Brage: Det du gör mot andra gör du mot dig själv / Gud.

 

DET ÄR SANT – MORDORS RIKE ÄR PÅ VÄG ATT KOLLAPSA.
Det är USA:s politik att ljuga som en kulspruta så att alla människor blir förvirrade.
* Det är USA:s politik att använda kemiska och biologiska stridsmedel i alla krig.
* Det var USA:s politik att döda över tre miljoner vietnameser – massor dör än idag av förbjudna stridsmedel.
* Det var USA:s politik att bomba sönder Irak. Tiotusentals barn flög i bitar av direktträffar. En miljon dödades.
* Det var USA:s politik att förse Saddam Hussein med gasstridsmedel – de enda massförstörelsevapen han hade.
* Det var USA:s politik att bomba Afrikas mest välmående land Libyen tillbaka till stenåldern.
* Det var USA:s politik att mörda hundratusentals afghaner och skapa världens största opiumodling mitt i Asien.
* Det var USA:s politik att bygga legoarméer av heliga krigare för att skapa ett helvete i hela Mellanöstern.
* Det var USA:s politik att vräka in vapen i uråldriga klankulturer – de visste att de kastar syra i ansiktet på hela folket
* Det var USA:s politik att organisera statskupper och militärkupper i land efter land i hela världen.
* Det var USA:s politik att sprida sjuk satanisk tortyr till hela ondskans territorium.
Det är USA:s politik att infiltrera och splittra, att söndra och härska, att bilda taktiska allianser, att organisera inbördeskrig, att muta sig fram med dollar, att korrumpera världen.  Det är USA:s politik att patentera liv och förgifta hela jorden med genmanipulerade grödor. 
 
Ondskan i världen har byggt ett helt imperium – den ”fria världen”. 
Det låter otroligt men det är faktiskt sant – hela Mordors imperium är på väg att kollapsa.
På en enda historisk sekund reste sig folken i världen mot ondskans imperium. 
Ondskans trippelallians USA, Israel och Saudiarabien är på väg att falla.
Alla allierade till det onda imperiet kommer att möta samma öde.
 
De scener vi strax får bevittna är fasansfulla. Gud är på väg att krossa djävulens herravälde. Blunda och knäpp händerna – mänskligheten har fått hjälp. Det är de himmelska rättsskipningen som äger rum – ”Det du gör mot andra gör du mot dig själv”. Enklare än så kan det inte vara. 
 
Vi är på väg in i det tusenåriga fredsriket på jorden. Smutsen måste sopas undan för att detta ska kunna ske.
Det finns inte en sten på jordens yta som ondskans anhängare kan gömma sig bakom. Gud hittar dem alla.
 
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

 

Källa:  Brage Norin <bragenorin@hotmail.com>
Det du gör mot andra gör du mot dig själv / Gud. 
Publicerat i Maktmissbruk, Ny Andlighet, Pengar, politik, Trump, VärldsGemenskap | Etiketter | Lämna en kommentar

SOTT: Världen för självständiga tänkare

Sott.net

SOTT Focus

A Tale of Two Dodgy Dossiers: Putin, Trump MI6 and the CIA

Joe Quinn
Sott.net
2017-01-14 12:17:00

Putin_Trump.jpg

As Trump’s inauguration day draws nearer, to say that there has been a complete melt-down among the Washington ‘elite’ (left and right), the back room boys in the ”intelligence” agencies and their paid hacks in the US and wider Western media, would be a massive understatement.

The hysterical Trump-bashing since his election win, most of it motivated by the horrific idea that his new administration might even think about being slightly friendly to Russia, rose to a crescendo this week with the release of an ”intelligence report” by a former active MI6 agent that included the claim that Russia had video evidence of Trump in a Moscow hotel room. As you’ve probably heard, the lurid details of this bogus story, quite befitting the degenerate minds of most MI6 operatives, involve Trump, prostitutes, urine and the presidential suite bed in the room in which Obama and Michelle had previously stayed, and all because Trump hated Obama so much. Allegedly.

Comment

 

Publicerat i Framtid, Maktmissbruk, Människa, Pengar, politik, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Ny Andlighet för VärldsGemenskap i Fred

Ett meddelande från SAUL
Kanaliserat genom John Smallman

Den du är,  är konstant och oföränderlig.

Här i de andliga sfärerna fortsätter vi att känna stor glädje eftersom mänsklighetens uppvakningsprocess accelererar och fler och fler människor börjar bli medvetna om att något av stor betydelse händer i deras individuella liv och på Jorden. De energier som omsluter planeten växer i styrka och intensifieras timme för timme, och ni anar inte vilken påverkan de har överallt – på nationer, regeringar, religiösa organisationer, multinationella företag, politiska organisationer, välgörenhetsorganisationer, urbefolkningar, militär, polis, underrättelse-tjänster och naturligtvis på arbetsplatser, i familjer och inom personliga relationer – ENORMA förändringar pågår just nu!

Och nästan alla känner de här fantastiska förändringsenergierna. De flesta är förvirrade, de tror att det är något fel med dem och är rädda för att berätta om det för någon. Det finns miljontals människor som känner de här energierna och som är rädda att tala om dem, eftersom de är säkra på att de kommer att ses som ”konstiga” eller ”flummiga.” Det är därför absolut nödvändigt att ni, Ljusarbetarna, Ljusbärarna, Vägvisarna och alla de som är medvetna om att de börjar vakna, dagligen klargör och stärker er avsikt att bara vara kärleksfulla, och vara detta i varje ögonblick. Mänskligheten och planeten behöver den energi som ni låter flöda genom er. Låt den fylla er helt och så fullständigt som det går på dess väg ut i vida världen bortom er, omfamnande och tröstande alla på Jorden.

Detta är den tid för vilken du inkarnerade, detta är uppvaknandets tid, och detta är den tid då det kommer att hända. GLÄDS!!! 

”Så älskade Gud Världen att han utgav Sin enfödde Son.” (Johannes 3,16) Jo, Han / Hon är DU! Detta är din uppståndelse-tid, din tid för uppvaknande, för uppstigning. Den förutsades i Bibeln – Gamla och Nya testamenten – så begrav inte era huvuden i sanden och säg ”detta kan inte hända” eller ”jag måste inbilla mig det här”. Det du ”inbillar dig” är den illusoriska världen, den värld som kommer att blekna från era minnen medan ni vaknar inför Ljuset från Guds eviga Närvaro. Känn äntligen er själva som den ni verkligen är, för evigt Ett med Källan. GLÄDS!

Guds Kärlek till hela sin avkomma är gränslös, och mänskligheten har till slut kollektivt valt att öppna sitt kollektiva Hjärta för att låta den Kärleken flöda i överflöd, och det är det den gör. Ni alla känner den. Det är omöjligt att inte känna den, ändå kan du välja att inte erkänna den för vad den är och tro att du behöver medicinering eller en psykoterapeut för att ”bota” dig från dessa konstiga och underliga förnimmelser.

De är underliga eftersom du så länge har varit stängd för dem och valt att bara engagera dig i världen utanför dig, den overkliga värld som du bygger upp i varje ögonblick för att förhindra dess kollaps. När du öppnar ditt individuella hjärta för att anpassa dig med ditt kollektiva Hjärta och låter Kärlek flöda genom dig fritt och rikligt, vilket är Dess avsikt när du tillåter Den att göra så, kommer du att uppleva vetandet att Kärlek är allt, och alla tvivel om det kommer att lösas upp.

Kärlek är din natur, du är ett med den, och när ni tillåter er att acceptera och hedra denna gudomliga sanning kommer era liv att förändras, känslan av främlingskap blir känslan av att ren Kärlek fyller era hjärtan, och ni kommer att lära känna er själva ännu en gång. Tvivel och ångest  faller bort, eftersom de inte kan förekomma hos dem som känner sin Sanning vilket ni kommer att göra om ni tillåter er att göra det. Den du är är konstant och oföränderligt, till skillnad från illusionen där ni har olika personligheter eller masker vid olika situationer och relationer. Att vara fullt medveten om vem du är är en gudomlig gåva från Gud till dig, som getts dig vid din skapelse och är evigt oföränderlig. Hur skulle den som är ett, den som är Gud någonsin förändras?

Allt som förändras är illusionen, och den förändras eftersom den är  illusorisk, vilket är ett tillstånd med ständig förändring, konstant i den betydelsen att den förändras och återuppbyggs i varje ögonblick genom er kollektiva avsikt att behålla den. När det kollektiva väljer att inte längre stödja den kommer den att vara försvunnen.

De som väljer att inte längre vara en del av det kollektiva kommer att gå  till en ny illusorisk arena där de kan fortsätta att spela sina smärtsamma overklighets-spel så länge de önskar, och bara skada sig själva, och infoga sig i den nya illusionen som ett nytt och mycket mindre kollektiv. De som gör det valet, vilket är ett val att förbli sovande, kommer att vara omedvetna om de stora förändringar som sker, och kommer att fortsätta uppleva konflikt, smärta, lidande och rädsla tills också de till slut gör valet att vakna.

Alla kommer att göra det där valet ganska fritt och enkelt när de beslutar att de är redo, eftersom de har, liksom alla medvetna varelser, fri vilja och den omistliga rätten att sova på obestämd tid eller att vakna upp. Men på obestämd tid är inte för evigt. Illusionen är helt beroende av ert stöd för att upprätthållas, och när antalen i det nya kollektivet minskar tillräckligt kommer också den illusoriska miljön att kollapsa. Det sista fåtalet kommer bara att tyst sova vidare tills de slutligen känner knuffen att vakna när också de vill återvända hem.

Ingen är någonsin övergiven, förlorad eller kasserad, varje gudomlig skapelse är evig och kommer att återvända till glädjen hos Guds gudomliga famn. Det finns ingen som helst anledning att oroa sig över ödet för de nära och kära som verkar vara helt omedvetna om Verkligheten. Ingen skada kan drabba dem eftersom de, liksom ni alla, för evigt stöds av Guds Kärlek till dem. Det är Denna Kärlek som på ett säkert sätt kommer att leda dem hem. Kom ihåg att den finns ingen annanstans!

Med så mycket kärlek,

Saul.

Översättare: Inga och Cagga Levander

Publicerat i Energi, Framtid, Hälsa, Människa, MOR, Ny Andlighet, VärldsGemenskap | 1 kommentar

Varför är vi rädda för nya ryssen: Karls XII tabbe i Poltava?

RYSKA MILITÄRA HOT, enligt Veckans Contra
Efter att ha medverkat till att knäcka den syriska oppositionens kontroll över landets största stad Aleppo lämnade Rysslands enda hangarfartyg, Amiral Kuznetsov, i veckan  Medelhavet utanför Syrien för att återvända till sin hemmastationering i Rysslands norra flotta med bas i Murmansk, 40 mil från Sverige. Samtidigt med detta börjar ryska media återigen ge ökad uppmärksamhet åt utvecklingen i Ukraina och de ryska ”rebellerna” i östra Ukraina har ökat sin militära aktivitet. Artilleribeskjutning av ukrainska mål sker så gott som dagligen.

President Putin har visat att Ryssland är att räkna med militärt. Landet har bidragit till att hålla den syriske diktatorn Hafez al-Assad kvar vid makten och dessutom på ett par månader medverkat till att återföra kontrollen över Aleppo till Assads regering. Som kontrast har det gått trögt för de irakiska styrkorna att återta Mosul, Iraks näst största stad, som varit under ISIS kontroll sedan år 2014. De allra sista dagarna har det gått lite bättre och regeringsstyrkorna nådde i söndags fram till floden Tigris, men än återstår en tredjedel av Mosul öster om floden och hela Mosul väster om floden att befria.

