minska smogen i de kinesiska storstäderna. Gasledningsprojekt mellan Ryssland och Indien är också på gång. Även Turk Stream växer fram i rekordtakt. Tids-schemat håller. Det finns flera länder där politiker har kvar tankeförmågan.

EU-KOMMISSIONENS PRESIDENT JEAN-CLADE JUNCKER RAGLAR OMKRING I FYLLAN I KORRIDORERNA.

Det gjorde även Sovjetunionens Boris Jeltsin en gång i historien. Kanske är det ett tecken i tiden. Om folken i EU förstod hur svårt EU skadas av CIA:s agentnät i Europa, skulle de hisna inombords.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Publicerat i Brage, BRI nya sidenvägen, Energi, korruption, Maktmissbruk, Media, Putin, Trump, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar