Lönsam Kommunal LVU/HVB Barnmisshandel

Har Du & Din familj förlorat barn till LVU-Tvångsomhändertagande?

Rösta då på Sverigedemokraterna den 9 september!
Din röst kan göra SD till valets stora vinnare. Dig med.

Motarbeta de lönsamma kommunala pedofil-cirklarna kring LVU-barn,
(och agera så smart som President Trump angriper PizzaGate och
Satanister/Sionister bakom Wall Street Banksters i USA)

Begär sen att den Nya Regeringen som DU väljer in i Sverige,
återlämnar Socialförvaltningars orättfärdigt tvångsomhändertagna LVU-barn till sina ‘rätta familjer’ på ett rättssäkert sätt.

Stoppa den svenska rättsrötan!

Se till att de falska sjuklöver-partiernas riksdagspersoner
erbjuds att avgå innan de får ut sina smart generösa pensioner.
Avgångsvederlag är ett falskt sätt att förlora ansiktet på.

Arrangera en möjlighet att landsförvisa ‘den smarte arkitekten’ bakom DÖ!
DecemberÖverenskommelsen är ett skamgrepp på Sveriges Demokrati.

Var sen barmhärtig mot de stackars socialsekreterare som fått en
silvergrå BMW tjänstebil av den pedofil och kommunala chef,
som bett om att fixa fram sexslavarna från ett HVB-hem
där socialsekreteraren själv kan vara en av delägarna.

Men framför allt: respektera familjen och moderskärleken som övningsplatsen för konfliktlösning i liten skala, utmynnande i skolfrid och yrkesgemenskap i regional samverkan ända upp till fred i världen.

Framtidshälsningar
Ove Svidén 08-25 86 43
ove@peace.se www.peace.se
Filosofens Blogg: www.peace.se/blogg/ Kategori: LVU
Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog/

Publicerat i DÖ DecemberÖverenskommelsen, judiska lobbyn, korruption, LVU, Maktmissbruk, Människa, Pengar, politik, sionism, Trump, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Carl Von Linné: Om Vårt Andliga Uppvaknande

Carl Von Linné via Beatrice Madsen, 11 augusti,  2018

Carl Von Linné   via Beatrice Madsen  20180811

Tiden är väckt, tiden vaken för den stora anden att återkomma. Den stora anden, min älskade Moder liksom er Moder, Moder Jord, Terra mater, Terra Nueva, Tiamat. Jag gläds in i min själs allra djupaste skrymsle. Hon får åter liv, hon får lust och hon får det beskydd hon behöver. Hon behöver beskydd från er, människor som i kött befinner sig på planeten. Hon behöver vårdas och omfamnas, då hon omformas till den den hon egentligen är. Hon har under en längre tid befunnit sig i karantän, men efter år 2012 kunde hon börja ta sina första nya andetag, och sprattla med sina små nyfödda armar och ben.

I en långt dessförinnan inkarnation var jag en stor Indiansk ande som hade spirituell kontakt med Modern. Även om mitt namn var ”Lilla Björn”,så var jag inte så liten. Modern och jag hade så en överenskommelse att jag skulle hjälpa till att strukturera hennes omgivande natur för människorna under upplysningstiden.

Oh, Stora Moder jag gläds med dig och dina barn. Äntligen får vi börja så vad vi har skördat, vi som gick före och såg din potential och ville dig väl. Oh, Stora Moder andas med oss och för in ditt ljus från din kärna till ytan där kampen är som värst och så påtaglig. Oh, Stora Moder värna dina barn, dina människobarn som börjar ta sitt förnuft till fånga och förstå hur sargad du varit och är. Oh, Stora Moder dröm din dröm om pånyttfödelse och jag är där och hjälper dig att bli förlöst. Oh, Stora Moder, min kärlek till dig äro oändlig och bistår dig genom människors handlande på allehanda vis. När jag fanns i kött vandrade jag på stigarna som kan liknas vid de små blodkärlen som omger dig. Varje mitt fotsteg på din mark var en fröjd för dig och vi gick hand i hand såsom ett vackert älskande par. Oh, Stora Moder du är den vackraste lysande stjärnan man kan beskåda på himlavalavet och du darrar och ryser i din födelse, det gör ont. Oh, Stora Moder jag står dig när och jag står dig bi och för varje ditt andetag är jag med dig, älskade Nueva Terra, Tiamat.

