Brutala tvångsomhändertaganden med LVU/HVB-Systemet

LVU: Drygt 40 000 barn, tvångsomhändertas från sina familjer per år i Sverige med stöd av LVU-lagen.  Lika många tas i Tyskland; dvs i Sverige omhändertas sex gånger fler, räknat per capita!
.
Redan år 1983 beskrev den ansedda tidskriften Der Spiegel:  Sverige är ett Kinder-Gulag/ fångläger för barn!
.
Europakonventionen handlar om om barns rätt till familjeliv. Sverige har Europakonventionen som lag.  NKMR:s,  Lena Hellblom Sjögren och Barnets Bästas långvariga arbete visar på att situationen i Sverige inte har förbättrats.
Vi har däremot inte FN:s Barnkonvention som lag. Sverige bryter upprepade gånger mot EU:s konvention och rader av prejudikat i Europadomstolen.
.
Avsluta de kommunala pedofil-ringarna i Sverige. Låt Sverige bli ett föredöme för barnets rättigheter i familjen.
Respektera FN:s Barnkonvention: Ge familjer rättigheten och skyldigheten att ta ansvar för sina egna barns uppfostran.
.
Moderskärleken och Familjen är Världsfredens Gudomliga och naturliga begynnelse! 
.
DecemberÖverenskommelsen, och de materialistiska Sjuklöver-partierna hemlighåller allt detta för svenska folket. Detta var ett av skälen till:  Valfusket 2018.
.
Framtidshälsningar
Ove Svidén  World Peace Foundation     08-25 86 43
mail:  ove@peace.se       Hemsida:  www.peace.se
Filosofens Blogg: www.peace.se/blogg/  kategori:  LVU
Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog/
.
Se mer hos:  Adlibris.com

LVU : lönsam kommunal människohandel 

Häftad, 2013, Svenska, ISBN 9789187507540. Pris:158 kr

LVU-Lagen (1990:52) med särskilda bestämmelser om Vård av Unga är en vacker fasad, tillkommen för att: ‘göra det som är bäst för barnen.’ Men med en enkel LVU-etikett, kan ett barn tvångsomhändertas från familjen …

Lönsam Kommunal Människohandel

E-Bok, 2014, Svenska, ISBN 9789187817496. Pris: 22kr

LVU-Lagen (1990:52) med särskilda bestämmelser om Vård av Unga är en vacker fasad, tillkommen för att: ‘göra det som är bäst för barnen.’ Men med en enkel LVU-etikett, och orosanmälan från Socialtjänsten kan ett aningslöst barn bryskt bli taget av polisen …

LVU Profitable Municipal Kidnapping in Sweden

Häftad, 2013, Engelska, ISBN 9789187507694. Pris:  177 kr

LVU: Profitable Municipal Kidnapping in SwedenBy Ove Svidén, World Peace Foundation  The content of this book is structured by four detailed letters to the ICC, the International Criminal Court in The Hague  …

 
P.S. 
Den engelska LVU-boken ovan sändes med brev till systrarna Margaret och Victoria Rockefeller i New York år 2015. Året efter sändes min engelska LVU-bok med kurirpost till Vita Huset via ambassadör Mark Brzezinski  i Stockholm. I mitt tolfte brev till President Obama rekommenderar jag honom att uppmuntra sin efterträdare att fortsätta arbetet bortom Petrodollarn med ett nytt pengasystem NESARA/ GESARA,  vilket han som senator hjälpt Bill Clinton administrationen med att föreslå, under åren före millenieskiftet.
.
I USA åklagade President Trump 1500 pedofiler under sin första vecka i januari 2017. Nu i oktober 2018, har antalet åklagade pedofiler, satanister och ‘Wall Street Banksters’  ökat till 57 000 i USA, enligt visselblåsaren Benjamin Fulford i White Dragon Society:
Publicerat i Bakom Kulisserna, BENJAMIN FULFORD, Brage, Framtid, Fred, GESARA, korruption, LVU, Maktmissbruk, NESARA, Pengar, politik, Socialdemokrati, Trump, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

MY NAME IS BOND – US BOND

USA:s OLJEEXPORT TILL KINA HAR UPPHÖRT FULLSTÄNDIGT DE SENASTE VECKORNA – trots att Kina hållit importen av amerikansk olja utanför handelskriget. Bara risken att även oljan skulle dras in i kriget räckte för att utradera handeln. Kina var USA:s största handelspart vad gäller olja. USA har förlorat sin största köpare av olja på grund av USA:s handelskrig.
Nu störtdyker även den kinesiska importen av flytande naturgas LNG från USA – enligt China Merchants Energy Shipping Co (CMES).
Kina importerade 17 ”bcf” (miljarder kubik-fot) LNG år 2016. I fjol importerade Kina 103 bcf. Planerna i år var en kinesisk import av hela 142 bcf. Nu störtdyker även Kinas LNG-import från USA.
USA förlorar därmed även en av sina största köpare av LNG. I fjol köpte Kina hela 15% av den amerikanska exporten av LNG. Den planerade ökningen av Kinas import hade snabbt förvandlat Kina till USA:s största köpare av LNG – kanske redan i år 2018. Det blir i stället tvärtom. Kinas köp av amerikansk LNG störtdyker medan rysk export av LNG till Kina skjuter i höjden. Återigen blir det Ryssland som blir vinnare. Putin vinner varje rond av USA:s handelskrig mot Kina – trots att han sitter på åskådarplats. Det är inte att undra på – han innehar svart bälte i karate.
På kort sikt kan USA finna andra köpare i Asien – men framtidsutsikterna är nattsvarta. Den rysk-kinesiska storsatsningen på LNG i norra ishavet kommer att påverka den asiatiska marknaden dramatiskt. Det geografiska läget blir avgörande. Ingen har en rimlig chans att konkurrera. Det är därför som Kina investerat så stort i Arktis. Det handlar om en ”strategisk” investering för Kinas del – en storinvestering som är mycket viktig för Kinas framtid. 
ÄR DET NÅGON SOM TROR ATT USA INTE VET VAD DE GÖR?
Glöm det – allt är noga uträknat. Full fart mot det finansiella stupet. Målet är skapa ett totalt kaos i USA med syftet att inrätta en amerikansk militärdiktatur. Både handelskriget och FED:s räntehöjningar är väl genomtänkta. Full rulle mot The Fiscal Cliff. 
VARNING: Kina sålde plötsligt amerikanska ”bonds” för tre miljarder dollar förra veckan. Detta var en allvarlig varning. Så här beskriver Bloomberg händelsen i en artikel: ”an even bigger demonstration of China’s pull in the international bond market,”  Att tvärsälja bonds i denna storleksordning är som att hota att sticka en synål i en såpbubbla. När bond-bubblan spricker kraschar västvärlden ekonomiskt. 
Skulle Kina eller något annat land sälja ut stora mängder amerikanska finansiella dasspapper startas en lavin av bankkollapser i väst. Det är precis detta som kommer att hända. Västvärldens ekonomiska krasch inleds med att förtroendet för alla former av amerikanska statsobligationer – s k bonds – störtdyker. En lavin av bankkrascher inleds i södra Europa. Dollarn kraschar strax därefter.
”My name is Bond – James Bond” – det ingav respekt. Namnet ”US Bond” väcker ingen respekt alls, men det kommer snart att sätta skräck i hela USA:s tidigare imperium. Stackars Tyskland – de har tvingats tanka bergskedjor av bonds under den period USA kontrollerade landet. Även Japan ligger fruktansvärt illa till liksom – naturligtvis – Saudiarabien. USA har länge ”betalat” den saudiska oljan med finansiella papper som snart blir värdelösa. Det är precis på samma sätt med USA:s ”köp” av den tyska industrins produkter som har pågått under årtionden. US Bond heter bedrägeriet. 
Tack vare FED:s monopol på att trycka dollar kunde denna sjuka handel fortsätta i årtionden. Inget annat imperium i mänsklighetens historia har lyckats köpa allt – och betala med papper som saknar all form av täckning. USA kan inte ens betala ränta på att alla sina bergskedjor av lån – utan att trycka nya drivor av luftpengar. Precis alla vet att USA aldrig någonsin kommer att betala sina skulder. Att förtroendet för dollarn inte har rasat tidigare är ett mirakel. Men snart är vi befriade från dollarns världsherravälde. Det är någonting att se fram emot.
SNART VAKNAR ALLA UPP.
När Kinas folk går åt samma håll förändras världen. När Asiens alla folkslag börjar marschera i takt förändras världen på nolltid. ”Den nya sidenvägen” är ett gigantiskt utvecklings- och fredsprojekt. Nästan alla länder i Asien är med. Megaprojektet börjar långsamt men säkert att skapa fred och välstånd i land efter land i hela Asien – men nu har den nya sidenvägen nått fram även till Mellanöstern. Det handlar om ett ”mänskligt underverk” – minst tio gånger större än den kinesiska muren. Ryggraden i frihetsrörelsen som exploderar i öster är den historiska alliansen mellan Ryssland och Kina. Det amerikanska handelskriget har rört upp en politisk storm. Artiklar som ”The Perfect Storm Bringing China And Russia Together” sammanfattar skeendet väl (OilPrice.com – 10:e okt i år).
En västvärld i fullständigt kaos – där bor vi. Vi är hopplöst hjärntvättade av jordens sista krigarimperium USA. Vi har tappat nästan all tankeförmåga. Den som inte fattar att Västeuropas öde hänger i vågskålen är totalt blind. Krigarimperiet faller mitt framför ögonen och nästan ingen i väst ser skeendet. Om inte Västeuropa kapar snaran runt halsen dras vi med i djupet när USA:sjunker ner i avgrunden. Detta kommer tyvärr inte United Kingdom att klara. Tysklands och Turkiets politiska uppvaknande räddar i praktiken Västeuropa undan en total katastrof. Uppvaknandet kom i grevens tid. Snart vaknar vi alla upp – men det blir först efter den andra STORA världsdepressionen – en depression som i första hand drabbar västvärlden. Vi sover djupt trots att spökenas tid är inne – klockan slår nämligen snart tolv.
VILKET PSYKOLOGISKT FENOMEN VI BEVITTNAR.
Nästan alla i väst är politiskt blinda – så enastående märkligt. Nästan ingen ser att den s k gamla världen omstöps i sina grundvalar. Nästan ingen ser att jordens sista krigarimperium är på väg att falla. Nästan ingen ser att härskarvalutan dollarn är på väg ner utför stupet. 
Brage Norin – Skogså Tankesmedja
Publicerat i Ansvar, Bakom Kulisserna, Brage, BRI nya sidenvägen, Fred, Kina, korruption, Maktmissbruk, MORDOR Ondskans Rike, OBOR Nya Sidenvägen, Pengar, politik, Putin, Trump | Lämna en kommentar

Peter Krabbe: Tafatta svenska politikers landsförräderi

 

Se mer:

Landsförräderiet.


Processen att i slutänden överlämna styrningen av Sverige till det internationella samfundet har som synes pågått i det fördolda sedan 1975. Under det kalla kriget hade man främst tankefokus på flyktingar från andra sidan järnridån –  Östeuropa och Baltiska staterna, vilket inte många motsatte sig. Inte heller flyktingar från det krigsdrabbade Balkan väckte några starkare känslor. Men när USA proklamerade sitt ”krig mot terrorismen” 2001, vilket i själva verket var ett storskaligt erövringskrig av Mellanöstern och muslimska flyktingar började välla in från krigszonen, visade omfattningen och integrationsproblemen i våra samhällen att de bakomliggande tankarna inte varit de som till nöds diskuterades i media. Genom FN:s insatser har fokus numera vridits till att inkludera även Afrika, som genom européernas koloniala äventyr anses vara moraliskt länkade till Europa. Särskilt Frankrike låter sitt kvarstående koloniala och dåliga samvete delas av EU:s övriga medlemmar.

Den globalism som jag refererar till ovan i  (https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/10/13/landsforraderiet/) har varit väl känd i länder utanför Sverige de senaste femtio åren. Den är långsiktigt implementerad och är ingenting som uppstått som en följd av flyktingströmmarna. Istället är det migrationen som är en följd av globalismens intåg och verkställande. Är det rimligt att tro att svenska regeringar under denna tid varit ovetande om de planer som formulerats i FN, EU och andra internationella sammanhang? Naturligtvis inte. Varför har då de flesta svenskar ingen aning om dessa för landets framtid avgörande processer? Alla vet nog att väldresserade media bidragit med total mörkläggning. Först genom internets intåg har rullgardinen dragits upp. I val efter val har svenskarna fråntagits möjligheten att påverka utvecklingen genom utebliven eller bristfällig information. Så är det än idag. Vi väljer ovetande en regering som har avsikten att upplösa vårt land till en diffus, gränslös amöba i ett lika diffust världsallt. Detta kallar jag med fog landsförräderi.

Peter Krabbe

Tack, Peter Krabbe för din klara analys.

Sverige behöver en stark ansvarstagande ledare med hårda nypor.

Efter Sjuklöver-partiernas tafatta lek med att ligga lågt, lägre, lägst
och December-Överenskommelsens första, fyra, fega år,
behövs snart en vald President med rätt att landsförvisa rötäggen!

Som en möjlig lösning för den Kungliga Republiken Sverige
efter valet 2022, ser jag ett behov av att:

Landsförvisa den politiska ”arkitekten” bakom DÖ!

Ove Svidén, filosoferar vidare i frågan om ansvarsfullt ledarskap ….

Publicerat i Ansvar, Bakom Kulisserna, Media, migration, politik, Rasism, Socialdemokrati, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Nobels fredspris: ett slag ansiktet på rasismen

Nobelpriset till Nadia Murad – ett slag i ansiktet på Israel

När Nobels fredspris tilldelas den jezidiske människorättsaktivisten Nadia Murad, som själv tillfångatogs av IS, för sin kamp mot sexualiserat våld som vapen i krig och konflikter är det ett slag i ansiktet på Israel som haft ett egenintresse i terrorgruppens ställning i regionen. Det skriver Hans Myrebro i sin krönika.

Publicerad 8 oktober 2018

Ett delat fredspris till Nadia Murad är en seger för rättvisa och förnuft. Daesh, ISIS, IS eller vad de nu kallar sig har manifesterat sina militära framgångar byggda på vapen från USA och Israel. De har manifesterat detta genom att förnedra, förslava och misshandla flickor och kvinnor och har därigenom avhumaniserat sig själva.

Även om mycket grymhet och djävulskhet kan finnas inom oss människor så behövs det ofta en extern välsignelse och ett mentalt stöd för att förverkliga det destruktiva. I det fall som Nadia berättar om har välsignelsen hela tiden kommit från Israel. Stödet har bestått i bland annat sjukvårdande åtgärder samt vapensupport till IS-grupper.

Otaliga berättelser om hur just skadade IS-krigare transporterades över gränsen till Israel fick Daily Mail år 2016 att göra ett stort reportage på plats som bekräftade denna bild, och Jerusalem Post hade inga invändningar mot den beskrivningen. Men inte bara humanitärt stöd till IS finns bekräftad. Också ett massivt militärt stöd från Israel till Is, som FN-organet UNDOF kunde rapportera om 2015 var en del i förintelsen av människovärdet. Rapporten begravdes snabbt av mainstreammedias sorkar.

Att Israel under hela Syrien-kriget stött de som våldtog ock misshandlade Nadia och hennes 7000 medsystrar är ställt utom allt tvivel.

Den israeliska befälhavaren Herzi Halevi sade uttryckligen att man inte önskade se en alltför hastig seger över IS (AMN-news 20/6 2016). Foto: Adi Cohen Zedek/CC BY-SA 3.0

 

Det fanns också sedan länge format ett mönster i Israel där unga vackra ryska och östeuropeiska kvinnor lockas till ”det heliga landet” för att tjäna stora pengar. Väl framme i Israel får de lämna ifrån sig sina pass för att därefter bli inlåsta i ett rum för att tjänstgöra som service-kvinnor mot minimal ersättning. Vill de sedan få tillbaka sina pass måste de först böta för att de har vistats i landet utan pass. Det är inte osannolikt att IS-terrorister har fått inspiration från det hållet.

Hur som helst så har Israel hela tiden vetat om vad som försiggick i områden kontrollerade av terrorgrupper och hur deras skötebarn, IS, terroriserade och förgrep sig på civilbefolkningen. Inte på något sätt försökte man stoppa det – snarare tvärtom. Ja just det, tvärtom. Olika al-Qaida-gruppers outtalade uppgift har ju hela tiden varit, att för Israels räkning ödelägga grannländerna i enlighet med Yinon-planen.

Därför måste Nobels hedervärda och upprättande pris till Nadia Murad utgöra ett slag i ansiktet på den rasistiska judiska regimen.

 

Hans Myrebro

Liknande artiklar

De tilldelades Nobels fredspris 2018 Denis Mukwege och Nadia Murad får Nobels fredspris 2018 för sina insatser för att stoppa sexuella övergrepp i krig och k…

Vita hjälmarna får hjälp av Israel – ska få asyl i… Israel har evakuerat 800 medlemmar av den terroranstrukna gruppen Vita hjälmarna från Syrien till Jordanien. De ska sena…

“Det här är vår stat – den judiska staten… Israels parlament har antagit en ny kontroversiell lag som bland annat definierar landet som ”det judiska folkets nation…

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!

Publicerat i Fred, judiska lobbyn, korruption, Maktmissbruk, politik, sionism, Terrorism, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

MIND CONTOL, enl Pia Hellertz, del 1

Mind control – Världen som måltavla Del 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat i Bakom Kulisserna, DÖ DecemberÖverenskommelsen, korruption, Maktmissbruk, Människa, Ny Andlighet, sionism, Socialdemokrati, Trump | Lämna en kommentar

Om ett geopolitiskt orolig oktober och om pedofiler i USA

Publicerat i Ascension, BENJAMIN FULFORD, Brage, CIA, GESARA, NESARA, Putin, Trump, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Mind Control av Pia Herlitz, del 2

Mind control – Individer som måltavla – Del 2

Bildresultat för operation paperclip 
Publicerat i Bakom Kulisserna, Mind Control | Lämna en kommentar

Brage: NY VÄRLDSORDNING ÄR PÅ VÄG.

NÄSTAN VARJE DAG HÄNDER NÅGOT STORT.
EN NY VÄRLDSORDNING ÄR PÅ VÄG.
HANDELN MELLAN KINA OCH RYSSLAND EXPLODERAR.
5:e oktober 2018: (Rapport Ryska Tullverket)
Handeln mellan Kina och Ryssland ökade med hela 26,8% under årets första åtta månader (jan – aug 2018) jämfört med samma period året innan. Handeln uppgick under åttamånadersperioden till 69 miljarder dollar. Den rysk-kinesiska handeln under helåret 2018 kommer sannolikt att hamna omkring 105 miljarder dollar.
Denna mellanstatliga handel har ökat dramatiskt i några år. Handeln mellan Kina och Ryssland ökade år 2017 med 20,8% jämfört med året innan 2016. Handeln är planerad att nå hela 200 miljarder dollar inom några få år – kanske redan år 2020. Handeln mellan mellan dessa två länder i öster ökar i rekordfart – alltmedan handeln mellan Kina och USA knakar i fogarna. 
DEN KINESISKA IMPORTEN AV OLJA FRÅN USA HAR PLÖTSLIGT UPPHÖRT!!!
3:e oktober 2018. (Artikel från OILPRICE.com)
Kina är USA:s i särklass största oljeköpare (i verkligheten). USA:s handelskrig har lett till att all kinesisk import av ”crude oil” från USA har upphört – trots att Kina hittills inte har beslutat om några extra avgifter vad gäller amerikansk olja. Bara misstanken att även olja skulle dras in i handelskriget räckte för avbryta all kinesisk oljeimport från USA. (Enligt officiell statistik är Kanada USA:s största oljeköpare – men detta är ett resultat av USA:s omfattande raffinering av kanadensisk råolja. I verkligheten är Kina USA:s i särklass största oljeimportör). Det råder inte minsta tvekan – USA är på väg att förlora sin största oljekund Kina. Det är i första hand Ryssland som blir vinnare på handelskriget – vad gäller olja. Även för Kinas del är det BINGO.
DEN KINESISKA IMPORTEN AV SOJABÖNOR FRÅN USA MINSKAR DRAMATISKT.
1:a oktober 2018. (Artikel i Beef2Lives),
USA exporterade drygt 52 miljoner ton sojabönor i fjol 2017. Av detta köpte Kina drygt 60% – nära 32,5 miljoner ton. Näst största handelspart var EU-28-länderna som tillsammans köpte cirka 9% av USA:s export – 4,6 miljoner ton. Amerikansk export av sojabönor till Kina har rasat med hela 22% hittills i år. Kina flyttar sitt gigantiska uppköp av sojabönor från USA till andra länder i världen. Detta tar naturligtvis tid. Inom några få år kommer hundra-tusentals hektar åkermark i Ryssland att producera en stor del av Kinas väldiga behov av sojabönor för svinuppfödningen i landet. Flera leasingavtal och ”joint-venture” kontrakt har redan undertecknats. Det råder inte minska tvekan – USA är på väg att förlora den gigantiska kinesiska sojaböns-marknaden  Det är i första hand Ryssland som blir vinnare på handelskriget – även vad gäller sojabönor. Naturligtvis är det också BINGO för Kina.
BOEING ÄR PÅ VÄG ATT FÖRLORA DEN VÄLDIGA KINESISKA MARKNADEN.
Enligt Boeings senaste prognos kommer Kina att köpa in närmare 7 700 flygplan under de närmaste 20 åren. Det handlar om astronomiska pengar. Nu storsatsar Kina på sin egen flygproduktion. Den kinesiska planen ”Made in China 2025” skrämmer vettet ur både Boeing och Air Bus. När den kinesiska staten beslutar att landet ska uppnå toppstatus inom ”high-tech” – så menar dom det. Det blir bara så – och västvärldens storföretag fattar.
Made in China 2025 är en helig kinesisk målsättning. Det råder inte minsta tvekan – det blir i slutänden Kina själv som bygger sin väldiga civila flygplansflotta. USA är garanterad storförlorare. Ryssland är storvinnare vad gäller det militära flyget. Mycket stora flygvapenaffärer har redan undertecknats. Kina och Ryssland blir på sikt vinnare på handelskriget – både vad gäller den civila och den militära flygplansmarknaden.
KINA ÄR VÄRLDENS I SÄRKLASS STÖRSTA IMPORTÖR AV KOPPAR.
Över 27% av världens import av koppar gick till Kina i fjol 2017. Kina dominerar handeln stort. Tyskland kom på andra-plats med drygt 7% av importen. Även när det gäller koppar.storinvesterar Kina i Ryssland – närmare bestämt i den mest avsides belägna delen av östra Sibirien. ”Bystrinsky Mining Complex”är en gigantisk gruvsatsning. Flerspåriga järnvägar och motorvägar och broar och elnät och … massor av infrastruktursatsningar följer med. Ett första mål är att nå en produktion på 10 miljoner ton malmkoncentrat år 2019. Koppar är huvudprodukten. Prospekteringen i fjärran östern är bristfällig –  men kopparfyndigheterna kring Bystrinsky är väldiga. Detta område är mycket noga undersökt. Det råder mineralfeber i hela östra Ryssland. Det borras och tas prover som aldrig förr i landets historia.- och det handlar inte bara om koppar.
”VILDA ÖSTERN”-RUSCH I SIBIRIEN.
Kina är även världens i särklass största importör av järn. Cirka 65% av världsexporten går till Kina. Kina är också en av världens största importörer av zink – en metall med stor användning inom stålindustrin. Det är inte att undra på att det väldiga Ryssland med en areal på över 17 miljoner kvadratkilometer är av ”strategiskt” rysk-kinesiskt intresse. Speciellt lockar Sibirien som i söder gränsar mot Kina. Sibirien sträcker sig från Uralbergen i väster till Stilla havet i öster. Området är 13 miljoner kvadratkilometer stort – nästan 50% större än Kinas yta. Hör och häpna och gapa stort – en stor del av Sibirien är inte prospekterat alls – eller bristfälligt prospekterat. Kinas ”rusch” efter mineraler och metaller i Sibirien har exploderat. När Kina finner vad de söker går allt med blixtens hastighet. Det är detta fenomen som så markant skiljer öst från väst.
ENDAST EN DÅRE TROR  PÅ USA:s HANDELSKRIG.
Det är kört för det amerikanska krigarimperiet. Jordens sista militära supermakt faller mycket sannolikt redan inom två år. Inga länder utom USA och Israel vill fortsätta att kriga och döda människor. Nästan alla andra länder i världen vill skapa utveckling, välstånd och fred. Hela USA:s imperium är redan i upplösning. Nästan inget land vill fortsätta och ställa upp på Mordors rikes ständiga krigföring. Freden väller in som en tsunami från öster. Allt går så fort. En nya världsordning har redan vuxit sig stark. Västeuropa går under om vi inte väljer att samarbeta med öst. 
Det är just detta skeende vi nu bevittnar. Tyskland har äntligen brutit sina historiska bojor. Tiden som amerikansk koloni är över. Även Indien går sin egen väg. Massor av länder börjar nu gå sin egen väg. USA dikterar inte längre skeendet i världen. Massor av opinionsundersökningar bekräftar vad jag skriver. USA:s anseende i Asien, i Europa, i Mellanöstern och i Afrika har sjunkit som en sten. Trump är krigarimperiets i särklass bästa president genom tiderna. Ingen har skadat krigarimperiet mera än vad han lyckats med. Naturligtvis är han utsedd av Gud. 
NÄSTAN ALL TERROR FÖRSVINNER AUTOMATISKT NÄR USA FALLER.
Enligt freds- och konfliktforskaren – professor Johan Galtung – är över 90 % av all terror på jorden finansierad av stater. Syrien är ett av många exempel på hur terrorn organiseras. USA tvingade i praktiken en massa länder att ställa upp på finansieringen av hundratals olika terrorgrupper i Syrien. Massor av länder i den s k fria världen fick sina uppgifter tilldelade. Många ställde upp på flyguppvisningarna över Syriens luftrum – som Frankrike, Storbritannien, Kanada och Australien. De enda som inte behövde frukta ”den fria världens flyg” var ISIS terrorister. De bredde ut sig i lugn och ro i provins efter provins i både Irak och Syrien. När Putin snällt meddelade i FN att även Ryssland skulle bomba ISIS stannade hela den förljugna världen av. DET BLEV DÖDSTYST I FN. Skammens tystnad hördes ända upp till himlen.
Tre månader senare var ISIS infrastruktur i spillror. Putin bombade på riktigt. Kriget övergick i en annan fas. Hundratals olika milisgrupper övergick till terrorkrigföring i tätorter och städer, men på några få år besegrades ISIS miliser överallt i hela Syrien. Kriget är snart över. Det syriska folket är befriat från den mest djävulska terror som skapats på årtionden. Eftersom vi i väst inte vill veta av den nakna sanningen är vi inför Gud medskyldiga till massmorden i Syrien. Men sanningen är att även vi är offer – vi är offer för lögnernas psykiska terror. Vi förmår inte se – eftersom vi blivit hjärntvättade. Att följa Guds väg – ”Livet, vägen och sanningen” är inte så enkelt när vi duschas med lögner dygnet runt. Vi stänger automatiskt av hjärnorna när informationen upplevs alltför obehaglig. Sanningen om den förljugna världens agerande i Syrien är – lindrigt uttryckt – vidrig. Vi agerade i Syrien precis på samma sätt som vi agerade i Irak, i Afghanistan och i Libyen. Massor av länder i väst hjälpte till att organisera massmorden även i dessa länder.