Medan militären och ryska media koncentrerat sig på Syrien har Ukraina hamnat i bakvattnet. Men nu koncentreras återigen intresset till Ukraina. Vladimir Putin vill säkert utnyttja tillfället att sätta den nya amerikanska administrationen på prov. Donald Trump har i olika sammanhang visat att han inte är att lita på när det gäller inställningen till Ryssland. Och för Sverige är det bekymmersamt att svenska politiker inte tycks lyssna på Donald Trumps klartext att det för NATO-medlemmar krävs att man uppfyller kraven på 2 procent av BNP till försvaret för att kunna räkna med USAs stöd. I närområdet är det bara Polen och Estland som uppfyller de kraven, medan Lettland lär nå dit 2018. Sverige har regionens lägsta försvarsbudget med 1 procent av BNP. Men vi är ju inte ens medlemmar i NATO och därför inte alls skyddade enligt artikel 5 i NATO-stadgan.

Genom omplaceringen av Amiral Kuznetsov och tillbakadragande av ryska styrkor från Syrien förskjuts fokus för Rysslands militära insatser betydligt närmare Sveriges närområde. I både Estland och Lettland finns betydande ryska minoriteter vars intressen enligt Putins retorik måste försvaras av Ryssland. Medeldistansroboten Iskander, med kärnvapenkapacitet, har placerats ut i Kaliningrad-enklaven 30 mil från Sverige. Räckvidden omfattar hela södra Sverige upp till Stockholms södra förorter. Sverige satsar ”stort” på att skaffa kontroll över vårt egna territorium. Hela 120 soldater har stationerats på Gotland. Men det finns varken luftvärn eller artilleri på Gotland. Försvarsministern ville på Folk och försvar-konferensen i Sälen inte utlova ökade anslag till försvaret. Tvärtom verkar behoven dras i långbänk i den parlamentariskt sammansatta Försvarsberedningen, som ännu inte tillsatts. Den må göra en gedigen insats och komma med bra förslag. Kanske till och med försvarsminister Peter Hultqvist kommer att vara villig att ställa upp på beredningens förslag. Men kommer förslagen i tid för att ge effekt i ett alltmer osäkert närområde?

2. CONTRAS LÄNKPORTAL UPPDATERAD
Contra har under senare tid för första gången på länge gått igenom och uppdaterat länklistan från början till slut. Vi hoppas att länklistan – med mer än 420 länkar – därmed ska vara både mer nyttig och mer njutbar för våra läsare, som inte längre riskerar att hamna hos stängda eller flyttade hemsidor. http://www.contra.nu/contra_linkportal.html

Publicerat i Maktmissbruk, Pengar, politik, VärldsGemenskap | 1 kommentar

Putin just nu; Inlägg av Lars Bern, nyåret 2017

ANTHROPOCENE

Ett partipolitiskt oberoende libertarianskt forum för debatt och opinionsbildning

DEMOKRATIGEOPOLITIK

Globalisterna har bjudit Putin på en beundran som han kanske inte helt förtjänar

vladimir_putin_12020

De kretsar i västvärlden som eftersträvar en global världsordning, med ett av dem själva styrt FN som någon sorts världsregering, har efter kommunismens fall etablerat sig som den dominerande makten i väst. I centrum står en handfull hyperförmögna angloamerikanska finansfamiljer som i det fördolda tillskansat sig ett oerhört stort politiskt och ekonomiskt inflytande. Samma kretsar har sett till att köpa på sig ägardominansen över västvärldens etablerade media (MSM) varifrån de målmedvetet sprider desinformation för att styra folkopinionen. Borta är medier som kritiskt granskar makten, nu är MSM bara maktens megafoner och alla lögner är tillåtna.

Nationalistiska krafter har tryckts tillbaka till förmån för ökad överstatlighet och globalism. Nazismens perversa system har hållits upp som ett spöke för att misskreditera alla antiglobalister genom guilt by association. Globalisterna har haft ett avgörande inflytande över världens dominerande militärmakt USA, vilket de utnyttjat för att destabilisera och störta olika fristående regimer som vägrat underordna sig deras unipolära världsordning. Den politiken har kostat miljontals människoliv och drivit tiotals miljoner på flykt. Den har även indirekt destabiliserat hela Europa. Det är en skam att nästan alla svenska politiker stått bakom detta folkmord och deltagit med svensk millitär.

Etablerandet av den nya världsordningen har under senare år blivit allt mer bråttom i takt med att stora utvecklingsländer som Kina, Indien m.fl. reser sig ur fattigdom och underutveckling mycket snabbare än befarat. Sjuttio år av västligt s.k. bistånd för att hålla kvar resten av världen i underutveckling har misslyckats. Den ekonomiska utvecklingen i främst Asien utmanar därför på allvar den västliga hegemoni som dominerat världen under de senaste tvåhundra åren.

Globalism och överstatlighet har sålts in hos oss väljare i de västliga demokratierna som ett fredsprojekt, i förhoppningen att vi tyst skulle acceptera de nödvändiga begränsningarna i vårt demokratiska inflytande, allt för att kunna genomföra den globala agendan. Hela västvärldens politiska etablissemang har rekryterats till den globala rörelsen med hjälp av en rad lobbyorganisationer finansierade av oligarkerna och med användning av det toppstyrda EU-bygget som skapat rika möjligheter att korrumpera nationella politiker med feta arvoden och internationella poster.  Hela det svenska politiska etablissemanget har oreserverat underkastat sig globalismen och svenska MSM papegojar okritiskt dess propaganda. Sverige har blivit globalismens lydrike.

För att stärka den globala agendan har man har även lanserat skräckpropagandan om klimatförändringar som grundlöst påstås orsakade av människans energianvändning. Vissa ledande globalister har varit oförsiktiga nog att t.o.m. uttala nödvändigheten av överdriven skräckpropaganda. Ordföranden i FN:s klimatkommitté Sir John Houghton deklarerade t.ex. att om vi inte tillkännager kommande katastrofer kommer ingen att lyssna. Man har med ren bluffpropaganda och forskningsbedrägerier försökt driva igenom ett bindande globalt klimatavtal under FN. Detta har dock misslyckats, Parisavtalet bygger helt på frivillighet.