Publicerat i Ansvar, Ascension, Framtid, Människa, reinkarnation, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Permanent fred på Jorden, är det kosmiska syftet

Mike Quinsey

10 augusti 2018

Webbsida:http://www.treeofthegoldenlight.com/Mike%20Quinsey/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Ni har så mycket att se fram emot och vi har gett er rikligt med anvisningar och en bild av vart ni är på väg. Om och om igen har vi informerat er om att den gamla energin är död och att ni inte längre är bundna av dess direktiv och har stor frihet att välja er väg mot Uppstigningen (Ascension). Den betyder att saker och ting utvecklas i linje med era aktiviteter på Jorden, även om uppmuntran ges för att hålla er i rätt riktning. Bakom det uppenbara kaos och den osäkerhet som för närvarande råder pågår förändringar för att skapa en grund för ett nytt sätt att se på saker och ting i syfte att uppnå permanent fred på Jorden.

 

Ni kan inte uppnå total fred över en natt eftersom det fanns och fortfarande finns mycket som behöver lyftas bort. Men var säkra på att även om det har varit svårt att driva bort de mörka och deras hantlangare så gör ni goda framsteg, och saker och ting börjar verkligen falla på plats inför tidpunkten för en revalvering av valutorna. Revalveringen är fortfarande nyckeln till påbörjandet av många fördelaktiga och välkomna förändringar vilka ligger redo att introduceras. Mycket händer som man inte ser och av flera orsaker, bland annat säkerhetsskäl, hålls hemliga. De mörka finns överallt men inte alla utgör en fara för era frihetsplaner.

 

Till många människors överraskning är president Trump fortfarande i tjänst, och det beror på att han gör förändringar som är nödvändiga för framtiden, inte bara för USA utan för hela världen. Det verkar kanske inte så när man ser på vad som sker och vissa av hans beslut har orsakat stor oro. Men det kommer en tid när människor ser tillbaka på hans mandatperiod och kommer att hålla med om att han hjälpte till att föra fram nödvändiga förändringar som gynnat världen. Vissa har inte blivit väl mottagna av er, men ni måste ge dem tillräckligt med tid för att fördelarna ska uppskattas. Stora förändringar ger nästan alltid mycket motstånd och så kommer det alltid att vara, tills de fulla effekterna kan bedömas rättvist.

 

Inse att utnämningar av dem som kommer att hantera enorm makt och rikedom nu ”får hjälp” av de osynliga som har en fullständig bild av framtiden och använder sitt inflytande för att vägleda mänskligheten. Som alltid är det slutliga beslutet ert, så försäkra er om att de rätta människorna kommer till makten, de som har ert bästa närmast hjärtat och inte självhävdelse. Under senare tid gjordes flera utnämningar helt enkelt för att främja självhävdelse och personlig makt. Den tiden är nu förbi och de bästa personerna kommer att tillsättas och leda er in i en ny tidsålder fylld av glädje och lycka. Framtiden är ljus och planerad att ge er ett sätt att leva som ni är berättigade till utan hot om krig.

 

Var säker på att varje själ har en viss grad av inflytande vad framtiden anbelangar. Det finns en kollektiv energi som har en mycket större effekt än ni kan tänka er, och den blir alltmer positiv ju mer tiden går. Redan har den nått bortom ”krigets inflytande”, även om de med starka intressen i att sälja vapen, normalt till båda sidor, fortfarande hoppas på ett tredje världskrig. Mina kära, det har med all tydlighet blivit bestämt av de gamla som övervakar era framsteg att ett tredje världskrig inte kommer att tillåtas. Ni behöver bara gå tillbaka några år när silon gick upp på ”red alert” redo att avfyra sina kärnvapen och alla blev obrukbara. Detta har hänt mer än en gång och förhoppningsvis har budskapet nu gått fram, ett kärnvapenkrig kommer inte att tillåtas – aldrig mer.

 

Människor har för vana att söka utanför sig själva när saker går fel, och det är klart att inte alla problem nödvändigtvis kan relateras till egna handlingar. Men några slår tillbaka på dem på grund av tidigare handlingar som orsakat ett karmiskt gensvar. Så när du ifrågasätter vad du har gjort för att förtjäna den ena eller andra situationen, inse att ingenting av betydelse för dig händer av en slump. Omständigheterna kan tyckas slumpartade, men de som organiserar karma måste ta tillfället när det dyker upp. Det handlar ofta om samspel med andra människor och det är inte alltid lätt att få dem att komma samman för att balansera karma. Vissa situationer är så komplexa att ni finner det svårt att tro att de är arrangerade i förväg.