KRIGARIMPERIETS ONDA ANDAR YLAR VIDARE.
CIA:s språkrör upprörs över striderna i ”Burma” – Myanmar. Omkring 30 olika beväpnade grupper – som regel olika etniska minoriteter, krigar vidare mot landets armé eller mot varandra. Tänk om vi i Sverige hade en beväpnad milis i Skåne, en i Halland, en i Göteborg, en på Gotland och så vidare i all oändlighet. Tacka fan för att blodigt våld skulle flamma upp överallt. Men vi som bor i den förljugna världen ställer oss aldrig frågan om vilka krafter som beväpnar alla dessa krigargrupper. Nej så obehagliga frågor dyker aldrig upp i ”den fria demokratiska världen”. Frågan nämns aldrig någonsin i några massmedia i hela Mordors imperium. Den mest enkla och självklara frågan är naturligtvis – varifrån slussas vapen in till alla dessa olika krigargrupper? Tystnad rådet. Tyst det är i husen. 
Vi reagerar precis på samma sätt inför ISIS i Syrien. Vi vill inte ställa den självklara frågan – ”vilka krafter byggde upp historiens största legoarmé av terrorister – ISIS? Vi känner l luften att vi måste huka oss. Vi stänger omedvetet av hjärnan på grund av rädsla. Hela vår världsbild är förljugen. Vilka krafter byggde upp Tysklands enorma armé före det andra världskriget? Var det Hitlers slagskämpar ”brunskjortorna”? Nej det var inte så det gick till. Massor av storföretag i hela västvärlden satsade på den tyska krigsmaskinen – framför allt amerikanska storföretag. Det var många industrier som satsade på Hitlerregimen. I Sverige investerade Svenska Kullagerfabriken i en jättelik tysk industri för tillverkning av kullager. Wallenbergs finansimperium satsade stort i affären. Allt som rullar – tanks liksom alla andra krigsfordon – behöver nämligen kullager. Huvudsyftet med Wall Streets och den amerikanska krigsindustrins andra världskrig var att öppna upp portarna för ”det amerikanska århundradet”. Tyskland och Ryssland skulle kriga ihjäl varandra. Så var det tänkt. Hitler lydde bara order. Snart får vi ta del av en helt ny historieskrivning. Tänk vad vi kommer att gapa när sanningens historia skrivs. 
VAD HÄNDER NÄR USA FALLER?
Vi vaknar upp i en helt ny värld. I land efter land efter land i ”den fria världen” kommer hundratusentals människor att konfronteras med mycket omskakande sanningar. Väldigt många människor i hela USA:s imperium har nämligen låtit sig mutas med blodsdollar. Miljoner chockerande sanningar kommer att grävas upp. Skammens tystnad kommer att lägra sig. Det kommer att göra mycket ont när förljugenhetens bubblor brister. Många länder kommer att skakas om rejält. United Kingdom ”UK” splittras – Spanien likaså. Frankrike exploderar av hat mot USA. Israel och Saudiarabien skakar i sina grundvalar. Ett totalt kaos väntar bägge dessa länder. Men efter den nationella oredan kommer en STOR present till jordens folk – freden i Mellanöstern.
Efter den kommande bankkraschen i väst återtar Tyskland snabbt sin ställning som Västeuropas ekonomiska lokomotiv. Det märkliga tyska ingenjörsfolket blir EU:s ekonomiska ryggrad även i framtiden. Det blir tredje gången gillt för Tyskland. Både första och andra världskriget utlöstes för att krossa Tysklands stormaktsdrömmar. Det brittiska imperiet drev fram det första världskriget. Det andra världskriget öppnade portarna för det amerikanska världsherraväldet. . Bägge gångerna krossades Tyskland. Denna tredje gång kommer Tyskland inte att misslyckas. CIA kommer inte att klara av att kuppa in någon ny Adolf Hitler till makten. Landet blir en ekonomisk supermakt i Västeuropa – inte en ny militär stormakt. Krigens tid på jorden är över.   
Jag orkar inte skriva mera. Det har blivit morgon och det har blivit ännu en ny dag. Nya världshändelser väntar. Alla pekar åt samma håll – krigarimperiets tid är ute. I den hjärntvättade världen ser nästan ingen skeendet. Vi är nästan alla blinda. Vi ser inte ens omvälvande historiska skeenden. Vi har blivit ”totalblinda” på bägge ögonen. Men helt oberoende av detta förändras världen mitt framför ögonen. Saliga äro de som kan se ljuset från öster. Ett fredsrike på jorden är på väg. En större händelse för Homo Sapiens än fallet av jordens sista krigarimperium går inte att tänka sig. Vi går in i en ny epok – en värld i fred föds i denna historiska stund. Händelsen är hisnande. Välsignade äro alla saktmodiga som söker sanningen – ty de ska besitta jorden när fredsriket äntligen rings in på Terra Mater – Moder jord. Skapelsen är förprogrammerad på det sättet. Tro mig – det blir världsfred!
Frukta icke dem som kunna döda din kropp. Frukta endast den mystik som vi kallar Gud – den gåtfulla kraft som även kan släcka din själ. Frukta endast den eviga tystnaden – att aldrig mera återfödas i en ny underbar kropp på jorden.
Öppna ögonen och njut av skapelsen. För två dagar sedan vandrade en svanmamma och en svanpappa med fyra grå svanungar över vägen i Ubbyn där vi bor. Vi stannade bilen och fotograferade. Vi blev stumma. Precis allt är ett underverk. Himlen finns överallt omkring oss. Vi måste tro på livet. Allt snack om döden är rent skitsnack. Döden är ett uppvaknande i den andliga värld som väntar oss mellan varje livscykel i den fysiska världen. När vi äntligen fattat detta blir vi hela. Precis all rädsla dunstar bort. Det är tron på döden som gör så många människor oroliga och förvirrade. I öster tror miljarder människor på återfödelsen – reinkarnationen. I väster tror miljarder människor på döden. Det är inte att undra på att solen går upp i öster. 
DEMONERNAS SISTA DESPERATA PLAN I USA KOMMER OCKSÅ ATT MISSLYCKAS.
Den stenrika pöbel som stal allt i USA – den s k ”eliten” – tänker klart. De ser att Europa smälter samman med Asien. Det ser hur snabbt handeln i lokala valutor brer ut sig i världen. De vet naturligtvis att CIA förlorat kontrollen över norra Korea. De vet att Turkiet brutit sig lös från krigarimperiet i väst. Det ser att USA:s handel i världen redan har kraschat. De förstår mycket väl dollarns öde. De ser klart det snabba skeende som är på väg att kasta landet utför det finansiella stupet. Och de VET – att sanningen om vad som hände i New York den elfte september 2001 är på väg att hinna ikapp dem. 
Det är bråttom. En militär diktatur i USA börjar bli akut. Den stenrika pöbeln vill övervintra ännu ett tag – i en trygg och tyst militärdiktatur. Men ”den gamle” – (Der Alte på tyska – ett genialiskt namn på Gud) bestämmer allt. Planen håller inte. Ondskans demoner kommer att besegras i ett enda slag. Trots att USA:s alla baser i världen töms på soldater kommer ordningen inte att kunna återställas efter dollarns kollaps. Allt är redan förberett för ett militärt maktövertagande – men även denna plan kommer att misslyckas. Det var fasansfullt att skåda Sovjetunionens kollaps. Lidandet var oändligt. Det blir mycket värre i USA. Ett blodigt inbördeskrig är oundvikligt. Statsbildningen United States splittras. Ännu ett rike på jorden uppstår – ett rike där ”solen aldrig går ner”. Alaska återgår till Ryssland. Ryssland blir jordens första fredliga statsbildning där solen alltid ler. Det ryska återköpet av Alaska från USA kommer att överraska många, men så blir det..
FED har redan startat upp den stenrika ”elitens” plan och beslutat om räntehöjningar steg för steg. Detta är en medveten plan mot ”the Fiscal Cliff”. CIA:s noga planerade handelskrig är uppenbart kontraproduktiv. Till och med en höna begriper att det är en självmordsstrategi. ”Eliten” måste skapa ett totalt nationellt kaos i USA för att kunna motivera det planerade militära maktövertagandet. Dollarns kollaps skapar detta kaos. Därmed öppnas portarna på vid gavel för ”elitens” efterlängtade militärdiktatur i USA. Men som jag redan skrivit ovan – även denna sataniska plan kommer att misslyckas.
Inom några få år ligger facit på bordet. Vem kommer att få rätt? Det blir –
Brage Norin – Skogså Tankesmedja. 
Publicerat i Brage, CIA, Fred, korruption, Maktmissbruk, Media, MORDOR Ondskans Rike, Okategoriserade, Putin, Terrorism, Trump | 1 kommentar