Nu är globalisterna på väg att tappa kontrollen över utvecklingen vilket utlöst fullständig panik. Det är framförallt två faktorer som satt käppar i hjulen för deras nya världsordning. Den viktigaste är det fria informationsflödet över Internet som punkterat globalisternas propaganda och omöjliggjort för dem att styra informationsflödet via sitt mediemonopol. Det andra är att Ryssland som man nästan lyckades helt destabilisera under Jeltsins marionettregim, men som nu under Putin-regimen valt en starkt nationalistisk linje som vänder sig mot globalisternas planer.

Det fria nätet har omöjliggjort spridningen av desinformation om påstådda  klimatförändringar, false flags, innehav av massförstörelsevapen m.m. för att nämna några exempel i en lång rad. Fenomen som Wikileakes och olika visselblåsare som Edward Snowden har skapat kanaler för att omöjliggöra för globalisterna att föra allmänheten bakom ljuset. Deras verkliga avsikter har obönhörligt avslöjats för allmänheten vilket gett upphov till en motrörelse inom hela västvärlden.

Det politiska etablissemanget har tappat kontrollen över väljarkåren. I en rad länder växer nationalistiska rörelser sig starka och börjar att på allvar hota globalisternas ställning. I Storbritannien har folket röstat för att lämna överstatliga EU, i Frankrike är nationalistiska Front National största partiet, Ungern har fått en nationalistisk regering och i Sverige är nationalistiska Sverigedemokraterna (SD) största parti i flera opinionsundersökningar. Överallt inom hela västvärlden är liknande politiska rörelser på kraftig frammarsch. Paniken inom globalistlägret blev total sedan nationalisten Donald Trump oväntat valts till ny president i USA efter globalisternas marionett Obama. Trump motarbetades systematiskt av alla globalisternas monopolmedier, men blev trots det vald med hjälp av fria röster på Internet och en folklig massrörelse.

Det nationalistiska Ryssland har klart markerat att man sätter sin nationella suveränitet framför globalisternas dagordning. Därmed har landet blivit huvudmåltavla för globalismens strävan att vidga sin maktsfär genom att destabilisera självständiga nationer. Den av CIA och EU iscensatta statskuppen i Ukraina med hjälp av nazister och andra extremister, var ett led i att underminera den ryska regimens ställning. Ett annat har varit en aggressiv expansion av NATO tätt inpå Rysslands gränser. Fredsprojektet som globalisterna talat så fint om, är tydligen inte så viktigt längre.

Genom kontrollen över Ukraina räknade globalisterna med att kunna försvaga ryssarna och beröva dem deras viktigaste flottbas på Krim i Svarta Havet. Putins blixtsnabba motdrag att helt sonika annektera Krim och genomföra en omröstning där Krims ryska befolkning gav honom sitt stöd, retade gallfebern på globalisterna och utlöste omfattande sanktioner mot Ryssland från deras sida. Putinregimen har även satt en käpp i hjulet för globalisternas proxykrig för att störta den nationella regimen i Syrien.

 

Globalisternas nya strategi

Efter Ukraina-konflikten har det utbrutit ett eskalerande propagandakrig mellan globalisterna och den ryska regimen. Man utmålar Ryssland som ett enormt militärt hot mot hela Västeuropa, trots att den ryska militärbudgeten är en femtedel av det Sovjetunionen en gång spenderade och en tjugondel av USA/NATO:s. Av någon outgrundlig anledning är den antiryska propagandan som mest hysterisk i lilla Sverige. Våra numer agendasättande propagandablad SvD och DN innehåller dagligen hatpropaganda mot Putins Ryssland.

I paniken över att man är på väg att tappa kontrollen över sin agenda har de globalistiska krafterna nu valt en ny huvudstrategi för att försöka återta initiativet och pressa tillbaka de nationalistiska krafterna. I USA har man blåst upp en infekterad debatt, där man på lösa grunder anklagar ryssarna för att ha påverkat presidentvalet. Några konkreta bevis har man inte kunnat visa upp och de exempel på rysk påverkan som lyfts fram handlar mest om inslag i TV-kanalen Russia Today (RT) som är några år gamla och rimligen haft lite med valet att göra. Påverkat valet har dock globalisternas ledande oligarker gjort helt öppet utan att det blivit några reaktioner att tala om.

Ryssarna anklagas för spridandet av fake news men ytterst få konkreta exempel har visats upp. Vad ryssarna däremot säkert bidragit till är att avslöja globalisternas desinformation, deras legoarmé ISIS och fuskande med t.ex. klimatdata för att underbygga sin propaganda. På så sätt har ryssarna gett näring åt de politiska rörelserna i väst som nu hotar globalisternas ställning, vilket förklarar hatpropagandan.

Över hela västvärlden försöker etablissemanget hysteriskt måla upp Ryssland som det stora hotet som man skrämmer med. Den svenska politikerkåren leder i hysteri. Detta med en påhittad extern fiende är ett klassiskt grepp som makthavare i alla tider har använt. Strategin är därefter att klistra misstankar om samröre med denna fiende på de nationalistiska politikerna som utmanar globalismen. Det mesta tyder på att folkopinionen förblir ganska kallsinnig till denna lätt genomskådade propaganda, det tack vara det fria meningsutbytet på nätet.

Det som nu händer i Sverige är uppmarschen inför valet 2018. Etablissemanget har misslyckats med att utmåla det invandringsfientliga SD som ett rasistiskt parti för att få väljarna att sky det. Där har man genom sin vansinniga invandringspolitik fallit på eget grepp och tvingas nu föra precis den politik som SD rekommenderade för flera år sedan.  Strategin man istället väljer för att hindra SD:s frammarsch, är att försöka klistra rysskräcken på partiet.

Att propagandan mot Ryssland inte i första hand bottnar i någon verklig oro för en rysk invasion bevisas med all önskvärd tydlighet av att Moderaterna under sin regeringstid i princip lade ner såväl armén som marinen och av att den nuvarande regeringen behåller ett försvar på svältbudget. Landet saknar även totalt en beredskap för ett krigstillstånd, livsmedelsreserven räcker kanske några veckor. Nej propagandan är bara globalisternas retorik för att fortsätta driva sin tänkta världsordning.