 

Ändå är det så även till den grad att resultatet är avsett att stödja de lärdomar som ska läras. Man kan säga att era guider arbetar övertid för att säkerställa att karma rensas. Din utveckling beror på lärdomar som lärs, som att situationen upprepas om du misslyckas första gången, och andra gången, etc., tills du lyckas. Inse att karma kan föras vidare från ett liv till ett annat. Ibland beror det på att du då är mer kapabel att klara av situationen. En känslig fråga kan till exempel vara en separation i ett förhållande och även det är planerat i förväg där lärdomar lärs av de inblandade. Så budskapet är att ta dina livserfarenheter på allvar och göra ditt bästa för att lära av dem, så behöver du inte gå igenom samma typ av erfarenheter igen.

 

Även om ni allvarligt har hållits tillbaka kommer ni i det långa loppet inte att ha gått miste om något eftersom de mörka inte längre kan störa er utveckling och hålla tillbaka uppfinningar. Framsteg som redan gjorts kommer att släppas. Det kommer att ske på ett sådant sätt att ni inte överväldigas utan hinner bli bekanta med de förändringar som berör er mer personligt. Klart är att ni snart kommer att ha tillgång till enklare och snabbare sätt att resa och en ständig tillgänglighet av allt ni behöver för den dagliga överlevnaden. Dessutom kommer en tid när ni är tillräckligt kraftfulla och kunniga för att tillfredsställa alla era behov med er tankekraft.

 

Allt resande sker nästan omedelbar, ungefär som att gå in i en kabin som du programmerar med ditt resmål och när du går ut ur den så är du framme. Vi nämner dessa framsteg för att låta er förstå att de gamla problemen så småningom kommer att läggas bakom er. Med ett förlängt liv och förmågan att hålla era kroppar unga kommer ni att ha gott om tid att njuta av de högre vibrationerna. Sist men inte minst, resor utanför solsystemet kommer också att vara möjliga. Allt i sinom tid och ingenting tillåts att störa er utveckling och era framsteg.

 

Genom att hålla fokus på vad framtiden håller i beredskap hjälper ni till att dra den närmare sin fullbordan. Det flyttar också er uppmärksamhet bort från den senaste tiden och ni kan glömma de svårigheter och de problem ni ställts inför under årtusenden. Det finns ingen anledning eller fördel med att hålla fast vid era tidigare erfarenheter. Det viktiga är att ni har lärt er av dem och inte längre behöver dem.

 

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullkomning Det här budskapet kommer genom mitt Högre Jag, mitt gudomliga Jag, och varje själ har samma förbindelse med Gudomen.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey

Översättare: Inga och Cagga Levander

Publicerat i Ascension, GESARA, NESARA, Pengar, politik, reinkarnation, Sananda, spirituell tillvaro, Trump, UFO, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Bern: Nu vässas armbågarna inför politiska maktspelet

DEMOKRATI

Ulf Kristersson har inte levt upp till att vara vuxen

Den 19 januari 2017 meddelade Anna Kinberg Batra att Moderaterna kunde tänka sig att samarbeta med SD i olika sakfrågor i utskotten. Kritiken kom som ett brev på posten. Hon anklagades för att flörta med rasister.

Ulf Kristersson kritiserade vid det tillfället inte Anna Kinberg Batra och måste alltså rimligen stått bakom hennes och ledningens nya inriktning. I efterhand sedan Anna mer eller mindre tvingats avgå gör Kristersson en helomvändning, trots att han säger sig vilja föra vuxna samtal inom politiken, och tar avstånd ifrån samarbeten av olika slag med SD. Detta trots att M har närmat sig SD:s paradfråga migrationspolitiken som har seglat upp och nu är valets huvudfråga.

Någon självrannsakan finns inte hos Ulf Kristersson eller andra ledande moderater när det gäller den tidigare förda migrationspolitiken. Många bejakar halvhjärtat att den varit felaktig, men samtidigt sägs att nu ska felaktigheterna rättas till. De grova felbeslut som tagits i migrationspolitiken genom åren borde rätteligen medföra att ledande rikspolitiker, men också många lokalpolitiker, självmant borde lämna sina förtroendeuppdrag. De har ju inte klarat att leva upp till förtroendet de fått; dvs att bedriva en klok och ansvarsfull politik. Men de lämnar inte eftersom huvudparten av dem inte har några riktiga yrken som ger dem arbeten att gå tillbaka till.

Nobel Center är en annan fråga som moderaterna inte klarat av att hantera på ett vuxet sätt. Expertmyndigheter, samt mark- och miljödomstolen, har avrått eller avslagit att bygga NobelCenter på Blasieholmen. Detta struntar moderatledningen i. Många icke-ledande moderater är av uppfattningen att inte bygga på Blasieholmen, men körs över av moderatledningen i Stockholm där ett odemokratiskt toppstyre föreligger. Ulf Kristersson har inte varit vuxen nog att tala allvar med moderatledningen i denna känsliga fråga. Till råga på allt så sitter hans hustru i styrelsen för Nobelhuset AB, som driver projektet. Minst sagt anmärkningsvärt att statsministerkandidatens fru fortsätter i styrelsen för detta synnerligen kontroversiella projekt. M kommer med säkerhet att förlora många Stockholmsröster på det.

Många fler kontroversiella frågor, som är dåligt hanterade av moderaterna, finns i Stockholm såsom bostadsförtätning där Stadshagens fotbollsplan tas i anspråk och nu också fördärvandet av Pålsundet vid Långholmen. Listan kan göras lång där de förtroendevalda moderaterna inte lyssnar till sina medlemmar och väljare.

Spiken i den moderata kistan är Ulf Kristerssons skamligt omogna uppträdande på Pridefestivalen där han tillsammans med bl.a. kommunister, extremfeminister och andra aktivister viftar med Prideflaggan och ger sig på SD-ledaren Jimmie Åkesson, som inte var där; en riktigt bottenuppträdande som tyder på dåligt omdöme.

Man kan konstatera efter flaggviftandet att Decemberöverenskommelsen fortfarande lever, den har aldrig i realiteten sagts upp. Under hela mandatperioden hade alliansen enkelt kunnat avsätta Löfvens odugliga regering, men man har inte rört ett finger. Så valet den 9 september kommer att stå mellan ett flaggviftande politikeretablissemang som dansar efter extremvänsterns pipa och SD ihop med några mindre antietablissemangspartier.

Jag har därför nu lämnat in mitt medlemskap i moderaterna och tänker rösta på ett parti som är trovärdigt och vuxet när det gäller migrationspolitiken, som är valets huvudfråga. Det blir inte något alliansparti för mig. Med centerpartiet och för den delen också liberalerna i Alliansen så kan man befara att migrationspolitiken kommer att fortsätta misskötas. Även M och Kd bedömer jag saknar rätt folk i sin ledning för att klara Sveriges svåraste politiska fråga framgent.

Per-Gunnar Larsson

Publicerat i DÖ DecemberÖverenskommelsen, Framtid, korruption, Lars Bern, Maktmissbruk, Människa, migration, Pengar, politik, Socialdemokrati, VärldsGemenskap | 1 kommentar

Stolta Sionister bakom all fräck framfusighet i världen

Winston Churchill: Ateistiska judar skapade bolsjevismen

Winston Churchill, citat från Illustrated Sunday Herald 8 februari 1920

Från Spartacus-Weishaupts dagar till Karl Marx och fram till Trotskij (Ryssland), Bela Kun (Ungern), Rosa Luxemburg (Tyskland) och Emma Goldman (USA) har denna världsomspännande konspiration för att störta civilisationen…varit stadigt växande. Det går knappt att överdriva den roll som dessa internationella och mestadels ateistiska judar spelat i skapandet av bolsjevismen och det faktiska genomförandet av den ryska revolutionen…

Winston Churchill, citat från Illustrated Sunday Herald 8 februari 1920

Svensk Källa: Fria Sidor   https://friasidor.is/

Fördjupning Fria Sidor kommer varje vecka med spännande fördjupningar inom olika områden.
Det är det som kallas Fri Forskning.

Publicerat i Fria Sidor, korruption, Maktmissbruk, sionism | Lämna en kommentar

FULFORD: Kabalens desperata slutstrider

 

Publicerat i BENJAMIN FULFORD, judiska lobbyn, Maktmissbruk, OBOR Nya Sidenvägen, sionism, Terrorism, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Skamgreppet: Låt Börsen hantera våra insparade pensioner

Röda siffror i orange kuvert.
Använd pensionsmiljarderna för att bygga Sverige!Skriven av Ulf Sandmark

Det blev minus 36 procent för alla som låtit staten förvalta sina pengar i Premiepensionsfonden. För nästan alla dem som valt aktiefonder för sitt PPM-”sparande” är siffrorna ungefär lika röda, med som värst minus 75 procent. Det innebär att upp till tre fjärdedelar av denna del av pensionssparandet raderades ut 2008!