För oss svenskar i tiden

För svenskarna med Sverige i tiden

Några svenska valspråk under de fem hundra senaste åren:
All makt är av Gud, formulerades av Gustav Vasa
Med Gud och segrande vapen: Gustav II Adolf
Folkets kärlek min belöning: Karl XIV Johan
För Sverige i Tiden: Carl XVI Gustaf

DÖ: DecemberÖverenskommelsen är en formsvacka i vår Parlamentarism

Valfusket 2018, Regeringskrisen och Omvalet rensar upp i träsket.

Valet av en President vid sidan av Drottning Victoria Bernadotte
år 2022, kan  sen stärka Kungamakten samt vara början till
den starka Nya Kungliga Republiken Sverige!

https://www.svtplay.se/video/2098522/kampen-om-kronan/avsnitt-12-6

Publicerat i DÖ DecemberÖverenskommelsen, Maktmissbruk, migration, Neutralitet, Pax Mare Baltikum, Sagan om en bättre värld, VärldsGemenskap | Lämna en kommentar

Hur USA användes för att skapa Israel

Hem Judiskt inflytande Against Our Better Judgment Den hemliga berättelsen hur USA användes för att skapa Israel

Den hemliga berättelsen hur USA användes för att skapa Israel

En granskning av den israeliska lobbyn och dess påverkan på USA och världen – del 2

Den israeliska lobbyn som har sådant enormt inflytande i USA har sina grunder i det vi kan kalla för ”politisk sionism”.  Det började med målet att skapa en judiskt stat någonstans i världen. Detta formaliserades med den första sionistiska konferensen 1897 och Theodor Hertzl var dess första president. Konferensen hölls i Basel och hade första året 117 grupper representerade, året därpå 900. Vid denna första kongress skapades ”World Zionist Organisation”.