Jag lovar er kära läsare att ni kommer att få bevittna många olika försök att misskreditera nationalistiska partier i väst genom att associera dem med Putin och Ryssland. Sannolikt misslyckas den strategin också, eftersom Putin lyckats bli en av världens mest populära politiker efter sina ingrepp för att stoppa globalisternas bestialiska proxyarmé ISIS i Mellanöstern. Även det ett förödmjukande nederlag för den globalistiska världsordningen. Man har genom sin framfart bjudit Putin på ett världsrykte som han kanske inte helt förtjänar.

Det klokaste västs politiska etablissemang kan göra är att erkänna att den globalism och överstatliga ordning som de drömt om inte kommer att kunna genomföras, därför att den saknar folkligt förankring. Gör man det frigörs vårt politiska liv och vi kan återigen få politiska alternativ som erbjuder väljarna valfrihet, precis som det bör vara i en demokrati. Jag är dock rädd att globalisterna genom dagens hysteriska propaganda och hatkampanjer samt nya DÖ-uppgörelser kör den svenska demokratin ytterligare i botten tills den går helt förlorad.

Publicerat i Framtid, Maktmissbruk, Pengar, politik | Lämna en kommentar

Att be den framtida Kungl. Republiken Sverige om hjälp

Återpublicerat den 06.01.2017 15:42

Brev till Konungen, om den andliga nöden i Landet Lagom

Första gången sänt hösten 2007.

Något har gått radikalt snett i Sverige under de senaste femtio åren!

Alva och Gunnar Myrdal lade grunden för visionen: Barnomsorg i statens regi.

Olof Palme gav staten rätt att skilja barnen från sina biologiska föräldrar.

Göran Persson gjorde LVU-ärendena till en storskalig kommunal inkomstkälla.

Löneslavar i samhällets tjänst tvingas besvara kritik mot systemet – med tystnad.

Myndighetspersoner i kommunerna missbrukar sekretessen för egen vinning.

Modern som frågar varför de tagit hennes två barn ifrån henne i 7 år får inget svar.

Kränkt Mor får endast träffa sina barn i närvaro av en köpt politruck/spion.

Familjen flydde från ett kaotiskt Irak, och trodde de kom till ett civiliserat land.

Vidsynt Abrahamit från Ur, möts i Sverige av ateistisk terror på byråkratiska.

Emmeli är heligt Ur-förbannad, och har straffats bara för att hon höjt rösten!

Med sin far, tidigare i Högsta Domstolen i Basra, får hon kraft att söka sanningen.

Den svenska materialistiska välfärdsekonomin må fungera – fram till valet 2010.

Den indoktrinerade svensken förstår inte, och det var just den politiska meningen.

Ska korrupta kommuner tillåtas tjäna miljarder kr/år på ovanstående sätt?

En halv miljon kränkta barn, ungdomar och föräldrar kan vittna om detta!

Bekämpa människohandeln. Det andliga uppvaknandet är här. Gud hör bön.

Ove Svidén
hovnarr

 

P.S. Nu är det dags att inrätta en sanningskommission i varje kommun.
Gör som i Vetlanda och i Hörby: Protestera så det hörs, syns och svider!
Nu är den materialistiska ateismen på defensiven.
Vakna upp, Sveriges Kommuner!

P.P.S.   Bäste Kung Carl XVI Gustaf. Du behöver inte besvara detta.
Det räcker med att Du är den moraliska ledare och förebild som Du är.
Du och din familj behövs i denna jobbiga tid av andligt uppvaknande.
Men snart behöver människor i Kungariket även en upplyst President!