Dessa förluster, liksom AP-fondernas förluster på sammanlagt mer än 150 miljarder kr år 2008, visar på den dåliga förståelse av vad pengar och ekonomiskt värde är för något bland politiker och andra ansvariga för våra pensioner. Tidigare placerades inte AP-fonderna på detta vårdslösa sätt, utan användes för att bygga landet. De realvärden i form av nya hus, industrier och infrastruktur, som fonderna därmed bidrog till var både bestående och skapade förutsättningar för ytterligare jobb och därmed pensionsinbetalningar.

Under 1980-och -90-talen avreglerades pensionssystemet, så att fonderna i stället mer och mer satsades i spekulation i både fastigheter och aktier. Värsta tankegrodan är AP-fondernas satsningar på riskkapitalbolag, som är inriktade på snabba aktiestegringar i företag, vilka därför plundras på långsiktiga värden och ofta avskedar folk eller utlokaliserar produktion för att kortsiktigt öka vinster och därmed aktiekurserna. Pensionsfonderna, som tar in sina inkomster genom att 16 procent av lönen, ägnar sig därmed åt att försöka öka värdet på sitt fondkapital genom att bidra till att folk avskedas i Sverige, och minskar därmed pensionsinkomster. AP-fonderna håller inte ens reda på effekterna på sina olika konton!

Premiepensionssystemet, som finansieras av ytterligare 2,5 procent på lönen, infördes när IT-bubblan var på väg att kulminera vilket ledde till att alla gick minus första året 2000. Pensionsfonderna pumpade på sätt upp spekulationsbubblan ytterligare och just i tid för att ta hand om Svarte Petter. I och med förra årets börsras har ännu fler miljarder i PPM-fonderna bränts upp. De som undvikit att välja aktier för sitt fondval och därför fortfarande ligger på plus, riskerar att förlora allt när hyperinflationen drar igång i fortsättningen på finanskrisen.

Detta kasinospel med pensionerna har sin bakgrund i nyliberlernas ekonomiska teorier från Chicagoskolan, vars främste guru var den tidigare gangsterekonomen och nobelpristagaren Milton Friedman. Det första landet, man lyckades införa PPM:s pensionsplundringssystem, var i Chile med hjälp av diktatorn Pinochet. Där har man också kunnat se pensionerna smälta ihop. 2005 försökte den återvalda Bushadministrationen införa ett PPM-liknande system i USA, men misslyckades pga Lyndon LaRouches mobilisering av det Demokratiska partiet och tillräckligt med republikaner i kongressen. I Sverige fortsätter detta svindleri av ca 27 nya miljarder varje år oförtrutet, samtidigt som regeringen bestämt hävdar att staten inte har pengar att bygga den infrastruktur som kunde sätta folk i jobb. Bara AP-fondernas förluster förra året kunde räckt till minst tre stycken nya kärnkraft kontant.

Ulf Sandmark, civilekonom, Vällingby

Källa:   Bakom Kulisserna 2008

Publicerat i korruption, Maktmissbruk, Pengar, politik, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

LARS BERN: OM DEN DESPERATA VALUPPTAKTEN

DEMOKRATI

Socialdemokratins självmål

Det svenska politiska etablissemanget representerat av alla de sju gamla partierna i Riksdagen har och har haft uppenbart svårt att hitta någon fungerande strategi för att möta det folkliga missnöje med invandringspolitiken som tagit sig uttryck i den snabba framväxten av antietablissemangspartiet Sverigedemokraterna (SD). Alla minns vi Fredrik Reinfeldts idiotiska försök 2014 att straffa de som röstat på SD med sin uppgörelse med Miljöpartiet som förordade helt öppna gränser för invandringen. Den strategin blev ett rungande bakslag för Alliansregeringen, SD vann valet och Reinfeldt smet ut från sitt ansvar bakvägen och migrationen exploderade.

Regeringen Reinfeldt avgick och istället slöt Alliansen upp bakom en minoritetsregering med Socialdemokraterna och Miljöpartiet genom den s.k. Decemberöverenskommelsen (DÖ). Det primära gemensamma målet för politikeradeln blev att till varje pris stoppa SD:s expansion och förhindra att de fick ett politiskt inflytande i Riksdagen. Stefan Löfven blev statsminister på ett mandat från hela det gamla politiska etablissemanget. Problemet var att målet att förhindra att SD växte och fick inflytande, knappast var det viktigaste för väljarna. Många socialdemokratiska och borgliga väljare blev väldigt frustrerade och kände att politikerna mer representerade sig själva än oss väljare. Jag var själv en av de väljare som plötsligt kände en väldig osäkerhet och frustration över att politikeretablissemanget berövade mig min valfrihet.