Bildresultat för USA zionists 1900
Första sionistiska kongressen i Basel, 1897

Även om det var så att sionisterna övervägde länder som Argentina, Uganda, Cypern och Texas så blev det Palestina som valdes till slut. Detta trots att landet redan var bebott av muslimer och kristna till 96% som ägde 99% av landet.

Efter denna kongress skickades ett antal rabbiner för att utforska Palestina. Dessa rabbiner skrev i en rapport:

”Bruden är vacker men är redan gift med en annan man” 

Detta betydde dock ingenting för dessa sionister under uppbackning av finansfamiljen Rothschild. En mängd dokument styrker att man redan vid denna tid bestämt sig för att kasta ut icke-judar, helst med finansiella medel, men även med våld om så skulle behövas.

En av grundarna till den politiska sionismen, Max Nordau, skrev redan ett antal år innan konferensen i Basel att:

”Sionismens enda hopp är judarna i USA”

Vid denna tid var de flesta judar i USA inte sionister och många motsatte sig den. Det fanns dock en kärna som idogt arbetade för idén. En av dessa var EmmaLazarus, en poet som fick sitt poem inskrivet vid Frihetsgudinnan. Redan 1891 hade en prototyp till dagens Israeliska flagga tagits fram.

Bildresultat för emma lazarus

1887 utsedde USA’s president Grover Cleveland en jude till ambassadör i Turkiet. Det ansågs viktigt eftersom Osmanska riket då kontrollerade Palestina. Varje president följde sedan denna princip i sina utnämningar för de kommande 30 åren – alla ambassadörer var judar. De hade dock ingen framgång att övertyga Sultanen utan måste finna vägar så att Osmanska riket inte längre kontrollerade Palestina.

Redan 1890 fanns det organisationer i New York Chicago, Baltimore, Milwaukee Boston Philadelphia och Cleveland som propagerade för sionismen, en judisk stat i Palestina  – ett land som redan var bebott. Aktiviteterna ökade och man startade ett antal organisationer bl.a. Federationen för Amerikanska Sionister (FAZ). Redan vid denna, för sionismen tidiga tidpunkt, började kongressledamöter, framför allt på östkusten, att för sin politiska överlevnad lyssna på vad dessa lobbyorganisationer hade att säga.

1918 fanns det 200 000 organiserade sionister i USA, 1948 fanns det ca: 1 miljon. Denna lobby har nu helt tagit över USA’s kongress, myndigheter, universitet, media, o.s.v. Det har gått så långt att man inte kan bli vald till kongressen om man sätter USA före Israel.

Cynthia McKinney är en av få som vågar tala sanning – skrev inte under – fick avgå. Här bra sammanfattat i The Corbet Report

Redan från början kunde man nå ut med sin propaganda i media. I USA fanns på den tiden många tidningar, speciellt i New York, som var skrivna på Jiddisch. Dessa var nästan uteslutande för sionismen och nådde mer än 500 000 judiska familjer.

I slutet av 1800-talet fanns strikta lagar för vilka som fick immigrera till USA. Principen var att den skulle ske i samma proportioner som USA’s befolkning. På så sätt skulle man behålla den rasliga sammansättningen. Starka påtryckargrupper fick dock igenom undantag. Perioden 1880-1925 emigrerade 2,8 miljoner judar från Östeuropa och Ryssland till USA. Många av dessa talade Jiddisch. Dessa påverkades så klart av vad de läste i den jiddischspråkiga pressen.

Kom till USA i miljoner, höll ihop tillsammans och uppbackade av världens rikaste judiska finansfamiljer drev man igenom sionismen i USA och har idag tagit över landet

Även om, vid denna tid, många politiker påverkades av den sionistiska lobbyn så var fortfarande byråkratin och tjänstemännen i de olika myndigheterna kraftigt emot sionismen. Man ansåg att det inte låg i USA’s intresse att stödja den och att Palestina redan var bebott. På den här tiden hade man inte hunnit byta ut alla tjänstemän mot judar eller sionister. Det fanns fortfarande de kvar som satte USA’s och det amerikanska folkets intressen först.

En av dem som motsatte sig att sionismen skulle ha något med USA att göra var Philander Knox, som då var utrikesminister. Han sade:

”De problem som sionismen omfattar rör huvudsakligen andra länders intressen, inte USA’s”

Bildresultat för philander knox
Philander Knox

Sionisterna kanske fick ett och annat bakslag men med enormt rika judiska bankirer i ryggen, både i USA och Storbritannien, så kunde man metodiskt pressa vidare med sin agenda. En av de viktigaste blev utnämnandet av juden Louis Brandeis till USA’s högsta domstol, något som kom att få stor påverkan på första världskriget, och därmed hela 1900-talets historia, vilket vi återkommer till i nästa del.

Bildresultat för louis brandeis
Louis Brandeis

Serien bygger på den fantastiska boken ”Against Our Better Judgment” av Alison Weir

1434768115r
Alison Weir – om sanningen fick bestämma

Glöm inte att titta på Aktuella Videos längre ner på förstasidan och Rekommenderade Videos under meny Rekommenderat på toppmenyn.

Publicerat i Fria Sidor, judiska lobbyn, Maktmissbruk, Media, Pengar, politik, Terrorism | Lämna en kommentar