Referens; Filosofens blogg: www.peace.se/blogg/  kategori LVU

Publicerat i LVU, Maktmissbruk, MOR, Pengar, politik | 2 kommentarer

Ett öppet brev till David Rockefeller år 2003

Öppet brev till de tretton finansfamiljerna

06.01.2017 15:36

 Bästa David Rockefeller,
”I min strävan mot en Fredligare Ny VärldsGemenskap, så beundrar jag Din/Er framgångsrika kamp mot Katolska Kyrkan som en finansmakt för att etablera ett materialistiskt samhälle styrt av finanselitens kapabla händer.  Men jag har även som svensk ett antal allvarliga invändningar mot de fientliga aktiviteterna som bedrivs av världens finansiella organisationer:
Skapandet av Bank of England 1694 var ett mästarstycke av dold aktivitet för att åstadkomma en finansiell styrka tio gånger större än bankens säkerhet i guld i bankvalvet.  Dessutom kunde de bankirer som skapade BoE tillåta att banken lånade ut sina pengar utan att namnen på grundarna behövde avslöjas. Det startade en lönsam insider-ekonomi av tillväxt för er själva.
Förutom detta genidrag av Mayer Amschel Rothschild tillsammans med sina tolv närmaste bankvänner 1773, lyckades de med sitt dolda koncept för lönsam krigföring. I Franska Revolutionen testades användingen av välorganiserad terror och tillsättandet av Marschalk Napoleon Bonaparte samtidigt som Amerika utvaldes som försöksplats för en Ny Världs-Ordning:  NWO. Det Amerikanska inbördeskriget för 150 år sedan möjliggjorde sen att den Nordamerikanska finansfamiljerna fick makt genom försäljning av vapen och ammunition till båda sidor.
Redan år 1815, efter Wien-Kongressen garanterades Schweiz en hundraårig neutralitet. Landets skyddade bankväsende kunde nu  agera mellanhand mellan ‘nyttiga diktatorer,’ presidenter, industripampar, krigshetsare, och terrorister, alla betalda från en och samma dolda kassa.
Sedan med ett skamligt trick: att låta fiendens ubåtar sänka passagerarfartyget Lusitania (med en olaglig last av vapen och amunition) kunde president Wilson få loss Amerka ur Monroe-doktrinens neutralitet, samt få med Amerika i första Väldskriget för att som han sa: ‘försvara demokratin i Europa.’
Med två andra trick, Attacken mot Pearl Harbor flottbas och Finansöverenskommelsen Bretton Woods 1944 så lyckades Finanseliten göra Petrodollarn till en världsvaluta.
Sen med ett Hollywood-trick med tvillingtornen i New York den 11 september 2001 som skådespelare, lyckades finanseliten lura in världen i tron på att muslimska terrorister och att araberna med världens största reserver av petroleum under sina fötter, låg bakom dådet, och inte finanseliten själva. Även FN fångades in i myten genom ett delat Nobels fredspris till Kofi Annan  och FN-organisationen det året. Det gällde ju att dölja det verkliga syftet att börja ett lönsamt tredje världskrig, utan att behöva säga det i klartext.
Under mer än 60 år har nu CIA med en dold budget skapats för att utföra sina dolda insatser runt hela välden. Med finanselitens dolda stöd har det militär-industriella komplexet USA lyckats växa till sig som världens enda Supermakt, efter Berlinmurens fall och Sovjet-regimens  välplanerade  kollaps. CIA-organisationen har varit i position att muta och manipulera demokratiska funktioner samt mörda ca 5 miljoner människor som stått i vägen. Vem är ansvarig för allt detta? CIA har ju bara utfört de de blivit betalda uppifrån för att göra?
Som svensk filosoferande visselblåsare så protesterar jag kraftfullt mot sänkningen av färjan Estonia, det globala övertagandet av svenska storindustrier likaväl som morden på Dag Hammarskjöld och Olof Palme. Detta är politiska/ekonomiska övergrepp som överträffar allt vad som förväntas av mänsklig anständighet!  Jag förstår att Ni med CIA och NATO:s hjälp vill försöka få in landet Sverige i er lönsamma krigshets! Men era försök att få med Sveriges Riksbank i Euro-äventyret har misslyckats. Jag förväntade mig fula skamgrepp i slutet av Euro-kampanjen. Men mordet på vår vice statsminister Anna Lindh misslyckades helt, eller hur? Finanselitens dolda ageranden gör att det på mig verkar som att ni har förlorat Er professionella kontakt med verkligheten. Anar jag kanske till och med en slags desperation från Er sida?
Ert gamla paradigm att styra människor med hjälp av: rädsla, tycks inte fungera längre? Varför inte? Jo, vi lever i en tid av Internet, World Wide Web, sociala medier och ett snabbt växande andligt medvetande. Och att inte förstå detta – kommer att visa sig vara finanselitens största blunder någonsin. Människor värjer sig nu mot allt centraliserat maktutövande.  Ni måste inse att ni inte längre kan fösa människor som en flock djur!  Goyim användes som begrepp för detta fenomen under Upplysningens och Franska Revolutionens tid.
Jag kan förutse det Amerikanska folkets ilska när de kommer underfund om den dolda roll som Bankväsendet och Wall Street Banksters spelar. Dessutom kommer alla former av bank- och kreditinstitut att ifrågasättas av en andligt uppvaknande befolkning. Bank-karteller som BoE, ECBS, Deutsche Bank, BIS i Schweiz, Federal Reserve System, World Bank, The City of London och Vatikanen kommer alla att ifrågasättas snart. Sådan ansamlingar av ett dolt kapital hör inte till moderna demokratier!
Bästa finansmonarker, Macho Monarchs of Monetary Means, inse att era dagar är räknade.  Snart kommer Bibelns ”Odjur” (egoismen och dess skugga, finanssystemet med ränta på ränta) att kastas tillbaks i havet! Jag föreslår att Ni lämnar över era tillgångar och maktposition till er feminina sida. Administrera en mjuk övergång och avveckling av makten. På detta sätt  kan ni kanske få behålla något av den respekt som familjenamnet Rockefeller och de tolv övriga nu har. Sålunda kan de tretton familjenamnen kanske få leva kvar som en påminnelse som en grym primitiv prototyp till ett humant pengasystem!
Mänskligheten har nu den nivå av inre mognad för att förtjäna en Öppen Finansiell Etik för att kunna skapa en Fredlig VärldsGemenskap tillsammans (a Peaceful New World Order).
Med frid i sinne, hjärta och hjärna samt ett filosoferande tålamod.
Stockholm,   2003-10-01
Ove Svidén
World Peace Foundation
Philosophizing President and scenario writer”
P.S. Ja, så såg mitt ca tjugonde brev ut till FinansMonarken David Rockefeller, i fri svensk översättning.
Och för att själv överleva som brevskrivare sände jag honom dessutom ett sidobrev där ja kallade mig hovnarr, Court Jester. Som hovnarr kunde jag ju även förklara narrens skyldigheter och rättigheter: I det förljugna medeltida hovet kring Kungen hade Narren rätten att ‘viska sanningen’ i kungens öra vid sidan av sitt gyckelspel och klädsel tydligt tala om att han inte sökte makt i kretsen av uppklädda adelsmän. De kunde hovets etiketts-regler men syftade alla att överta Kungens makt med list och ränksmide. Och det är även viktigt att säga att Kungen inte fick döda sin Narr. Den enväldige monarken behövde veta sanningen bortom alla mut-måltider och intriger.
Nåväl, min vän Steven, som Davids brorsdotter ‘Vicky’ pekat ut som pappa till sina kommande barn fick på telefon höra Davids gapskratt, som mina brev lockade fram.
Min formuleringskonst som narr räddade mitt liv,  i ytterligare ett dussin år …
P.P.S. Jag har även använt ordet narr en gång till i ett brev, daterat första april 2010 till President Obama…
Orginalbrevet på engelska finns att se i Insamlingsstiftelsens World Peace Foundation hemsida  http://www.peace.se/?p=254
Och mitt senaste brev till President Obama hittar du här:

President Barack Obama; Please Initiate The NESARA idea before you leave the White House…