För väljarna växte frågan om invandring och migration till den viktigaste. I och med det uppstod en klyfta mellan de etablerade politikernas mål och väljarnas. Det gjort att väljarlojaliteten i främst de stora maktpartierna S och M började erodera. Därmed kunde SD fortsätta sin snabba tillväxt i opinionen. I höstens val blir de sannolikt landets största parti med var fjärde väljare i ryggen.

När det gick upp för de stora partierna att deras strategi vis avi SD åter misslyckats, började man en verbal omsvängning av sin invandringspolitik i ett tafatt försök att vända väljarströmmarna tillbaka från SD. Detta har dock inte haft någon effekt på väljaropinionen. Väljarna hade efter allt velande kommit att misstro etablissemangets uppriktiga vilja att verkligen ta itu med invandringspolitiken. Inte minst den undermåliga s.k. gymnasielagen och en fortsatt rekordstor invandring har gjort sitt till för att underminera väljarnas förtroende.

I det läget valde Stefan Löfven och socialdemokratin att intensifiera sitt utmålande av SD som ett parti med fascistiska och nazistiska rötter i ett desperat försök att skrämma bort väljare från SD. Löfven har därmed gått i en klassisk fälla som finns beskriven i det som kallas Godwins lag. Den som först anklagar sin motståndare i en debatt för nazism erkänner därmed att han förlorat debatten. Vi har alla bevittnat hur Löfven förlorar alla debatter med Åkesson. Den senaste TV-debatten mellan dem var rent pinsam.

SD:s motdrag blev att göra en valfilm – Ett Folk, Ett Parti – som dokumenterar socialdemokratins historiska rötter med mycket tydliga inslag av det man anklagar SD för. Filmen nådde första två dygnen ca. 200.000 tittare, vilket skall jämföras med den socialdemokratiska valfilmen som legat ute i flera månader och hittills bara haft dryga 40.000 tittare, mindre än flera av mina intervjuer på lilla kanalen Swebbtv.

Under torsdagen togs SD-filmen ner från Youtube vilket resulterade i en fullkomlig storm på sociala medier. Hur detta gått till vet jag inte, men den misstanke som vädras är att det rör sig om ett försök att censurera debatten för att skydda socialdemokraterna. S egna valfilm har dock fått ligga orörd på Youtube i flera månader. Vilken förklaringen till att ta bort filmen än är, så innebar det att intresset för filmen fullständigt exploderat och väljarna känner sig återigen manipulerade av etablissemanget.

Problemet för Stefan Löfven och hans parti är att SD:s dokumentär av allt att döma är sakligt korrekt. Den enda invändning av substans som jag hittat är att filmen inte påpekar att Aftonbladets nazistvänlighet på 40-talet skedde innan tidningen blev socialdemokratisk. Den person inom socialdemokratin som i filmen framskymtar som den kanske värsta svenska rashygienisten är Alva Myrdal och hon hyllas fortfarande reservationslöst inom partiet som en stor hjälte på partiets hemsida. Detta gör att dagens socialdemokrati inte gjort upp med sina tvivelaktiga rötter. Så Löfvens anklagelser mot Åkesson är som att kasta sten i glashus.

För mig framstår Stefan Löfvens häftiga angrepp på SD för tidigare bindningar till nazism som ett präktigt självmål. Den strategin slår med den här filmen sannolikt tillbaka på honom och partiet på ett olyckligt sätt.

Som väljare skulle jag vilja se en sakpolitisk debatt mellan etablissemangets partier och SD, där man respekterar varandra. Och jag skulle vilja se en klar deklaration från samtliga partier i regeringsfrågan om att man under inga omständigheter tänker upprepa DÖ-politiken. Väljarna vill veta vilken regering de röstar på. Alla partier borde deklarera att de tänker stödja den regeringsbildning som ligger närmast deras partiprogram och inte bara är till för att frysa ut SD.

Att göra stoppa SD från inflytande till främsta mål för regeringsbildningen efter valet som flera partiledare deklarerat, tror jag har låg prioritet hos majoriteten av väljarna. Det leder till en frustrerad väljarkår som ser hur den politiska adeln bara tänker på sig själva och berövar oss väljare vår verkliga valfrihet. Det tror jag leder till att stora väljarskaror i trots kommer att lägga sin röst på SD även om de ideologiskt står andra partier närmare. Alltså ännu ett präktigt politiskt självmål från politikeradeln.