World Peace Foundation www.peace.se Stockholm November 14, 2016 Letter to:  President Barack Obama 1600 Pennsylvania Ave NW, Washington DC 20500, USA Dear President Barack Obama!  Your first year in the White House rendered you a Nobel Peace Price. Your second … Continue reading 

Taggar:

 |  |  |  | 

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/oppet-brev-till-de-tretton-finansfamiljerna-via-david-rockefeller-i-oktober-2003/

Publicerat i Energi, Maktmissbruk, NESARA, Sagan om en bättre värld | 1 kommentar

Stoppa CIA, NATO, Supermakten USA och EU:s fräcka försök att expandera

Kära President Putin och det ryska folket,

31.12.2016 20:48Vi beklagar våra regeringars och mediers uppförande. Västerländska nationer, ledda av USA, verkar ha bestämt sig för att gå i krig med Ryssland. En frisk person skulle inse de fruktansvärda konsekvenserna av ett sådant krig och skulle göra allt i sin makt för att undvika det. Faktum är att det verkar vara precis vad du gör. Emot en ändlös ström av lögner och provokationer har du lyckats hålla Ryssland från att bli indraget i ett kärnvapenkrig.1, 2

Händelser kring kriget i Ukraina förvrängs för att ge bilden av dig som en angripare, när fakta tydligt visar att så inte är fallet. Nynazistgäng begår dagligen illdåd mot Nyrysslands medborgare, med politiskt och ekonomiskt stöd från västerländska regeringar. Den ukrainska armén har anfallit ryska kontrollstationer och byar, och bombar regelbundet flyktingar som försöker fly landet. Ryssland fick skulden för förstörelsen av Malaysian Airlines MH17, trots att bevisen pekar på nedskjutning, utförd av den ukrainska armén. Du erbjuder humanitärt bistånd till folket i Luhansk och anklagas för att smuggla in vapen i Ukraina.3

Varför är du målet för dessa lögner och provokationer? De patologiska kriminella i väst trycker på för ett krig med Ryssland för att de behöver en extern fiende. Så länge folket fokuserar på “rysk aggression” förblir de omedvetna om vilka som verkligen är ansvariga för förfallet av den amerikanska ekonomin och samhällsystemet. I Europa, med dess historia av brutala krig orsakade av arrogans och girighet, har europeiska ledare genomgått ett fullständigt moraliskt sammanbrott, och har naivt ställt sig bakom USA:s policy av imperialistisk aggression. Den sista av USA:s stora presidenter, John F. Kennedy, beskrev år 1961 vår gemensamma fiende:

”Världen över motsätts vi av en monolitisk och hänsynslös sammansvärjning som förlitar sig på dolda medel för att expandera sin inflytelsesfär: på infiltration istället för invasion, på undergrävande verksamhet istället för politiska val, på skrämsel istället för fri vilja, på nattliga gerillor istället för arméer i dagsljus.

Det är ett system som har mobiliserat enorma mänskliga och materiella resurser till byggandet av en starkt sammanhållen, mycket effektiv maskin som kombinerar militära, diplomatiska, ekonomiska, vetenskapliga och politiska operationer. Dess förberedelser hålls dolda, offentliggörs inte. Dess misstag hemlighålls, rapporteras inte. Dess motståndare tystas, beröms inte. Ingen utgift ifrågasätts, inget rykte publiceras, ingen hemlighet avslöjas.”4

Sedan dess har denna ”hänsynslösa sammansvärjning” infiltrerat USA:s och andra västerländska nationers regeringar. Även om den nödvändigtvis inte är enhetlig, är vi övertygade om att dess ledare tänker och agerar utan att tyngas ner av ett normalt, mänskligt samvete. Därför är de villiga att offra miljoner eller miljarder människors liv. De förser Israel med vapen, som används till att storskaligt massakrera tusentals palestinier. De militariserar polisstyrkorna i ställen som t.ex. Ferguson, Missouri med syfte att skydda och stärka sin makt över folket. De sprider lögner, för att kunna starta krig som tar livet av miljoner människor, i syfte att stärka sin politiska makt. De är föraktliga.56

Likt JFK har du en militär bakgrund och är således bunden av en pliktkänsla till att skydda och tjäna det ryska folket. Likt honom framstår det som om du identifierade kärnvapenkrigets vansinne och har valt fredens väg.7 Du vägrar stödja det amerikanska imperiet och du arbetar för att underminera dess kraft utan att engagera i direkta militära konflikter. I stället har Ryssland utvecklat närmare förhållanden till många länder genom organisationer som BRICS, omintetgjort gamla skulder, samt samarbetat med sina partners för att nå mål vilka tjänar folkets intressen. Idén med internationella partnerskap kallas ofta ett multipolärt tillvägagångssätt, och den står i stark kontrast till USA:s unipolära och imperialistiska politik där alla länders resurser kontrolleras för att gagna några få med makt – på vårt, folkets, bekostnad.

Vi förkastar girigheten, hatet och maktlystnaden som våra ”ledare” påvisar. Vi är chockade och förfärade över dödandet av miljoner oskyldiga människor i frihetens och självförsvarets namn. Vi vill uppnå fred och rättvisa för alla människor. Vi vill ha en genuin och bestående fred, den sorts fred som JFK talade om:

”Vilken slags fred söker vi? Inte en ’Pax Americana’ tvingad på världen av amerikanska krigsvapen. Inte gravens frid eller slavens trygghet. Jag talar om en genuin fred, en fred som gör livet på jorden värt att leva, en som möjliggör att människor och nationer kan växa, hoppas och bygga ett bättre liv för deras barn – inte endast en fred för amerikaner utan en fred för alla män och kvinnor – inte endast en fred i vår tid utan en fred för all tid.”8

En genuin fred och rättvisa är omöjliga att skapa så länge som den ”hänsynslösa sammansvärjningen” osynligt regerar USA och andra nationer. Vi ber att vi genom våra gemensamma ansträngningar kan besegra dessa maktlystna och hänsynslösa kriminella som vill förslava oss alla. Vi ber att vi i stället kan främja en genuin fred som gör livet på jorden värt att leva.