Lars Bern

Publicerat i Ansvar, DÖ DecemberÖverenskommelsen, Lars Bern, Media, Socialdemokrati, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Fria Sidor och Filosofens blogg med scenarier för framtiden

tisdag, juli 31, 2018
Hem Åsikter Insändare Visioner kan få oss på rätt kurs

Visioner kan få oss på rätt kurs

En vision är som ett skepp som seglar stadigt för fulla segel, där alla har en uppgift, alla vet vad de ska göra och alla vet vart de är på väg. En vision är en önskan om en bättre värld som innebär arbete idag för en belöning i framtiden. En vision innebär en prioritering där man väljer något framför något annat. Genom att arbeta fram egna visioner om det samhälle vi vill ha i framtiden kan vi tränga undan globalisternas visioner som idag helt dominerar i Sverige och övriga västvärlden.

När kristendomen började tappa i betydelse som normsättare och samhällskitt i västvärlden kom de med mest pengar att dominera samhällsutvecklingen. Tyvärr har det visat sig att deras agenda om en värld utan etniska folk, nationer och olika kulturer står i rak motsats till vad som är bra för folken på jorden.

Globalisterna vill kunna rulla ut sina varumärken globalt för maximal vinst. De vill se världen som ett enda land. Mest pengar tjänar de om det varken finns folk, nationer, kulturer eller gränser. Genom samma mekanism växer sig storföretagen allt större och flyttar makt från enskilda länder till globalisterna. Allt fler ser nu igenom detta men vad kan vi göra för att ta tillbaka initiativet?

Visioner är ett mycket bra verktyg. Genom att tala om visioner för vi tillbaka debatten till vår egen planhalva. Vi har bollen och våra motståndare får jaga den, inte tvärtom. Vi ska inte ställas till svars som rasister, utan vi ska ställa frågorna. Hur skapar vi ett bra samhälle för svenska folket? Vad betyder medborgarskapet? Vilka ska vi skydda? Vilka är svenskar? Hur får vi en skola och vård i världsklass? Hur vill vi att våra barn ska leva? Hur ska vi organisera samhället? Hur ska djuren ha det? Ska hela Sverige leva?

En vision tvingar oss att välja och i ett sådant val kan inte en hel värld inkluderas. Svenska folket är lika skyddsvärda som samerna eller tornedalingar. I ett globalt perspektiv är vita i minoritet, de nordiska folken en försvinnande minoritet och svenska folket i grunden ett så litet folk att vi behöver samma skyddsstatus som andra små minoriteter. En vision kanske är att vi därför inte kan ta ett globalt ansvar för ekonomiska migranter eller ”äkta” flyktingar. Vårt folk och ras behöver helt enkelt skyddas från förintelse. Vi är ett för litet folk för att ta detta ansvar.

Frågorna är många men diskussionen i samhället måste spetsas till. Konflikten kommer upp till ytan om vi börjar ställa frågor om vilket samhälle vi svenskar verkligen vill ha. En sådan debatt och diskussion måste ske utan skygglappar och politisk korrekthet. Därför kommer den bara att föras utanför riksdagen men den måste upp på dagordningen. Här måste fri media ta ledningen och lyfta upp visionerna i debatten, i fråga efter fråga, att tydliggöra de nödvändiga valen. Vi kan inte välja allt. Bara för att vi inte vågar ta ställning betyder det inte att vi inte har gjort ett val. En asylsökande kan visst ställas mot vården för en äldre svensk. Det är exakt dessa val som måste till för att visionerna ska bli skarpa och kunna fungera som riktmärken.

Förhoppningsvis kommer någon ny politisk kraft som idag inte sitter i riksdagen att plocka upp bollen som idag ligger helt fri och sedan behålla den. Ett nytt politiskt parti som talar om både visioner (framtiden) och dagsaktuell politik (nuet) kommer vinna stort stöd hos väljarna. Ett sådant parti behöver inte ha alla svar – men genom att ställa frågorna tvinga debatten i en visionär riktning.

En stor fördel med visioner är att de är framåtriktade men vi kan samtidigt ta med tankegods från olika idéer, religiösa föreställningar och ideologier som visat sig fungera bra genom vår historia. Visionerna kan också förena Sverigevänner från olika läger och med olika kärnfrågor eftersom visionerna talar om framtiden och inte binder upp oss i vad som skett tidigare. Vi kan således ha olika ingångsvärden men ändå finna att vi i hög grad kan enas om visionerna. Är vi eniga om visionerna spelar det ingen roll om vi kommer från höger eller vänster.

Den som tror att det är en enkel sak har fel. Det är nog en av de svåraste saker som finns inom politiken. Det innebär att konflikter synliggörs och att argumenten måste vässas. Det är därför de flesta politiker avstår annat än i oväsentliga frågor.

En bra grundläggande frågeställning kring en vision som vi kan börja med är om etniska svenskar även i fortsättningen ska dominera i Sverige eller om svenska folket lika gärna kan bytas ut? Det vore intressant att få en sådan debatt och svar från samtliga riksdagspartier. Det är en viktig och grundläggande fråga och skulle vara väldig klargörande.

Ur kurs

Publicerat i DÖ DecemberÖverenskommelsen, Fria Sidor, korruption, Maktmissbruk, migration, sionism, Socialdemokrati, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Den grymt smarta missbrukade lagen om vård av unga:

Varje år tvångsomhändertas omkring fyrtio tusen barn i Sverige.

Det betyder att tusentals sörjande mödrar förlorat meningen i sina liv.

Tvångsomhändertagande med LVU, enligt Lagen om Vård av Ungdom under ett till fem år kan innefatta en halv till en miljon drabbade släktingar kring LVU/HVB-rörelsen i hela landet.

Tvångsomhändertagandet från ett par socialtjänstemän samt två poliser är ofta traumatiserande för resten av livet, för både barn och föräldrar. 

Varför får LVU-terrorn fortgå decennium efter decennium?
Varför är det sex gånger fler tvångsomhändertaganden i Sverige än i 
Tyskland, räknat per capita?

Jo;  Den Kommunala människohandeln är en lönsam storindustri, som omsätter en à två procent av Sveriges BNP per år.     DÖ,   alla sjuklöver-partier som med DecemberÖverenskommelsen:   har enats om att tysta ned saken!

Barn och föräldrar utsätts för tvångsmedicinering, vissa adopteras bort till betalande fosterföräldrar, andra försvinner i familjehem, eller lönsamma Hem för Vård och Boende, HVB. Många Socialsekreterare har rätten att tvångsomhänderta barn efter en orosanmälan, och är själva delägare i de HVB-hem där barnen blir placerade.  En extra bonus i det smarta LVU-Systemet!

Majoriteten tvångsomhändertagna barn missbrukas sexuellt, av HVB-ägarna eller i pedofilcirklar.   Vissa LVU-barn eller invandrade föräldrar utväljs till och med som organdonatorer.    Ofrivilligt.

Du kan ändra på LVU-situationen, med Ditt val den 9 september.
Följ processen här i 
Filosofens blogg:  www.peace.se/blogg/ ….

Lag (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga

Departement
Socialdepartementet
Utfärdad
1990-03-08
Ändring införd
t.o.m. SFS 2017:135
Källa
Regeringskansliets rättsdatabaser
Senast hämtad
2018-01-14

Kommentar

Var kommer de här kommentarerna från? Läs mer…

Lagen (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU) är en lag som enligt 1 § LVU är avsedd att komplettera socialtjänstlagen (2001:453) när det gäller insatser inom socialtjänsten för barn och ungdom upp till 20 år om det kan antas att behövlig vård inte kan ges den unge med samtycke av den eller dem som har vårdnaden om honom eller henne och, när den unge har fyllt 15 år, av honom eller henne själv.

Beslut om vård med stöd av 4 § LVU meddelas av förvaltningsrätten efter ansökan av socialnämnden.

An unofficial translation is available from the Government Offices

Inledande bestämmelse

1 § Insatser inom socialtjänsten för barn och ungdom ska göras i samförstånd med den unge och hans eller hennes vårdnadshavare enligt bestämmelserna i socialtjänstlagen (2001:453). Insatserna ska präglas av respekt för den unges människovärde och integritet.

Den som är under 18 år ska dock beredas vård enligt denna lag, om någon av de situationer som anges i 2 eller 3 § föreligger och det kan antas att behövlig vård inte kan ges den unge med samtycke av den eller dem som har vårdnaden om honom eller henne och, när den unge har fyllt 15 år, av honom eller henne själv.

Vård med stöd av 3 § får även beredas den som har fyllt 18 men inte 20 år, om sådan vård med hänsyn till den unges behov och personliga förhållanden i övrigt är lämpligare än någon annan vård och det kan antas att behövlig vård inte kan ges med den unges samtycke.

Vissa andra åtgärder får vidtas utan samtycke enligt 22 och 24 §§.

Vid beslut enligt denna lag ska vad som är bäst för den unge vara avgörande. Lag (2012:777).

Publicerat i Ansvar, DÖ DecemberÖverenskommelsen, Hälsa, LVU, Människa, migration, Pengar, politik, Socialdemokrati, Terrorism, VärldsGemenskap | 2 kommentarer