Med vänliga hälsningar,

 • Katrin Menzel – Sweden
 • Beckie Wall – Sweden
 • roman johansson – Sweden
 • Mertz Laakso – Sweden
 • Marie-Louise Sjökvist – Sweden
 • Olle Johansson – Sweden
 • Ann-Lis Olsson – Sweden
 • Ann Hellberg – Sweden
 • Max Bünker – Germany
 • Gunnar Johansson – Sweden
 • Ulf Sellergren – Sweden
 • Leif Kjellin – Sweden
 • Ulf Bittner – Sweden
 • Ingrid Külper – Sweden
 • Frank Flones – Norway
 • Elisabeth Söderström – Sweden
 • Natasha Karinti – Sweden
 • Jan Englund – Sweden
 • Mario Rehse – Germany
 • Ola Bure – Sweden
 • Johan Sjöquist – Sweden
 • Mirjam Lundberg – Sweden
 • ralf scherer – Germany
 • Birgitta Clavenheim – Sweden
 • Katarina Engman – Sweden
 

Hittils har 95,976 personer skrivit under brevet.

 

HÄR kan också du skriva under

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/kara-president-putin-och-det-ryska-folket/?utm_source=copy&utm_medium=paste&utm_campaign=copypaste&utm_content=http%3A%2F%2Fwww.bakom-kulisserna.biz%2Fnews%2Fkara-president-putin-och-det-ryska-folket%2F

Publicerat i Framtid, Maktmissbruk, Pengar, politik, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

FN:s nye Generalsekreterare: Gör 2017 till fredens år!

https://link.brightcove.com/services/player/bcpid1722935254001/?bctid=5265001814001&autoStart=false&secureConnections=true&width=620&height=354

In his first message on his first day as United Nations Secretary-General, António Guterres appeals to the world for one shared new year resolution – to ”put peace first” in the year 2017.
Publicerat i Framtid, Sagan om en bättre värld, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Skapa Framtidstro även i Sverige

Efter Brexit och Donald Trumps valseger fylls medierna av domedagsprofetior. Aldrig har gamla samhällseliter varit så utmanade av folkliga opinioner som nu. Kraven på förändring är stora. Men behöver detta verkligen vara något negativt inför 2017?Om väljarna i Storbritannien och USA kunde rösta bort etablissemangen, vad kommer då att hända 2017 i förestående parlamentsval i Holland och Tyskland, och i presidentvalet i Frankrike?Etablissemangen skälver i rädsla över hur det kan gå.

Det elitistiska Europaprojektet är i gungning sedan Bryssels monumentala impotens blottlagts. Först visade sig euron skapa en skuldkris som försätter länder som Grekland på ruinens brant. Sedan visade sig Europa ha avvecklat allt vad yttre gränskontroll heter, trots att den inre öppenheten man eftersträvat kräver starka yttre gränser. Kan man agera mer bottenlöst inkompetent än så?

I USA har den politiska klassen avsatts av amerikanska folket, som istället valt en ickepolitiker till president. Och Donald Trump utser en regering som domineras av ickepolitiker. Aldrig har det politiska etablissemanget så dramatiskt kastats ut från maktens tinnar och torn i Washington DC.

Västvärlden ser ut att vara inne i en nästan revolutionär tidsanda.

Att de gamla makthavarna, likt franske kungen Louis XVI, är rädda över vad som ska hända nu, eller rättare sagt, vad som ska hända med dem, är inte så märkligt.

Det är därför vi översköljs av domedagsprofetior. De som förut kunde tälja guld med pennkniv har fått se sina framtidsutsikter grumlade.

Tänk på det när du läser dysterkvistarna. De är mest rädda om sin egen makt och förmåner.

Finns det skäl att beskriva 2017 i dystra färger? Absolut inte. Det är de gångna åren, då etablissemangen fick styra ostört, som skapat osäkerheten. Skuldkrisen i eurons spår och migrationskrisen är deras otvetydiga ansvar. Nu ska konsekvenserna av deras inkompetens städas upp.

De gamla krafterna har visat sin oduglighet och deras trovärdighet ligger i spillror. Då är det inte mer än rätt att nya kvastar får ta över. Det är positivt i sig, även om det naturligtvis inte är en lätt sak att rätta till alla monumentala och historiska misstag som EU-ledarskapet och Obamaadministrationen ställt till med.

2017 kan bli en nystart. Globaliseringen har inneburit utmaningar som de gamla makteliterna inte förstått. Nu krävs politiska aktörer som förstår att gränser måste respekteras. Västvärlden kan inte skänka bort alla sina tillgångar. Vi måste ta hand om våra egna problem i första hand. Amerika först. Sverige först.

Ur detta perspektiv är det en fördel att Donald Trump är så burdust rak i sin kommunikation med exempelvis Kina. Världshistorien visar att krig och akuta kriser ofta uppstått på grund av missförstånd. Ett nytt klarspråk i världspolitiken mildrar inte intressemotsättningar, men klarspråk kan innebära att konfliktytor kan diskuteras öppet och rakt.

Med en ny president i USA finns förutsättningar att ventilera motsättningar öppet, istället för att dölja dem i utdragna och skadliga, lågintensiva konflikter.

I Europa innebär den starka folkopinionen mot Bryssel att nya möjligheter öppnas att låta den centralbyråkratiska unionen gå under, för att skapa ett nytt, friskt Europasamarbete som inte bara respekterar utan hyllar de nationella olikheterna och mångfalden i Europa.

Visst, det blir inte möjligt att exakt vad som ska hända. Men med tanke på utvecklingen de senaste åren, är förändring det världen behöver. Istället för att vara pessimistisk, bör vi se möjligheterna. Det blir inte enkelt. Respekt för svårigheterna är på sin plats. Men nog har nya möjligheter öppnat sig. Dem bör vi ta tillvara.

Publicerat i Framtid, Sagan om en bättre värld, Tro, VärldsGemenskap | 9 kommentarer